2009. február 18. szerda

febr. 18
0:27
Tenisz: a 4. kiemelt Carlos Moyá máris kiesett Buenos Airesben (She)
Rövid úton távozott Carlos Moyá a Buenos Airesben zajló ATP-tenisztornáról: a 4. kiemelt spanyolt a selejtezős argentin Máximo González verte meg két játszmában.
febr. 18
0:31
Tenisz: Serra, Bagdatisz és Gulbis is továbbment Memphisben (She)
Szoros, izgalmas mérkőzéseknek lehettek tanúi a memphisi ATP-tenisztorna nézői: a ciprusi Markosz Bagdatisz legyőzte a világranglistán hatalmasat ugró japán Nisikori Keit, Florent Serra három szettben verte ki a 4. kiemelt Robin Söderlinget, míg a lett Ernests Gulbis szintén három játszmában nyert.
febr. 18
6:09
Davaj, Huszti! (Blikk)
A címvédő Zenit magyar focistája továbbjutást vár az UEFA-kupában.
febr. 18
6:11
Egyezkednek Beckhamről (Blikk)
Pénteken eldől a sorsa
febr. 18
6:13
Armstrong motorossal ütközött (Blikk)
Sérülés nélkül megúszta, de biciklit kellett cserélnie
febr. 18
6:15
Szávay Ágnes összeomlása (Blikk)
Szávay idén képtelen mérkőzést nyerni, ezért a következő hetekben kisebb tenisztornákon indul majd.
febr. 18
6:17
Csillag született az NB I-ben (Blikk)
Tökéletes esztendőt zárt a DVSC válogatott támadója.
febr. 18
7:03
Vb-selejtezők: Queiroz biztosra veszi Portugália kijutását a vb-re (She)
A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz elképzelhetetlennek tartja, hogy együttese ne jusson ki a vb-re.
febr. 18
7:21
NBA: nagyszerű győzelmet ért el új edzőjével a Phoenix Suns (She)
A Phoenix Suns nagyon megverte a Los Angeles Clipperst Alvin Gentry, a csapat ideiglenesen kinevezett edzőjének vezetésével. A phoenixiek 140–100-ra győztek.
febr. 18
7:39
Anglia: menedzsere nagyon elégedett volt Gulácsival (She)
Gulácsi Péter, a Hereford Unitedban kölcsönben szereplő magyar kapus tegnap tizenegyest hárított a Leeds elleni bajnokin, és ezzel hozzásegítette csapatát a 2–0-s győzelemhez. A magyar játékost a harmadosztályú klub honlapja faggatta a meccs után, és az együttes menedzsere, Graham Turner is a kapust méltatta a találkozót követően.
febr. 18
7:57
NHL: újra formában a Sharks, három vereség után nyert (She)
A Nyugati főcsoport listavezetője, a San Jose Sharks megszakította három mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát, és 4–2-re legyőzte hazai pályán az Edmonton Oilerst.
febr. 18
8:15
Tenisz: Czink Melinda párosban is korán kiesett Memphisben (She)
Azok után, hogy egyesben 6:2, 4:6, 6:2-re kikapott a francia Stephanie Foretz-től, Czink Melinda párosban is vereséget szenvedett a memphisi női torna első fordulójában.
febr. 18
8:33
Tenisz: hazai pályán kiesett a 2004-es Roland Garros-győztes (She)
A szabadkártyával induló, 2004-ben a Roland Garroson diadalmaskodó Gastón Gaudio kiesett az első fordulóban a Buenos Airesben zajló férfi tenisztornán.
febr. 18
8:33
Két hónapos szünet után ma rajtol az UEFA-kupa (Behaviour)
Kereken két hónapos szünet után folytatódnak Európában a nemzetközi labdarúgókupa-küzdelmek: ma és holnap az UEFA-kupával rajtol a szezon, jövő héten kezdődik a BL. A kontinens második számú klubsorozatában még 32 együttes reménykedik az isztambuli döntőbe jutásban, köztük olyan nagyságok, mint a címvédő Zenit, a BL-hez szokott AC Milan, a Valencia és a Werder. Az első meccsek jönnek.
febr. 18
8:51
Kerékpár: Armstrong összeütközött Leipheimerrel, aki elesett (She)
Továbbra is az amerikai Levi Leipheimer (Astana) vezet az összetettben a kaliforniai kerékpáros körversenyen, annak ellenére, hogy a harmadik szakaszon összeütközött csapattársával, Lance Armstronggal, és ennek következtében elesett.
febr. 18
9:09
NBA: véget ért McGrady számára a szezon, műtét vár rá (She)
Újabb műtét vár a profi kosárlabdázó Tracy McGradyre, így számára véget ért az idény. A Houston Rockets pontgyárosa 19 meccset hagyott ki a szezonban eddig fájós térde miatt, amit ismét meg kell operálni.
