2009. január 2. péntek

jan. 2
0:06
Érdekességek kebelbarátoknak (HáziPatika)
Ahány nő, annyiféle kebel, de felépítésükben megegyeznek: tejmirigy, kötő- és zsírszövet alkotja. Utóbbit alighanem csak itt látják szívesen a nők. Az emlők működése és változásai sokszor magukra vonják a figyelmet. Bőre alatt...
jan. 2
5:24
Gyurcsány: "bízom abban, hogy lesz elég hit, nyitottság és összefogás" (Alternatív Energia)
Pénz, idő, egészség - a saját erőforrásaink bölcsebb beosztása - ez a kulcsa Sólyom László szerint a pénzügyi-gazdasági válságon való túljutásnak. A köztársasági elnök újévi szózatában úgy vélte, az embereknek saját maguknak is fel kell tenniük a kérdést, mi az, ami a polgárokon és mi az, ami a politikusokon múlik, illetve ki, milyen válaszokat tud adni a jelenlegi, nehéz helyzetben felmerülő…
jan. 2
5:42
Mérnökként a legkönnyebb elhelyezkedni (Alternatív Energia)
Magyarországon megéri egyetemre, főiskolára járni. Nemcsak azért, mert a diplomásoknak 120 százalékos jövedelmi előnyük van az érettségizettekkel szemben, de azért is, mert 83 százalékuk állást is talál magának, szemben az érettségizettek 70 százalékával. Persze, nem mindegy, milyen diplomával jelentkezik valaki munkára. Legkönnyebben a gépész-, villamos-, vegyész- és környezetmérnökök…
jan. 2
5:44
Jön a negyedik mobilszolgáltató (Alternatív Energia)
Öt éve alakult a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A szervezet napokban újabb öt évre kinevezett elnöke Pataki Dániel azt kívánta elérni, hogy az NHH az időszak végére a közép-európai régió meghatározó szabályozó hatóságává váljon. Ez sikerült is, hiszen tavaly az NHH az európai hírközlési-, idén pedig a frekvenciaszabályozó hatóságainak csoportját vezeti.
jan. 2
6:00
Sok esetben a "mellényomó" fideszes képviselők is hozzájárultak a parlamenti többség kialakításához (Alternatív Energia)
Kisebbségben kormányzó, de a parlamenti szavazásoknál nagyrészt sikeres szocialisták; viszonylag nagy többséggel elfogadott költségvetés; csaknem két tucat leszavazott interpelláció és folytatódó ellenzéki kivonulás - ezek jellemezték a parlament december közepén zárult őszi ülésszakát. A Szili Katalin által rendhagyónak nevezett ülésszakon azért a politikai vitákból, a durva stílusból és a…
jan. 2
6:00
Súlyos szerencsétlenségek, sérülések, tűzesetek árnyékolták be az óévbúcsúztatót (Adó1százalék)
Nemcsak az önfeledt szórakozásról szólt az idei szilveszter: sok riasztást kaptak a mentősök és a rendőrök. Közlekedési balesetekhez, utcai kihűléshez, tűzesetekhez, rosszullétekhez kellett kivonul­niuk. Tűzijátékok is számos sérülést okoztak, egy férfi petárda miatt halt meg. Pécsett már az újév első óráiban betörőt fogtak, Hirdnél pedig erősen ittas, begyógyszerezett autóst, aki állítólag így…
jan. 2
6:09
Beckham kell a Milannak (Blikk)
Végleg leigazolnák a milánóiak az angol sztárt
jan. 2
6:18
Miért nem semmisült meg Európa? (Infostart)
Felpörgő pénzügyi válság, lassuló növekedés és az emelkedő olajár miatt egyre drágább üzemanyagok - leginkább ezek a tényezők határozták meg a világgazdaság első félévét. Mindezekre következett a nyári orosz-grúz konfliktus, melynek során az EU gazdasági szankciói is felmerültek Oroszországgal szemben. Mindez nem következett be, mert Európa annyira rá van utalva az orosz energiaexportra,…
jan. 2
6:18
Legyőzhető az unalom az ágyban! (Blikk)
Szexuális gondjaid vannak, amelyeket senkivel sem mersz vagy akarsz megosztani? Ne csüggedj! A Blikk szexológus szakértője, Rusz Edit minden kérdésre válaszol
jan. 2
6:18
Stresszűző technikák az újévre (Életforma)
Úgy érzed szétrobbansz? A stressz már megszállta a testedet is? Szánj magadra egy kis időt, hisz néhány egyszerű technikával felszabadíthatod magad.
