2009. február 11. szerda

febr. 11
7:21
Újabb sztáresküvő közeleg (NLC)
Claire Danes, Hollywood egyik tehetséges fiatal színésznője úgy döntött, oltár elé áll. Az eljegyzés már megtörtént, de az esküvő pontos dátuma egyelőre még titok.
febr. 11
9:27
Velencei karnevál+8 tipp (NLC)
Ha karnevál, akkor Velence, gondolják sokan, pedig a lagúnák városa csupáncsak egy a karneválozók népes táborában. S bár Velence elsőségét nem áll szándékunkban elvitatni, ezúttal 8 kevésbé ismert helyszínnel is megismerkedhetünk.
febr. 11
10:21
6 apró, saját készítésű ajándék Valentin-napra (NLC)
Hogyan lehet bájos és személyes az év azon ünnepe, amelyet a gyanú szerint a kereskedők hívtak életre? Például ha saját készítésű ajándékkal lepjük meg párunkat. Hat apró ajándékot készítettünk, nagy szerelemmel.
febr. 11
12:27
Tudod, mire való a kádad? (NLC)
Ha kevés az időd, akkor inkább zuhanyozz, ám ha valódi kényeztetésre vágysz, akkor használd ki a kádban rejlő lehetőségeket!
febr. 11
15:10
Megvert egy nőt Rihanna barátja (NLC)
A tehetséges énekesnő számára az idei Grammy-díjkiosztó vegyes érzelmek között zajlott. Rihanna ugyanis lekéste az ünnepséget.
febr. 11
15:46
Úgy szeretlek, majd’ megeszlek… (NLC)
A Valentin-nap megosztó ünnep, van, aki lelkesen veti bele magát, másokat a hideg ráz tőle. Ebben nem kívánunk állást foglalni, de az tény, hogy vannak olyan ételek, amelyeknek nemcsak tápértéke, de csábértéke is van. Több-kevesebb tudományos megalapozottsággal...

Keresés