2009. január 30. péntek

jan. 30
0:06
Öt könyv (Candy's)
Valahogy rögtön az elején nem értettem..mintha azt olvastam volna pár héttel ezelőtt valahol kérdésként, hogy írj arról az öt könyvről amit 2008-ban olvastál.. Remélem, csak félreértettem, de tudom, hogy nem akartam hinni a szememnek. 5 ? Összesen? Egy évben? Nem egy hónapban? Vagy, mondjuk, ha szabadságon vagyok, akkor egy héten... A 2008-as év legemlékezetesebbjei: Grecsó Krisztián:…
jan. 30
0:09
Új év, új fogadalom (HáziPatika)
Az év első hónapjában igyekszik mindenki eleget tenni a szilveszterkor tett ígéretének. Szeretne több figyelmet fordítani az igazán lényeges teendőire, elsöpörni a hátráltató gondolatait. Lássuk, mire érdemes figyelni, hogy...
jan. 30
0:09
Férfi Euroliga: szoros meccsen verte az Olympiakoszt az AJ Milano (NSO)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének első fordulójában az E-csoportban az AJ Milano szoros meccsen, mindössze két ponttal bizonyult jobbnak az Olympiakosznál. A H-csoportban magabiztosan győzött a Fenerbahce otthonában a címvédő CSZKA Moszkva.
jan. 30
0:13
A kávé megvédhet az Alzheimer-kórtól?! (HáziPatika)
Finn és svéd kutatók közleménye szerint a mérsékelt mennyiségű kávét fogyasztó középkorú emberek jelentősen csökkentik az Alzheimer-kór kialakulásának rizikóját.
jan. 30
0:27
Rosberg véget vetne a Formula-1-es fogyási mániának (Formula)
Veszélyes lehet a versenyzőkre nézve
jan. 30
0:30
Karmahoroszkóp - január 31-től február 6-ig (NLC)
Kissé feszült lesz a hét, hiszen a Szaturnusznak és az Uránusznak ismét nagyon erős lesz a szembenállása, és mindehhez el kell még viselnünk a Vénusz és a Plútó nehéz fényszögét is. Az a fontos, hogy higgadtak, türelmesek maradjunk, és legyőzzük az irigység, a féltékenység érzését.
jan. 30
0:45
Prost több akciót vár a versenyzőktől (Formula)
Túl sok a stratégia
jan. 30
0:49
Több szakember távozott a Hondától (Formula)
Eecklaert Kolles projektjét segíti
jan. 30
1:18
Teszt: BMW 730d (Autó-Motor)
Attól, hogy valakinek vastag a bankszámlája, nem feltétlenül engedheti meg, hogy több nagyértékű autó álljon a garázsában. De nem is feltétlenül kell, az új 7-es BMW-vel ugyanis mindjárt kettőt kap egyszerre.
jan. 30
1:57
Öv nélkül városban is veszélyes (Totalcar)
Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről.
jan. 30
2:01
Öv nélkül városban is veszélyes (Totalcar)
Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő.
jan. 30
2:05
Ha szakadt, takard el! (Totalcar)
Eladod az autód? Lepra a belseje? Olcsó, kicsit empátiamentes tippjeink eladáshoz.
jan. 30
2:09
Ha szakadt, takard el! (Totalcar)
Büdös, szakadt, repedt, felesleges pilácsok világítanak? Reménytelen rendbe tenni a belsejét.
jan. 30
4:45
Nyakunkon az influenzajárvány (astronet.hu)
Ausztriában és Svájcban tombol, Nyugat-Európa más részein már csendesedik, hazánkban pedig most kezdődik az influenzajárvány. Országszerte egyre több a beteg.
jan. 30
4:57
Nem nyúlnak a gyes-hez és a gyed-hez (Népszava)
Kevesebb teher a munkára, több a fogyasztásra és a vagyonra - így foglalható össze a lényege a Gyurcsány Ferenc által ismertetett adóátrendezési csomagnak. A kormányfő a parlament rendkívüli ülésén konkrét számokat még nem mondott, de azt tudni lehet, hogy egyelőre nem tervezik az eva és az ekho megszűntetését, illetve a lépések nem érintik a gyes-t és a gyed-et. A vázolt elképzeléseket az MDF és…
jan. 30
5:12
Alsónadrágban prédikált és orgiákat szervezett a szektavezér (Infostart)
Háromnapos hajtóvadászat után letartóztatták egy indonéz szektavezért, aki alsónadrágban szokott prédikálni, és követőit orgiák szervezésére és azokon való részvételre buzdította.
jan. 30
5:15
Vigyázat, jön a százezres büntetés! (168 Óra Online)
Budapesten a jövőben 100 ezer forintig terjedő pénzbírságot kaphatnak azok az autósok, akik megszegik szmogriadó-rendeletet - döntött a Fővárosi Közgyűlés erről csütörtökön.
