2009. január 13. kedd

jan. 13
8:06
Mit üzen a kínai asztrológia 2009-re? (NLC)
A több ezer éves kínai holdkalendárium évkezdete minden esztendőben változó. Az új év kezdetét bonyolult számításokkal határozzák meg.
jan. 13
9:54
6 tipp, hogyan legyél kívánatos a pasidnak (NLC)
Gyakran elfelejtjük, hogy a kapcsolatokkal törődni kell. Nem elég megszerezni a férfit, évek múlva meg is kell tartani. Hat tipp, hogy ne szürküljön el a tartós párkapcsolat.
jan. 13
9:56
Szenzációs kiállítások Bécsben (NLC)
Az Albertina Rembrandt munkásságába, a Leopold Museum a lélek legsötétebb bugyraiba, a Liechtenstein Museum pedig a képkeretek világába enged betekintést idei tárlataival.
jan. 13
11:06
Anya lettem! - Kire ütött ez a gyerek? Vagyis az orrkérdés (NLC)
Amióta betöltöttem a harmincat, kedvenc időtöltésem, hogy gyerekekben próbálom felfedezni szüleik vonásait. Ahogy a fiammal ismerkedem, nem tudok nem rácsodálkozni, ki milyen örökséget hagyott a gyerkőcre.
jan. 13
11:08
J.Lo mindent megtesz a házasságáért (NLC)
Jennifer Lopez és Marc Anthony nagy erőkkel azon vannak, hogy felpezsdítsék közös életüket és megmentsék a házasságukat. Vagy éppen eloszlassák a válással kapcsolatos pletykákat?
jan. 13
11:42
Férfi és nő és a stressz (NLC)
A Nő Ezer Arca és az alapítvány már a XVI. alkalommal - ingyenes nyílt nap keretében - rendezi a Női Akadémia programot. A nyitott nap témája - miközben ősrégi - mégis örökzöld.
jan. 13
12:18
Fergie sátorban mondott igent (NLC)
Az amerikai énekesnő, Fergie hétvégén hozzáment kedveséhez, John Duhamelhez. A boldogító igent egy hatalmas, hófehér sátor alatt mondták ki, így nem készülhettek paparazziképek a párról.
jan. 13
14:06
Connelly szerint Jen igazi kincs (NLC)
A két Jennifer – Connelly és Aniston – nemrég közös filmen dolgoztak. A fekete hajú, Oscar-díjas szépség annyira jól érezte magát, hogy szeretné, ha Anistonnal igazi barátnők lennének.
jan. 13
17:42
Látnivalók Magyarországon - tippek országjáróknak (NLC)
Olvasmány és képeskönyv. Ez a megállapítás szerepel többek között a könyv felelős- és főszerkesztői ajánlásában. És aki kézbe veszi, még hozzátehet két jelzőt: lebilincselő és ámulatba ejtő.
jan. 13
18:36
Nincs még programod csütörtök estére? Irány a színház! (NLC)
A Magyar BalettSzínház először lép fel a Thália Színház színpadán. A társulat fergeteges, lélegzetelállító, kreativitástól és szenvedélytől átfűtött előadással köszönti az újévet.
jan. 13
18:38
Szépségtippek januárra (NLC)
Ne hagyd, hogy elkedvetlenítsen a hideg, most annak kell örülni, hogy nem izzadunk és sokkal kevesebb a káros UV-sugárzás!

Keresés