jan. 2
6:18
Csábítják a Fradi edzőjét (Blikk)
jan. 2
6:18
Elképesztő! Kollégája lőtte meg a rendőrt (Blikk)
Hazudtak, amikor azt állították, hogy orvvadászok lőhettek rájuk
jan. 2
6:20
Mennyire vagy elégedett a szexuális életeddel? (Blikk)
jan. 2
6:20
Szilveszterkor gokarttal száguldozott Talma (Blikk)
Versenyzéssel zárta az évet a korábbi vb-első gyorsasági motoros Talmácsi Gábor
jan. 2
6:20
Két horgász láthatta Ophélie-t (Blikk)
Két horgászt keres a rendőrség a francia cserediák eltűnése kapcsán
jan. 2
6:22
Így marad friss az étel (Blikk)
A tömött hűtőszekrény télen is sok áramot fogyaszt. Hogyan spóroljunk?
jan. 2
6:22
Szalayt a felesége ajándéka óvja a Dakaron (Blikk)
Jézust és Szűz Máriát viseli a nyakában a versenyző
jan. 2
6:22
Gázába megyünk segíteni (Blikk)
Három magyar orvos tart Egyiptomon át a háborúba
jan. 2
6:24
Loitzl élre ugrott (Blikk)
Meglepetésre az osztrák nyerte meg az 57. négysáncverseny második viadalát
jan. 2
6:27
Álomházasságot dúlt fel Ördög Nóri (BorsOnline)
Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a házasságban élő Nánási Pállal, a Playboy fotósával. Európa szépét, aki szoros barátságot ápol Nánási feleségével, Antal Eszterrel, teljesen megdöbbentette a pár szakításáról szóló hír. Zsuzsa ugyanis álompárnak tartotta Nánásit és feleségét, hihetetlen számára, hogy útjaik egy harmadik miatt…
jan. 2
6:36
A péntek a "harag napja" (Infostart)
A Hamász felszólította a ciszjordániai és kelet-jeruzsálemi palesztinokat, hogy pénteken tömegtüntetésekkel tiltakozzanak a Gázai övezet elleni izraeli offenzíva miatt, amelyet a "harag napjának" nyilvánított.
jan. 2
6:36
A "harag napja" Ciszjordániában (Kripto Akadémia)
A Hamász felszólította a ciszjordániai és kelet-jeruzsálemi palesztinokat, hogy pénteken tömegtüntetésekkel tiltakozzanak a Gázai övezet elleni izraeli offenzíva miatt, amelyet a "harag napjának" nyilvánított.
jan. 2
6:38
Gondolták volna? A forradalom 50. évfordulóját ünneplik Kubaában (Kripto Akadémia)
A szigetország délkeleti végében lévő Santiago de Cubában csütörtökön kezdetét vette a kubai forradalom 50. évfordulójának a megünneplése.
jan. 2
6:45
Fábry mentővel száguldozik (BorsOnline)
Ha nem is szirénázva, de mentőben teszi meg a Budapest-Bamako rali távját Fábry Sándor. A showman azért ül a különleges felszeretltségű kocsi volánjához, hogy a sivatagon átvágva eljuttassa egy kis afrikai falu lakóihoz. A sikerért a hírességnek ugyanúgy meg kell szenvednie, mint a többi résztvevőnek: áldatlan körülmények között kell átverekdnie magát a homoktengeren.
