2009. október 1. csütörtök

okt. 1
8:24
Travolta mégsem bűnös? (NLC)
John Travolta zsarolási ügye folytatódott a bahamai bíróság előtt, ahol a hollywoodi sztár fiának halálát és annak körülményeit vizsgálják.
okt. 1
9:00
5+1 toplistás helyezett a világ legcsúnyább állatai közül (NLC)
Míg egyesek méretükkel, mások cukiságukkal vívják ki elismerésünket, akadnak szép számmal olyan állatok is, amelyekkel nem volt túl kegyes a természet. Jöjjenek hát azok, akik utolsó helyen álltak a sorban, amikor a szépséget osztogatták.
okt. 1
9:02
Hétvégi mozitipp csajoknak: True Lies, avagy A csúf igazság (NLC)
A Sony stúdiónál semmit nem bíztak a véletlenre, és A csúf igazságban összeeresztették a romantikus vígjátékok három nagyágyúját, a P.S. I Love You-val papírzsepigyárakat gazdaggá tevő Gerard Butlert, a Felkoppintvá-val a terheskismama-imázst szexivé varázsoló Katherine Heiglt, valamint a Doktor Szöszi megrendezésével divatot teremtő Robert Luketicet.
okt. 1
10:31
Hányózacskó és távirányító (NLC)
Elszánt híve vagyok a natúr tévézésnek, de azt gondolom, a délutáni székletvizsgálattal átléptünk egy határt. Ti is szoktatok émelyegni egy-egy tévéműsort nézve?
okt. 1
10:33
Miért különbözik a női és a férfi humor? (NLC)
A férfiagy elképesztő mennyiségű viccet képes tárolni. Akad olyan férfi, aki azt a viccet is fel tudja idézni, amelyet az általánosban hallott, miközben fogalma sincs róla, hogy hívják a fia barátait. A nők némileg másképp állnak a humorhoz. De a kifinomult változatában nyugodtan versenyre kelhetnek a férfiakkal.
okt. 1
10:35
Segítség, a férjem kalitkában tart! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
A férjem 11 hónapja furcsán viselkedik. Meggyanúsít, hogy megcsalom, nem mindegy neki, mit veszek fel, szoknyát vagy nadrágot. Már fodrászhoz és tornázni sem merek menni. Nem zuhanyozhatok úgy, hogy ő ne mosna meg.
okt. 1
12:36
Mit üzen a tarot a mérleg havára? (NLC)
Lassan ideje átgondolni, hogy mit viszünk magunkkal a télbe. Az ablakokat előbb- utóbb be kell csuknunk, de nem mindegy, hogy mivel élünk együtt. Dobáljunk ki mindent, ami nem kell! Nem csupán tárgyakról lehet szó...
okt. 1
14:06
Divatos design! - Ízelítő a Budapest Design Hét divatprogramjából (NLC)
Október 2. és 11. között rendezik meg a Budapest Design Hetet, amelynek programjai között számos csemegére bukkanhat a divatkedvelő közönség. Ezek közül szemezgettünk.
okt. 1
15:18
Hétvégi mozitipp csajoknak: A csúf igazság (NLC)
A Sony stúdiónál semmit nem bíztak a véletlenre, és A csúf igazságban összeeresztették a romantikus vígjátékok három nagyágyúját, a P.S. I Love You-val papírzsepigyárakat gazdaggá tevő Gerard Butlert, a Felkoppintvá-val a terheskismama-imázst szexivé varázsoló Katherine Heiglt, valamint a Doktor Szöszi megrendezésével divatot teremtő Robert Luketicet.
okt. 1
15:20
Tűsarkú cipők új szerepben (NLC)
Vicces, kedves, szép holmikból és cipőkből sosem elég. Ez alkalommal a cipőmánok legnagyobb örömére a magas sarkú topánok ihlette használati tárgyakat gyűjtöttük egy csokorba.
okt. 1
15:22
Ádok Zoli is gyalog galoppozik (NLC)
A napokban mutatta be a Madách Színház a Spamalot című musicalt, melyben az Eurovíziós Dalfesztiválon szereplő Ádok Zoli is feltűnik.
okt. 1
16:12
La Toya Jackson újra kés alá feküdt (NLC)
Testvére halála miatt rendszeresen meg kell jelennie a közönség előtt, ezért újabb szépészeti beavatkozásra szánta el magát La Toya Jackson.
okt. 1
17:06
Fergeteges Állatünnep az Állatkertben (NLC)
Nyolcnapos rendezvényt szervez a Fővárosi Állat- és Növénykert az Állatok Világnapjához kapcsolódóan. A programsorozat vasárnap, Assisi Szent Ferenc napján veszi kezdetét az állatkerti nevelőszülők hagyományos találkozójával.
okt. 1
18:18
Támad a prágai divatrendőrség! (NLC)
Nem lehet büntetlenül hanyag öltözetben mászkálni Prágában: a divat ellen vétők fotója ugyanis elrettentő példaként felkerülhet az internetre - csak a "bűnösök" arcát takarják ki.
okt. 1
20:24
Minden kezdet nehéz? - A legfontosabb első alkalmak (NLC)
Életünk tele van első alkalmakkal – első munkahely, első szülés, első húsleves, első hajfestés. Elkezdeni, sőt, újrakezdeni nem könnyű. Van, aki éppen ezért a végsőkig ragaszkodik az ő járt útjához. Mások viszont a járatlant keresik. Mert úgy tartják, csak belevágni nehéz. Aztán már megy minden magától.

