2009. november 1. vasárnap

nov. 1
8:24
Virágminta kordában tartva - 4+1 tipp (NLC)
Az egyik legdivatosabb motívum most a virág: sok formában és színben köszön vissza textilen, tapétán, akár még csempén is. Ezekkel egyszerűen felfrissítheted otthonodat, csak néhány dologra kell ügyelni ahhoz, hogy az összhatás látványos legyen.
nov. 1
10:30
Tóth Gabi újra találkozik az exével! (NLC)
Bár Tóth Gabi éppen összeköltözni készül a barátjával, egy estére újra összejön az exével is!
nov. 1
10:32
Novemberi holdnaptár (NLC)
Novemberben a Merkúr mozgása miatt többször érzünk türelmetlenséget, hajlamosak vagyunk a kapkodásra, az agytekervényeink is gyorsabban forognak. Ezért lassítanunk kell a tempón, hogy elkerüljük a baleseteket, és ragyogó terveink ne vesszenek kárba.
nov. 1
11:24
Mikor jön el a szakítás ideje? Árulkodó jelek (NLC)
Bármennyire nehéz, olykor be kell látni, hogy a kapcsolat, amelyben létezünk, megromlott, vagy véget is ért. Ilyenkor jobb, ha szembenézünk a helyzettel, a halogatás csak rossz megoldás lehet.
nov. 1
11:26
Novemberi horoszkóp (NLC)
nov. 1
13:30
Egyre jobb üzlet a Halloween Bécsben (NLC)
Egyre többen, egyre többet költenek Halloween alkalmából az osztrák fővárosban. Idén összesen 7,2 millió eurót adtak ki.
nov. 1
15:00
Segítség, a gyerekem megzavarodott! - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Az óvoda furcsa dolgokat hozhat ki a kicsikből. Nehéz az elválás a szülőtől, nehéz a beilleszkedés a közösségbe.
nov. 1
16:30
Négyszázhúsz tehén tejel az automatáknak (NLC)
Néhány héten belül a dél-szlovákiai Rimaszombatban (Rimavská Sobota) kezdi működtetni első tejautomatáját a közeli Gernyőpusztán (Bottovo) működő, jelenleg eladási gondokkal küszködő mezőgazdasági társulás.
nov. 1
18:54
Eged Zsófi és a négylábúak (NLC)
A kamera Teheránt mutatja, a levegőből. Szürke háztenger, háttérben az Elburz hegység négyezer méteres szikláival. Aztán a kép ráközelít az egyik ház udvarára. Egy apró kislányt látunk, úgy ötéveset, előtte egy kisfiú. A vonásaik mintha hasonlóak lennének... „Zsófi, te mi leszel, ha nagy leszel?” – kérdezi a fiú. A vékony, szőke, barna szemű, ábrándos tekintetű lány összehúzza szemöldökét, valamin…