jan. 30
5:15
Újabb pedofil botrány az egyházban! (168 Óra Online)
Amerikai lapjelentések szerint ügyészségi vizsgálat folyik Los Angeles érseke és az érsekség ellen pedofília leplezésének gyanúja miatt.
jan. 30
5:15
Nem biztos, hogy jobb, ha Szijjártó Péter fizeti a benzinpénzt (Népszava)
Aggályos lehet adózási szempontból Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő Audi A4-esének használata. A Népszavának nyilatkozó szakértő beszélt adómentes juttatásról, benzinszámlákról is. Az új kocsi egy öreg, 2006-os A4-est váltott.
jan. 30
5:15
Megnyílt a 40. Magyar Filmszemle - A politikát idén nem érdekelte a mustra (Népszava)
Törőcsik Mari nyitotta meg a 40. Magyar Filmszemlét tegnap a Budapest Kongresszusi Központban. A hosszú ideig lábadozó művész megjelenésénél aligha lehetett volna ünnepélyesebb pillanata a jubileumi szemle nyitányának, hiszen a Kossuth-díjas művész pályája egybeforrt a magyar film elmúlt évtizedeivel. A nyitóünnepségen átadták az az életműdíjakat, valamint a Magyar Mozgókép Mestere címet.
jan. 30
5:17
Halálos karambol a 81-esen (168 Óra Online)
Egy ember meghalt a 81-es főúton történt balesetben.
jan. 30
5:18
Gyermeket vár a világsztár felesége? (Startlap)
Sokszor találgatott már a bulvár-világsajtó, hogy Tom Cruise fabrikál-e újabb gyermeket bájos, ám lassan csonttá aszó nejének, Katie Holmesnak. Most úgy néz ki, igen.
jan. 30
5:18
Ausztria nem nyitja meg munkaerőpiacát a keletiek előtt (168 Óra Online)
Az osztrák kancellár szerint Ausztria az idén nem nyitja meg munkaerő piacát az Európai Unió (EU) új tagállamainak állampolgárai előtt, s a korlátokat egészen a végső határig, 2011 április végéig fenntartja.
jan. 30
5:33
Guruló forintok (Blikk)
Jövedelmének tíz százalékát a lakosság jelentős része félretehetné.
jan. 30
5:33
Tavaly nagy volt a siker: a tiszta nyereség meghaladta az egymillió eurót (Népszava)
Az idén valószínűleg némileg visszafogottabb lesz a világhírű bécsi operabál, legalábbis az előjelek arra mutatnak, hogy a korábbi évekhez képest talán nem lesz annyira tündöklő-csillogó a február 19-én 53. alkalommal megrendezésre kerülő bálok bálja.
jan. 30
5:33
A helyi MSZP szolidáris, a terézvárosi ellenzéki képviselők fejeket követelnek (Népszava)
Heves, személyeskedő vitává fajult már az első percekben a terézvárosi képviselőtestület tegnapi ülése. Az ok: a helyi Fidesz-frakció az Andrássy út 47. számú ház értékesítése körüli botrány miatt a testület feloszlatását kezdeményezte. Nem először: egy másik ingatlanértékesítés okán tavaly februárban is indítványozták már, ám az önfeloszlatás ezúttal sem sikerült. Így nem lesz előrehozott…
jan. 30
5:35
Árvákat nevelne (Blikk)
Megfogadta, hogy idejét, pénzét a gyerekek boldogságára áldozza.
jan. 30
5:37
Veszélyes szellőztetés a HÉV-en (Blikk)
Nyitott ajtóval száguldott egy HÉV-szerelvény - videó
jan. 30
5:39
Új gyógyszer a túlsúly elleni harcban (WebBeteg)
Magyarországon is komoly népegészségügyi probléma az elhízás és az abból adódó betegségek gyakorisága. A közeljövőben új, vény nélkül kapható elhízás elleni gyógyszer kerül forgalomba, amely kiegyensúlyozott táplálkozás mellett növeli a fogyás mértékét - jelentette be a gyártó cég.
jan. 30
5:39
Riadó! Itt a járvány! (Blikk)
Hatszázezer embert fenyeget az ausztrál influenzavírus, amely akár halálos is lehet.
jan. 30
5:41
32 évesen vagyok a legszebb! (Blikk)
1500 nőt kérdeztek: hány évesen érzi magát egy hölgy a legjobb formában
jan. 30
5:43
Négykarikás játékok (Blikk)
Szijjártó Audit kapott, Skodát vesz Fonyód polgármestere.
jan. 30
5:45
Még jó, hogy fogott a fék (Blikk)
Ilyen balesetet egyszerűen nem lehet megúszni...
jan. 30
5:48
Húszmillió dollárnyi kokain utazott a hajón (Infostart)
Húszmillió dollár értékű kokaint foglalt le a dél-afrikai rendőrség egy külföldi hajón - közölték csütörtökön a bűnüldöző szervek.
