2009. január 26. hétfő

jan. 26
0:30
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 5. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 5. számába! Létay Dóra és Várkonyi Andrea; Mindig kardigán; Hugh Jackman; Régi boldog asszonyok; Génmesék – sorozat Czeizel Endrével; Dr. Szöszi – mi van a klisé mögött?
jan. 26
10:06
Amit az estélyi ruhákról tudni kell - Légy te a bál királynője! (NLC)
A bálok különleges hangulatában nagy szerepük van az alkalmi öltözékeknek, amelyekben egy estére hercegnőnek érezhetjük magunkat. Udvari szabómester híján nekünk kell megtalálnunk a tökéletes ruhát és a kiegészítőket. Hogy az izgalom ne torkolljon pánikba, néhány ötlettel járulunk hozzá a készülődéshez.
jan. 26
10:08
Anne Hathaway akárkit lenyomna (NLC)
Anne Hathaway nem elégszik meg a színészi sikerekkel, szeretne a gyermeknevelésben is jeleskedni. Szó sincs arról, hogy gyermekvállalásra adta a fejét. A színésznő Obama gyerekei mellé szegődne nevelőnőnek.
jan. 26
13:06
Titokzatos kór támadta meg Angelina Jolie ikreit (NLC)
Angelina Jolie és Brad Pitt a különféle filmes díjak bezsebelése helyett másra koncentrálnak. Sokkal inkább a gyermekeik miatt aggódnak. Az ikreket ugyanis különös betegség támadta meg.
jan. 26
15:30
Az ismeretlen ismerős: Alfons Mucha (NLC)
A bámulatos album a világ legnagyobb art nouveau művészének állít méltó emléket, a kötetben közölt eddig kevésbé hozzáférhető Mucha művek pedig igazolják, hogy a művész munkássága egészen rendkívüli módon gazdag és sokrétű volt.

Keresés