2009. január 24. szombat

jan. 24
0:06
Ecclestone kiegyensúlyozott mezőnyre számít (Formula)
Többen is az élen csatázhatnak
jan. 24
0:12
Testi sérültek szexualitása (HáziPatika)
A testi sérültek szexuális problémáival foglalkozik Dr. Fejes András - mozgássérült sportoló, pszichológus - könyve. A mozgáskorlátozottak számára írta, hogy segítse rehabilitációjukat, és megmutassa, hogy adott a lehetőség a...
jan. 24
1:54
Képgaléria: Bahreini Nagydíj (Szabadedzés) (Formula)
Bahreini Nagydíj – Szabadedzés - 2009.01.22.
jan. 24
2:12
Utánpótlás: Iliasz Nikolasz és Kovács Sarolta a legjobb junior (She)
Iliasz Nikolaszt, a Vasas junior világ- és Európa-bajnok kardozóját, valamint Kovács Saroltát, az Alba Volán tavalyi ifjúsági, junior és felnőtt világversenyeken összesen kilenc aranyérmet nyert öttusázóját választották a 2008-as év legjobb juniorkorú sportolójának a Héraklész Gálán.
jan. 24
2:12
Képgaléria: Bahreini Nagydíj (Időmérő) (Formula)
Bahreini Nagydíj – Időmérő - 2009.01.22.
jan. 24
2:30
Képgaléria: Bahreini Nagydíj (Főverseny) (Formula)
Bahreini Nagydíj – Főverseny - 2009.01.23.
jan. 24
2:48
Bahreini Nagydíj: A sprintfutam rajtsorrendje (Formula)
Bahreini Nagydíj – Sprintfutam - 2009.01.24.
jan. 24
3:54
Nyerd meg az új ajándékod! (Joy)
Nem tetszett, amit karácsonyra kaptál? Küld el nekünk a legrútabb, legmeghökkentőbb ajándékod fotóját, és megjutalmazunk!
jan. 24
5:12
Nem isten, hanem a hívők fizetnek (168 Óra Online)
Több tucat egyházat nyilvánvalóan nem hitbéli céllal, hanem gazdasági vállalkozásnak alapítottak: újabb és újabb vallási közösségek jelentkeznek be az egyszázalékos adományokra.
jan. 24
5:12
Hideg fejjel mészárolta le a dadust és a gyerekeket (168 Óra Online)
Egy húszéves belga fiatalember követte el azt a szörnyű mészárlást, amelynek két bölcsődés gyermek és felnőtt dadusuk esett áldozatul Dendermonde flamand városban - jelentette be a helyi ügyészség vezetője péntek késő esti sajtótájékoztatóján.
jan. 24
5:12
Na ennek vajon milyen hatása lesz a magyar gazdaságra? (Alternatív Energia)
Értékeljék a külső helyzetet, hogy körvonalazódjon, ennek milyen hatása lesz a magyar gazdaságra - erre kérte tegnap Gyurcsány Ferenc a gazdasági szakértőket. A miniszterelnökkel konzultálók azt ajánlották, hogy a kormány az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap 2009-2010-re vonatkozó előrejelzéseit vegye alapul, és azoknál óvatosabban számoljon. Az unió e héten tette közzé prognózisát, a…
jan. 24
5:12
Na, söprés (168 Óra Online)
Az elsősorban takarítással és építőipari tevékenységgel foglalkozó Jánosik és Társai Kft. 2009-ben is az árbevétel növekedésére számít, a bővülés ugyanakkor várhatón kisebb lesz az elmúlt években megszokottaknál - mondta Jánosik Lajos a cég tulajdonosa az MTI-nek.
jan. 24
5:30
Az MSZP elköltözött, Gyurcsány maradt (168 Óra Online)
A nemzetközi gazdasági válság magyarországi hatásairól tájékoztatja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, pártelnök ma az MSZP választmányát a párt új, VI. kerületi székházában.
