2009. július 1. szerda

júl. 1
9:27
Bécsi kiruccanás múzeummal és piaci forgataggal (NLC)
Könnyű szombat reggel korán kelni, ha a napot Bécsben töltjük, és a pasid sem morog, mert a bécsi kávé és a croissant feledteti vele az ébresztő csipogását.
júl. 1
9:29
Aki felszabadította a nőket: Coco Chanel (NLC)
Chanel lényege a titok. Nincs magyarázat, hogyan lesz valakiből, akinek felmenői parasztok, vándorkereskedők, csábítók és megesett lányok, vagyis a kifinomultság, a kultúra, de még a tanulás terén is érintetlenek, a divattörténet meghatározó személyisége. Ez a titok teszi izgalmassá Chanelt, aki persze igyekezett még jobban összekuszálni élete szálait az utókor számára. Mert öntörvényű volt,…
júl. 1
11:33
A 7+1 legjobb Jackson-klip (NLC)
A feledhetetlen slágereken kívül többtucatnyi elképesztő videoklipet is hagyott ránk a popzene királya, Michael Jackson. Bátran kijelenthetjük, hogy történelmet csinált a dalok képi megjelenítésével.
júl. 1
11:35
Altass, ha tudsz! - 2. rész (NLC)
Kismamáink, Dobray Sarolta, Szekeres P. Mónika és Szigeti Hajni felváltva mesélnek nekünk… e héten arról, hogy bár Samu már rég átalussza az éjszakát, Saci még újszülött-üzemmódban ragadt, Hajniéknak pedig az esti apa-függéssel kell szembenézniük.
júl. 1
12:45
Napról napra - készülj fel a nyaralásra! (NLC)
Jó, jó, a nyaralásnak nem arról kell szólnia, hogy minden hajszálad hibátlanul be van fésülve, és a sminkről is lemondhatsz, de a lenőtt haj és a szőrös láb még a kertben sem menő!
júl. 1
14:33
Olaszok ajándéka: a mozzarella (NLC)
Nálunk is egyre népszerűbb az eredetileg bivalytejből készült és a középkori Olaszországban főételként fogyasztott sajt, a mozzarella. Aki most ismerkedne vele, jó ha tudja: szinte minden bevásárlóközpontban, közepes vagy nagyobb üzletben kapható.
júl. 1
15:09
A Balatonnál árult kukoricát az énekesnő (NLC)
A Romantic énekesnője, Katinka a minap másképp eresztette ki a hangját, mint szokta. A Balaton partján főtt biokukoricát kínált a strandolóknak.

