2009. május 1. péntek

máj. 1
0:21
-1 ruhaméret 3 vagy 7 nap alatt (NLC)
Ha a téli időszak és a húsvét lakmározásai nyomot hagytak rajtunk, itt az idő, hogy finom, fűszeres levesekkel hozzuk formába magunkat. Segítségükkel nemcsak méregteleníthetjük a szervezetünket, zsírt égethetünk, hanem különösebb erőfeszítés nélkül egy számmal csökkenthetjük ruhaméretünket. Ehhez mindösszesen három napig kell követni intenzív diétánkat, vagy hét napig tartani engedékenyebb…
máj. 1
4:15
A dolgok állásával feltámadnak az összeesküvések? (est.hu)
A mozis toplista élén tanyázik Nagy-Britanniában (2,2 millió dolláros nyitó hétvégi bevétellel) A dolgok állása című thriller, ezért szakemberek már azon tanakodnak: a siker talán új életet lehel az összeesküvéses krimik műfajába.
máj. 1
4:19
A varázsdada visszatér (est.hu)
A következő napokban kezdődik a Nanny McPhee - A varázsdada című nagy sikerű családi vígjáték folytatásának forgatása. A Nanny McPhee and the Big Bangben természetesen ismét az Oscar-díjas Emma Thompson alakítja a varázsdadát.
máj. 1
7:33
Magabiztosan a konditeremben (NLC)
Konditerem – a szó hallatán iszonyú súlyok alatt nyögő, duzzadó izomzatú férfiak jelennek meg lelki szemeink előtt. Húsz évvel ezelőtt talán tényleg ezt jelentette, ma viszont itt már más munka folyik: a megfelelő vázizomzat felépítése, alakunk tartós és hatékony formálása. Hogy mit kell még tudni a konditermek világáról, azt elárulja ez a rövid útmutató.
máj. 1
8:09
Madonna nincs elkeseredve (NLC)
Valamit tudhat már Madonna, amit egyelőre titkol a lapok előtt. Hiába utasították el a legutóbbi örökbefogadási kérelmét, ő nevetgélve sétál az utcán.
máj. 1
8:11
Az élet bölcsője (NLC)
Csak mi, nők mondhatjuk el, hogy képesek vagyunk az új élet kihordására, és ez joggal tölt el minket büszkeséggel. Így lett nőiségünk szimbóluma a méh.
máj. 1
9:39
Új élethez új étel (NLC)
Fél évet adtak neki. De már öt is eltelt. A hihetetlen gyógyulást Sebestyén Szilvia a makrobiotikus étrendnek köszönheti. Nemcsak ő változtatott radikálisan az életén, de az a sok ezer ember is, akiket ő tanított meg a hosszú élet titkára.
máj. 1
10:15
26 filléres tipp nagytakarításhoz+extra foltkalauz (NLC)
Összeállításunkban olyan tisztítószereket gyűjtöttünk össze, melyek sokkal olcsóbbak, mint a boltokban kapható mérgező hatású vegyszerek, és még a környezetet is kímélik.
máj. 1
10:17
Májusi horoszkóp (NLC)
Az előttünk álló hónap előrejelzése a bolygóállások alapján.
máj. 1
10:19
Májusi holdnaptár (NLC)
A csillagok azt ígérik, hogy a május könnyebb, lazább, derűsebb időszak lesz, amely boldoggá tesz mindannyiunkat.
máj. 1
10:21
Hétvégi horoszkóp (május 1-3.) (NLC)
A hosszú hétvégén a Bikák a családdal, a Rákok a pihenéssel, a Mérlegek a barátaikkal foglalkozzanak. A Nyilasra meglepetés, a Vízöntőre érdekes találkozás vár.
máj. 1
10:23
Karmahoroszkóp (május 1-8.) (NLC)
A Vénusz és a Plútó feszült, míg a Nap és a Szaturnusz jó fényszögeket alkotnak egymással. Ez arra utal, hogy a régi szerelmi kapcsolatok új kerékvágásban folytatódnak, míg a meglévő viszonyokban nagy feszültségek alakulhatnak ki, és nem lesz mentes a hét a féltékenységtől sem.
