2009. február 18. szerda

febr. 18
0:06
Nem akar gyomorrákos lenni? Szedjen fájdalomcsillapítót! (HáziPatika)
Az aszpirin vagy az ibuprofen akár csak kis dózisban való szedése megvédhet a gyomorrák kialakulásával szemben, állítja egy frissen megjelent brit tanulmány.
febr. 18
0:10
Az édesanyja (is) tehet arról, ha Ön elhízott! Videóval! (HáziPatika)
Könnyen elcsábul egy pékségnél, lacipecsenyésnél, cukrászdánál - akkor is, ha nem éhes? A finom ételből képes pukkadásig enni magát? Cikkünkből és videónkból megtudhatja, mi ennek az oka!
febr. 18
0:27
Tenisz: a 4. kiemelt Carlos Moyá máris kiesett Buenos Airesben (She)
Rövid úton távozott Carlos Moyá a Buenos Airesben zajló ATP-tenisztornáról: a 4. kiemelt spanyolt a selejtezős argentin Máximo González verte meg két játszmában.
febr. 18
0:27
Webber: előzésből is megárt a sok (Formula)
A Red Bull versenyzője szerint nem lehet fokozni az izgalmakat
febr. 18
0:31
Tenisz: Serra, Bagdatisz és Gulbis is továbbment Memphisben (She)
Szoros, izgalmas mérkőzéseknek lehettek tanúi a memphisi ATP-tenisztorna nézői: a ciprusi Markosz Bagdatisz legyőzte a világranglistán hatalmasat ugró japán Nisikori Keit, Florent Serra három szettben verte ki a 4. kiemelt Robin Söderlinget, míg a lett Ernests Gulbis szintén három játszmában nyert.
febr. 18
4:03
Mi van Gyurcsány adócsomagjában? (168 Óra Online)
Elmaradt a meglepetés a parlamentben, a miniszterelnök által ismertetett reformcsomag a már korábban kiszivárogtatott elemeket tartalmazta. A kormány az adó és szociális rendszer szinte minden területéhez hozzá akar nyúlni, a változtatások azonban - feltéve, hogy a képviselők többsége megszavazza azokat - nem lesznek olyan mélyre hatóak, amilyet a szakértők többsége sürget.
febr. 18
4:39
Porsche Design P’9522: egy pedálnyi Porsche (PCWorld)
A Porsche Design a Sagem-mel karöltve egy olyan prémium kategóriás készülékkel állt elő, amely tudásával már-már felveszi a versenyt a mai okostelefonokkal. Izgalmasan hangzik, lássuk mi sül ki belőle!
febr. 18
4:57
Szűcs Erika: Az egész világ vergődik, de a válságot túl fogjuk élni, képesek vagyunk rá (Alternatív Energia)
Mindenki akarjon dolgozni - ezt tartja a legfontosabbnak a szociális miniszter. Szűcs Erika a 13. havi nyugdíj módosítása azért szükséges, hogy a most középkorúk biztosan kapjanak később ellátást, a családi pótlék változtatásával pedig a szegényekhez jut több támogatás. Arról is beszélt, hogy a társadalom ma sokkal kritikusabb, mint a rendszerváltáskor volt. Az életet pedig nem lehet úgy…
febr. 18
5:15
A férfi pocak halál a szexnek! (Életforma)
Sok olyan dolog van, amiről szégyenlősségből, félénkségből nem beszélünk, pedig mindig is meg akartuk kérdezni. Ráadásul jó is, ha megkapjuk a válaszokat a kérdéseinkre, hiszen ha tudatlanságból követünk el hibát, egész életünket megváltoztathatjuk. Mondjuk egy nem kívánt gyerekkel, vagy valami szexuális betegséggel, a lelki bajokról nem is beszélve.
febr. 18
5:15
Oroszrulett a BKV-nál (168 Óra Online)
Nem végez pénzügyi számításokat a HÉV kiszervezésével kapcsolatban a BKV addig, amíg arról az első, elvi döntés megszületik - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke kedden az MTI-vel.
