2009. január 25. vasárnap

jan. 25
1:36
Novelle Vague, Eat Me! (Startlap)
Bossanova és sanzon punkrockból és szintipopból: Billy Idol, a The Clash és Dead Kennedys együtt a hajón, pár divatos francia jóvoltából.
jan. 25
8:48
Átadták a Magyar Kultúra Követe címet (Népszava)
Hiller István oktatási és kulturális miniszter szombaton New Yorkban átnyújtotta a Magyar Kultúra Követe címet Kati Marton újságírónak és Tompa Gábor színházi rendezőnek.
jan. 25
10:18
Megnyílt az amerikai magyar kulturális évad (Infostart)
New Yorkban a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű koncertjével megnyílt az amerikai magyar kulturális évad; az eseményen részt vett a Hiller István oktatási és kulturális miniszter vezette delegáció is.
jan. 25
14:37
Harlemi dráma tarolt az idei Sundance Fesztiválon (Startlap)
A Push című, az 1980-as évek Harlemében játszódó dráma három díjat - köztük a legjobb filmnek járót - nyert el szombaton a Sundance filmfesztiválon a utah-i Park Cityben. A Lee Daniels által rendezett Push - amelynek alcíme: Based on...
jan. 25
16:36
Erdő Péter szentmiséje avagy fohász a médiához - videó (HVG)
Erdő Péter bíboros, az újságírók védőszentjének közbenjárását kéri mindazokért, akik a tömegtájékoztatás területén dolgoznak. Szentmise az újságírók védőszentje, Szalézi Szent Ferenc ünnepének előestéjén. Nézze meg videónkat!
jan. 25
20:48
Kiállításokkal és koncertekkel indult el az Extremely Hungary 2OO9 programja New York-ban (Népszava)
A Budapesti Fesztiválzenekar szombaton este a New York-i Carnegie Hall-ban rendezett koncertjével elindult az Extremely Hungary 2OO9 programsorozat. A magyar évad első hétvégéjén a Fesztiválzenekar teltházas és nagysikerű hangversenye mellett újdonságokat is kínáló kiállítások adták meg a november végig tartó kulturális fesztivál alaphangját.

Keresés