2009. április 1. szerda

ápr. 1
0:21
A húsvét ideje (NLC)
A húsvét a "mozgó ünnepek" közé tartozik, a nagypéntek, a nagyszombat és a Húsvét hétfõ minden évben más és más idõpontra esik. Vajon miért alakult így?
ápr. 1
7:15
Dagadt disznó lett az egykori szívtipró (NLC)
Bizony, nem áprilisi tréfa! Val Kilmer egyáltalán nem figyel magára, és hatalmasra hízott.
ápr. 1
9:40
3 tipp húsvéti kiruccanáshoz - itthon és külföldön (NLC)
A hosszú hétvége mindig utazásra csábít. Könnyen elérhető, de mesebeli úti tippeket gyűjtöttünk össze, ha te is inkább kimozdulnál otthonról húsvétkor.
ápr. 1
9:42
Kovácsovics Fruzsi nem akar gyereket (NLC)
A fiatal énekesnő ismeri, hogyan működik a bulvár, ezért nem lepődött meg azon, hogy a terhességéről is röppentek fel már hírek.
ápr. 1
9:44
2 gyorsan elkészíthető húsvéti ajándékcsomag sablonnal (NLC)
Egy mutatós vagy éppen vicces csomagolás sokkal izgalmasabbá teszi az ajándékot, ezért legalább olyan fontos, mint maga a meglepetés. Ehhez adunk egy kis ihletet.
ápr. 1
10:51
Csavart csokis kalács (NLC)
ápr. 1
10:53
Tojáslikőr (NLC)
ápr. 1
11:46
Temérdek újdonság a szépségpalettán (NLC)
Röviden és velősen beszámolunk az áprilisi újdonságokról. Nem vennénk a lelkünkre, ha kielégítetlen maradna az információéhséged!
ápr. 1
12:39
Melyik lesz az ország legjobb pálinkája 2009-ben? (NLC)
Március 26-án csütörtökön reggel 9.00-kor Gyulán a Park Hotel Tiffany termében elkezdődött a XVII Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny, illetve az először meghirdetett Kizárólag Pálinka-, Gyümölcspárlat Alapú Italok, Likőrök Versenye érzékszervi zsűrizése.
ápr. 1
13:52
Segíts sütivel! (NLC)
Nagy gond, ha nem eszik a gyerek, mert nincs étvágya. Ennél csak az rosszabb, ha van étvágya, de nincs mit enni.
ápr. 1
16:51
Melyik lesz az ország legjobb pálinkája 2009-ben? (NLC)
Március 26-án csütörtökön reggel 9.00-kor Gyulán a Park Hotel Tiffany termében elkezdődött a XVII Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny, illetve az először meghirdetett Kizárólag Pálinka-, Gyümölcspárlat Alapú Italok, Likőrök Versenye érzékszervi zsűrizése.
ápr. 1
17:45
4 igazán látványos húsvéti dekoráció tojásokból (NLC)
A finnugor hagyományok szerint a világunk egy őstojásból keletkezett. Kínában a nászágy alá rakják, hogy termékenyek, egészségesek és hosszú életűek legyenek. A buddhizmusban a feltörése elősegíti a megvilágosodást, vagyis az újjászületést. Mi pedig az otthonunkat díszítjük vele – a húsvétra várva.

2009. április 2. csütörtök

ápr. 2
7:15
Újabb szépészeti beavatkozást végeztek az énekesnőn (NLC)
Christina Aguilera mostanában új hobbit talált magának: plasztikai sebészekhez jár.
ápr. 2
8:29
Paris Hiltont megdobálták (NLC)
Az amerikai milliomoscsemetét nem mindenki kedveli. Néhány nappal ezelőtt például egy tortát kapott, ám nem tudott neki örülni, hiszen a sütemény egyenesen az arcán landolt.
ápr. 2
9:03
Tojás díszek só-liszt gyurmából (NLC)
Igazán bájos húsvéti dekorációkat készíthetsz egy nagyon egyszerű technika segítségével. Megmutatjuk, hogyan készíts só-liszt gyurmát!
ápr. 2
9:39
Szörnyek az űrlények ellen - itt a legújabb animációs mozi (NLC)
Nehéz ellenállni a csábításnak, amikor egy animációs film készítőinek ajánlólevelében a Shrek és a Kung Fu Panda szerepel. Persze a felfújtat akkor is el lehet rontani, ha már ezerszer tökéletesen megsütöttük.
ápr. 2
11:09
Szexfüggőség - Sztárbetegség vagy alibi? (NLC)
Azt már tudjuk, hogy a játékszenvedély, a boltkór és a sportmánia pszichiátriai kórkép, de még ma is elhűlök, ha azt hallom, hogy egy „csajozós” sztár valójában beteg, és kezelni kell. Mert „szexfüggőségben” szenved!
ápr. 2
11:11
Húsvéti menü-tipp (NLC)
Húsvéti menüajánlatunk rántott húsvéti bárány, ünnepi desszertnek pedig túrótorta.
ápr. 2
12:03
Fessünk tojást - növényi festékekkel! (NLC)
Hajdanán csak növényekből nyert festékekkel színezték a tojásokat. Többségük gyógynövény volt, így bátran meg lehetett enni az ilyen levekben ázott vagy főtt tojást. Egy kis ízelítőt adunk azokból a növényekből, amelyekhez manapság is egyszerűen hozzájuthatunk.
ápr. 2
12:05
Paris Hilton Magyarországon is keresi az öribarit (NLC)
Paris Hilton hazánkba látogat. A szőke örökösnő hamarosan minden hazai háztartásban állandó vendég lehet, hiszen péntekenként legjobb barátnőjét keresi majd az MTV műsorán.
ápr. 2
12:07
Mustárok, tormák, avagy a nélkülözhetetlen húsvéti kellékek tárháza (NLC)
A tavaszi ünnepek közeledtével javaslom, hogy evezzünk idegen vizekre, próbáljunk ki néhány új, merészebb mustárt, tormát, esetleg egy kis chutney-t a húsvéti sonkához.
ápr. 2
15:03
A férfi is azt akarja… (NLC)
„Amikor én most azt mondom, hogy számomra a világ a nőkről szól, akkor arról beszélek, hogy meg kell tanulnunk szót érteni velük, és boldoggá tenni őket.” (Kepes András vallomása Szegő Andrásnak, a Nők Lapja 2008. július 9-i számában)

