2009. január 31. szombat

jan. 31
10:24
Szingli vagyok, nem vénlány (NLC)
A férfiak és a nők különbözőképpen élik meg a sokat vitatott egyedülálló státuszt. Mert míg a nőknél ez sokszor a „nehéz eset” vagy a „vénlány” címkét jelenti, addig a férfiaknál inkább pozitív jelzőket von maga után. Ez a társadalmi beidegződés azonban egyre gyorsabban változik.
jan. 31
13:24
Tucatnyi trendi karóra (NLC)
A mobiltelefonok korában a karóra elvesztette elsődleges funkcióját, hogy megmutassa az időt. Ugyan a nagy óragyártók még mindig a tizedmásodperces pontossággal győzik meg a vásárlókat, a kivitelezésnek óriási szerepe van. Így ma az egykor funkcionális darab a csuklónk egyik legszebb ékszere.
jan. 31
13:26
Melanie Griffith lánya plakáton pózol (NLC)
Új szelek fújnak a Mango háza táján is. A spanyol divatcég plakátjain eddig ismeretlen arc bukkant fel. A vállalat farmereihez idei tavasz-nyári kampányban Dakota Johnsont, Melanie Griffith és Don Johnson lányát szerződtette.
jan. 31
14:18
Mit üzen a TAROT a VÍZÖNTŐ havára? (NLC)
A Nap a Vízöntő jegybe lépett, s a zárkózott Bak után egy jóval nyitottabb, energikusabb időszak köszönt ránk. Kiemelten fontossá válnak az olyan fogalmak, mint pl. az emberek iránt érzett szeretet, a valódi barátság, hátsó szándék nélküli segítőkészség, szabadság, buzgó kreativitás. Képesek leszünk keresni az újdonságokat, s ezért akár megdöntjük a régi értékeket is. Kerüljük a kötöttségeket, s…

Keresés