2009. október 2. péntek

okt. 2
8:06
Minden idők 5 leghíresebb állata (NLC)
Állatok, amelyek nevét az egész világ ismeri. Némelyik már pusztán a létezésével a címlapokra került, és akad olyan állat is, amelynek szabadságáért országhatárokon átívelő összefogás született. De Csita, Lajka és a többiek akaratukon kívül lettek ismertek, s ha dönthettek volna, talán nem a hírnevet, inkább a szabad életet választják.
okt. 2
9:18
9 bámulatos őszi dekoráció a lakásba (NLC)
A természet ebben az időszakban mutatja leggyönyörűbb arcát. Ezek a filléres, pillanatok alatt elkészíthető dekorációs ötletek is mind az őszi természet gazdagságáról árulkodnak.
okt. 2
10:48
Hétvégi horoszkóp (október 2-4.) (NLC)
A vasárnapi telihold kicsit megmozgat mindenkit, izgalmak, viták, feszültségek várhatók, de tudatossággal ki lehet kerülni a negatív hatásokat.
okt. 2
10:50
Karmahoroszkóp (október 3-9.) (NLC)
A telihold kissé feszültté teszi a hétvégénket, viszont a hét elején a Mars és az Uránusz trigonba kerülnek egymással, ami arra utal, hogy sok jó ötletünk lesz, amelyek megvalósítása akadályokba ütközik, de ezeket le kell győznünk.
okt. 2
11:42
Kozmikus tarot (NLC)
Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Bizonytalan vagy egy döntésben? Nem tudod, elfogadd-e életed nagy lehetõségét?
okt. 2
12:36
Októberi holdnaptár (NLC)
Októberben végre valahára több jó fényszög van, és könnyebbnek érezhetjük az életet. A Szaturnusz a hónap végén átlép a Mérleg jegyébe, és ezzel új időszámítás kezdődik az életünkben.
okt. 2
13:12
Meddig él a köldökzsinór? (NLC)
A köldökzsinór a várandósság 6. hetére alakul ki, és a baba születéséig ez köti össze a placentán keresztül az anya szervezetével.
okt. 2
13:14
Felhizlalta magát a színész! (NLC)
A mindig sportos Matt Damon kedélyes pocakkal, tokával és kis bajusszal állt a kamerák elé Steven Soderbergh új komédiája, Az informátor kedvéért.
okt. 2
16:48
Degudili - minden, amit tudni kell a tartásukról (NLC)
Zömök kis test, szürkésbarna prém, rendkívül mókás, apró fekete pamacsban végződő farkinca. Igen, ő napjaink egyik legnépszerűbb házi kedvence, a degu. Most mindent megtudhatsz róla...
okt. 2
16:50
Kerekes székben – mégis boldogan (NLC)
Milyen egy „belemenős” fiatalembernek, vad motoros túrák után, egy kihívásokkal teli életből kerekes székbe kerülni? Milyen veszteséggel, traumán, szenvedésen túl, sérülten élni, úgy, hogy ne csak magán, hanem másokon is képes legyen segíteni? Orbán Dávidnak sikerült, de azért lenne három kívánsága.
okt. 2
18:18
Koldus lett a polgármester? (NLC)
Egy koldust választottak polgármesternek egy indiai városkában. Ráadásul a férfi továbbra sem akar felhagyni jól jövedelmező foglalkozásával: a kéregetésből befolyt pénzből akar finanszírozni több közösségi beruházást.
okt. 2
18:20
A hét legrosszabbul öltözött sztárjai (NLC)
A héten Bai Ling színésznő, Britney Spears és Fearne Cotton brit műsorvezető verte ki nálunk a biztosítékot.
okt. 2
19:31
Nahát! Madonna kedves volt! (NLC)
Döbbenten álltak a fotósok a David Letterman-show stúdiója előtt, mikor feltűnt Madonna...
okt. 2
20:24
Miért nem megy ki a divatból a Fenyő? (NLC)
Kevés magyar zenész dicsekedhet azzal, hogy életéről musical és film is született. Fenyő Miklóson kívül egyről sem tudok. Őszi koncertjét meg kellett duplázni, különben a rajongók kirobbantják a rock&roll-lázadást. Több mint negyven éve rázza a színpadon a rokit, és még mindig nem unalmas. De mitől nem?
okt. 2
20:26
Tilos a szomszéd gyerekekre vigyázni! (NLC)
Nem vigyázhat tovább szomszédai gyerekeire reggelente az iskolabusz megérkeztéig egy anya az Egyesült Államokban, mert ez a szabályok szerint engedély nélküli magánnapközinek minősül.

