2009. február 5. csütörtök

febr. 5
9:09
Hugh Jackmannel dobják fel az Oscar-gálát (NLC)
Az idei díjátadó február 22-én lesz, de a szervezők félnek, hogy az egész kudarcba fullad majd. Az ok a jelölt filmekben keresendő. Általánosság, hogy évről évre egyre kevesebben nézik a csillogó-villogó show-t, és a csökkenő érdeklődés a bevételekből is lefarag.
febr. 5
10:03
Török fánk (lokma) (NLC)
Fánk mindenhol van, kicsi, kerek, nagyobb, lyukacsos, pufók, kerekded, keskeny szalag formájú, spirálos, csavart. Csak éppen máshogy hívják. Lokmának, tulumbának, churrosnak, pampushkynak, zeppolának vagy mallasadasnak, hogy csak néhányat említsünk a több száz közül.
febr. 5
12:28
5 különleges szerelmes regény (NLC)
Szerelmes regényből bőséges a kínálat, azonban különleges, mélyen felkavaró, szívet-lelket gyömöszölő és közben boldogító regényből kevesebb. Hangolódjunk a Valentin-napra!
febr. 5
12:30
Nem kell a szex, és a férjem sem - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Öt éve mentem férjhez, és egy éve nem szeretkeztünk. Most válni készülünk, mert ha biztosnak érzek egy kapcsolatot, teljesen elutasítom a másikat szexuálisan. Érdemes küzdenem a házasságomért?
febr. 5
13:03
A buta, süket, mimóza tévénéző álma (NLC)
Igazán hálás vagyok a tévéknek, hogy így gondoskodnak rólam. Sőt.
febr. 5
13:40
Otthonteremtés angol módra (NLC)
Catherine Dickens az egyik legnagyobb angol klasszikus, Charles Dickens ükunokája, lakberendező. Évekkel ezelőtt Magyarországon telepedett le, és úgy döntött, hogy kis hazánk fiainak is bemutatja, milyen az igazi angol stílus.
febr. 5
13:42
Karika - Gyűrűkiállítás a szerelem jegyében (NLC)
Február 9-16-ig látható a Karika című kiállítás a Sterling Ékszergalériában.
febr. 5
15:10
Felhasználási Feltételek és adatvédelmi szabályozás (NLC)
febr. 5
15:12
Izgalmas kiegészítők - zeneőrülteknek (NLC)
Zenére ébredünk, zene szól kávézás közben a rádióból, a kocsiban, dúdolunk jókedvünkben, zokogunk a szívszorító szerelmes számok hallatán. Koncertekre járunk, hangversenyre, fesztiválokra, altatódalt énekelünk. A zenéhez kapcsolódó formák a használati tárgyakon is fel-feltűnnek.
febr. 5
15:14
Orlando Bloomból tetovált rocker lett (NLC)
A jóképű színész már eddig is számtalanszor átváltozott egy-egy szerep kedvéért. Úgy tűnik, új filmjében is egy teljesen más arcát láthatjuk majd.

Keresés