2009. január 25. vasárnap

jan. 25
0:24
Póréhagyma: zöldség vagy fűszer? (HáziPatika)
Zöldség és fűszer, valamint gyógynövény egyben. A vörös- és fokhagyma hatásait egyesíti magában, de kíméletesebb és fogyasztása után nem marad olyan erős illata. Vajon mire használható még?
jan. 25
6:06
Három tévhit a dohányzásról (Blikk)
A leszokásban sokszor az akaraterő hiánya és a tévhitek akadályoznak meg bennünket.
jan. 25
6:08
Erdélyi ételek hete (Blikk)
Ezen a héten erdélyi ételek kerültek terítékre a Receptklub konyhájában. Olyan hagyományos, jól bevált ételeket készített el Kócsa László, mint a padlizsánkrém, a puliszka vagy a tokánypadlizsánkrém, a puliszka vagy a tokány
jan. 25
6:10
Barack Obama, a vírus (Blikk)
Hamis honlapokon keresztül terjesztik a kártékony kódot
jan. 25
8:12
Beperelte a sztriptízbárt, mert fejen találta egy táncosnő cipője (Infostart)
Fejberúgott egy sztriptízbárban szórakozó férfit az egyik táncosnő lerepülő cipője. A vendég súlyosan megsérült, és beperelte a szórakozóhelyet.
jan. 25
8:30
Itt még a kerítés is kolbászból volt! (Életforma)
Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg Napkoron a Nemzetközi Böllérversenyt, amelynek népszerűsége és sikere évek óta töretlen. A mintegy 20.000 látogatót vonzó eseményen több mint 30 csapat versenyzett.
jan. 25
9:42
Lapátra tette barátnője Harry herceget (Infostart)
Szakított Harry herceggel barátnője, Chelsy Davy. A lány azzal indokolta döntését barátainak, hogy nem képes tovább elviselni az angol trónörökös fiának katonai karrierével járó nyomást.
jan. 25
9:42
Újabb halálos áldozatot követelt a madárinfluenza (Metropol)
Újabb halálos áldozatot követelt a madárinfluenza Kínában. Egy 31 éves nőt vitt el a kór az északnyugati országrészben az Új Kína hírügynökség vasárnapi jelentése szerint.
jan. 25
10:06
Hogyan kell metszeni a diót, hogy többet teremjen? (Édenkert)
Az eddigi tapasztalatok alapján, a diófa ugyanolyan jól viseli a metszést, mint a többi gyümölcsfa.
jan. 25
10:55
Táplálkozás és életmód gyermekvárás idején (WebBeteg)
A terhesség alatt szabadon ehetünk bármit, amit a szervezet megkíván - tartja a mondás. Sokan vallják ezt, de sajnos nem így van. A terhesség alatti kalóriák nem szállnak el nyomtalanul. Azzal, ha a szükségesnél sokkal több táplálékot fogyasztunk, nem segítjük gyermekünk növekedését.
jan. 25
13:01
A szívglikozidok - Szívgyógyszerek békabőrből és gyűszűvirágból (WebBeteg)
A szívglikozidok különböző növényekben és egyes békafélék bőrében előforduló, egymáshoz hasonló szerkezetű vegyületek, melyek jelentős hatást gyakorolnak a szívre. A piros gyűszűvirág, illetve a gyapjas gyűszűvirág levelei tartalmazzák a legfontosabb és leginkább használatos hatóanyagokat.
jan. 25
16:09
Magas pulzusszám: hormonprobléma lehet? (WebBeteg)
Tavaly márciusban kezdődtek a problémáim magas pulzusszámmal, később kissé emelkedett vérnyomással. A háziorvosom gyógyszert írt fel rá és elküldött laborvizsgálatra, ahol semmi eltérést nem találtak. Lehet-e valami hormonális eltérés a háttérben? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatában feltett kérdések közül.
jan. 25
17:12
A hatos lottó nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A hatos lottó 4. heti sorsolásán a következő számokat húzták: 2, 11, 21, 35, 41, 43.
jan. 25
18:15
A nárcisztikus személyiségzavar (WebBeteg)
A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik - olvasható a Medbroadcast internetes portálon.
jan. 25
18:42
Fertőzés végzett a brazil szépségkirálynővel (Infostart)
Súlyos baktériumfertőzésben alig három hét alatt meghalt egy 20 éves brazil modell, a brazíliai Miss World szépségverseny kétszeres döntőse.
jan. 25
20:12
Boldogabbak a nők, ha többet beszélhetnek magukról (Infostart)
A szöveges üzenetekben kedvesünknek küldött szavak többet mondhatnak kapcsolatunkról, mint gondolnánk. Egy új kutatás szerint minél gyakrabban használjuk az "én" személyes névmást üzeneteinkben, annál elégedettebbek vagyunk partnerünkkel.

Keresés