2009. július 2. csütörtök

júl. 2
7:21
A legcukibb babaholmik (NLC)
A babavárás ideje alatt legszívesebben mindent összevásárolnál a születendő csöppségnek, akit a szíved alatt hordasz? Összegyűjtöttünk néhány holmit, amellyel nem fogsz mellé: imádni fogod te is, és a kicsi is.
júl. 2
7:23
Bódi Sylvi feladja a leckét a pasiknak (NLC)
Három pasi ellen száll vízre Bódi Sylvi a magyar wakeboardbajnokságon. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai felköthetik az úszógatyájukat!
júl. 2
9:09
Az angyalok is megjelentek a színésznő temetésén (NLC)
Eltemették Farrah Fawcettet. A színésznőtől egykori kolléganői, a Charlie angyalai című sorozat főszereplői is elbúcsúztak.
júl. 2
9:45
Ki mit kap a szexszel? (NLC)
A szex gyakran működik úgy, mint egy hőmérő. Jelzi, milyen a viszonyunk önmagunkkal, a párunkkal, hol tartunk éppen. De önmagában nem a számadatoknak és a különleges pozitúráknak van jelzésértékük, sokkal inkább annak, hogy számunkra mi a jó benne. Ha őszintén válaszolunk rá, sok mindent megérthetünk…
júl. 2
10:21
Mit csináljunk júliusban? A legjobb programok (NLC)
Július minden kétséget kizáróan a fesztiválok hónapja, de akad egy-két kihagyhatatlan koncert és kiállítás is. A legjobb programokból szemezgettünk nektek!
júl. 2
10:23
Görög szigeti körkép - 8 szuper tipp (NLC)
Itt a nyár, mindenki kikapcsolódásra, az azúr tengerre és végtelen napsütésre vágyik. Egy régi görög mondás szerint a föld megoszt, a tenger pedig összeköt. Most csokorba kötöttük a legnépszerûbb görög szigeteket, hogy könnyebb legyen a választás.
júl. 2
12:27
Férfiminta nélkül gyereket nevelni? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Van egy kétéves kislányom, az apukájával már nem élünk együtt. Hamarosan elérkezik a lányom életében az ödipális korszak. Attól tartok, hogy férfiminta nélkül esetleg identitászavarokkal küszködik majd.
júl. 2
13:39
Lost. Eltűntek. Előkerültek. Visszamentek. Minek? (NLC)
Azt kérem minden Lost-rajongótól, hogy szóljon be nekem, miszerint ez a sorozat nagyon is jó, csak én nem értem.
júl. 2
13:41
Újabb biszexbotrány a sztárvilágban? (NLC)
Fájhat a feje Oprah Winfrey-nek, hiszen elhagyta a naplóját, melyben olyan titkokat őrzött, amelyeket sosem hozott volna nyilvánosságra.
júl. 2
15:09
Király Viktor megmutatja! (NLC)
Király Viktor nagyon sokat dolgozott az elmúlt hónapokban, szinte az összes idejét a stúdióban töltötte, hogy minden dalból – és önmagából is – a maximumot hozza ki.
júl. 2
15:11
Visszatér a dívák dívája! (NLC)
Nem kell már sokáig várniuk Barbra Streisand rajongóinak: hivatalos a hír, mely szerint a művésznő szeptemberben új albumot jelentet meg.
júl. 2
16:39
Hőségriadó - videó (NLC)
Első fokú, figyelemfelhívó hőségriasztást jelzett az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala az időjárási előrejelzések alapján.
júl. 2
16:41
Nők a nagyvilágban: Egy kubai dzsesszénekesnő Magyarországon (NLC)
A gyönyörű kubai dzsesszénekesnő kilép a színpadra, megrázza fekete afrofonatait, kivillantja hófehér fogsorát, és szívből elkacagja magát. Derűje beragyogja az egész Művészetek Palotáját. Karjai kitárva, a hangja felbúg, és csak úgy dőlnek belőle a latin ritmusok. Elsa Valle immár tizedik éve él Magyarországon...
júl. 2
20:15
szerelem@szerelem.hu - chatcsaták (NLC)
Milyen érzés rájönni, hogy kedvesed egy társkereső oldalon más nőkre vadászik? Az ellenállhatatlan humorú, jóízű erotikával és sok-sok életismerettel fűszerezett regényből kiderül.