febr. 18
5:15
Valami nagy a hajó fenekének ütődött az Antarktisznál (168 Óra Online)
Zátonyra futott egy kirándulóhajó 64 utassal és 41 főnyi személyzettel a fedélzetén kedden a Déli-sarkvidéken, közel egy argentin kutatóállomáshoz, de sem a hajót, sem az utasokat nem fenyegeti veszély - közölte a spanyol védelmi minisztérium és az argentin haditengerészet. A "rendkívül heves szelek" által hajtott, bahamai zászló alatt hajózó Ocean Nova megfeneklett egy sziklás tengerszakaszon,…
febr. 18
5:17
Zátonyra futott egy kirándulóhajó a Déli-sarkvidéken (168 Óra Online)
Sem a hajót, sem a több mint száz főnyi utast nem fenyegeti veszély.
febr. 18
5:30
Főként a nácik vették igénybe az elméletet (168 Óra Online)
Egy vatikáni illetékes szerint a genetika tudományának fejlődésével feltartóztathatatlanul terjed az eugenikai gondolkodás, vagyis az a kísértés, hogy a genetikai örökség megváltoztatásával javítsák az emberi faj minőségét - közölte az MTI.
febr. 18
5:32
Előbb-utóbb megjelenik a felsőbbrendű faj a Földön (168 Óra Online)
Egy vatikáni illetékes szerint a genetika tudományának fejlődésével feltartóztathatatlanul terjed az eugenikai gondolkodás, vagyis az a kísértés, hogy a genetikai örökség megváltoztatásával javítsák az emberi faj minőségét.
febr. 18
5:33
Hóhelyzet és közlekedés: pánikra semmi ok! (168 Óra Online)
A fokozódó hóesés és a hidegebb idő jelentős kihívást jelentett az éjszaka a Fővárosi Közterület-fenntartó munkatársainak, ennek ellenére biztosították szerdán hajnalra a fővárosi főutak járhatóságát, a BKV minden járata elindult - mondta Horváth László, az FKF Zrt. helyettes szóvivője szerdán kora reggel az MTI-nek.
febr. 18
5:33
Nehezményezik a Városházán, hogy saját feje után megy a vezérigazgató (Alternatív Energia)
A BKV vezérigazgatójának két stratégiai elképzelése közül az egyiket, a cég holding-típusú átalakítását egyelőre levette a tulajdonos fővárosi önkormányzat a napirendről, a másik, az ezer új busz beszerzéséről szóló koncepció esetében pedig szorosabb egyeztetésre intette Kocsis Istvánt. A cégvezetőt egyébként is sorra érik a bírálatok a Városházáról amiatt, hogy tulajdonosi jóváhagyás nélkül kezd…
febr. 18
5:33
Fehér karácsony helyett fehér farsang köszönthet Európára (Adó1százalék)
Tegnap hajnalban már teljes üzemben takarították a fővárosi utakat, melyek így az intenzív havazás ellenére is járhatóak voltak. Bár az Útinform szerint a szokásosnál több baleset nem történt, a IV. kerületben egy hókotró személyautóval karambolozott. Időközben az ország magasabban fekvő pontjain már a tíz-húsz centimétert is meghaladta a hóréteg, Európa-szerte pedig lavinaveszélyt jelentettek.
