2009. február 1. vasárnap

febr. 1
0:48
Februári wellnesshoroszkóp (NLC)
febr. 1
0:52
Februári horoszkóp (NLC)
febr. 1
8:33
Féltékenysége miatt dobták Caramelt (NLC)
Mindössze fél évig babusgathatta szépséges kedvesét a Megasztár második győztese, Molnár Ferenc Caramel, majd a lány megelégelte a féltékenységi rohamokat, és lapátra tette az énekest.
febr. 1
13:21
Februári holdnaptár (NLC)
Izgalmas és rövid hónap következik, amelyben az egyik nagy esemény a részleges holdfogyatkozás, amely sajnos nem lesz látható, mivel a délutáni órákban következik be, ám a hatását érezni fogjuk. Szenvedélyes összeveszések, óriási kibékülések, nagy egymásra találások ideje jön el, és lesznek olyan állatövi jegyek, amelyek Fortuna istenasszonynak köszönhetően óriási szerencsét élvezhetnek.

2009. február 2. hétfő

febr. 2
7:10
Britney Spears halálra edzi magát (NLC)
Britney Spears nem töltötte lazsálással az elmúlt időszakot: két kisfiú anyukájaként ősszel megjelentette legújabb nagylemezét, most pedig gigaturnéra készülve lázasan edz.
febr. 2
10:46
Kipakoltuk Zimány Linda gardróbját! (NLC)
Sorozatunkban ismert nők ruhásszekrényébe kukkantunk be, hogy bemutassuk kedvenc holmijaikat. Idén elsőként Zimány Linda gardróbját szemrevételeztük, és mi tagadás, volt miből válogatni.
febr. 2
13:46
Áldozatok a divat oltárán, avagy százhúsz csincsilla - egy bunda (NLC)
A divat szélsőséges. Egyes tervezők mindent megtesznek azért, hogy karitatív vagy állatvédő tevékenységükkel és kollekcióikkal hívják fel a figyelmet a pusztításra, míg mások lazán vállat rándítanak. A divat oltárán mindenki azt áldoz fel, amit akar, a lényeg, hogy trendi legyen.
febr. 2
15:16
Lola nem féltékeny Tóth Gabira (NLC)
Lola leszögezte, egyáltalán nem féltékeny, amiért barátnője, a szintén popénekes Tóth Gabi újabb szakmai elismerés előtt áll. Gabi ugyanis jó eséllyel pályázik a soron következő Fonogram díjra, amire az év hazai dala kategóriában jelölték a „Szívemet adnám” című szerzeményért.
febr. 2
15:18
Misztikus párválasztás - Nem is léteznek emberi feromok? (NLC)
A feromonok jelentőségét az állatvilágban már közel fél évszázaddal ezelőtt felfedezték, azt azonban még mindig nem tudjuk biztosan, hogy ezek a vegyületek az emberek közti kommunikációban is szerepet játszanak-e. A közhiedelem szerint igen, méghozzá a szexuális vonzalom területén.
febr. 2
17:58
A Hot Jazz Band és a Four Fathers közös jótékonysági koncertet ad (NLC)
A pestszentlőrinci Dohnányi Ernő Zeneiskola soron következő jótékonysági hangversenyén a Hot Jazz Band és a Four Fathers Énekegyüttes ad műsort.