jan. 24
5:30
Schulz: a szocialisták programjává kell tenni, hogy az emberi méltóság érinthetetlen (Alternatív Energia)
Nyilatkozat elfogadásával zárták a szervezők a "Kísértet járja be Európát: a rasszizmus kísértete" címmel rendezett rendezvényt. Az Európai Parlament szocialista frakciója és ennek tagszervezete, az MSZP EP-delegációja, illetve a Táncsics Alapítvány rögzítették: évente ülést kell tartania az uniós tagállamokban a teendők megbeszéléséről. Gyurcsány Ferenc úgy vélte, a politikai megnyilvánulások…
jan. 24
5:30
Bölcsődébe ment gyilkolni, 3 gyerek és egy felnőtt esett áldozatul (Kripto Akadémia)
Egy pszichiátriai kezelés alatt álló 28 éves férfi követte el a Belgiu­mot megrázkódtató bölcsődei vérengzést pénteken, amelyben lapzártáig három kisgyermek és egy asszony vesztette életét. A halálos késelésben tizenhárman megsebesültek, néhányan közülük életveszélyesen. A történteket követően a régió valamennyi oktatási és szociális intézményét azonnal bezárták.
jan. 24
5:42
Génsebészetet gyakorolnak a gimisek (168 Óra Online)
Öt fővárosi középiskola diákjai ismerkednek a modern biológia és a biotechnológia gyakorlati módszereivel január végéig a Budapesti Corvinus Egyetem Növényélettan és Növényi Biokémia Tanszékén létrehozott "Gimilaborban" - közölte az intézmény az MTI-vel.
jan. 24
5:48
Levetkőzött a sármos teniszező! (Blikk)
MELBOURNE — Ledobta ruháit Andy Murray (21).
jan. 24
5:48
Egy párt, amelyben Lampert Mónika alelnök akar lenni (168 Óra Online)
Lamperth Mónika vállalná a megmérettetést alelnöki vagy elnökhelyettesi posztért az MSZP márciusi tisztújító kongresszusán - derül ki a politikus a Népszavának adott interjújából, amelyet a szombati számban közöl a lap.
jan. 24
5:48
Továbbra is tisztázatlan, hova kerülnek a guantánamói foglyok (Kripto Akadémia)
Jelképes szakításként a Bush-kormányzat politikájával Barack Obama már második elnöki munkanapján aláírta a rendeletet a guantánamói börtöntábor bezárásáról. A 44. elnök utasítása szerint a hírhedtté vált létesítményt a lehető leggyorsabban – legkésőbb egy éven belül – fel kell számolni. Már George W. Bush is kereste a bezárás módját, de a probléma rendezését utódjára hagyta. A fő gondot Obama…
jan. 24
5:48
Visszaélés és uzsoratevékenység miatt feljelentik a Providentet! (Adó1százalék)
Csütörtök estig adott haladékot Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere és az Antiprovident akció arra, hogy a Provident képviselői tárgyalóasztalhoz üljenek a mozgalom tagjaival, ez nem történt meg. Maliék egyebek mellett a teljes hiteldíjmutató csökkentését és hathatós társadalmi szerepvállalást várnak a cégtől. – Az akció több résztvevőjével egyeztettem – mondta tegnap Mali Zoltán. – Biztosan…
jan. 24
5:48
Eltűnt a Fidesz magja! Marad az Orbán kultusz, ha tetszik, ha nem (Alternatív Energia)
A múlt hétvégén biztossá vált, amit sejteni már lehetett: júniusban az európai parlamenti választások következményeképpen távozik a magyar belpolitikából Áder János és Deutsch Tamás. Vagyis a régi, „legendás” Fideszből alig marad valaki Orbán Viktor párt- és Kövér László választmányi elnökön kívül. A jelöltekről Orbán döntött, s nyilván pótolhatónak ítélte a két ősfideszest. Csak egyvalaki nem…
jan. 24
5:50
Ophélie-ügy: hiva- talosan is emberrablás (Blikk)
BUDAPEST — Emberrablás gyanújával indul nyomozás Ophélie Bretnacher (22), a Budapestről december 4-én eltűnt francia diáklány ügyében.
jan. 24
5:52
Elgázoltak őket a zebrán! (Blikk)
CEGLÉD—NAGYKőRÖS — Sírva kért bocsánatot tőlem az a bácsi, aki elütött minket.
