2009. január 2. péntek

jan. 2
0:06
Érdekességek kebelbarátoknak (HáziPatika)
Ahány nő, annyiféle kebel, de felépítésükben megegyeznek: tejmirigy, kötő- és zsírszövet alkotja. Utóbbit alighanem csak itt látják szívesen a nők. Az emlők működése és változásai sokszor magukra vonják a figyelmet. Bőre alatt...
jan. 2
6:00
Emberi géntérkép: ki ismerheti meg titkainkat? (HVG)
Kinek van joga megismerni az ember legbensőbb titkát, a génjeit? Mit kezd az emberiség az újonnan szerzett tudással? Készen állunk-e arra, hogy a tudománytól kapott hatalommal megfelelően bánjunk? Többek között ezek a kérdések vetődnek fel azután, hogy ma már bárki – potom 25-30 millió forintnak megfelelő összegért – tanulmányozhatja saját géntérképét.
jan. 2
6:18
Legyőzhető az unalom az ágyban! (Blikk)
Szexuális gondjaid vannak, amelyeket senkivel sem mersz vagy akarsz megosztani? Ne csüggedj! A Blikk szexológus szakértője, Rusz Edit minden kérdésre válaszol
jan. 2
6:20
Mennyire vagy elégedett a szexuális életeddel? (Blikk)
jan. 2
6:22
Így marad friss az étel (Blikk)
A tömött hűtőszekrény télen is sok áramot fogyaszt. Hogyan spóroljunk?
jan. 2
8:06
Ha túl sokat gondolkodik, elhízhat (Infostart)
Kövérré válhatunk a túl sok gondolkodástól - derült ki egy friss felmérésből. Kiderült az is, hogy a gondolkodó emberek gyakran túleszik magukat.
jan. 2
8:15
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2009-01-02 (HarmoNet)
Szeretnénk a saját elképzeléseink szerint intézni az ügyeinket, de többször is akadályokkal találhatjuk magunkat szemben. Ma érzékenyek leszünk, egy rosszul megfogalmazott mondattal is könnyen megbánthatjuk egymást. Lehet, hogy kedvesünk egyáltalán nem akar megsérteni, csak éppen helytelenül hangsúlyozott egy szót. A szex csak akkor lesz fontos, ha érzelmekkel párosul.
jan. 2
8:17
Heti szexhoroszkóp 2009. január 2-től 8-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
jan. 2
8:42
Húsvéti tojásokat árul a hipermarket (Infostart)
Az egyik brit Tesco áruház akciósan árusítja a húsvéti tojásokat - négy nappal karácsony után.
jan. 2
9:09
Új idők jönnek - ne fogadkozz, fogadj el! (HarmoNet)
Ha újév, akkor fogadkozni kezdünk. Leszokunk majd erről-arról, lefogyunk ennyit és annyit, nem csináljuk, amit eddig, vagy tesszük, amit eddig nem. Aztán szépen elsodornak a megszokások és a hétköznapok. Végül minden marad a régiben, és bizakodva várjuk a következő újévet, amikor majd újra fogadkozhatunk...
jan. 2
10:12
Görögország vét az orvosok maximális munkaideje ellen? (orientpress)
Az Európai Bizottság egy felszólító iratot intézett Görögországhoz. Ebben figyelmezteti, hogy Görögország nem helyesen alkalmazza az EU előírásokat a maximális munkaidőkről az állami egészségügyben dolgozó orvosokra. A görög hatóságoknak két hónapon belül kell reagálniuk.
jan. 2
10:12
Szerelmesen jobb a szex? (MaHu)
Sokak számára a szex csak egy kapcsolat részeként képzelhető el, azonban vannak olyanok is, akik szerint a meghittség egy igazi vágy-gyilkos.
jan. 2
10:12
Nem tesz jót az egészségnek az újévi fogadalom (Infostart)
Többet árthatunk magunknak az újévi fogadalmakkal, mint amennyit használunk - állítja egy, a mentális betegségekkel foglalkozó szervezet.