jan. 2
6:45
Balázsovits Edit imádott férjhez menni (Blikk)
jan. 2
6:47
Porig égett a Magyar Pamela Anderson autója - durva fotóval (BorsOnline)
Élek! Ez volt a nyolcadik autóbalesetem, de az őrangyalom ismét megmentett. Mindezt a magyar Pamela Andersonként elhíresült Beke Ivett mondta lapunknak, aki néhány napja csaknem meghalt egy közlekedési balesetben. A playmate éppen Rómába igyekezett egy fitneszversenyre barátnőjével, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség.
jan. 2
6:47
Mi lett a Dallas- sorozat Pamelájával? (Blikk)
A szép színésznő a Dallas-sorozat Pamelájaként vált híressé
jan. 2
6:49
Vajon miért mondta ki Ördög Nóra az igent? (Blikk)
Ördög Nóra kollégái talán tudják: mi vezetett a házassághoz és a válsához
jan. 2
6:51
Britneyt akarja az American Idol (Blikk)
jan. 2
6:53
Boldog újévi gyermekáldás (Blikk)
Jennifer Garner bármelyik pillanatban életet adhat második gyermekének
jan. 2
7:03
Lüszi el van zárva rajongóitól (BorsOnline)
Tóth Lüszi, a Megasztár legjobb női énekese elzárva él a külvilágtól. Rajongóival nem tudja tartani a kapcsolatot, és még azt sem tudja, kiadják-e a dalait. Ám a Bors megtudta: Lüszinek lesz lemeze!
jan. 2
7:05
Titkolóznak a zsaruk az ovibusz balesetéről (BorsOnline)
Máig nem tudni, hogy ki miatt feküdt a halál küszöbén az 5 éves Noel november 27-én. Mint ismeretes, a XI. kerületi Pannonhalmi és Előpatak utca kereszteződésében egy óvodásokat szállító mikrobusz egy Mitsubishi Pajeróval karambolozott, majd az oldalára borult, Noelt pedig maga alá temette. A kisfiú egy tűzoltó-orvosnak köszönheti az életét: ő vette észre, hogy a gyermeknek még van pulzusa.
jan. 2
7:12
Törött tojások fagytak rá a sztráda aszfaltjára (Adó1százalék)
Fagyott rántotta borított el egy autósztrádát Michigan államban, miután egy tojásszállító kamion balesetet szenvedett.
jan. 2
7:15
Luxus-PC fából (PCWorld)
Az Eazo új házába Core 2 Extreme processzor és vízhűtés került.
jan. 2
7:30
Labdarúgás: el-Aisszati nem akar holland válogatott lenni (She)
A holland helyett a marokkói labdarúgó-válogatottban szeretne pályára lépni Iszmail el-Aisszati, az Ajax Amsterdam támadó középpályása.
jan. 2
7:30
A Srí Lanka-i kormányerők bevették a tamilok fővárosát (Kripto Akadémia)
A Srí Lanka-i kormányerők bevették a lázadó tamil szakadárok fővárosát a szigetország északi részén.
jan. 2
7:30
A gyógyszerek veszélyes elegyek? (Adó1százalék)
Sok idős ember veszi be naponta gyógyszerek veszélyes elegyét - erre az eredményre jutott a chicagói egyetem vizsgálata, amelyet a Journal of the American Medical Association című folyóirat legfrissebb számában adtak közre.
jan. 2
7:32
NHL: a Bostonnak nem okozott gondot a Pittsburgh legyőzése (She)
A Keleti főcsoportot toronymagasan vezető Boston zsinórban a tizedik győzelmét szerezte meg az NHL 84. játéknapján. A Bruins ezúttal a tavalyi nagydöntős Penguins ellen diadalmaskodott 4–2-re. A Washington gólzáporos meccsen 7–4-re nyert a Tampa Bay ellen.