jan. 24
5:54
Hol van a hídpénz? (Blikk)
BUDAPEST — A mai napig nem kapta meg az alvállalkozók nagy része a Megyeri híd felépítéséért járó több mint egymilliárd forintját, ezért tegnap már tüntettek.
jan. 24
5:56
Csalási pótlék (Blikk)
MISKOLC — Börtönben ülő gyermekei után igényeltek családi pótlékot borsodi családok.
jan. 24
5:58
Így írtok alá ti! (Blikk)
Tényleg olyanok a politikusok, mint amilyennek látszani szeretnének? Most kiderül! A Blikk elemeztette aláírásaikat.
jan. 24
6:00
Megszólalt a csepeli gyilkosság gyanúsítottja (Blikk)
BUDAPEST – „Nagyon sajnálom a két áldozatot, nem akartam bántani őket, nem tudom, mi történt” – ezt mondta ügyvédjének, dr. Stiller Magdolnának K. Tamás (52) tegnap a tököli rabkórházban, miközben a gyilkosság részleteiről próbálta kérdezni védője.
jan. 24
6:02
2015-ben lehet eurónk (Blikk)
BUDAPEST – Finoman szólva sem verte nagydobra a Pénzügyminisztérium az IMF november elején készült országjelentését, amelyből kiderül: egyáltalán nem állunk jól az euró bevezetésével kapcsolatban. A Blikk más forrásból jutott a dokumentumhoz, amelyről, amikor rákérdeztünk, hogy miért nem publikálták, kiderült: azt ugyan a pénzügyi tárca honlapjára sok más közlemény közé „elbújtatva” felrakták…
jan. 24
6:04
Brutális hitelcsapda: itt a mentő ötlet (Blikk)
BUDAPEST — Az állam átmenetileg átvállalhatja a törlesztőrészlet fizetését a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek esetében – ezt jelentette be tegnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, miután gazdasági szakértőkkel tárgyalt.
jan. 24
6:06
Mert kell 11 koncert! (Blikk)
Falusi Mariann és Rúzsa Magdi is fellépő vendég a ma esti Presser-koncerten.
jan. 24
6:06
Most kiderül,milyen szerető (Blikk)
Mi az összefüggés az ágyban nyújtott teljesítmény és a hivatás között?
jan. 24
6:06
Gerrard ártatlannak vallotta magát (Blikk)
SOUTHPORT — Steven Gerrard (28), a Liverpool hetvenszeres angol válogatott futballistája a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát.
jan. 24
6:06
Először beszél Benkő Péter neje haláláról (Blikk)
BUDAPEST — Szinte napra pontosan 34 évvel a legnagyobb Ferihegyi polgári légi katasztrófa után ugyanolyan sűrű titok lengi körül a Malév Berlinből Budapestre tartó Il–18-asának tragédiáját, mint 1975. január 15-ét követően.
jan. 24
6:06
Csernus Imre: a magyar sportban rengeteg a szemétdomb, és ezeken rengeteg a kiskakas (Behaviour)
Pekingből az egyik sportoló SMS-ben mondott köszönetet neki, míg egy másik olimpikon évek óta a páciensei közé tartozik. Dr. Csernus Imre szenvedélybetegek pszichiátriai kezelése közben futott össze élsportolókkal, akiket drogfüggőségüktől igyekezett megszabadítani. Szerinte a fakó olimpiai szereplés egyik oka ma­ga a sportvezetés, mivel elviselhe­tetlen terhet rakott a versenyzőkre.
jan. 24
6:06
Pogány Judit rendhagyó helyen az aszódi javítóban játszott! (Spa Trend Online)
Pogány Judit a 125 éves Aszódi Javítóintézetben játszotta az Örkény Színház és a Pinceszínház közös produkcióját, a Pedig én jó anya voltam című dokumentumdrámát. Ebben annak a fiatalembernek, Molnár Lászlónak az édesanyját adja, aki többször volt börtönben, gyilkolt is, az utolsó kivégzettek közé tartozott Magyarországon. A rendhagyó közönség tagjai különböző módon reagáltak a produkcióra.
