2009. február 26. csütörtök

febr. 26
7:21
Fitneszedző jegyezte el a svéd hercegnőt (NLC)
Erre várt egész Svédország: a trónörökös Victoria hercegnőt végre eljegyezte kedvese, Daniel Westling. Az esküvőt 2010-ben tartják majd.
febr. 26
9:09
Hétvégi horoszkóp - február 27. - március 1. (NLC)
A Rák pihenjen, az Oroszlán használja ki a tomboló energiáit, a Mérleg a családjára koncentráljon, a Vízöntő pedig végre magára is gondoljon! Az első tavaszi hétvége horoszkópja.
febr. 26
10:22
Trendi formák és fazonok tavaszra (NLC)
Feltérképeztük, kiválogattuk, összegeztük és most közreadjuk, melyek lesznek a 2009-es tavaszi–nyári szezon legmenőbb sziluettjei, legizgalmasabb formái, legtrendibb színei, sőt azt is eláruljuk, kinek melyik überdivatos darabba érdemes beruháznia.
febr. 26
10:24
Hölgyválasz - női alkotók a Táncszínházban (NLC)
A Nemzeti Táncszínház Nőnap alkalmából indított előadássorozatának gálaestjén három táncművész-koreográfus egy-egy alkotását tekinthetjük meg.
febr. 26
10:26
Egy prostituálttal csalt meg a párom! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Egyéves kapcsolat után a párom félrelépett egy prostituálttal. Képtelen vagyok ezt feldolgozni, értéktelennek érzem magam. Nemcsak a megcsalás miatt, hanem azért is, mert ezt egy örömlánnyal tette.
febr. 26
10:28
Stars Hollow-ban akarok élni! (NLC)
Nyilván nem én vagyok az egyetlen pasi, akit a Gilmore Girls címének ügyetlen magyarítása (Szívek szállodája) eleinte távol tartott a sorozattól... pedig nagyon jó.
febr. 26
10:30
Étteremteszt: Mámorosan olasz: Il Terzo (NLC)
Budapest egyik első pizzériája mellett nőttem fel. Sokáig ez volt az egyetlen elképzelhető hely, ahol összejöttünk az osztálytársaimmal, találkoztam a barátaimmal. Itt ismerkedtem meg a pastasciuttával és a pizzával, itt kóstoltam meg először a tiramisut.
febr. 26
10:32
Citromos szelet (NLC)
febr. 26
10:58
Decoupage kiállítás nyílt (NLC)
2009. február 20-án első alkalommal nyílt decoupage-technikával készített használati és használatba is vehető tárgyakból kiállítás.
febr. 26
12:28
Délszláv hangulatban: itt az új Söndörgő lemez (NLC)
Harmadik lemezével jelentkezik a szentendrei Söndörgő együttes. A délszláv népzenét játszó banda ezúttal különleges zenei anyagot állított össze.
febr. 26
12:30
Langalló Mirelle módra (NLC)
Néhány éve a vásárok konyhai kínálatában megjelent a langalló, és azóta töretlen népszerűségnek örvend. Ezen nincs is mit csodálkozni, mert nagyon finom.
febr. 26
13:22
Extrém csokimámor édesszájú csajoknak (NLC)
Hol van már a klasszikus táblás csoki? Gombóc Artúr is csak húszfélét tudott felsorolni egy szuszra. Amit viszont mi mutatunk, attól nem csak a nyál fut össze a szádban.
febr. 26
14:52
A szem nemcsak a lélek tükre (NLC)
A LOréal Paris szempillaspiráljainak segítségével tedd még igézőbbé, csábítóbbá és kifejezőbbé a gyönyörű szemed!
febr. 26
14:54
Milyen a modern nő? (NLC)
A nők évezredét éljük: a „gyengébb nem” már nem is olyan gyenge, hiszen növekszik a nők iskolázottsági aránya, és a hölgyek mind a családban, mind pedig a munkahelyükön egyre több felelős döntést hoznak. A megváltozott szerepek új nőtípusok kialakulását segítették elő. Cikkünk bepillantást enged a nők „megatrendjébe”.

Keresés