2009. április 3. péntek

ápr. 3
8:09
Felismerhetetlenre operálták a Dirty dancing sztárját (NLC)
Egy újabb hollywoodi csillag, aki elcsúfíttatta magát a plasztikai sebészekkel: Jennifer Grey.
ápr. 3
9:03
Óriási húsvétidekoráció-körkép lelőhelyekkel (NLC)
Kíváncsiak voltunk, vajon mi kerülhet idén az ablakpárkányra és az ünnepi asztalra dekorációként, ezért nyakunkba vettük a várost, hogy felkutassuk a legszebb nyulakat és pipiket. Íme az eredmény!
ápr. 3
11:09
Hollywoodban is hódít az overall! - Így viselik a sztárok (NLC)
Ha kell, elegáns események kis feketéje vagy vidám partiruha, egyszer sikkes, nagyvárosi darab, máskor a vízparton hódíthatsz benne. A munkások hajdanvolt öltözete idén nyáron már nem csak a sztárok kedvence.
ápr. 3
11:11
Mi vár rám az élet után? (NLC)
Féljünk a haláltól, vagy az elmúlás valóban egyenlő a „végső megnyugvással”? Olyan emberekkel beszélgettünk, akik megjárták a klinikai halál állapotát, de aztán sikerrel újraélesztették őket, illetve olyanokkal, akik természetfeletti élményeket éltek át, amikor közvetlen életveszélyben voltak.
ápr. 3
12:03
5 vidám húsvéti dekorációs ötlet (NLC)
Pillanatok alatt húsvéti hangulatot csempészhetsz a lakásba ezekkel a bájos dekorációkkal.
ápr. 3
12:05
Báránybordák kedvenc módra (NLC)
ápr. 3
12:07
Húsvéti bárányragu - Navarin d'agneau (NLC)
Csakúgy, mint Magyarországon, Franciaországban húsvétkor hagyományosan bárányhúsból készült ételeket tálalnak. Ez a recept nagyon könnyen elkészíthető bárányból tavaszi új zöldségekkel, melyek április elején már megjelennek a piacon.
ápr. 3
12:09
Karmahoroszkóp (április 4-10.) (NLC)
A múlt héten már erősen érezhettük a Szaturnusz–Mars oppozícióját, amely megdöbbentté és feszültté tett bennünket. A héten a telihold és a Nap–Jupiter jó fényszögei új reményt adnak.
ápr. 3
12:11
Mr és Mrs (NLC)
Új esti programom van: „Sztárpár-show”-t háttértévézek a Tények után. Nem is rossz.
ápr. 3
12:13
Sminkelj velünk! 4. rész - Rúzsozz, mint egy profi! (NLC)
Ötrészes sorozatunkkal segítünk neked, hogy akár a profikat is meghazudtoló sminket tudj készíteni magadnak. Nem pusztán a titkokat áruljuk el, hanem a legújabb trendről is képet kapsz.
ápr. 3
12:39
Az illat vagy a táska vonz inkább? (NLC)
Nem kell sokáig hezitálnod, használd ki, hogy áprilisban sok márka lep meg divatos táskával, ha illatszert vagy kozmetikumokat vásárolsz!
ápr. 3
14:09
Szép mell emlőrák után (NLC)
Az emlődaganattal operált nőknek nem „csupán” a betegséggel kell megküzdeniük, hanem azzal is, hogy a műtét kapcsán csorbát szenved a nőiességük. Az esztétikus helyreállítás minden mellrákos beteget megillet, és óriási segítség, ha tudják: esetenként az azonnali helyreállításra is lehetőség van!
ápr. 3
14:11
És még mindig Szex és New York! (NLC)
2010. május 28-ra tervezik a Szex és New York mozifilm második részét, melyben újra látható lesz a világhírű női kvartett.
ápr. 3
14:45
Vasárnap nagy bringás szezonnyitás! (NLC)
A jó időt vártad? Itt van! Nagygenerálra szorul a bringád? Helybe hozzuk a szervizt! Egyedül még nem szívesen tekersz a város útjain? Most lesz segítséged! Neked csupán egy dolgot kell tenned: ott lenni április 5-én vasárnap 13 és 18 óra között a Nyugati téren a Westend előtt!
ápr. 3
15:21
Benkő Dániel pornót rendez! (NLC)
Benkő Dániel szeme előtt egy új cél lebeg: a szexuális szokások feltérképezése.
ápr. 3
15:23
Áprilisi holdnaptár (NLC)
Áprilisban a Mars eléri az Uránuszt, majd a Vénuszt. Sok furcsa, már-már megdöbbentő dolog történik ebben a hónapban. Olyan találkozásokra is sor kerül, amelyek az életünket színesebbé és boldogabbá teszik.
ápr. 3
15:25
Hétvégi horoszkóp - április 3-5. (NLC)
Rossz kezdés után egészen kellemes hétvége vár a Kosokra és az Ikrekre, az Oroszlánok legyenek kicsit önzőbbek, a Nyilas pedig ossza be az idejét. És mindenki élvezze végre a tavaszt!
ápr. 3
15:27
7 tipp az egészséges terhességért (NLC)
Az élet legnagyobb szerepére készülődve természetes, hogy változtatunk az életvitelünkön a baba és saját magunk egészségéért. Hét ötlet ahhoz, hogy ne legyen gond a várandósság alatt.
ápr. 3
17:27
Szabadság, szerelem könyvbemutató Feldmár Andrással (NLC)
Február végén jelent meg Feldmár András legújabb könyve, a Szabadság, szerelem. Szombaton Te is találkozhatsz a Kanadában élő pszichoterapeutával, aki ismét hazánkba látogat legújabb könyvének bemutatójára.