febr. 18
9:27
Nyíregyháza: az egyszeres válogatott Majorost tesztelik (She)
Pályára lép a Nyíregyháza Spartacusban Majoros Árpád a szerdai, Zakarpattja Uzshorod elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 18
9:27
Federer kihagyja a Davis Kupát és Dubajt (Metropol)
A korábbi világelső szerint tavaly őszi sérülése után még nem erősödött meg eléggé a háta, így elővigyázatosságból nem utazik el az Egyesült Arab Emírségekbe, illetve honfitársaival március elején az Alabama állambeli Birminghambe sem.
febr. 18
10:03
Tenisz: Del Potro legyőzte honfitársát a memphisi tornán (She)
A második helyen kiemelt argentin Juan Martín del Potro két játszmában legyőzte honfitársát, Guillermo Canast a memphisi ATP-torna első fordulójában.
febr. 18
10:21
UEFA-kupa: a szerdai program, tévéműsorral (She)
Szerda este folytatódnak az UEFA-kupa küzdelmei a nyolcaddöntőbe kerülésért. Az első mérkőzéseket ma és csütörtökön játsszák a csapatok, míg a visszavágókat február 26-án rendezik.
febr. 18
10:57
Ferencváros: az angol játékosok hamarosan aláírják szerződésüket (She)
A Ferencvárosnál valószínűleg a napokban aláírja szerződését három angol játékos: Matthew Lowton, Sam Wedgbury és Jordan Robertson.
febr. 18
10:59
MLSZ: Gellei Imrét írásbeli megrovásban részesítették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli megrovásban részesítette a Paks vezetőedzőjét, Gellei Imrét a Kaposvár elleni Ligakupa-meccsen történtek miatt – adta hírül a szövetség honlapja.
febr. 18
11:15
Soproni Liga: fél évig Kecskeméten folytatja Nagy Adrián (She)
Elfogadta Nagy Adrián a KTE-Ereco ajánlatát, így a szerdai naptól a ballábas játékos ismét a Kecskemét színeiben játszhat. A 25 éves futballista fél évre kölcsönbe érkezik a Pécs csapatától.
febr. 18
11:17
Olaszország: lapértesülések szerint Eto’o ügynöke a Milannal tárgyal (She)
A Gazzetta dello Sport olasz napilap információi szerint Samuel Eto’o, a Barcelona támadójának ügynöke Olaszországba utazott, és a Milan vezetőivel tárgyal.
febr. 18
11:33
Spanyolország: Del Bosque a vb után visszavonul a futballtól (She)
Vicente del Bosque bejelentette, hogy visszavonul a labdarúgástól, miután befejezi munkáját a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként.
febr. 18
11:51
Németország: sörösüveggel csapták le a Schalke 04 kapusát (She)
Egy szórakozóhelyi összetűzésben sérült meg Ralf Fährmann, a Schalke 04 labdarúgócsapatának második számú kapusa, aki ennek következtében a következő hetekben arcvédő maszk viselésére kényszerül.
febr. 18
11:53
Atlétika: bekerülhet a brit csapatba a doppingoló Chambers (She)
Remek fedett pályás teljesítményei – 6.51-gyel a világ idei legjobb idejét futotta – után beválogathatják a brit világbajnoki csapatba a 2003-ban doppingolás miatt két évre eltiltott Dwain Chamberst.
febr. 18
11:55
Videó: nézze meg Gulácsi bravúrját a Leeds United ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Gulácsi Péter jól védett és 11-es hárított a Hereford–Leeds United találkozón. Most megmutatjuk a 2–0-ra végződő találkozó összefoglalóját, közte Gulácsi bravúrját!
febr. 18
12:09
Videó: nézze meg, hogy hárított büntetőt Gulácsi a Leeds ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Gulácsi Péter jól védett, és tizenegyest hárított a Hereford–Leeds United mérkőzésen. Most megmutatjuk a 2–0-ra végződő találkozó összefoglalóját, közte Gulácsi bravúrját!
febr. 18
12:09
Ronaldo 15-20 napon belül visszatérhet (Behaviour)
Ronaldo 15-20 napon belül hivatalos meccsen is visszatérhet a futballpályára a brazil Corinthians edzője szerint.
febr. 18
12:11
Bayern München: mindenben megegyeztek Timoscsukkal (She)
Mindenben megegyezett a Bayern München vezetősége Anatolij Timocsukkal, a Zenit ukrán labdarúgójával, aki így július 1-től a „bőrnadrágosok” játékosa lesz.
febr. 18
12:13
Sílövő-vb: második aranyérmét nyerte Kati Wilhelm (She)
Második aranyérmét nyerte meg a német Kati Wilhelm a Pjongcsanban zajló sílövő-világbajnokságon. Wilhelm a női 15 kilométeres számban győzött egy lövőhibával, a második helyen a szlovén Teja Gregorin, a harmadikon a norvég Tora Berger végzett.
