2009. december 1. kedd

dec. 1
6:54
Merre tart a párkapcsolat? 10+1 jel, hogy komoly, avagy komolytalan a dolog (NLC)
A szépen induló kapcsolat közel sem mindig alakul úgy, ahogy azt mi, nők az elején elképzeljük. Indián nyomolvasókat megszégyenítő módon igyekeztünk megfejteni a férfilélek komoly, illetve komolytalan szándékait, hogy legalább néhányat megspóroljunk a feleslegesen lefutott körökből.
dec. 1
6:56
Decemberi horoszkóp (NLC)
dec. 1
8:06
Chéri - Egy kurtizán szerelme, avagy a legősibb luxusmesterség (NLC)
A Chéri – Egy kurtizán szerelme című moziban Michelle Pfeiffer 52 évesen is könnyedén magába bolondítja a férfiakat. A film kapcsán utánajártunk a legősibb mesterség luxuskategóriás változatának.
dec. 1
9:36
Mit üzen a tarot a Nyilas havára? (NLC)
A Nyilasok végtelenül tudnak hinni az elveikben, ami sokszor hasznos dolog, ám minden csillagjegy szülöttei hallgassanak jobban a megérzéseikre. Az intuíció a legjobb segítőtárs!
dec. 1
9:38
Vendégváró sós falatkák karácsonyra (NLC)
A karácsonyi ünnepek kapcsán mindenkinek a rengeteg édesség jut eszébe. A bejgli, a guba és a mézeskalács mellett üdítő változatosságot hozhat egy-két sós aprósütemény.
dec. 1
9:40
Anya lettem! - Mi lesz a mesterséged címere? (NLC)
Még nem döntöttem el, hogy pályaválasztási tanácsadót veszek karácsonyra a fiamnak, vagy elkészíttetem a horoszkópját. Honnan lehet tudni, hogy miben tehetséges, és mire hivatott?
dec. 1
10:48
Autóbalesetet szenvedett a legdrágább sportoló (NLC)
Pénteken kórházba szállították a világ első számú golfozóját, Tiger Woodsot, miután a féltékenységi rohamot kapó felesége elöl menekülve nekiment egy fának.
dec. 1
10:50
Idén kevesebb jutott autópályákra (NLC)
November végén fejeződtek be az ÁAK Zrt. idei fenntartási programjának jelentősebb munkálatai. A társaság 2009-ben mintegy nettó 3,1 milliárd forintot fordított a kezelésében lévő gyorsforgalmi utak felújítására.
dec. 1
10:52
Kötelező - ma utoljára! (NLC)
Az általános vélekedéssel ellentétben nem november 30-a az utolsó nap, amikor még lehet kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást váltani. Bár kissé komplikáltabb, mint korábban, de december 1-jén is lehet még váltani.
dec. 1
10:54
Vége a kamionról leesett áruknak (NLC)
Idén eddig 46 kamionkifosztási kísérletet hiúsított meg az a hazai fejlesztésű, GPS alapú ponyvavédelmi rendszer, amely elnyerte az "Év biztonságtechnikai megoldása" díjat.
dec. 1
10:56
9000 embert kirúg az Opel (NLC)
Nick Reilly, az Opel vezérigazgatója részleteket árult el a General Motors terveiből, amely az Opel átalakítását illeti. Jelentős leépítésre lehet számítani.
dec. 1
10:58
Függőséget okozhat a videojáték (NLC)
Egy ausztrál kutató a számítógépes-játékfüggőséget vizsgálta. Tanulmánya arra világít rá, hogy a játékosok 8 százalékánál kimutatható függőség, ráadásul az esetek egy részében más mentális problémái is vannak a szenvedélybetegeknek - írja a www.gamepolitics.com.
dec. 1
11:00
Staying Alive - az AIDS Világnapja (NLC)
A magyar MTV nagyszabású kampánnyal készül december 1-én az AIDS elleni harc világnapjára, amelynek célja a figyelemfelkeltés és a prevenció fontosságának hangsúlyozása.
dec. 1
11:42
Ki látta már a Mikulást? (NLC)
Talán néhányan megpróbálják elhitetni veled, hogy még soha senki nem látta a Mikulást. Ám ez egyáltalán nem igaz.
dec. 1
12:36
Decemberi holdnaptár (NLC)
December a Nap és a Jupiter jó fényszögekbe kerül, amely arra utal, hogy boldogabb hónap következik az életünkben. Ráadásul a Mars továbbra sem „távozik" az Oroszlán jegyéből, ezért aztán az energiánk sem apad.
dec. 1
13:30
Segíts a Télapónak! Ajándékozd meg az állatokat az erdőben! (NLC)
A Mikulás, hátrahagyva megfáradt rénszarvasait, december 5-én erdei vasúttal érkezik a gemenci rengetegbe, hogy az őt váró gyermekek segítségével az erdő lakóit is megajándékozza.
dec. 1
15:36
Varázsmondatok ünnepváráshoz (NLC)
Idén is lesz karácsony. Idén is készülődhetünk izgalommal vagy idegesen. Csak rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk a kettő közül. Időről időre figyelmeztetnünk kell magunkat arra, hogy ez nem „lóverseny”.
dec. 1
15:38
Kapócs Zsóka levizsgázott színészetből (NLC)
A különleges hangú szépség Karády-estje régóta hatalmas siker, a színészvizsgát azonban csak most tette le.
dec. 1
16:30
Jennifer Lopez mutogatja az ikreit (NLC)
Az énekesnő és férje, Marc Anthony nem tudnak betelni 21 hónapos ikreikkel, és minden ismerősüket a kicsik fényképeivel traktálják.
dec. 1
17:42
Karácsony a kastélyban - adventi programtipp (NLC)
A magyar késő barokk építészet egyik gyöngyszeme, a nagytétényi Száraz–Rudnyánszky-kastély decemberben ismét ünnepi díszben várja látogatóit.
dec. 1
21:36
Egészségesebben élsz, ha kutyád van? (NLC)
Átlagosan többet mozognak a kutyatulajdonosok, mint a konditerembe járók, és jobban is érzik magukat közben - derül ki egy brit felmérésből.