máj. 1
10:25
Válogatott mondolataim (NLC)
Bár örökké fiatalok maradunk a szívünkben, tudjuk, tapintatosan fogalmazva: változik... hm... a külsőnk, és ami még érdekesebb, változnak kedvenc, gyakran hangoztatott mondataink is
máj. 1
11:27
Férfit vagy nőt válasszak? - Megtalálja a zsák a foltját! (NLC)
Ahogyan kapcsolatainkban nők vagyunk vagy férfiak, úgy a munkánkban is, bizonyos mértékig. Előny is ez, meg hátrány is, mert sok területen igenis számít a nem, annak függvényében, hogy mit várnak tőlünk – nőiesnek mondott készségeket, vagy férfiasnak tartott tulajdonságokat. A sokféle igény hosszú távon, úgy tűnik, kiegyenlítődik – megtalálja a zsák a foltját.
máj. 1
11:29
Ízletes, laktató levesek (NLC)
máj. 1
12:03
Tudósok: Dávid Ibolya titkos élete (est.hu)
(Playground Records)A magyar kortárs művészet egyik legsokoldalúbb és legszórakoztatóbb figurája, drMáriás immár több mint húsz éve tartja életben Tudósok nevű zenekarát, és a sűrű koncertezés mellett diszkogáfáját tekintve is igen aktív: az Atom-atom, az a harcom és Ne aggyad az agyad című korai kazetták, illetve a Repülő tudomány című 1995-ös első CD óta átlagban kétévente elkészít egy lemezt is…
máj. 1
12:21
Itt az idő: jön a baba (NLC)
Minden szülő nagy várakozással gondol a szülésre: az első gyermekét váró anya azért, mert igazából nem tudja, mi is vár rá, aki többedszer szül, az azért, mert már tudja...
máj. 1
12:23
Szavak, melyek célba találnak (NLC)
Szeretne valamit megmondani a főnökének? Vagy a párjával kellene tisztázni közös dolgaikat? Ha világosan és hatásosan kíván kommunikálni, és biztos akar lenni abban, hogy szavai nem vétik el a célt, ne bízzon semmit a véletlenre.
máj. 1
14:27
Bikinire vetkőzött a csontsovány Lindsay (NLC)
Hawaii egyik szigetén tölti szabadságát Lindsay Lohan, és gondtalanul lubickol a barátaival, ám a fotósok elől ott sem bújhat el.
máj. 1
14:29
Mit üzen a tarot a Bika havára? (NLC)
Hiába ragyog kint a Nap, ha belül a félelmeink nyomasztanak! Felesleges terheinket ideje letennünk, és kilépni a fényre! Legyünk bátrabbak, és figyeljünk oda az Univerzum üzeneteire!
máj. 1
14:45
A filmeket is támadja a sertésinfluenza (est.hu)
Több film mexikói bemutatóját is elhalasztották a sertésinfluenza miatt a nagy amerikai stúdiók, mert a járványtól való félelmükben az emberek nem járnak moziba, nehogy elkapják a betegséget.
máj. 1
15:21
Whitney újra kórházba kerül? (NLC)
Már azt hittük, hogy vége Whitney Houston kálváriájának, ám úgy tűnik, az énekesnő megint ápolásra szorul.
máj. 1
16:33
Tiszta anyja a színésznő kisfia! (NLC)
Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra Uma Thurman és kisfia, Levon.
máj. 1
19:33
Hétfőn indul az RTL Klub új vetélkedője (est.hu)
Hétfő este 19.05-kor képernyőre kerül az RTL Klub vadonatúj műsora, a Kalandra fal! Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal.Íme néhány infó a kulisszák mögül...