2009. október 3. szombat

okt. 3
9:54
Kutya a lakásban - miért ne? (NLC)
Nagyon vágysz egy kutyusra, de kertes ház híján bizonytalan vagy? Lakásban is lehet tartani, csak néhány dologra kell figyelned. Elmondjuk, mire!
okt. 3
10:48
Mozitipp gyerekeknek: Derült égből fasírt (NLC)
Hamburger, palacsinta, hot dog, spagetti, fasírt, fagylalt. Nem a konyhából, hanem az égből! De tényleg ez a világ legnagyobb találmánya? Étvágygerjesztő mozi minden korosztálynak.
okt. 3
11:42
Meghökkentő és vicces fesztivál Budapesten (NLC)
Színes betonkeverők a belváros szívében, kanapé-építés és élő galéria az utcán, hangosan gondolkodó bevándorlók és barlangban daloló kóristák. Ez is Budapest. A zaklatott felszín alatt meghökkentő, szürreális, szórakoztató, provokatív és vicces.
okt. 3
15:01
Legyél sokkal sikeresebb! (NLC)
Ha csak egyetlen dolgot változtathatnál meg az életedben, mi lenne az? Miért fontos ez neked? Akkor mi tart vissza? Talán az, hogy most még, vagy már, nem érdemes valami újba belevágni?
okt. 3
15:03
Segítség! A fiam lánynak képzeli magát! - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
A nemi identitás fogalma kb. 6 éves korra rendeződik a kisgyerekekben, de ebben a témakörben is okozhatnak furcsa fejtörést szüleiknek.

2009. október 4. vasárnap

okt. 4
9:18
A hűség - tényleg csak döntés kérdése, vagy genetika? (NLC)
Az alfa-hímek minél több nőstényt magukévá akarnak tenni, hogy remek génállományukat a lehető legtöbbször adják tovább. Kiváló magyarázat ez oroszlánoknak, de elég jó ok a pasik félrelépéseire is?
okt. 4
10:30
Hívatlan társbérlők - apróvadak a kertünkben (NLC)
Újabban nem csak a vidéki települések közelébe merészkednek az erdőben élő vadak, egyre gyakrabban fordul elő, hogy budapesti kertes házak portája körül is settenkednek. A rókák, az őzek és a nyestek eleségért kutatnak.
okt. 4
11:24
Őszi horoszkóp - Ki mit szüretelhet idén ősszel? (NLC)
Idén ősszel olyan bolygók fognak átlépni, illetve jegyet váltani, amelyek hatása alól egyik jegy sem tudja kivonni magát. Szerencsére a változások minden jegy számára kedvező folyamatokat indítanak be.
okt. 4
11:26
Kylie lesz az új ABBA-lány? (NLC)
Úgy tűnik, van az a pénz, amiért az egykori ABBA együttes két szerzője egy komplett új albumot készít!
okt. 4
16:12
Programdömping az őszi Londonban (NLC)
Londonban az ősz beköszöntével is minden napra jut valamilyen izgalmas esemény, legyen az műemlékekkel, történelemmel, divattal vagy gasztronómiával kapcsolatos.

