2009. január 30. péntek

jan. 30
0:30
Karmahoroszkóp - január 31-től február 6-ig (NLC)
Kissé feszült lesz a hét, hiszen a Szaturnusznak és az Uránusznak ismét nagyon erős lesz a szembenállása, és mindehhez el kell még viselnünk a Vénusz és a Plútó nehéz fényszögét is. Az a fontos, hogy higgadtak, türelmesek maradjunk, és legyőzzük az irigység, a féltékenység érzését.
jan. 30
7:24
Claudia Tillával vigasztalódik (NLC)
Bár egyelőre nem akar a válásról nyilatkozni Liptai Claudia, de nem is tagadja, hogy elhidegült volna Gesztesi Károlytól. A lapok összehozták már Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal is, de utóbbi keményen tagad.
jan. 30
9:12
Minden, amit a biotisztítószerekről tudni kell (NLC)
Még egy boszorkánykonyhában sincs annyi méreg, amennyit egy átlagos háztartás vegyszerekből felhalmoz. Nem muszáj azonban a tisztaság érdekében szennyezni magunkat és környezetünket. Próbáld ki te is a biotisztítószereket!
jan. 30
9:14
Pflum Orsi alulmaradt (NLC)
Plfum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli harcba szállt egymás ellen. A három énekes egy vacsorán mérte össze erejét, és megmérkőztek a legjobb szakács címért.
jan. 30
10:24
2 szuper mozitipp szürke téli napokra (NLC)
Csajoknak „A csajok háborúja”, gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek pedig a „Volt” a heti ajánlatunk. Irány a mozi, mi mindkettőt megnéztük.
jan. 30
12:30
Brad helyett Leo a nyerő (NLC)
Leonardo DiCaprio a Tag Heuer órák új arcaként mutatkozik be. A színész Brad Pittet váltja, akitől hat év után köszönt el a luxuscég.
jan. 30
12:32
Reggeli körkapcsolás (NLC)
Alkohol, drogok, Kiszel Tünde legújabb naptára? Ugyan! Az igazi tudatmódosító cucc a villámgyors pásztázás egy szürke hétfőn a reggeli műsorok közt.
jan. 30
13:24
Hétvégi horoszkóp - január 30. - február 1. (NLC)
Lassan kifelé haladva a télből nézzük, mit hoznak az utolsó januári napok!
jan. 30
14:36
Milyen gyereknevelési könyvet válasszak? Legyen Spock? (NLC)
A mai napig az egyik legnagyobb példányszámban eladott könyv dr. Benjamin Spock kötete a gyereknevelésről. Vajon miben rejlik a sikere, miért vált könyve bestsellerré, és mivel érvelnek a támadói?
jan. 30
14:38
Hugh Jackman megverekedett a sikerért (NLC)
Negyvenéves, 189 centi magas, napjaink egyik legkedveltebb színésze és a nők első számú kedvence. Hugh Jackman nem kér a hollywoodi felfordulásból, visszavonultan él, és csak mosolyog a szexisségét taglaló híreken.
jan. 30
15:12
Whitney még mindig iszik (NLC)
A drogokról leszokott a többszörös Grammy-díjas énekesnő, de a poharat nem tudja letenni. A minap Los Angelesben látták többen, amint részegen tántorgott az utcán.
jan. 30
16:06
Elért minket az igazi járvány? - Egyre több megbetegedés (NLC)
2009. negyedik hetében, január 19-25. között becsült adatok szerint 21300 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – ami másfélszeres emelkedést jelent az előző héthez képest. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy megkezdődött az influenza járványszerű terjedése hazánkban- jelentette be az ÁNTSZ.
jan. 30
16:08
Nem vetkőzik a született feleség (NLC)
Marcia Cross, a Született feleségek sztárja komoly színpadi felkérést kapott, de a jó hírnevére hivatkozva azonnal elutasította, hiszen a darabban le kellett volna vetkőznie.

Keresés