2009. április 4. szombat

ápr. 4
7:33
Stohl bújik a Tenkes kapitánya jelmezébe (NLC)
Új magyar musical készült, mely a legendássá vált sorozat, A Tenkes kapitánya alapján íródott.
ápr. 4
10:51
Korfu, a görög smaragdsziget (NLC)
Kellemes hőmérséklet, üdítően zöld lankás dombok - Korfu szigete évezredek óta gyönyörködteti lakóit és látogatóit. Már az ókorban is szívesen nyaraltak itt, manapság pedig a Jón-tenger egyik leglátogatottabb üdülőhelye.
ápr. 4
10:53
Királynők szeretői - Koronás hölgyek tilosban (NLC)
Biztosan hallottál már róla, hogy a királyok gyakran számos szeretőt tartottak. De mi a helyzet női oldalon? Most fordul a kocka! Megmutatjuk, hogyan jártak a koronás hölgyek tilosban.
ápr. 4
16:15
Az anyagcsere folyamatok hatása egészségünkre (NLC)
A testmozgás nem csak fizikai állóképességet nyújt, nem csak erőssé, és energikussá tesz, hanem vidámak és kiegyensúlyozottak leszünk tőle. Mindez annak köszönhető, hogy a sport élénkíti az anyagcsere folyamatokat. Mi az összefüggés? Mi is pontosan az anyagcsere?
ápr. 4
20:09
Tárkonyos bárány (NLC)

2009. április 5. vasárnap

ápr. 5
7:15
Kórházban a Heti Hetes sztárja! (NLC)
Saját otthonában szenvedett balesetet Bajor Imre, s a kórházba szállítás után meg kellett operálni.
ápr. 5
8:09
Még mindig lángol Iglesias és Kurnyikova szerelme! (NLC)
Sokan gondolták, hogy Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova kapcsolata csupán reklámfogás, de a két sztár bebizonyította, hogy valóban szeretik egymást.

2009. április 6. hétfő

ápr. 6
9:03
4 nagyszerű húsvétcsalogató asztaldísz (NLC)
Zsenge tavaszi virágok, baris szalvéta, festett tojás, nyuszi, pipi, barkaág, és máris ünnepi díszben tündököl az étkezőasztal. Megmutatjuk neked, hogyan varázsolhatsz húsvéti hangulatot a konyhába pár egyszerű trükk segítségével!
ápr. 6
9:39
Vidám tapsifülesek - letölthető sablonnal (NLC)
Ezek a színes tapsifülesek vidámságot csempésznek a lakásba, ráadásul pofonegyszerűen elkészíthetők. Megmutatjuk lépésről lépésre!

Keresés