jan. 2
10:15
Hiányolod a havat? Nézz szép téli képeket! (Édenkert)
Az édenkert.hu olvasóinak legszebb téli fotóit gyűjtöttük csokorba. Hóelvonási tünetben szenvedőknek ajánljuk.
jan. 2
10:39
Diétás szabályok cukorbetegség esetén (WebBeteg)
A cukorbetegek diétájának összeállítását alapvetően a cukorbetegség fajtája (1-es vagy 2-es típus), valamint az egyéni adottságok (testsúly, életkor, társbetegségek) befolyásolják.
jan. 2
10:42
Személyes csoki (Borsa)
Akár szárított szilvás-gumicukros-korianderes csokoládét is rendelhetünk egy német cégtől. Kizárólag a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mi kerüljön az édességbe.
jan. 2
10:48
Az egészségügyi reformok hatása az orvosok viselkedésére (orientpress)
Az egészségügyi reform 1977. óta örökzöld téma. Akkor kezdődött a költségcsökkentési és strukturális reformtörvények egyre rövidebb időközökben való elfogadásának folyamata. A politika - a mindenkori kormánykoalíció összetételétől függetlenül - egy közös célt követ: egy olyan politikai átalakítás megvalósítását, amely abban áll, hogy a gazdaságosság követelménye tendenciálisan elsőbbségi helyzetbe…
jan. 2
11:06
Nyolc természetes módszer a nyugodt alvásért (Infostart)
Nem tud aludni? Ne rohanjon azonnal a gyógyszertárba altatóért, vannak olyan természetes szerek, amelyek biztonságosabbak, kevesebb a mellékhatásuk - és nem csupán abban segítenek, hogy jól aludjon, hanem egyéb jótékony hatással is vannak a szervezetre.
jan. 2
11:42
Paris Hilton, a világgazdaság megmentője? (Infostart)
A Hilton-örökös is kiveszi a részét a pénzügyi és gazdasági válság keltette problémák megoldásából, mégpedig úgy, hogy nem hagy fel kedvenc szokásával, vagyis vásárol, vásárol és vásárol.
jan. 2
12:18
Dráma a hegyen: nyolc barátjukat hagyták odaveszni (Infostart)
Három férfi nyolc barátját volt kénytelen a lezúduló hóréteg alatt hagyni, hogy legalább ők megmeneküljenek. Később hiába mentek vissza a mentőalakulatok, már csak a hóban rekedtek holttestét találták meg. Az egyik életben maradt barát szerint gyomorszorító érzés volt otthagyni a társait.
jan. 2
12:18
Megfogadom, hogy idén nem fogadok meg semmit (MaHu)
Mindegy milyen függőségről van szó - kábítószer, játék, vásárlás, dohányzás, alkohol, vagy más -, segítségükre lehet a leszokni akaróknak a Harvard Egyetem legutóbbi cikke. Az agy egyformán reagál a kellemes élményekre, tapasztalatokra, állítják a Harvard szakértői.
jan. 2
12:20
"Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé" - néhány szó az éltető nedűről! (MaHu)
Amennyire fontos a nők számára a szépítkezés vagy a shoppingolás, olyannyira szükségszerű a férfiaknál az időnkénti pletykálás a haverokkal,- egy pub-ban, esetleg egy kocsmában vagy egyszerűen csak a számítógép előtt.
jan. 2
12:36
Gascoigne vallomása: "Ez az utolsó esélyem" (Infostart)
Az alkohol- és drogproblémákkal küszködő Paul Gascoigne volt futballsztárnak saját bevallása szerint már csak egyetlen esélye van arra, hogy kilábaljon a bajból.
jan. 2
13:03
Arc a télben - bőrvédelem hideg ellen (HarmoNet)
Csikorog a tél, egy rinocérosz arcbőre is kirepedezne, hát még egy nőé, aki kénytelen kimenni ebben a szörnyű hidegben! A szokásos arckrémünkből vakolatréteget próbálunk húzni, de ez sem nem elég, sem nem kényelmes. Mit tehetünk, ha a mínuszok kicsípik, töredezetté teszik bőrünket?
