2009. január 13. kedd

jan. 13
6:00
Kate Winslet tarolt a Golden Globe-on (Spa Trend Online)
Heath Ledger posztumusz Golden Globe-díjas lett – ahogy az várható volt, a tavaly tragikusan fiatalon elhunyt színész a gonosz Joker szerepéért megkapta a hollywoodi külföldi filmújságíróktól a legjobb férfi mellékszereplő díját A sötét lovag című filmért. Emlékezhetünk, Ledger egy egészen más, drámai és mély értelmezését adta az egyébként képregényjellegű figurának, s már akkor a nemzetközi sajtó…
jan. 13
8:27
Két év után ad koncertet az Academy of St. Martin in the Fields (Infostart)
Két év után ismét hangversenyt ad az angol Academy of St. Martin in the Fields zenekar a Művészetek Palotájában. A zenekart az együttest alapító, 84 éves Sir Neville Marriner vezényli.
jan. 13
16:51
Történelmi ereklyék a világ minden tájáról - 250 éves a British Museum (Infostart)
A British Museum 250 éves. Az intézmény több mint 50 ezer négyzetméteres területén 13 milliónál is több tárgyat raktároznak, az évente 6 millió látogatótól néhány különleges kiállítást kivéve nem kérnek belépő díjat.
jan. 13
17:24
Elhunyt Molnár Zoltán (Spa Trend Online)
Életének 89. évében elhunyt Molnár Zoltán József Attila-díjas író - tudatta a Magyar Írószövetség.
jan. 13
21:00
Biztatóan indult a Magyar Televízió rendszerváltás időszakát felidéző sorozata (Spa Trend Online)
Biztatóan indult a Magyar Televízió rendszerváltás időszakát felidéző sorozata, a Visszajátszás. Az adások középpontjában az 1989-es esztendő áll. A múlt héten három akkori parlamenti képviselő történetét ismerhettük meg. Egy színészét, egy volt munkásőrét és egy volt termelőszövetkezeti elnökét. Legutóbb pedig három vállalkozóét.

Keresés