2009. február 9. hétfő

febr. 9
0:27
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 7. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 7. számába! Lady Diana; Kivirágoztunk – kisfüzet a virágokról; Esküvő a Nők Lapja Párkereső segítségével, Új sorozat a Nők Lapja kismamáival; Útitárs – síelés Ausztriában; Nagy elődök nyomában…
febr. 9
7:03
Ismét piál a tinisztár (NLC)
A Backstreet Boys együttes szőke sztárja, Nick Carter tíz év alkohol- és kábítószer-függőség után újra tisztának vallotta magát egy interjúban. Születésnapi buliján mégsem tudta visszafogni magát, és alaposan a pohár fenekére nézett. Akkor most mi is a helyzet?
febr. 9
8:16
Gwyneth Paltrow szakácskönyvet ír (NLC)
Az angol színésznő nemcsak saját fitneszbirodalmat szeretne, de most már a könyvpiacra is be akar törni. Gwyneth saját szakácskönyvben adja majd közre a kedvenc receptjeit, így hamarosan mi is megtudhatjuk, milyen a Paltrow család ízlése.
febr. 9
10:04
Szépségek és szörnyűségek a Story-gálán (NLC)
A hazai celebvilág krémje gyűlt össze szombaton a Story Ötcsillag díjátadó gálán. Voltak hölgyek, akiknek a toalettje láttán elismerően csettintettünk, másokat viszont szívesen elküldenénk egy személyi stylisthoz, hogy ráncba szedje az ízlésüket. Íme a legszebb és legszörnyűbb sztárestélyik!
febr. 9
10:06
A 20 legszebb szerelmes idézet Valentin-napra (NLC)
Egy apró gesztus sokszor többet jelent, mint egy drága ajándék. Csempéssz kedvesed zsebébe, párnája alá egy szívhez szóló szerelmes verset, a hatás biztosan nem marad el. Íme 20 csodaszép idézet.
febr. 9
10:39
Steiner Kristóf: Nem ragaszkodom a celebvilághoz! (NLC)
Született álmodozó, ráadásul abból a szerencsés fajtából, aki valóra is váltja az ábrándjait. Steiner Kristóf mindent elért, amire gyermekkorában vágyott: televízió-műsort vezetett, bulvárlapok hasábjain szerepelt, újságot és forgatókönyvet írt, újabban pedig vágóként kamatoztatja kreativitását.
febr. 9
13:04
Valentin-napi konyhatúra, avagy a férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet a legrövidebb út (NLC)
A Valentin-naphoz ugyanúgy hozzátartozik a romantikus vacsora, mint a plüss-szív az aznapi bokrétához. Már csak az a kérdés, hogyan és hol ünnepeljünk.

Keresés