2009. január 29. csütörtök

jan. 29
7:06
Fekete Pákót kitiltották Amerikából (NLC)
Mielőtt Fekete Pákó itthon híres lett, az Egyesült Államokban is szerencsét próbált. A kezdetek sok nehézséget tartogattak, mert Pákó nem tudott egyedül egy albérletet fenntartani.
jan. 29
9:30
Mit csináljunk februárban? A hónap legjobb programjai (NLC)
Februárban is remek programok várnak rád, vétek lenne otthon maradni. Egy világhírű kiállítás, egy fergeteges show az Arénában, szuper koncertek, csak hogy néhányat említsünk. Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit!
jan. 29
10:06
Gyanús az állaga? Színe? Szaga? (NLC)
Mondd csak, szeretsz vásárolni? Persze, hiszen nő vagy, biztosan szeretsz. Na és tudsz is? Mert a vásárlás képessége nem egyenlő azzal, hogy mindent összeszedünk egy kupacba, aztán kifizetjük, hazacipeljük, otthon pedig majdcsak lesz vele valami. Bizony, a vásárlást is tanulni kell, mert nem mindegy, hogyan csináljuk. Nagyon nem. Sorozatunk erre szeretne rávilágítani.
jan. 29
12:48
Hemingway ükunokája hatalmas karrier előtt áll (NLC)
Ernest Hemingway ükunokája, Dree tehetséget és káprázatos szépséget örökölt felmenőitől. A lány nemrég Párizsba költözött, hogy ott bontogassa szárnyait.
jan. 29
14:54
Milyen a valódi szerelem? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
A barátnőmmel rendszeresen vitatkozunk arról, milyen is a valódi szerelem. Szerintem a plátói szerelem nem azonos a valódival. A viszonzott szerelem egészen más minőség. Jól gondolom?
jan. 29
16:24
Méretes feneket növesztett Jessica Simpson (NLC)
Amíg a hírességek java része étkezési gondokkal küzd, addig Jessica Simpson nem válogatja meg, hogy mit tesz a tányérjára. Ennek meg is lett az eredménye, az énekes-színésznő alaposan kigömbölyödött.
jan. 29
17:54
Mi kell a boldoguláshoz külföldön? (NLC)
Számtalan okból érezhetjük egyre csábítóbbnak a külföldi állásajánlatokat. Dönteni azonban nehéz, hiszen hallunk jót is, rosszat is. A tejszínhabos sikersztoriktól, a véresen komoly drámákig számtalan történet kezdődik így: „küldöldre mentem dolgozni“.

Keresés