febr. 18
5:35
Az adórendszer átalakításának hatása már idén érezhető, a reformok később jönnek (Alternatív Energia)
Az adórendszer változtatásának célja, hogy többen vegyenek részt a közteherviselésben és így fajlagosan az egyes adózók és az egyes vállalkozások adóterhe csökkenhessen - fogalmazott Veres János a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón. A pénzügyminiszter közölte: a kormány az új gazdasági adatok alapján idén a gazdaság 3-3,5 százalékos visszaesésével, 3,7-3,9 százalékos inflációval és legfeljebb…
febr. 18
5:35
Kiskutyák halálos utazása (Adó1százalék)
Hazánkban nem tiltott a kutyák és macskák exportja. Annak azonban, aki ilyenfajta kereskedésre adja a fejét, számos követelménynek meg kell felelnie. A hivatalos felvásárlóhelyek sem éppen idilli helyek az áruba bocsátott állatok számára. Egy-egy rajtaütésszerűen leleplezett illegális szállítmány azonban a kutya-macska-export legsötétebb arcát mutatja. Az állavédők háborognak, a hatóság…
febr. 18
5:45
Tanuljuk meg kezelni a stresszt! (WebBeteg)
Egyre többet hallunk stresszről, menedzser betegségekről, pánikrohamokról, de mi vár azokra, akik megmagyarázhatatlannak látszó tüneteikkel orvoshoz fordulnak és mi az, amit saját maguk is megtehetnek a gyógyulás érdekében?
febr. 18
5:51
Valami nagy a hajó fenekének ütődött az Antarktisznál (168 Óra Online)
Zátonyra futott egy kirándulóhajó 64 utassal és 41 főnyi személyzettel a fedélzetén kedden a Déli-sarkvidéken - tudatta az MTI.
febr. 18
5:51
Havazás Budapesten - Járhatóak a főutak, folyik a takarítás (hirado.hu)
Mintegy 73 járművel takarítják Budapesten a főutakat
febr. 18
5:51
Váratlan húzás az OTP-től! Újra kapnak hitelt a... (Pénzcentrum)
Az elmúlt hónapokhoz képest stabilabbnak mondható forint- és devizaforrásainak köszönhetően fokozza üzleti aktivitását az ingatlan alapú hitelezés területén az OTP Bank. A felelős hitelezési magatartást szem előtt tartva a bank ismét szélesebb ügyfélkör számára biztosítja a hitelhez való hozzájutást....
febr. 18
5:51
Ezt bekaptuk! (168 Óra Online)
Nehéz helyzetben vannak a patikák, miközben a teljes árrésük csökkent, a tartozásaik nőttek a beszállítók felé. A Magyar Gyógyszerész Kamara szerdán ismerteti javaslatait az Országgyűlés egészségügyi bizottságával - írja a Világgazdaság.
febr. 18
5:53
Támad az APEH! Szorul a hurok a notórius adókerülők nyakán (Pénzcentrum)
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal közzétette a 2009-es évre vonatkozó ellenőrzési irányelveit. Szikora János, az adóhivatal elnöke szerint az ellenőrzések célja, hogy jogkövetésre ösztönözze az adózókat, elrettentse a jogsértésektől az adócsalókat és biztosítsa az államháztartás adóbevételeit. A hatóság igyekszik jelen lenni azokon a területeken, ahol az adókerülés kockázata magas,…
febr. 18
6:09
Gyurcsány IMF-ügyben is "megtanulta a leckét"? (Infostart)
"Megtanultam a leckét!" - egyebek között ezt mondta Gyurcsány Ferenc a 2006-os eseményekre utalva hétfő este a köztelevízióban. A miniszterelnök azután nyilatkozott több médiumnak, hogy az Országgyűlésben megtartotta évadnyitó beszédét, amelyben a gazdasági, pénzügyi válságra adandó kormányzati válaszokat is ismertette. Magyarország 2008 októberében kötött megállapodást a Nemzetközi Valutaalappal…
febr. 18
6:09
Mónikánál alázzák Jimmy családját (Blikk)
Pattanásig feszült a hangulat a stúdiójában
febr. 18
6:09
Fogja a volánt! (Blikk)
A telefonálást büntetik, de ugyanolyan veszélyes, ha a vezető eszik, dohányzik, CD-t cserél vagy nyomkodja a navigációt.
febr. 18
6:09
Davaj, Huszti! (Blikk)
A címvédő Zenit magyar focistája továbbjutást vár az UEFA-kupában.
febr. 18
6:09
Úszással gyógyulnak (Blikk)
Magyarországon kétóránként születik egy baba mozgást korlátozó betegséggel.