2009. december 2. szerda

dec. 2
8:06
Expressz wellness - 4 egynapos ajánlat (NLC)
Ha többre épp nincs idő és lehetőség, már egyetlen rövid utazással egybekötött kényeztető nap is sokat dob az ember hangulatán és állapotán. A főváros közelében ajánlunk most 4 olyan helyet, ahol már pár óra után úgy érezheted, mintha vakációztál volna egy jót.
dec. 2
9:00
5 meglepő ötlet Mikulás-csizma készítéséhez (NLC)
Nem a Mikulásnak készítünk strapabíró csizmát, hanem magunknak, egyrészt lakásdekorációs céllal, másrészt azért, hogy a fényesre pucolt lábbeliken kívül még több helyre pakolhasson a fehér szakállas, hiszen mi egész évben jók voltunk.
dec. 2
9:02
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán: Bemutatjuk a kétéves Zorkát! (NLC)
Dórával és Zoltánnal jöttem interjút készíteni, de az első pillanatban felmérem, hogy valójában ki is itt az igazi sztár, ki is itt az igazi primadonna, és én voltaképpen most a családi élet két végszavazásra boldogan kárhozott mellékszereplőjével ülök szemben. Hiszen velünk van a kétéves Zorka is!
dec. 2
9:04
Sienna Miller és Jude Law újra együtt? (NLC)
Az egykori szerelmespárt turbékolni látták egy New York-i étteremben.
dec. 2
10:12
Milyen volt szőkesége... és BMW-je? (NLC)
Itt a tél, de egy kicsit idézzük fel azokat a napokat, amikor még jó idő volt és bátran kabriózhattunk Budapest utcáin. Nos, akkor még Labancz Lillának is szőke volt a haja, mára ez bebarnult. De lássuk, mihez kezd a színésznő 306 lóval?
dec. 2
10:14
Autósbarát döntések a kormánytól (NLC)
Egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés, GPS-koordinátákkal jelölt veszélytérképek és szigorodó kamionos előzések. Többek között ezeket is tartalmazza a kormány Autósbarát programja, melyet szerdán hagyott jóvá a kabinet.
dec. 2
10:16
Köszönöm, szatyrot nem kérek (NLC)
Percekig használjuk, de egy életen át kerülgetjük. Nem akarjuk kidobni, hát dugdossuk a szekrénybe, a fiókba, a dizájnos svéd tartóba, de szabadulni nem tudunk tőlük.
dec. 2
11:06
Elárverezi gyűjteményét a Porsche (NLC)
Jótékonysági célú árverésen szabadul meg óragyűjteményétől a Porsche család. Az aukciót ma tartják Londonban.
dec. 2
11:08
Az új KRESZ, magyarul (NLC)
A 40 oldalas módosítási dokumentumból megpróbáltuk kimazsolázni a legfontosabb változásokat. Fogyasszák egészséggel!
dec. 2
11:10
A Volkswagen Polo az Év Autója (NLC)
Egy spanyol lap kiszivárogtatta: a Volkswagen Polo nyerte az Év Autója 2010-es díjat. Gajdán Miklós, az egyik hazai zsűritag is megerősítette az információt.
dec. 2
11:42
Budai betlehemkiállítás (NLC)
A Molnár-C. Pál Műterem-múzeum kiállításán különböző szép, kedves vagy különleges betlehemeket láthatunk.
dec. 2
11:44
És megint csak House! (NLC)
Az egyetlen tv2-s versenyző, aki képes volt a legnézettebb műsorok közé bekerülni az elmúlt héten.
dec. 2
11:46
Ki lesz beteg ezen a télen? (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal élményeiket. E héten arról mesélnek, hogyan veszik fel a harcot a hideg évszak betegségeivel – ki C-vitaminnal, ki vállfából hajlított horgászbottal.
dec. 2
