2009. január 13. kedd

jan. 13
7:48
Szombaton nyílt napot tart az ELTE (Startlap)
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karán (BTK) szeptemberben induló képzésekről tájékozódhatnak a diákok január 17-én, szombaton az intézmény nyílt napján, Budapesten. A bölcsészettudományi karon szeptemberben...
jan. 13
8:27
Két év után ad koncertet az Academy of St. Martin in the Fields (Infostart)
Két év után ismét hangversenyt ad az angol Academy of St. Martin in the Fields zenekar a Művészetek Palotájában. A zenekart az együttest alapító, 84 éves Sir Neville Marriner vezényli.
jan. 13
10:48
Moziban videózott egy nő - elfogták (Startlap)
Elfogtak egy nőt, aki videokamerával próbálta rögzíteni a Mmma Mia című filmet. A kalózfelvételekkel a filmiparnak évente körülbelül 20 milliárd forintos kárt okoznak.
jan. 13
13:12
Moziban videózott egy nő – elfogták (Startlap)
Elfogtak egy nőt, aki videokamerával próbálta rögzíteni a Mamma Mia című filmet. A kalózfelvételekkel a filmiparnak évente körülbelül 20 milliárd forintos kárt okoznak.
jan. 13
16:51
Történelmi ereklyék a világ minden tájáról - 250 éves a British Museum (Infostart)
A British Museum 250 éves. Az intézmény több mint 50 ezer négyzetméteres területén 13 milliónál is több tárgyat raktároznak, az évente 6 millió látogatótól néhány különleges kiállítást kivéve nem kérnek belépő díjat.
jan. 13
17:24
Matilda kapja Heath Ledger Arany Glóbusz-díját (Startlap)
Heath Ledger posztumusz Arany Glóbusz-díja ahhoz kerül, aki a legtöbbet jelentette a fiatalon lehunyt ausztrál színésznek: kislányához, a három éves Matildához. Sally Bell, a színész Perthben élő édesanyja mondta ezt a vasárnapi hollywoodi...
jan. 13
19:12
Meghalt Tom O'Horgan, az eredeti Hair-musical rendezője (Startlap)
Elhunyt Tom O'Horgan a Hair és a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalek ünnepelt Broadway-rendezője. A 84 esztendős rendezőt vasárnap érte a halál a floridai Venice-ben található otthonában - mondta el Marc Cohen, a család közeli barátja. O'Horgan...
jan. 13
23:24
Drogteherviselés (Startlap)
Juhász Bence írt egy könyvet. De tévedésben él, és sajnos nem szólt neki eddig erről még senki. Így talán valóban azt hiszi, hogy ha káromkodásokkal és trágárságokkal teleír egy pöttyös drogos könyvet, akkor az gonzó.

Keresés