jan. 24
6:08
Claudia: pimasz és provokatív (Blikk)
BUDAPEST — Naponta fel kell kötnie Kárász Róbertnek (39) a gatyát, hogy a Mokkában állja a sarat Liptai Claudiával (35), aki szívesen köszörüli rajta a nyelvét.
jan. 24
6:08
Baranyai: Pénz nélkül is emelek! (Blikk)
OROSZLÁNY – Az olimpia óta csak kétszer látta a szörnyű sérüléssel végződött pekingi szakításgyakorlatát Baranyai János (24).
jan. 24
6:08
Ilyen egy angyal (Blikk)
KAPOSSZERDAHELY — H. Istvánné Elza (33) nem hisz abban, hogy vannak jó emberek.
jan. 24
6:10
Patrick Swayze emlékiratait írja (Blikk)
LOS ANGELES — Emlékiratain dolgozik a halálos betegséggel küzdő Patrick Swayze (56).
jan. 24
6:10
Most figyelt a mellére a koris (Blikk)
HELSINKI — Másodszor állt csütörtök este a figyelem középpontjában az orosz Jekatyerina Rubljova (23) a műkorcsolya- és jégtánc-Európabajnokságon.
jan. 24
6:12
Schwarzi ismét forgatna (Blikk)
LOS ANGELES — Arnold Schwarzenegger (61) azt tervezi, visszatér a filmvászonra, ha egy nap leköszön Kalifornia kormányzójának posztjáról.
jan. 24
6:12
Cortina gratulált Keménynek (Blikk)
BUDAPEST — Nagy élményben volt része a kanadai Pat Cortinának (44).
jan. 24
6:14
Újabb kirúgások lesznek a TV2-nél (Blikk)
BUDAPEST — Csoportos leépítést terveznek a TV2 háza táján.
jan. 24
6:14
Most jön a neheze! (Blikk)
ESZÉK — Mire megy a horvátországi világbajnokság középdöntőjében Hajdu János (54) szövetségi kapitány együttese?
jan. 24
6:16
Híradó után külpolitika (Blikk)
BUDAPEST — Tegnapi számunkban feltettük a kérdést, miért nem foglalkoztatja az MTV az egyik legnépszerűbb műsorvezetőjét, Pálffy Istvánt (49).
jan. 24
6:18
Sigourney Weaver is villantott (Blikk)
LOS ANGELES — Új szelek fújnak a hollywoodi sztárvilágban.
jan. 24
6:24
Olaszok rabolták el a francia diáklányt? - Ophelie-rejtély (BorsOnline)
Emberrablás miatt indított nyomozást a Legfőbb Ügyészség Ophélie Bretnacher ügyében. A hatóságok most a francia diáklány olasz kapcsolatait próbálják felderíteni: a táskáját megtaláló két olasz ugyanis többet tudhat az eltűnésről, mint amennyit bevallott. Sőt az egyikük másnap elhagyta az országot. A magyar rendőröknek nincs információjuk arról, hogy az olasz kollégák megtalálták-e az ügy…
jan. 24
6:24
Háromszáz holttestet tüntetett el lúgban (168 Óra Online)
Háromszáz ember holttestét oldotta fel maró hatású vegyszerekben egy férfi, akit egy drogkartell azért alkalmazott, hogy eltüntesse a bandaháborúk áldozatait.
jan. 24
6:24
Lamperth Mónika a szociális reform kapcsán ismét szembemegy a kormánnyal? (Alternatív Energia)
Ha Magyarország jól alkalmazkodik a válsághelyzethez, ha jó döntések születnek és ha az ellenzék is belátja, hogy nem most kell ütni a kormányt, akkor az emberek gyorsabban megérthetik a helyzetet és a döntéseknek nagyobb támogatottsága lehet. Egyebek között erről beszélt lapunknak az MSZP elnöki kabinetjének vezetője. Lamperth Mónika szerint olyan intézkedésekre van szükség, amelyek azoknak a…
jan. 24
6:42
'Reggelt! (GameStar)
Ausztráliában ilyenkor is teniszeznek, én pedig úgy döntöttem, ha már itt vagyok, beköszönök!

Keresés