2009. május 2. szombat

máj. 2
4:33
Nyerj jegyet a Filmklikkel! (est.hu)
Mint arról korábban beszámoltunk, a budapesti Ludwig Múzeumban április 29-én nyílt meg Anton Corbijn világhírű fotográfus, (videoklip-)rendező kiállítása, mely július 5-ig látogatható. A Filmklikkel most jegyeket is nyerhetünk rá.
máj. 2
4:37
Efron és Winslet a legbefolyásosabbak között (est.hu)
Az amerikai Time magazin összeállította a száz legbefolyásosabb figurát a világ közéletében. A politikusok (Barack Obama), zenészek (Bono) és tévés sztárok (Oprah Winfrey) mellett természetesen több színész is helyet kapott.
máj. 2
8:09
Mozgás a könnyebb tanulásért (NLC)
A legtöbb fejlesztőmódszer a kisbabákat veszi célba. Azt mondják, ilyenkor még könnyen tanul az agy, és gyors eredményeket lehet elérni. De sok problémára csak az iskolában derül fény. Ilyenkor sincs veszve minden, mert ezeknek a gyerekeknek segít az alapozó terápia.
máj. 2
8:11
Reccsen, roppan, segít (NLC)
Kitekert mozdulatok, recsegés-ropogás, helyrerakott csigolyák – szinte mindenkinek ezek a képek jelennek meg a lelki szemei előtt, ha csontkovácsolásról hall. Holott a szakértők a sajgó háton kívül akár belső szervek problémáit is képesek orvosolni, és valójában manuálterapeutáknak hívják őket.
máj. 2
8:13
Britney megkapta a magáét! (NLC)
A legrosszabbul öltözött sztárnak kiáltották ki Britney Spears kisasszonyt.
máj. 2
9:39
Technika a szüleinkért (NLC)
A gépeknek köszönhetően minden egyre jobb és kényelmesebb körülöttünk. A technikai újdonságok egy csoportja az idősek életét könnyíti meg. Ők ugyan hajlamosak idegenkedni ezektől, de meg kell velük értetni, hogy ennyi hasznos és jó dologról kár lenne lemondanunk!
máj. 2
9:41
Gyógyító fénysugár (NLC)
A lézer megfoghatatlan rejtély, amely vág és gyógyít, eredményes, mégis kíméletes. Jótékony hatásáról, gyógyerejéről biztosan hallott már, de fogadjunk, eddig nem tudta, hogy milyen sok területen lehet találkozni vele!
máj. 2
10:15
Szétment a popzene egyik sztárpárja (est.hu)
Kelis és Nas négy év házasság után döntöttek a válás mellett, a bíróság hamarosan tárgyalja a peranyagot.
máj. 2
10:51
Virágcsokortippek anyák napjára (NLC)
Anyák napján vagy ballagáskor nem kell feltétlenül a virágkötőkre bíznunk magunkat! Megkértük a profikat, hogy mutassanak nekünk néhány egyszerű fogást, amellyel mi magunk is illatozó költeményeket készíthetünk percek alatt.
máj. 2
10:53
Papírral vagy nélküle? Házasélettársak (NLC)
máj. 2
10:55
Kinek áll jobban? - Sztárok egyformában (NLC)
Nem biztos, hogy ugyanott vásárolnak, de néha ugyanaz tetszik meg nekik. Mivel a fotósok mindig mindenhol jelen vannak, a képek alapján eldönthetjük, kinek áll jobban ugyanaz a ruhadarab.
máj. 2
12:03
5 legendás látnivaló New Yorkban (NLC)
Óriási felhőkarcolók, ragyogó üzletek, hatalmas parkok, világhíres múzeumok – ez mind-mind New York. De vajon mi jut elsőként eszünkbe a Nagy Almáról?
máj. 2
21:21
Alice In Chains: új lemez készült az új énekessel (est.hu)
Layne Staley hét évvel ezelőtt bekövetkezett halála után az Alice In Chains felvette új albumát.
máj. 2
21:23
Amy Winehouse ismét kórházba került (est.hu)
A szemtanúk szerint a brit énekesnő gyakorlatilag eszméletlenre itta magát Karib-szigeteki nyaralásán.