2009. július 3. péntek

júl. 3
8:15
Botrányt okozott a magyar szépségkirálynő! (NLC)
Kidobták egy amerikai pókerversenyről Freire Szilviát, mert megzavarta a pókerjátékosok nyugalmát.
júl. 3
9:09
Kórházban a színésznő (NLC)
A helyzethez képes vidám Diane Keaton, akit egy filmforgatásról kellett kórházba szállítani.
júl. 3
10:21
Audrey Tautou: „Én is vadóc vagyok” (NLC)
Hosszú élete és fantasztikus pályája során nemegyszer kellett mindent újrakezdenie, és bebizonyítania a világnak, hogy ő a legjobb. Coco most új trükköt eszelt ki: Audrey Tautou segítségével tér vissza a rivaldafénybe.
júl. 3
10:23
Tuti tippek, fortélyok tapétázáshoz (NLC)
Tapétázni nem olyan nagy ördöngösség, ha hiszed, ha nem, te is meg tudod csinálni. Megmutatjuk, hogyan láss hozzá, mire lesz szükséged, és lelőhelyekkel is segítjük a választást.
júl. 3
10:25
Heidi Klumból baba lett (NLC)
Aki azt gondolta eddig is, hogy a német szupermodell úgy néz ki, mint egy baba, annak egy rugóra jár az agya a Mattel óriáscég embereivel.
júl. 3
12:45
Hogyan éljük túl a nyáresti bulizásokat? (NLC)
Nyomtasd ki ezt a cikket, kedves bulizó Olvasó, és vágd zsebre! Vészhelyzet esetén hasznos segítség lehet…
júl. 3
13:39
Amikor a kismama újra a régi (NLC)
A nők egy része még nem is szült, amikor már azt tervezi, hogyan szabadul meg rövid úton a terhesség alatt felszedett kilóktól. Pedig a versenysúly visszanyerése ráér, ráadásul az anya és a gyerek érdeke is a fokozatosság betartása és a teljes regenerálódás.
júl. 3
13:41
Sztárváltó - Gaál Noémi: Gyermeket akarok szülni a páromnak (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Gaál Noémin a sor.
júl. 3
14:15
Törőcsik Mari meglepő produkciója (NLC)
Törőcsik Mari szerencsére újra jó egészségnek örvend, mi sem erősíti meg jobban, mint hogy elvállalta az MTV és a Coke Club felkérését, és duettet énekel Garas Dezsővel – Demjén Ferenc tiszteletére.
júl. 3
14:17
A legfinomabb nyári élvezet - jegeskávékat kóstoltunk (NLC)
Már nem csak a megrögzött kávéivók keresik a nyári teraszokon az igazi fekete hűs változatát. Az üzletek polcain az üdítők mellett megjelentek a dobozos, flakonos változatok. Megkóstoltuk.
júl. 3
14:19
Hétvégi horoszkóp (július 3-5.) (NLC)
A Kosok fantasztikus hétvége elé néznek, az Ikrekre nagy találkozások várnak. És számodra mit tartogat ez a hétvége?
júl. 3
14:21
Karmahoroszkóp (július 4-10.) (NLC)
Különleges hét lesz a mostani, rengeteg konstellációval, teliholddal, de egyben fogyatkozással is. Amire a legjobban ügyelned kell, az a Mars, amely idegessé, feszültté tehet, és hatására elkövethetsz olyan dolgokat, amelyeket nem kellene.
júl. 3
15:09
Nyolcvanévesen is bombázó a színésznő (NLC)
Hamarosan betölti a 80. életévét Tippi Hedren, de még mindig elragadóan néz ki.
júl. 3
16:21
Az elmúlt hét 3 legnagyobb divatbakija (NLC)
Kemény csatát vívtak a sztárok a leggázabb szerelés címért. Végül három olyan hölgyre esett a választásunk, akik többnyire nem fognak mellé, múlt héten viszont nem jött össze nekik.
júl. 3
17:15
Akkor is szeret, ha elalszik szeretkezés után? (NLC)
Talán nincs is olyan párkapcsolat, amelyet legalább egyszer ne tépázott volna meg a férfiak egy nagyon jellegzetes viselkedése. Többségük ugyanis szeretkezés után alig néhány perccel mély álomba zuhan.