2009. október 5. hétfő

okt. 5
7:12
Egy képben: maszatos, fehér apróság (NLC)
Tizenkét napos fehéroroszlán-ikrek egyikét eteti gondozója cumisüvegből a belgrádi állatkertben.
okt. 5
7:14
Kirúgták a híradós házaspárt (NLC)
A TV2 megválik Máté Krisztinától és Bárdos Andrástól. A házaspárral közös megegyezés alapján bontottak szerződést.
okt. 5
9:18
Polanskinak nincs bocsánat (NLC)
Arnold Schwarzeneggert, Kalifornia kormányzóját nem hatja meg, hogy időközben több mint száz filmes szakember, színész és rendező írta alá azt a petíciót, amelyben Roman Polanski felmentését kérik.
okt. 5
9:20
A túlzott szexéhség tényleg elriasztja a páromat? (NLC)
Úgy veszem észre, a pasim mostanában egyre ritkábban kezdeményez, és ha én próbálok közeledni, sokszor visszautasít. Az lehet a gond, hogy 14 évvel fiatalabb nálam?
okt. 5
12:18
A legtutibb kötött ruhák hűvös napokra (NLC)
A norvég, csavart, bogyós és rombuszmintát ettől a szezontól nem csak a kézimunkázni tudók emlegetik majd. A kötött ruhák a késő őszi–téli szezon legszeretnivalóbb darabjai, annak ellenére, hogy kiválasztásuk körülményes. Segítségünkkel megtalálod a tökéletes darabot.
okt. 5
13:31
Kapócs Zsóka: Szerelmes vagyok, de még nem megyek férjhez! (NLC)
Szépségkirálynő, elismert színésznő és énekesnő – a lapok mégsem a tehetségét méltatják, de még csak nem is a pazar külsejével foglalkoznak. Kapócs Zsóka az elmúlt hetekben magánélete kapcsán került az érdeklődés fókuszába, ráadásul a cikkek nagy része anélkül született, hogy egyáltalán megkérdezték volna. Zsóka igyekszik nem foglalkozni a negatív dolgokkal, ő tudja, mennyit ér, mi, ki a fontos az…
okt. 5
15:18
Angelina szerint Brad visszataszító (NLC)
Angelina Jolie állítólag egyáltalán nincs odáig Brad Pitt kecskeszakálláért.
okt. 5
16:30
Kapócs Zsóka: határozott csajszi vagyok (NLC)
Szépségkirálynő, színésznő és énekesnő – a lapok mégsem ezt méltatják, de még csak nem is a külsejével foglalkoznak. Kapócs Zsóka az elmúlt hetekben magánélete kapcsán került az érdeklődés fókuszába. Zsóka igyekszik nem foglalkozni a negatív dolgokkal, ő tudja, mennyit ér, mi, ki a fontos az életében, és milyen álmokat akar megvalósítani.
okt. 5
16:32
Félmillió baleset rúzsozás miatt? (NLC)
Évente félmillió autóbalesetet okoznak rúzsozással, púderezéssel, szemkifestegetéssel a nők Nagy-Britanniában.
okt. 5
16:34
Sztárok magyar tervezők ruhaköltéményeiben - Marie Claire Fashion Days (NLC)
A mára egyre szélesebb körben ismert fiatal magyar tervezők mellett az általuk felfedezett és támogatott újgenerációs tervezők is bemutatkoztak a Marie Claire Fashion Days rendezvényen.

Keresés