jan. 2
14:03
Kipattogatható makaróni (MaHu)
Igen, ez tényleg létezik! A kedves olvasó berakja a mikróba és pár perc múlva már ki is pattogott, akár a popcorn - a szószról ellenben a fogyasztónak kell gondoskodnia.
jan. 2
14:03
Több százmilliós autó porosodott egy garázsban (Infostart)
Egy az autógyűjtők álmának tartott és közel egymilliárd forint értékű Bugattit rejtett egy brit férfi garázsa. A kincset Párizsban árverezik el.
jan. 2
14:51
Prolaktinhiány - Amikor a kismama nem tud szoptatni (WebBeteg)
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő, anyatej termelésért felelős hormon. Szerepe az anyatej termelésének beindítása és fenntartása, így ha kevés termelődik, komoly gondok adódhatnak.
jan. 2
15:09
Kötekedő madár a szarka, még a rókát is elzavarja - Videó (Édenkert)
A szarka felvállalta, hogy velünk él, hozzászokott a város veszélyeihez. Itt van az orrunk előtt, csak a szemünket kell kinyitnunk!
jan. 2
16:57
Az orvos válaszol - Miért van hasmenése a kisbabámnak? (WebBeteg)
Egy hónapos kisfiamnak egy hete van hasmenése naponta többször. Állaga folyós, színe sárga, szaga nincs. Csak anyatejet kap. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatában feltett kérdések közül.
jan. 2
17:03
Nem sokáig volt rekorder a világ legidősebb embere (Infostart)
Elhunyt a világ legidősebb embereként nyilvántartott, 115 éves Maria de Jesus.
jan. 2
17:15
Mai program: Irány a szauna! (HarmoNet)
A szauna jó! Ha kint repkednek a mínuszok, akkor még jobb! A szaunázás pedig nagyszerű közösségi élmény is, nem csupán a méregtelenítésben és a wellnessben van nagy szerepe. Fogjuk meg egymás kezét, és irány a legközelebbi hely, ahol van szauna. A szerencsésebbek azonban odahaza is gyakran kipróbálhatják!
jan. 2
18:15
Téli depresszió és munkanélküliség (MaHu)
A téli szünet idején - nem is az ünnepek miatt, hanem az évszaknak köszönhetően - mindig is több a melankólikus, depressziós beteg. Idén az évtizedek óta legmagasabb munkanélküliségi rátának köszönhetően még kifejezettebb lesz a mentális betegségek téli megszaporodása.
jan. 2
19:09
Mentőbaleset miatt nem járt a 4-es és 6-os villamos a fővárosban - képek (Infostart)
Mentőautó és személygépkocsi ütközött össze este Budapesten a József körút és a Baross utca sarkánál; a mentő beteget szállított.
jan. 2
20:03
Olajfaló mikrobák segítenek megmenteni a természetet (Infostart)
Olyan mikrobákat találtak a Bajkál-tóban, amelyek képesek felfalni a vízbe szivárgó kőolajat. Kutatók azt remélik, hogy a mikrobák segíthetnek a tankerbalesetek miatt kialakuló szennyeződés eltüntetésében is.
jan. 2
20:39
Halálba vitte kisfiát az ittas sofőr (Infostart)
Egy négyéves kisfiú meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor egy autó lesodródott az 51-es útról Szalkszentmárton és Dunavecse között este - közölte a rendőrség. A gépkocsiban egy öttagú család utazott.
jan. 2
21:15
Borzalmas maffialeszámolás Olaszországban (Infostart)
Feltehetően maffialeszámolás áldozata lett Dél-Olaszországban egy 24 éves helyi fiatalember, akit elraboltak, összevertek, majd megkötöztek és felgyújtottak.
jan. 2
21:33
Nagyobb a fájdalom, ha akarattal bántják az embert (Infostart)
Jobban fáj, ha azt hisszük, hogy valaki bántani akar minket, mint ha meggyőződésünk, hogy csak véletlenül tett rosszat - amerikai kutatók egyszerű kísérlettel bizonyították be ennek az elméletnek az igazságát.

Keresés