2009. július 4. szombat

júl. 4
9:09
5 csodaszép mediterrán lugas a kertbe (NLC)
Mitől lesz irigylésre méltó a lugasod? Milyen növényekből lesz a legszebb? Hogy kell pergolát készíteni? Tippek álomkertekhez!
júl. 4
10:21
Az első őszi LV-kampányfotók Madonnával! (NLC)
A Louis Vuitton őszi kampányához ismét a pop nagyasszonyát választották modellnek. Íme, az első kampányfotó!
júl. 4
10:23
Fogyj úgy, mint Madonna! (NLC)
Az ötvenévesen is csúcsformában turnézó énekesnő a makrobiotikus diéta híve. Ez az étrend az ételek természetes állapotának megőrzésére épít. Tavaszra és nyárra általában könnyebb ételeket ajánl, míg az „emberesebb” fogásokat a hidegebb hónapokra tartogatja.
júl. 4
10:25
A július bolygója a Hold (NLC)
A Rák jegyének, vagyis a 2008. június 21-től kezdődő következő időszaknak az uralkodója a Hold. A Hold a női alapelvet képviseli: anyát, feleséget és a nőt egészében véve.
júl. 4
11:33
Miről árulkodnak a nyaralási szokásaid? (NLC)
Mindig rend van nálad, és már októberben befizeted a szokásos júliusi pihenésedet a jól bevált üdülőhelyen? Vagy csütörtökön találod ki, hogy pénteken a világ mely tájára indulsz? Lássuk, miről árulkodnak a nyaralási szokásaid!
júl. 4
11:35
Az 5 legtrendibb nyári kiegészítő (NLC)
Nyár derekára már illik felturbózni néhány trendi kiegészítővel a ruhatárad. Ha nem így van, még nem késő! Válassz az 5 legtrendibb kiegészítő közül!
júl. 4
11:37
Pénzéhes férje kínozza a haldokló Gábor Zsazsát (NLC)
Nyolcszor ment férjhez, mindegyik urát legatyásította, és hihetetlen magasságokba jutott Hollywoodban, pedig jó indulattal sem lehet istenadta tehetségnek nevezni. Gábor Zsazsa tragédiája, hogy élete alkonyán éppen olyan férfi van mellette, aki a halálát kívánja, és aki pontosan azt teszi, amit a magyar származású díva is tett: házastársa pénzére hajt. Közeli ismerősei szerint Zsazsának napjai,…
júl. 4
12:27
Segítség! Félénk a gyerekem! - Ranschburg tanárúr válaszol (NLC)
Az sem jó, ha egy kisfiú nem rosszcsont. Egy aggódó anyuka fordult a gyermekpszichológushoz tanácsért.
júl. 4
14:51
Ahogy vezet, úgy bánik majd veled? (NLC)
Az autóvezetés, a parkolás stresszhelyzetek, melyekben mindenki másként viselkedik. A feszült pillanatokban sokszor egyértelműen kiderül, milyen típusú ember is ül a volánnál.
júl. 4
19:57
Hol is van a hogyishívják? (NLC)
A feledékenység mindig bosszantó, és néha bizony ijesztő méreteket ölthet. Vajon csak a korral jár, vagy a túlterheltség teszi? Érdemes utánajárni, mert a memóriazavarok skálája széles, ám a segítség is több forrásból csörgedezik.

2009. július 5. vasárnap

júl. 5
15:09
Michael Jackson végrendelete (NLC)
Nyilvánosságra hozták Michael Jackson végrendeletét. A sztár úgy rendelkezett, hogy ha halálakor anyja, Katherine Jackson nem élne, akkor Diana Rossé a három gyerek felügyeleti joga.
júl. 5
16:21
Folytatódhat a Mamma Mia! (NLC)
A Mamma Mia! című musicalfilm mindent elsöprő sikere után az ABBA szerzőpárosa komolyan elgondolkodott a folytatáson.
júl. 5
17:15
Levetkőzött az énekesnő! (NLC)
Meglepő fotók jelentek meg Lady Gagáról. Az énekesnő bátran megmutatta a bájait.
júl. 5
18:09
Lisa Marie kihagyja Jackson temetését? (NLC)
Meglepő vallomást tett Michael Jackson egykori felesége, Lisa Marie Presley. Az énekesnő nem tartja valószínűnek, hogy elmegy Jacko temetésére.

Keresés