2009. január 8. csütörtök

jan. 8
8:51
Mozart-esttel kezdődik az év a Zeneakadémián (Infostart)
Andrea és Rolla János is fellépnek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kivételes Tehetsége Osztályának diákjaival a mai Mozart-esten.
jan. 8
9:54
Váratlan siker! Egy 1956-ról szóló film győzött a kaliforniai filmfesztiválon (Spa Trend Online)
A lyukas zászló (Torn from the Flag) című független 1956-os dokumentumfilm a játékfilmekkel egy kategóriában versenyezve első helyezést ért el Kaliforniában a Beverly Hills-i Hi-Def (HD) Filmfesztiválon - tudatták az alkotók az MTI-vel.
jan. 8
10:21
Ismerje meg a jövő dzsessz zenészeit! (Infostart)
Fiatal magyar dzsessz művészeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget a második Jazz Showcase fesztivál, amelyet január 8. és 10. között rendeznek meg a Művészetek Palotájában. Az esti koncerteken ismert zongoraművészek, köztük Binder Károly, Kaltencker Zsolt, és Gonda János is fellépnek - mondta az InfoRádiónak Retkes Attila, a Művészetek Palotája dzsesszprogram-szerkesztője.
jan. 8
14:24
57 év után otthont és tulajdont kaptak a Rajkók (Spa Trend Online)
Ötvenhét év után tulajdonosai lettek a Rajkók annak a fővárosi épületnek, amelyben 1952 óta másfél ezernyi cigányzenész nőtt fel és lett híres zenész; a székház jelképes kulcsát Kiss Péter kancelláriaminiszter csütörtökön adta át az intézményt működtető alapítvány elnökének.
jan. 8
22:12
Párját ritkító különlegesség ez a tévéműsor (Spa Trend Online)
A Kultúrház régóta büszkélkedhet olyan tulajdonságokkal, amelyek legnagyobb közszolgálati televíziónk ódon épületében legalábbis nem számítottak általánosnak. Friss. Míg hajdanán a mezei kulturális magazinok láttán eluralkodott rajtunk a deja vu érzés, mintha az adásokat minduntalan az aktuális lapkínálat alapján készítették volna, most a szerkesztők igyekeznek versenyezni az idővel. Nagyszabású…

Keresés