jan. 2
7:32
Betöréssel a válság ellen (Adó1százalék)
Igazán finom ízlésű az a bolti szarka, aki egy csemegeüzletből többek között homárt, bélszínt és rostélyost lopott - állítása szerint a recesszió miatt.
jan. 2
7:33
A magyarok csalnak, lógnak... (Piac és Profit)
Egy osztrák - magyar cégcsoport összehasonlította a magyar és az ausztriai dolgozók 2008-as munkamorálját. Az elemzés szerint: a magyarok lógósabbak, mint a szomszédban dolgozók. A Leier cégcsoport elemzése rámutat arra, hogy 2008-ban akár 30- 40 millió forintos kárt is okozhatnak cégüknek azok a dolgozók, akik egészségesen mentek táppénzre. A győri székhelyű Leier cégcsoport ezért most levélben…
jan. 2
7:39
'Reggelt! (GameStar)
Remélhetőleg mindenki épségben átvészelte a hosszúra nyúlt tivornyázást, az önfeledt bulizást, és az étel-, vagy italtúladagolást. Egy laza hétvége áll még előttünk, utána mindent újrakezdünk.
jan. 2
7:39
Szlovákia már euróval fizet (BorsOnline)
Pozsony – A rendszerváltás óta nem látott tömegek lepték el a nagyobb szlovákiai városok utcáit és tereit Szilveszter estéjén, hogy aztán a kemény fagy ellenére a szabad ég alatt várják az éjfélt, amely ezúttal nemcsak az új évet de az új pénznemet is jelentett Szlovákiában. Az újév első percében aztán ismét igaznak bizonyult a mondás: Meghalt a király, éljen a király, hiszen a 15 éves múltra…
jan. 2
7:48
Nehéz félév előtt áll a cseh uniós elnökség (Infostart)
Magyarország első uniós biztosa szerint a franciák az elmúlt félévben bebizonyították, hogy a soros uniós elnökségnek igenis nagy befolyása van az események alakulásában. Balázs Péter elmondta: a gazdaság, az energia és a külkapcsolatok állnak a most kezdődött cseh elnökség programjának középpontjában.
jan. 2
7:48
Fejbe lőtte Pétert a tűzijáték (Blikk)
A vetőcső fölé hajolt, amikor a bomba kirepült, egyenesen az arcába
jan. 2
8:06
Ha túl sokat gondolkodik, elhízhat (Infostart)
Kövérré válhatunk a túl sok gondolkodástól - derült ki egy friss felmérésből. Kiderült az is, hogy a gondolkodó emberek gyakran túleszik magukat.
jan. 2
8:06
A Hamász meghirdette a "harag napját" péntekre Ciszjordániában (hirado.hu)
Rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezettek be Kelet-Jeruzsálemben és környékén
jan. 2
8:15
35 millió Call of Duty világszerte (GameStar)
Minden idők legsikeresebb második világháborús játéksorozatává nőtte ki magát a CoD az Activision adatai alapján.
jan. 2
8:15
Négymillió eurós csodaló volt az ügetőszilveszter sztárvendége (BorsOnline)
Kellő hidegben szedhették a lábukat a lovak a jubileumi Ügetőszilveszteren a Kincsem Lovasparkban december 31-én délután.
jan. 2
8:24
Pihenje ki a szilvesztert! (Életforma)
A megerőltető ünnepnapok után muszáj regenerálódni. Hogy is lehetne jobban, mint egy kellemes fürdő közben.
jan. 2
8:24
A mumbai merénylettel vádolt szervezet elismerte a részvételt? (Kitekintő)
A Wall Street Journal pakisztáni nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a Laskar-i-Taiba egyik őrizetbe vett tagja elismerte a csoport részvételét a mumbai támadásban. Pakisztán tagad.

Keresés