2009. február 3. kedd

febr. 3
9:34
15 igaz gondolat a szerelemről (NLC)
Közeleg a Valentin-nap – itt az ideje, hogy meglepd a kedvesed pár szerelmes sorral. Adunk hozzá egy kis ihletet!
febr. 3
9:36
Az álmom ÉN vagyok (NLC)
Az álmaink őszintén árulkodnak rólunk nap mint nap. Próbálnak szembesíteni a valósággal, tanácsot adni vagy a helyes útra terelni.
febr. 3
9:38
A kincseimet nem lehet ellopni (NLC)
Dúlatréningre készülődtem. Összepakoltam azokat a szakkönyveket és egyéb dolgokat, amelyekről úgy éreztem, hogy szükségesek lehetnek a következő napok folyamán.
febr. 3
9:40
Valentin-nap: giccsparádé vagy meghitt alkalom? (NLC)
Sokan már február elején repesve várják, mások jó előre rettegnek tőle, na meg a rózsaszínű, pihe-puha giccstengertől, amelyet magával hoz. Talán azok tábora a legcsekélyebb, akiket teljesen hidegen hagy a dolog. Na és te hogy állsz a Valentin-nappal? Barátságban, avagy hadilábon?
febr. 3
10:28
5 igéző Valentin-napi dekoráció - Igazából szerelem (NLC)
Az érzéseket nehéz szavakba önteni, mert akkor könnyen elillannak. Nem így egy apró figyelmesség vagy kedves gesztus! Néhány mozdulattal elkészíthetjük ezeket a meglepetéseket kedvesünknek. Nem csak Bálint-napra.
febr. 3
11:03
Egyre keresettebbek a kismamabarát intézmények (NLC)
2007-től a kismamák számára sem ingyenes a felsőoktatás. Pedig a GYES-en, GYED-en lévők számára szinte lehetetlen a kötött nappali tanulmányok folytatása, a távoktatási vagy levelező képzések többsége pedig komoly anyagi megterhelést jelent a család számára.
febr. 3
12:34
Valentinre várva - ahogy a férfi és a nő látja (NLC)
Közeleg február tizennegyedike. A Nő remél, a Férfi ideges. Az NLCafe két újságírója bekukkantást enged nyerni a nők és a férfiak titkos és szórakoztató gondolataiba. Készültségi állapot – két szemszögből…
febr. 3
13:27
6+1 újdonság, ami szem szájnak ingere - februári szépségtippek (NLC)
Februárban a szépségipar felébred az év eleji csipkerózsika álmából, és rengeteg újdonsággal próbál minket elkápráztatni: szemkörnyék- és ajakápolók, rúzs és szempillaspirál. Mi tippeket is adunk a használatukhoz!
febr. 3
14:22
Újságírót fojtogatott Gáspár Győző (NLC)
Mindenki Győzikéje nem bírta türtőztetni magát, és annyira felment benne a pumpa, hogy tettlegesen bántalmazta a lányát faggató riportert.
febr. 3
16:47
22 vágyserkentő növény Valentin-napra (NLC)
Kíváncsi vagy, miért pont rizst szórunk ártatlan örömmel a templomból kilépő ifjú párra? Vagy hogy miért mondjuk valakire, hogy articsókaszíve van? És hogy miért fizettek vagyonokat egy tűzpiros paradicsomért? Most kiderül!
febr. 3
18:16
Tantrikusszex-hétvége (NLC)
A tantrikus szex célja az élet egyensúlyának megteremtése. Vonuljatok el kedveseddel egy emberektõl és telefonoktól mentes hosszú hétvégére, és ismerkedjetek meg a szex egy másfajta élményével.