2009. november 2. hétfő

nov. 2
6:36
Forradalmi újdonság-mikroorganizmusokkal az egészségért (NLC)
Sok jó kis helyen is elfér, sőt ez a sok jó emberi szemmel nem is látható... Pedig a szervezetünkben és a környezetünkben élő láthatatlan mikroorganizmusok egy része képes tökéletes rendet teremteni bennünk és körülöttünk, illetve az ember és a külvilág kapcsolatában.
nov. 2
7:12
Gáspárék 20 millióval tartoznak (NLC)
Gáspár Győző és felesége, Bea fejenként több mint tízmillió forinttal tartoznak. A házaspár felkerült az APEH adóslistájára.
nov. 2
9:36
3+1 alapszabály télikabát-vásárláshoz - Teszteld magad! (NLC)
A jó télikabát megtalálása közel sem olyan ördöngös mutatvány, mint ahogy azt sokan gondolják. Három szuper tippünk és szórakoztató tesztünk segítségével biztosan megtalálod a tökéletes darabot, amely csak rád vár.
nov. 2
11:24
Önállóság és önállótlanság - Ébresztő előadások Soma Mamagésával (NLC)
November 4-én 19.00 órától ismét Ébresztő előadások Somával! Minden hónap első szerdáján, a Károlyi-Csekonits rezidencián vár benneteket egy jó beszélgetésre!
nov. 2
14:24
Mel Gibson nyolcadszor is apa lett (NLC)
A színész barátnője, Okszana Grigorjeva állítólag kislánynak adott életet.
nov. 2
15:36
A vőlegényem nem képes a kielégülésre (NLC)
Bár a vőlegényemmel minden együttlétet élvezünk, nála teljesen hiányzik a fizikai kielégülés. Szervi problémát nem találtak nála, így teljesen tanácstalan vagyok.
nov. 2
18:54
Teremtés vagy evolúció - mit oktassanak az iskolában? (NLC)
A Darwin-év alkalmából készült nemzetközi felmérés eredményei szerint a felnőttek megosztottak abban a kérdésben, hogy mit kellene tanítani a gyerekeknek az iskolában a világ létrejöttéről.
nov. 2
20:24
A dolgozók negyede kirúgná a főnökét (NLC)
Egy nemrég közzétett amerikai kutatás eredményei szerint nem bíznak munkahelyük vezetőiben az amerikai dolgozók. Sokan úgy vélik főnökük nem őszinte, nem kifejezetten korrekt és nem is túl lojális, jelentős részük pedig azonnal kirúgná feljebbvalóját, ha megtehetné.

2009. november 3. kedd

nov. 3
7:48
A brit nők az óvszerre szavaznak (NLC)
A brit hölgyek körében az óvszer népszerűsége mára utolérte a fogamzásgátló tablettáét, sőt, várható, hogy hamarosan el is hagyja azt - ezt állapította meg egy a szigetországban elvégzett kutatás.
nov. 3
8:42
Lehet, hogy félrelép? 5 tipikus jel (NLC)
Valami megváltozott. Nem egészen tudod, hogy mi, de az a csalhatatlan női ösztön nem hagy nyugodni: gáz van. Segítünk eldönteni, hogy csak a közelgő hidegfront a hibás mindezért, vagy a pasidnak tényleg van valami takargatnivalója.
nov. 3
9:18
Fiút szült a szupermodell (NLC)
Karolina Kurkova szupermodell a múlt héten kisfiúnak adott életet.
nov. 3
9:20
De mi a csuda az a reiki? (NLC)
A reiki szót szinte mindenki hallotta már, arról is sokaknak van elképzelése, hogy valami gyógyítással függ össze, és talán sokan még az energiát kapcsolják a kifejezéshez. De mi is ez a keleti módszer?
nov. 3
9:54
Anya lettem! - Jár a baba, jár (NLC)
Átrohan a szobán, a konyhán és az utcán is csak azért hagy fel a járással, hogy alaposan megvizsgáljon egy buszt vagy egy lehullott falevelet.
nov. 3
11:24
Kölcsönözhető terep-babakocsik a vadasparkban (NLC)
Az ősz beköszöntével sok család dönt úgy, hogy kirándul hétvégén, gyakran tapasztaljuk azonban, hogy a szép idő és a kirándulás okozta jókedv hamar elszáll, amikor a főleg városi sétákra tervezett babakocsikat szeretnék végigtolni a vadaspark köves emelkedőjén.
nov. 3
11:26
Itt az új Nissan Micra (NLC)
Itt vannak az első hivatalos képek az új Nissan Micráról. A japán kisautó tágasabb és jobb minőségű utasteret ígér, miközben takarékosabban használható.
nov. 3
12:18
Parkolás 150 ezerért? (NLC)
Januártól a fizetőövezetekben lakó autósok már csak egy autó után kaphatnak ingyenes parkolási engedélyt. A második kocsi után már keményen fizetni kell. Helytől függően 37-150 ezer forintot.
nov. 3
14:24
Állatkert a designboltban (NLC)
Víziló, oroszlán és vadkan - három azok közül a formatervezett és kézzel készített állatkák közül, amelyekkel a Züny lepte meg a design szerelmeseit. A vicces állatkert lakói világhódító útjuk során most Magyarországra értek.
nov. 3
15:36
Király Viktor a klinikán (NLC)
Egy jótékonysági akció nyitányaként több magyar énekes, köztük Király Viktor is meglátogatta a Tűzoltó utcai gyermekklinika betegeit.
nov. 3
16:12
20 dolog, amit tudnod kell a Michael Jacksons: This Is It-ről (NLC)
A Pop Királya utolsó hagyatékként egy lélegzetállító koncert-werkfilmet mutat be a világnak, melyben tényleg minden idők egyik leglátványosabb showját készítette elő. Íme, a legfontosabb tudnivalók:
nov. 3
16:14
Hogyan spóroljunk a téli gumin? (NLC)
Kolbászban, papír zsebkendőben és autógumiban is van sokféle márka, erősen különböző összegekért. Körülnéztünk a piacon, szinte egy árban kapni tesztgyőztes és kevésbé neves portékát. Segítünk eligazodni és spórolni a téli gumik világában.
nov. 3
17:06
60 éves a divat legbefolyásosabb asszonya (NLC)
Az amerikai Vogue főszerkesztője ma ünnepli 60. születésnapját.