febr. 18
12:27
Tenisz: Venus Williams ellen esélye sem volt Cornet-nek (She)
Venus Williams könnyed, 6:3, 6:2-es győzelmet aratott a francia Alize Cornet ellen a dubai tenisztorna nyolcaddöntőjében.
febr. 18
12:45
Cozma-ügy: pénteken adják át az osztrákok Raffaelt és Némethet (She)
Pénteken adják át az osztrák hatóságok a veszprémi Cozma-gyilkosság két gyanúsítottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt a magyar nyomozóknak – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
febr. 18
13:03
Tenisz: Serena Williams örülne Clijsters visszatérésének (She)
Serena Williams szívesen látná újra a teniszpályákon Kim Clijsterst, aki 2007 májusában jelentette be visszavonulását.
febr. 18
13:05
Utánpótlás: nyolcan vehették át a MOL Tehetséggondozásért díjat (She)
Nyolc szakember vehette át szerdán a MOL Tehetséggondozásért elnevezésű díjat, és a vele járó, fejenként nettó 500 ezer forintos pénzjutalmat.
febr. 18
13:07
Formula–1: két kutya is beszállt a tesztelésbe Bahreinben (She)
A bahreini Szahírban tesztelő Formula–1-es pilóták a múlt heti homokvihar után a kedden újabb akadályba ütköztek – szerencsére nem szó szerint –, mivel két kutya zavarta meg a versenyzőket.
febr. 18
13:09
Vízilabda: Biros Péter fizioterápiával gyógyulhat meg (She)
Biros Pétert nem kell műteni, a tavaly a világ és Európa legjobb vízilabdázójává megválasztott játékosnak különleges fizioterápiás tornát kell végeznie, hogy megerősítse bizonyos izomcsoportjait.
febr. 18
13:11
Barcelona: Iniesta megsérült a keddi edzésen, két hétre kidőlt (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása meghúzódott csapata kedd délutáni edzésén, és előreláthatólag két hét kihagyásra kényszerül.
febr. 18
13:39
Tenisz: Venus Williams ellen esélye sem volt Cornet-nak (She)
Venus Williams könnyed, 6:3, 6:2-es győzelmet aratott a francia Alize Cornet ellen a dubai tenisztorna nyolcaddöntőjében.
febr. 18
13:41
Milan: Kaká szerint Beckham megvétele marketingfogásnak indult (She)
A Milan brazil klasszisa, Kaká elmondta, eleinte marketingfogás volt csapata részéről David Beckham kölcsönvétele a Los Angeles Galaxytól, ám időközben az együttes alapemberévé vált az angol futballista.
febr. 18
13:43
Olaszország: előállítások három nappal a milánói derbi után (She)
Hét futballszurkolót állítottak elő szerdán, három nappal az Internazionale–AC Milan városi rangadó után.
febr. 18
13:57
Utánpótlás: nyolcan vették át a MOL Tehetséggondozásért-díjat (She)
Nyolc szakember kapta meg szerdán a MOL Tehetséggondozásért elnevezésű díjat, és a vele járó, fejenként nettó 500 ezer forintos pénzjutalmat.
febr. 18
13:59
Formula-1: két kutya is beszállt a tesztelésbe Bahreinben (She)
A bahreini Szahírban tesztelő Formula–1-es pilóták a múlt heti homokvihar után kedden újabb akadályba ütköztek – szerencsére nem szó szerint –, mivel két kutya zavarta meg a versenyzőket.
febr. 18
14:01
Olimpia: a Sportfive kapta meg a 2014-es és 16-os közvetítési jogot (She)
A Sportfive-csoportnak ítélte oda a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 2014-es téli és a 2016-os nyári olimpia közvetítési jogait.
febr. 18
14:03
Északisí-vb: sikertelenül zártak a magyarok a selejtezőben (She)
Egyetlen magyarnak sem sikerült az első tízbe, ezáltal a már érmekért rendezendő futamba kerülnie a selejtezőből Liberecben az északisí-világbajnokságon.
febr. 18
14:33
Olimpia: a Sportfive kapta meg a 2014-es és 2016-os közvetítési jogot (She)
A Sportfive-csoportnak ítélte oda a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 2014-es téli és a 2016-os nyári olimpia közvetítési jogait.
febr. 18
14:35
Anglia: Arsenal-szurkoló politikus lesz az FA ügyvezető igazgatója (She)
Megválasztották Brian Barwicknak, az angol Labdarúgó-szövetség ügyvezető igazgatójának utódját.
febr. 18
14:51
Real Madrid: Diarra ételmérgezés miatt kihagyta a mai edzést (She)
Lassana Diarra, a Real Madrid francia középpályása ételmérgezés miatt kihagyta csapata mai edzését.
febr. 18
15:09
Liverpool: Gerrard gyorsan gyógyul, a City ellen visszatérhet (She)
A vártnál hamarabb, már a Manchester City elleni, vasárnapi bajnokin visszatérhet a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya, Steven Gerrard.

Keresés