2009. február 4. szerda

febr. 4
9:21
4 szuper kastélyszálló, hogy felejthetetlen legyen a Valentin-hétvége (NLC)
Ha a közeledő Bálint-nap alkalmából egy szenvedélyes hosszú hétvégével szeretnéd kényeztetni párodat, akkor a romantikus, intim hangulatú kastélyszállókat pont nektek találták ki.
febr. 4
9:23
Dér Heni utálja a kivételezést (NLC)
A dzsungelt is megjárt énekesnő a karrierje mellett a tanulmányait is fontosnak tartja. Dér Heni utolsó éves kommunikáció és médiatudomány szakon, és örül, hogy ugyanúgy bánnak vele, mint az átlagos diákokkal.
febr. 4
9:25
Kuruzslók hajnala (NLC)
A Márai-életműsorozat legújabb kötete az író eddig csak a nyomtatott sajtóban megjelent írásait gyűjtötte csokorba.
febr. 4
9:27
Kétféle szerelem - gyakorlati tanácsok a boldog párkapcsolathoz (NLC)
A keleti filozófiák szerint a szerelem és a párkapcsolat a kiteljesedett élet, az emberi fejlődés alapja lehetnek. Láma Ole Nydahl bölcsen és humorral beszél életünk legtöbb boldogságot és szenvedést hozó érzelméről: a szerelemről.
febr. 4
10:33
Toszkán minifánkok (NLC)
Fánk mindenhol van, kicsi, kerek, nagyobb, lyukacsos, pufók, kerekded, keskeny szalag formájú, spirálos, csavart. Csak éppen máshogy hívják. Lokmának, tulumbának, churrosnak, pampushkynak, zeppolának vagy mallasadasnak, hogy csak néhányat említsünk a több száz közül.
febr. 4
12:21
7 tévhit a biokozmetikumokról (NLC)
Hiszel bennük? Divathóbortnak tartod? Azt gondolod, hogy mindent tudsz a biokozmetikumokról? A rengeteg érv és ellenérv között bizony sok a tévhit, amelyeket igyekszünk eloszlatni.
febr. 4
14:09
Lily Allen újra vedel (NLC)
Lily Allenről az utóbbi időben inkább a botrányai kapcsán hallottunk, nem pedig a zenei karrierje miatt. Pedig javában készül az új lemez, hiszen február elejére ígérte.
febr. 4
15:21
Meg fog halni Magdi anyus? (NLC)
A Barátok köztből távozó Fodor Zsóka hosszú szabadságra vágyik. Úgy gondolja azonban, hogy a karakterének meg kellene halnia, hiszen a kora alapján ez hiteles is lehetne.
febr. 4
16:16
Szabó Kimmel nem akarta eljátszani Fenyőt (NLC)
Február 5-én mutatják be a Made in Hungaria című filmet, amelynek a főszereplője, Szabó Kimmel Tamás várhatóan a magyar lányok kedvence lesz. A fiatal színész Fenyő Ivánt is lejátszotta a vászonról.
febr. 4
17:09
Influenzás? Ne vezessen! (NLC)
Régóta tudjuk, hogy az ittas vezetés nem sok jóra vezet, most azonban egy brit biztosítótársaság kutatásai alapján kiderült az is, hogy influenzásan volán mögé ülni legalább olyan rossz, mint alkoholos befolyásoltság alatt.

2009. február 5. csütörtök

febr. 5
9:09
Hugh Jackmannel dobják fel az Oscar-gálát (NLC)
Az idei díjátadó február 22-én lesz, de a szervezők félnek, hogy az egész kudarcba fullad majd. Az ok a jelölt filmekben keresendő. Általánosság, hogy évről évre egyre kevesebben nézik a csillogó-villogó show-t, és a csökkenő érdeklődés a bevételekből is lefarag.
febr. 5
10:03
Török fánk (lokma) (NLC)
Fánk mindenhol van, kicsi, kerek, nagyobb, lyukacsos, pufók, kerekded, keskeny szalag formájú, spirálos, csavart. Csak éppen máshogy hívják. Lokmának, tulumbának, churrosnak, pampushkynak, zeppolának vagy mallasadasnak, hogy csak néhányat említsünk a több száz közül.
febr. 5
12:28
5 különleges szerelmes regény (NLC)
Szerelmes regényből bőséges a kínálat, azonban különleges, mélyen felkavaró, szívet-lelket gyömöszölő és közben boldogító regényből kevesebb. Hangolódjunk a Valentin-napra!
febr. 5
12:30
Nem kell a szex, és a férjem sem - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Öt éve mentem férjhez, és egy éve nem szeretkeztünk. Most válni készülünk, mert ha biztosnak érzek egy kapcsolatot, teljesen elutasítom a másikat szexuálisan. Érdemes küzdenem a házasságomért?
febr. 5
13:03
A buta, süket, mimóza tévénéző álma (NLC)
Igazán hálás vagyok a tévéknek, hogy így gondoskodnak rólam. Sőt.
febr. 5
13:40
Otthonteremtés angol módra (NLC)
Catherine Dickens az egyik legnagyobb angol klasszikus, Charles Dickens ükunokája, lakberendező. Évekkel ezelőtt Magyarországon telepedett le, és úgy döntött, hogy kis hazánk fiainak is bemutatja, milyen az igazi angol stílus.
febr. 5
13:42
Karika - Gyűrűkiállítás a szerelem jegyében (NLC)
Február 9-16-ig látható a Karika című kiállítás a Sterling Ékszergalériában.
febr. 5
15:10
Felhasználási Feltételek és adatvédelmi szabályozás (NLC)
febr. 5
15:12
Izgalmas kiegészítők - zeneőrülteknek (NLC)
Zenére ébredünk, zene szól kávézás közben a rádióból, a kocsiban, dúdolunk jókedvünkben, zokogunk a szívszorító szerelmes számok hallatán. Koncertekre járunk, hangversenyre, fesztiválokra, altatódalt énekelünk. A zenéhez kapcsolódó formák a használati tárgyakon is fel-feltűnnek.
febr. 5
15:14
Orlando Bloomból tetovált rocker lett (NLC)
A jóképű színész már eddig is számtalanszor átváltozott egy-egy szerep kedvéért. Úgy tűnik, új filmjében is egy teljesen más arcát láthatjuk majd.

