2009. február 27. péntek

febr. 27
10:40
Mitől fél a gyermek? (NLC)
A félelem és a szorongás természetes részei az életnek: biológiai alapjai vannak, valamilyen mértékben szükség van rájuk, hiszen ezáltal egyfajta belső fék is kialakul bennünk. Persze szülőként aggódva nézzük gyermekünk ijedtségét.
febr. 27
10:42
Az 5 leggyakoribb szobanövény-betegség (NLC)
Bemutatjuk szobanövényeink leggyakoribb, nagy károkat okozó betegségeit és kártevőit, és segítünk, hogy saját magad felismerd, mit kapott el a növényed, és tudj is rajta segíteni.
febr. 27
13:58
Sztárváltó - Kováts Adél nem szerepelne a Barátok köztben (NLC)
A heti rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozatot maguk a sztárok szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Kováts Adélon a sor, aki Margitai Ágitól vette át a képzeletbeli stafétabotot.
febr. 27
14:52
A Nők Lapja kismamái: Mérlegen a valóság (NLC)
Három újságírónk, Dobray Sarolta, Szekeres P. Mónika és Szigeti Hajni szinte egy időben vált édesanyává az utóbbi egy-másfél évben. Új rovatunkban arra kértük őket, osszák meg az olvasókkal kalandjaikat, örömeiket, aggodalmaikat…
febr. 27
16:22
Lezüllött a sorozatsztár (NLC)
A Született feleségek szexi kertészére lassan a rajongói sem ismernek rá. Jesse Metcalfe elhízott, és közeli kapcsolatba keveredett az alkohollal is.
febr. 27
17:34
Busójárás Mohácson - videóval (NLC)
Nézze meg zenés összefoglalónkat a 2009-es mohácsi busójárásról!

Keresés