jan. 30
5:51
Európa megmenti Izlandot: gyorsan felveszik az EU-ba (168 Óra Online)
Izlandot gyorsított eljárással felveszik az EU-ba; ez akár két éven belül is megtörténhet - írta magas rangú brüsszeli és izlandi diplomáciai forrásokat idézve a pénteki The Guardian, amely szerint az unió ki akarja menteni a kis észak-atlanti országot a pénzügyi összeomlás állapotából.
jan. 30
5:51
Több dunántúli településen nem volt ivóvíz, néhány faluban oktatási szünetet rendeltek el (Népszava)
Nem kímélte az időjárás a Nyugat-Dunántúlt az elmúlt napokban. Több mint 50 ezer háztartás maradt áram nélkül, és volt, ahol emiatt víz és fűtés sem volt. Az E.ON munkatársai folyamatosan dolgoztak, de a vártnál lassabban haladtak a hibák elhárításával. Úgy tudjuk: a szolgáltató közben ismét megkezdte a hátralékos fogyasztók lekapcsolását a rendszerről.
jan. 30
5:54
Becsületkassza: jótékonykodás vagy adócsalás (Pénzcentrum)
Néhány hete érdekes eset történt a Balaton partján. Egy helyi lakos forralt bort osztogatott a befagyott tó partján az átfázott sportolóknak, sőt néhány pár korcsolyát is hozott magával, hogy azok is csúszkálhassanak egyet, akiknek nincs saját korijuk. A szolgáltatásokért nem kért pénzt, csak egy befőttesüveget helyezett ki becsületkasszaként....
jan. 30
6:03
Gesztesi és Liptai: külön utakon (Blikk)
Vigaszt nyújt a volt családja? A válófélben lévő színész most sem hanyagolja korábbi feleségét és fiait.
jan. 30
6:05
Geszti: ép test ép lélek (Blikk)
Összefogtak a konkurens kereskedelmi csatornák arcai, hogy együtt népszerűsítsék a Médiaunio első kampányát
jan. 30
6:06
Csernobil újra üzemel (Infostart)
"Csernobil újra üzemel" - húsz évvel ezelőtt ezzel a címmel jelent meg az MTI híre. A tájékoztatás arra vonatkozott, hogy az 1986 áprilisában bekövetkezett szerencsétlenség után az épen maradt három reaktor újra régi munkarendjében kezdett működni. Az erőmű ma már nem termel áramot, a felrobbant 4-es reaktort fedő szarkofág állapotát folyamatosan felügyelik.
jan. 30
6:07
Salma Hayek ismét összejött Farrell-lal (Blikk)
Újra összejött az álompár
jan. 30
6:09
Így vezesd le a stresszt! (Blikk)
Sebestyén Balázs különleges módon kedveskedett a kollégáinak
jan. 30
6:09
Ki volt 2008 focikirálya? (Blikk)
Díjesővel indul a szezon, hat kategóriában keressük a szurkolók kedvenc labdarúgóit.
jan. 30
6:09
Titokzatos űrhajó landol Amerikában (168 Óra Online)
A DreamWorks stúdió újabb szenzációs animációs filmmel rukkolt elő, amelynek új előzetese már megtekinthető a világhálón (magyarul is - www.uipduna.hu).
jan. 30
6:09
Többezren ünnepelték a "davosi hódító"-t, aki kisétált a davosi konferenciáról (Népszava)
Többezres lelkes tömeg fogadta péntek hajnalban az isztambuli repülőtéren a svájci Davosból hazatérő török kormányfőt.
jan. 30
6:09
Bővült a kedvezményes vagyonszerzési illetékre jogosultak köre (Népszava)
Az illetéktörvény ez év január 23-án életbe lépett módosításával jelentősen bővült a kedvezményes vagyonszerzési illetékre jogosultak köre - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers (PwC) adó- és jogi hírlevele.
jan. 30
6:09
Amikor a betörő ment börtönlátogatásra (Népszava)
Annyira hiányzott börtönben ülő fivére egy férfinak az Egyesült Államokban, hogy betört egy benzinkút boltjába, majd pedig feladta magát.
jan. 30
6:11
Pancsoló vacsoravendégek (Blikk)
Hatalmas csobbanással zárják a hetet a Vacsoracsata játékosai
jan. 30
6:11
Túl erős volt a világbajnok (Blikk)
Sima vereséget szenvedett utolsó mérkőzésén Horvátországban a férfi kézilabda-válogatott.
jan. 30
6:12
Obama kiakadt a 18.4 milliárd dolláros banki jutalmazások hallatán (ProfitLine)
Barack Obama szégyenletesnek nevezte azt a hírt mely szerint a Wall Street bankárai 18.4 milliárd dollárral jutalmazták magukat 2008-ban, miközben a kormánynak, így az adófizetőknek több milliárd dollárral kellett kisegíteni a hitelintézeteket. (ProfitLine.hu)

Keresés