2009. november 4. szerda

nov. 4
7:30
A szerelem erősebb a szexnél! (NLC)
A szexuális vágy és a szerelem közeli rokonok, agyunk azonban elválasztja a kettőt - erre a következtetésre jutott egy új amerikai vizsgálat. És a csattanó: az agy számára a szerelem erőteljesebb impulzus, mint a szexuális vonzódás.
nov. 4
7:32
Gwyneth Paltrow szemgolyókat süt (NLC)
A színésznő szürke háziasszonynak tartja magát, de konyhájában érdekes ételek születnek.
nov. 4
8:42
Matt Damon felhagyna a színészkedéssel (NLC)
Matt Damon filmszínészként már mindent elért, amit szeretett volna. Ezentúl szívesebben állna a kamera mögött.
nov. 4
8:44
8 szuper európai bevásárlóutca a legjobbak közül (NLC)
Városok, melyeket nem csak izgalmas látnivalóiért, de a csillogó-villogó, csábító kirakatokért is felkeresel. Íme, egy kis gyorstalpaló, hogy térkép nélkül is megtaláld a legjobb üzleteket – egy helyen.
nov. 4
9:54
Tilla és felesége, Kriszta: Ki ismeri jobban a másikat? (NLC)
Ki gondolta volna, hogy a vidám, laza showmannek is akadnak szorongásai? És vajon mire vágyhat még az a nő, aki mellett egy körülrajongott sztár áll? Mindez, és még sok egyéb kiderül abból a házilag rögtönzött vetélkedőből, amelyre Till Attilát, a Tv2 népszerű műsorvezetőjét, és feleségét, Korpás Krisztinát felkértem.
nov. 4
11:24
November hónap szobanövénye: Kaktusz, ünnepi öltözetben (NLC)
A hónap szobanövénye novemberben a karácsonyi kaktusz. A karácsony közeledtével egyre ünnepélyesebb ruhát ölt; a teljes növényt beborítják a színpompás, hófehér, rózsaszín és tűzpiros virágok. Ám akár a karácsony, ez is csak egy évben egyszer történik meg.
nov. 4
11:26
Szexi vagy? Nem. (NLC)
Dacára a bikinis lányoknak és fürdőgatyás fiúknak, ez a műsor vacak. Elrettentő példának persze kiváló, amennyiben a rossz műsorvezetés, az inkompetens zsűri, a szégyellnivaló koncepció és a gagyi megvalósítás leírását akarjuk egy képben megoldani.
nov. 4
12:36
Vészhelyzet, irány a kórház! (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal élményeiket. E héten arról mesélnek, ami minden szülő rémálma: ha bajban van a babánk!
nov. 4
12:38
5 kötelező szépségkellék zimankó idejére (NLC)
A hideg támadásba lendült, már a vénasszonyoknak sem jut eszébe a nyaralás. Nem árt beszerezned néhány dolgot, hogy ne essen csorba a szépségeden akár esik, akár fúj.
nov. 4
13:30
Range Roverrel megy babazsúrra Courtney (NLC)
Mindenki Monicaja nem egy anyához illő autóval indult barátaikhoz. De vajon mi lehet ez a nagy, férfias autó?
nov. 4
15:36
Julie & Julia receptjei (NLC)
Október egyik legnagyobb mozisikere a Julie & Julia, avagy két nő egy recept című film volt, ha eddig még nem láttátok, feltétlenül nézzétek meg. Már csak azért is, mert Tamás ezen a héten olyan finomságokat készített, amelyek ebben a filmben szerepelnek.