2009. február 6. péntek

febr. 6
6:09
Így csábíts! - Segít a számmisztika! (NLC)
Szeretnéd, ha szeretne? Hogy csak téged, és szenvedélyesen, minden vágyadat kitalálva és teljesítve? Ez rajtad is múlik!
febr. 6
7:21
Kátya izgul az Eurovízió miatt (NLC)
Váratlanul érte a hír Tompos Kátyát: ő utazhat Oroszországba, az Eurovíziós Dalfesztiválra. A színésznő Mark helyére „ugrik be”, aki egy szerencsétlen félreértés miatt kényszerült visszalépni a versenyzéstől.
febr. 6
9:28
9 tipp a csábító hálószobáért (NLC)
A csábítás legjobb helyszíne a hazai pálya, vagyis a saját kuckód. Megmutatjuk, hogyan varázsolj belőle buja szerelmi barlangot!
febr. 6
11:34
Hétvégi horoszkóp - február 6-8. (NLC)
Az Ikrek pihenjenek, az Oroszlán ismerkedjen, a Skorpió pedig élvezze a felpörgött hangulatát. Itt a farsang, mindenkire ráfér egy jó hétvége!
febr. 6
11:36
Karmahoroszkóp - február 7-13. (NLC)
Izgalmas lesz a mostani hét is, hiszen hétfőn Magyarország felett csak részleges holdfogyatkozás lesz, és a Nap és a Neptunusz együtt áll, ami mindannyiunkat romantikus hangulatba ringat.
febr. 6
11:38
Félévesen pelus nélkül (NLC)
Árven hét hónapos. Csupán három hétig viselt pelenkát, amíg a császármetszésből teljesen felépült az édesanyja. Azóta nem. Pelus helyett bodyt hord, és úgynevezett ázsiai bilit használ, amely szűkebb és hosszúkásabb hagyományos társainál.
febr. 6
13:58
...csak ne hívják Dr. House-nak! (NLC)
Active ImageMint a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) kutatóprogramjainak vezetője, mely szövevényes orvosi esetekkel foglalkozik, Dr. Willian Gahl hasonlósága a televíziós sorozatsztárhoz, Dr. House-hoz igen szembetűnő.
febr. 6
14:34
I. Szerelem Fesztivál és az Érzékiség Álarcos Bálja (NLC)
A szerelem, az intimitás és a szenvedély rendhagyó ünnepén Soma Mamagésával is találkozhattok.
febr. 6
14:36
Mesterséges megtermékenyítés ötven év felett? (NLC)
Hatvanévesen adott életet a héten mesterséges megtermékenyítéssel fogant ikreinek egy kanadai asszony, miután évtizedekig hiába álmodozott gyermekáldásról, jelentette a CBC csatorna csütörtökön.

Keresés