febr. 18
6:09
Obama bekeményített (Kripto Akadémia)
Barack Obama amerikai elnök felhatalmazást adott arra, hogy a védelmi minisztérium 17 ezer fős csapaterősítést küldjön Afganisztánba - közölte kedden a washingtoni Fehér Ház.
febr. 18
6:09
Tűz ütött ki egy XIII. kerületi étteremben (Adó1százalék)
Tűz ütött ki kedd este egy XIII. kerületi étteremben, a Szent István körút és a Hegedűs Gyula utca kereszteződésénél, a tüzet gyorsan eloltották a kiérkezett tűzoltók.
febr. 18
6:09
Túl sokan bukhatnak az üdülési csekk megadóztatásán (Pénzcentrum)
A kormány tervei szerint a természetbeni juttatások esetében az eddig adómentes tételek után meg kellene fizetni a 11 százalékos egészségbiztosítási járulékot és a jövedelemadót is. A változtatások elsősorban az étkezési utalványokat és az üdülési csekket érinthetik, és akár 200 milliárd forintos bevételt is jelenthetnek a költségvetés számára....
febr. 18
6:11
Jennifer Aniston édes hármasban (Blikk)
febr. 18
6:11
Megtakarítási, befektetési tanácsok (Blikk)
febr. 18
6:11
Egyezkednek Beckhamről (Blikk)
Pénteken eldől a sorsa
febr. 18
6:11
Kokát rágcsált a tévés (Blikk)
"Főleg lefekvés előtt tanácsos rágcsálni, bódító, nyugtató hatása van"
febr. 18
6:11
Jelentősen visszaesett a kölcsönös magyar-szlovák idegenforgalom (Kripto Akadémia)
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) kérdését is felveti a magyar partnerbizottsággal való szerdai találkozón Pozsonyban a szlovák parlament európai ügyekkel foglalkozó bizottsága - közölte kedden a pozsonyi TARS hírügynökségnek adott interjújában Milan Urbáni, a szlovák bizottság elnöke.
febr. 18
6:13
Ki viszi el a bálba Kiss Ramónát? (Blikk)
A színésznő izgatottan várja első Operabálját.
febr. 18
6:13
Armstrong motorossal ütközött (Blikk)
Sérülés nélkül megúszta, de biciklit kellett cserélnie
febr. 18
6:13
Szexfotókkal bukott az igazgató (Blikk)
3 ezer forintért adták a diákok a pedagógusról készült erotikus fotósorozatot
febr. 18
6:13
Bocsánatot kértek a disznó-öbölbeli invázióért (Kripto Akadémia)
Bocsánatot kért szerdán Kubától a guatemalai elnök, amiért országa ötven évvel ezelőtt engedélyezte az amerikai titkosszolgálatnak, hogy a területén kubai emigránsokat képezzen ki a disznó-öbölbeli invázióhoz.
febr. 18
6:15
Kate Moss elnyűtt ábrázattal vetkőzik (Blikk)
febr. 18
6:15
Szávay Ágnes összeomlása (Blikk)
Szávay idén képtelen mérkőzést nyerni, ezért a következő hetekben kisebb tenisztornákon indul majd.
febr. 18
6:15
Megalázó volt a tábornok? (Blikk)
Kiss Ernő rezzenéstelen arccal hallgatta a húsz percig tartó ügyészségi vádakat
febr. 18
6:17
Feke: Ő lesz az én királynőm! (Blikk)
Feke Pál (27) két év együttjárás után eljegyezte kedvesét, Fannit (23).
febr. 18
6:17
Csillag született az NB I-ben (Blikk)
Tökéletes esztendőt zárt a DVSC válogatott támadója.
febr. 18
6:17
Overdose itthon futhat (Blikk)
Még nem indult magyarországi futamon a csodaló
febr. 18
6:19
Mester Tamás kiborult a pókeren (Blikk)
Botrányos forgatásnak volt szemtanúja a Blikk.
febr. 18
6:19
Már négy gyanúsított (Blikk)
P. Gábort Budapesten kapták el a kézisek támadói után nyomozó veszprémi rendőrök.

Keresés