12:54
Mennyei sörkorcsolya: borsos fonat (NLC)
dec. 2
12:56
Menj biztosra! A porcelánbőr titka (NLC)
Édes mindegy, hogy milyen sminket készítesz, a hibátlan arcbőr „kötelező” alap. Nem elég a jó alapozó és a korrektor, ennél többről van szó. Ne aggódj, te is kijavíthatod a hibákat, eláruljuk, mit kell tenned!
dec. 2
12:58
5+1 zöldjáték a fa alá (NLC)
A polcokon sorakozó olcsó műanyag tucatjátékok nemcsak ötlettelenek és sokszor csúnyák, de nemegyszer mérgező és allergén anyagokat tartalmaznak. A most bemutatott játékok természetes alapanyagokból készülnek, és sem a gyerekedet, sem a környezetet nem veszélyeztetik.
dec. 2
13:30
Ajándékhoroszkóp 2009 (NLC)
Megint törhetjük a fejünket, hogy ki milyen ajándéknak örülne. Ez a fejtörés olykor bosszantó, olykor egyszerűen nehéz. Ilyenkor segítségül hívhatjuk az asztrológiát.
dec. 2
13:32
6 aranyszabály, amit érdemes betartanod, ha diétázol! (NLC)
Amikor diétázni kezdesz, hirtelen mintha minden összeesküdött volna ellened: egyre jobban kívánod a hizlaló ételeket. Van azonban néhány tipp, amely segíthet a helyes vágányon maradni. Megmutatjuk, mit tegyél, és mit ne tegyél.
dec. 2
15:00
Három fogás - sütőtökből (NLC)
A szezon sztárja a sütőtök. Igaz, a szerény sztárok közé tartozik, külseje, íze és elkészítésének módja is egyszerű. Nem terheli meg a gyomrot, a pénztárcát, így nagyszerű előfutára az ünnepi nagy lakomáknak.
dec. 2
15:54
Mikuláscsizma helyett manósipka (NLC)
dec. 2
15:56
Gyors tepertős pogácsa (NLC)
Hajtogatásmentes, gyors és finom. Mi kell még?
dec. 2
16:30
Hernádi Judit barátokkal ünnepel (NLC)
Hernádi Judit szereti meglátogatni a barátait karácsonykor, és a legjobban egy utazásnak tudna mostanában örülni.
dec. 2
16:32
Mazsolás borleves – csak felnőtteknek (NLC)
Az inkább édességnek, mint étvágycsináló levesnek mondható illatos borleves hagyományosan a böjtös vacsora kelléke.
dec. 2
17:06
Koripálya a város felett (NLC)
Idén is korizz a város felett, Budapest egyetlen szabadtéri korcsolyapályáján!
dec. 2
18:00
Design karácsony - sziporkázó ünnepi ékszerek (NLC)
A hazai design-ékszerek legjava és a karácsonyhoz karácsony misztériumához kötődő kiegészítő tárgyak láthatóak 2009. december 3. és 2010. január 5. között a karácsonyi design-kiállításon.

2009. december 3. csütörtök

dec. 3
0:18
Egy lány miatt cserélte le az autóját Taylor Lautner! (NLC)
Bizony, újra itt a Twilight sztárja, Taylor Lautner! És egy másik Taylor, méghozzá egy nagyon csinos énekesnő.
dec. 3
0:22
Balesetbiztos a BMW X1 (NLC)
A BMW legkisebb szabadidő-autója, az X1 ötcsillagos eredménnyel esett át az EuroNCAP töréstesztjén.
dec. 3
0:26
Megmarad a magyar Opel-üzem (NLC)
Klaus Franz, az Opel-dolgozók üzemi tanácsainak feje nemrég nyilatkozott egy szaklapnak a bezárással és leépítéssel fenyegetett gyárakról. Szentgotthárd nincs közöttük és állítólag itt nem lesz további elbocsátás sem.
dec. 3
0:30
Balesetveszélyesek az energiaitalok (NLC)
Amerikai kutatások szerint a népszerű energiaitalok fogyasztása potenciális veszélyforrást jelent az autóvezetők számára.

Keresés