2009. január 22. csütörtök

jan. 22
9:27
Kék vagy rózsaszín - ilyen a jó gyerekszoba?! (NLC)
Még meg sem született, de ahogy az ultrahang kimutatja, a legtöbb szülő máris elkezdi berendezni leendő csöppsége szobáját. Bemegy az üzletbe, és automatikusan a rózsaszín avagy kék lakáskiegészítőket, játékokat, ruhadarabokat teszi a kosarába. Vajon miért?
jan. 22
10:03
5 DVD-újdonság (NLC)
Romantikus, csöpögős? Vagy inkább laza, könnyen felejtős? Esetleg megrázó, elgondolkodtató? Válogatásunkban mindezeket megtalálod. 5 film, 5 hangulat.
jan. 22
10:05
A párom képtelen az orgazmusra. Mit tehetek? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Lassan fél éve ismerem a páromat. Ő a tökéletes férfi, leszámítva egy kis problémát. Neki órák kellenek ahhoz, hogy eljusson a csúcsra. Kérlek, segíts, mit tehetek ilyen esetben?
jan. 22
10:07
Tabletták helyett tánc (NLC)
Mióta csak ember él a Földön, azóta létezik a zenére történő ritmikus mozgás, a tánc is, amely mind a pszichikai, mind a testi egészségünkre jótékony hatással van.
jan. 22
10:09
Karmahoroszkóp - január 24-30. (NLC)
A Merkúr még mindig hátráló mozgásban van, de együtt áll a Marssal, és jó fényszögei lesznek a Vénuszhoz. A régi elképzeléseidet most valóra válthatod, lesz hozzá erőd, energiád, és taktikázni is tudsz. A héten jelenik meg a Nők Lapja Ezotéria, amiben olvashatsz a névmágiáról és a karmafajtákról is!
jan. 22
10:11
Husi! Világbéke! (NLC)
Ha 17 és 24 év közötti, amerikai állampolgárságú lány vagy, és egyaránt tehetségtelen a zenében, a sportban, valamint nem vagy elég okos sem - nos, akkor legyél szépségkirálynő, és minden megoldódik magától!
jan. 22
10:13
James Bond intim tetkója (NLC)
A legújabb James Bondnak, Daniel Craignek több tetoválás is díszíti a testét. A színész még egészen fiatal volt, amikor a testdíszítésnek ezt a módszerét választotta.
jan. 22
11:33
Különleges naptárak, ötletes megoldások (NLC)
Az unalmas, gyűrűs-hajtós naptárakat az óévvel együtt magunk mögött tudhatjuk, hiszen az ötletek tárháza kimeríthetetlen. Összegyűjtöttünk néhány dizájnos kalendáriumot, amelyek tetszetősek, mókásak, és kifejezetten hasznosak, ha utol akarjuk érni a rohanó időt.
jan. 22
14:33
Csípős indiai leves (NLC)
Indiában csak az édességek nem csípősek, így igazándiból az lenne a nehéz, ha olyan fűszerkeveréket vagy receptet keresnénk, amely nem garantálja a forró perceket.
jan. 22
15:45
Rocksztár királyból reklámarc (NLC)
Az metsző tekintetű Jonathan Rhys Meyers több területen is kifejezetten tehetséges. Kiváló színész, jól énekel, és többször kipróbálta magát modellként is.

Keresés