2009. november 5. csütörtök

nov. 5
6:54
Az idősebb nők sem mondanak le a szexről (NLC)
A közvélekedés szerint az idősebb hölgyek kevésbé aktívak szexuálisan, mint a fiatalok. Egy új kutatás szerint viszont sok hölgy a 60-as éveiben, sőt később sem mond le a szexualitásról.
nov. 5
8:24
Mit csináljunk novemberben? A legjobb programtippek (NLC)
Nagyszabású kiállítások, művészeti és kulináris programok dömpingje vár rátok novemberben. A hónap legjei közül szemezgettünk nektek.
nov. 5
8:26
Az igazira vár a magyar színésznő! (NLC)
Tordai Teri újabb, számára igen kedves filmszerepet kapott. A színésznő Sas Tamás legújabb mozijában, a Szinglik éjszakája című akció-vígjátékban tűnik fel hamarosan, ahol az örömanyát alakítja Hámori Gabriella édesanyjaként.
nov. 5
9:00
El kell mondanom a pasimnak, hogy mire vágyom az ágyban? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
A pasik nem nagyon tudják, hogy mire vágyom az ágyban. Azt gondolom, ha elmondom nekik, akkor már nem lesz izgató, ha a kérésemre cselekszenek. Mit tehetek? Nekem kellene változnom?
nov. 5
10:12
Szexi vagy? Nem. (NLC)
Dacára a bikinis lányoknak és fürdőgatyás fiúknak, ez a műsor vacak. Elrettentő példának persze kiváló, amennyiben a rossz műsorvezetés, az inkompetens zsűri, a szégyellnivaló koncepció és a gagyi megvalósítás leírását akarjuk egy képben megoldani.
nov. 5
10:14
Szabó Eszter megkapta a magáét! (NLC)
Egészen különleges ajándékot kapott Szabó Eszter...
nov. 5
11:24
Új időszámítás kezdődik: a sorsbolygó jegyet vált (NLC)
A karma, vagy a sors meghatározójaként számon tartott Szaturnusz 2009. október 29-én állatövi jegyet vált, és a Szűzből átlép a Mérlegbe, ahol 2012. október 5-éig folytatja útját. Ez két évre szóló nagy változást hoz minden állatövi jegy életében.
nov. 5
11:26
Morbid játékok és hajmeresztő apróságok (NLC)
Ha még nincs eleged a halloween-i ijesztgetős mókából, akkor vedd szemügyre ezeket a morbid plüssfigurákat és a többi hajmeresztő apróságot.
nov. 5
12:18
Leáldozóban a platform cipők divatja (NLC)
Manolo Blahnik örül annak, hogy leáldozóban a platform cipők divatja, bár a tervező eddig is kerülte az ormótlan formát.

Keresés