2009. január 15. csütörtök

jan. 15
5:06
Emlékszik még? Kommunizmusról szóló kiállítás (Spa Trend Online)
A VAM Design Center Legvidámabb barakk címmel nyitott kiállítást nemrég. A címmel ellentétben azonban az anyag zömét adó fotók az ötvenes évekről szólnak. A kiváló képek azonban nem most kerülnek először a közönség elé, mint a reklámszöveg sugallja. A Kádár-rendszert a látogatók által bevitt tárgyak volnának hivatva életre kelteni. Ma jó üzlet a retro. Tudják ezt a divattervezők, belsőépítészek és…
jan. 15
9:21
Hercegnők a kastélyban, idegenek a vonaton (Infostart)
Lady Diana Spencer egyik ősének kosztümös életrajzi története és egy, a transzszibériai vasúton játszódó thriller is szerepel a heti filmbemutatók között.
jan. 15
11:24
Pénteken Szombathelyen eljátsszák az irányítószámot (Spa Trend Online)
Pénteken tartja első díszbemutatóját a Weöres Sándor Színház Szombathelyen: a város történetéről és híres alakjairól szóló, 9700 című darabban a társulat összes művésze színre lép.
jan. 15
12:39
Összeáll Indiana Jones és a múmiavadász (Infostart)
Egy filmben lesz látható az Indiana Jonest alakító Harrison Ford és a Múmia-filmek sztárja, Brendan Fraser. Ezúttal azonban nem ősi vagy másvilági rejtélyeket tárnak fel, hanem egy hatalmas orvosi dilemmát oldanak meg.
jan. 15
13:30
A Slumdog és Benjamin Button vezeti a jelölt listát (Spa Trend Online)
A brit-indiai Slumdog Millionaire és a Benjamin Button különös élete című amerikai film kapta a legtöbb, 11-11 jelölést csütörtökön a brit filmakadémia (BAFTA) díjára. Bár az esélyesek között volt, Pados Gyula, A hercegnő című film operatőre nem került a kategória jelöltjei közé.
jan. 15
15:00
Alföldi :Ez az előadás semmit nem akar kicikizni (Spa Trend Online)
A Nemzeti Színház műsorra tűzi Kacsoh-Heltai-Bakonyi János vitéz című daljátékát két szereposztásban. Ma este a két főhőst, Kukorica Jancsit és Iluskát két negyvenes éveiben járó színész Stohl András és Söptei Andrea, holnap pedig két huszonéves Mátyássy Bence és Tompos Kátya játssza. Mindkét bemutatót a színház igazgatója Alföldi Róbert rendezi.
jan. 15
15:02
Mindenhol teltház várja a 100 Tagú Cigányzenekart (Spa Trend Online)
Békés és lelkes hadsereg a tökéletes élvezetért, briliáns program, amelyben a magyar cigány hagyomány a klasszikus művekkel keveredik, s mindezt mesterfokon, kotta nélkül száz Budapestről érkezett cigányzenész elképesztően virtuóz módon adja elő. Egy olyan meglepő zenekar, amely a világ minden táján lázba hozza a közönséget - ez olvasható a 100 Tagú Cigányzenekar franciaországi turnéjának…

Keresés