2009. május 3. vasárnap

máj. 3
3:21
Holland fény a Duna tévén (est.hu)
A sajnos már véget ért Holland Filmhétvége és az Anton Corbijn-kiállítás mellett is kapunk még egy kicsit Hollandiából, ugyanis a Nincs lehetetlen - Holland Kultfeszthez partnerként a Duna Televízió is csatlakozott.
máj. 3
3:57
Chris Isaak: Mr. Lucky (est.hu)
(Reprise / Warner)Bár Chris Isaak figuráját a tömegek leginkább Wicked Game című slágere és annak emblematikus videója alapján ismerik, itt az est.hu-n már többször - Always Got Tonight című 2002 albumának és Best Of című 2006-os karrieráttekintő válogatásának kritikájában - is elmondtuk, hogy ennél mélyebben is érdemes megismerkedni vele. Ez az állítás az amerikai gitáros-énekes hét év kihagyás…
máj. 3
7:15
Sharon Stone az utcán borult ki (NLC)
Egyik nap még boldogan sétál a parkban gyermekével és legújabb pasijával, másnap pedig már egy kávézó teraszán zokog Sharon Stone.
máj. 3
8:09
Segítség, serdül a fiam! (NLC)
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy illatos, szuszogó kisgömböc, aztán hipp-hopp, lett belőle egy kétméteres langaléta, akinek főleg csak a hátát látom. De azért a szívünk mélyén bírjuk egymást. Pedig…
máj. 3
8:11
Valamit visz a víz (NLC)
„Vízben jók vagyunk” – ugye hallotta már ezt a reklámot? Igen, Magyarország a vizek hazája, mondjuk gyakran. Hogy valójában mennyi és milyen tiszta az ivóvizünk, annak igyekszünk utánajárni a víz világnapja (március 22.) közeledtével.
máj. 3
8:13
Fiatalon szülne a Barátok közt sztárja! (NLC)
Kardos Eszter alig töltötte be a tizenhetedik évét, de már megfordult a fejében az anyaság gondolata.

2009. május 4. hétfő

máj. 4
0:39
A Mediawave 2009 díjai (est.hu)
Május 2-án, szombaton Győrben kiosztották az aznap véget ért Fényírók Fesztiválja, azaz a Mediawave 2009 Nemzetközi Film- és Zenei Fesztivál díjait.
máj. 4
0:43
Jól kezdett Farkas (est.hu)
Szép sikert aratott az amerikai mozipénztárakban bemutatásának első napján az elmúlt hét végén a Hugh Jackman főszereplésével készült újabb X-Men-film, az X-Men kezdetek: Farkas.
máj. 4
8:27
Az énekesnő hét hónapos terhesen válik (NLC)
Jay-Z és Beyoncé mellett Kelis és Nas számítanak a hiphopvilág másik álompárjának. Pontosabban: számítottak. A pár szakított, annak ellenére, hogy az énekesnő, Kelis már hét hónapos terhes.
máj. 4
9:03
Milliókat ér a világ legdrágább lemeze (est.hu)
Frank Wilson Do I Love You című szerzeményének vinyl formátumban megjelent kislemezéből csupán két példány létezik a világon.
máj. 4
9:39
Szívás! Kulisszatitkok az RTL új műsoráról! (Graffiti.hu)
Hétfőn indul a vidám sztárszivatás, Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal.
máj. 4
9:57
Chaplin-nagyjátékfilmek a Filmmúzeumban (est.hu)
Ha van a filmtörténetnek emblematikus alakja, minden bizonnyal Charlie Chaplin az. Író, rendező, producer, zeneszerző és persze főleg színész, akinek keménykalapos, sétapálcás figurája, a csupaszív csavargó a mozi jelképévé vált.

Keresés