2009. február 1. vasárnap

febr. 1
0:09
Primera División: Raúl és Robben góljával nyert a Real Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában a Real Madrid a Numancia otthonában nyert 2–0-ra. A 20. forduló szombat késő esti találkozóján a királyiak Raúl góljával szereztek vezetést a 48. percében, majd nem sokkal később Arjen Robben alakította ki a végeredményt.
febr. 1
0:27
'Tiszteletem! (GameStar)
Múlt héten rajtam kívül álló okok miatt nem tehettem tiszteletemet vasárnap reggel. Most azonban visszatérek!
febr. 1
0:30
Kivi: Mi fán terem a húspuhító? (HáziPatika)
Megszoktuk, hogy néhány különc kivételével a legtöbb gyümölcs fán terem. A kivi is különc, nem létezik kivifa. A kivi növény az erkélyen is elfér, és még gazdag terméssel is jutalmaz, ha befogadjuk...
febr. 1
0:33
Talmácsi harmadik a valenciai tesztelés első napján (Metropol)
A harmadik legjobb időt érte el a valenciai tesztelés első napján Talmácsi Gábor, aki idén már a 250 kcm-es géposztályban versenyez a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
febr. 1
0:45
Mateschitz: nem sietős eladni a csapatomat (Formula)
Csak biztos kezekbe adja az istállót
febr. 1
0:48
Februári wellnesshoroszkóp (NLC)
febr. 1
0:49
Újabb elismerés Fernando Alonsónak (Formula)
Coulthard szerint tavaly ő volt a legjobb
febr. 1
0:51
Vizsgálat a halált okozó soproni plasztikai műtét ügyében (Metropol)
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat hivatalból vizsgálatot indít annak az osztrák nőnek az ügyében, aki január közepén halt meg egy soproni plasztikai műtét után.
febr. 1
0:52
Februári horoszkóp (NLC)
febr. 1
1:03
Ferencváros: halálos balesetet okozó csatár csatlakozott a csapathoz (She)
A 100% Fradi információi szerint egy 21 éves angol csatár, Jordan Robertson csatlakozott a Ferencváros Máltán készülő keretéhez. Azóta kiderült: a játékos alá is írt a zöld-fehérekhez.
febr. 1
1:57
Ferencváros: halálos balesetet okozó csatár csatlakozott a kerethez (She)
A 100% Fradi információi szerint egy 21 éves angol csatár, Jordan Robertson csatlakozott a Ferencváros Máltán készülő keretéhez. Azóta kiderült: a játékos alá is írt a zöld-fehérekhez.
febr. 1
5:30
Fának ütközött egy rendőrautó a X. kerületben (168 Óra Online)
Fának ütközött vasárnap hajnalban egy rendőrautó Budapesten a X. kerületben a Gergely utca és a Sibrik Miklós utca kereszteződésében lévő felüljárónál.
febr. 1
5:39
Brad Pitt: „Sosem sírok!” (Blikk)
Benjamin Button különös élete című filmje kapcsán magáról is elárult pár dolgot.
febr. 1
5:41
Megkapta a magáét! (Blikk)
BUDAPEST — „A férfiasságodból ágyút varázsolnék!” – ezzel a felkiáltással vetette magát a lantművészre Stella, a nagydarab, rengő hasú pornószínésznő. Benkő Dániel mosolygott, de a rémület ott ült a szemében. A meghökkentő jelenet a holnapi Mónika show-ban látható.
febr. 1
5:43
Erdélyi elveszi fiatal barátnőjét (Blikk)
ÉRD — „Amikor Annával megismerkedtem, csak azt tudtam, emberek közé kell mennem, ha talpra akarok állni. Álmomban sem gondoltam, hogy házasság lesz belőle” – emlékezett Erdélyi László (46), aki 2004-ben került padlóra, amikor Gregor Bernadett (36) elhagyta, és azzal vádolta, hogy elmebeteg.
febr. 1
5:45
Jason Statham kilátástalan helyzetbe kerül (Blikk)
MARSEILLE — „A vizes jelenetnél egyáltalán nem profitáltam abból, hogy valamikor képzett búvár voltam” – magyarázta Jason Statham (36), aki harmadik alkalommal tér vissza A szállító címszerepében.
febr. 1
5:47
Tom Jones döntött, megöreg- szik (Blikk)
LOS ANGELES —„Sietnem kellett a koncertre, és már nem volt időm hajfestésre” – mondta mosolyogva Sir Tom Jones (68) azon a Las Vegas-i fellépésén, ahol először mutatkozott tisztes őszes halántékkal, de utána egy interjúban felfedte, úgy érezte, eljött az ideje, hogy néhány dolgon változtasson.
febr. 1
5:48
Tűzvész az idősek otthonában - csak hárman élték túl (168 Óra Online)
Vasárnap reggelig 19 holttestre bukkantak annak az idősek otthonának a romjai között az észak-oroszországi Komi köztársaságban, amely szombat este gyulladt ki.
febr. 1
5:49
Ilyen egy szívrabló? (Blikk)
Budapest ‒ Fenyő Iván (29) az utóbbi években ideális férfiként hódított a mozikban, de a Made In Hungária láttán el fognak csodálkozni a színész rajongói. Lenyalt fekete haj, hiányzó fog és faragatlan stílus jellemzi az általa alakított Rönét.
febr. 1
6:06
Így pihen egy világbajnok (Blikk)
BUDAPEST ‒ Január 10-én a Boksz Világszervezet (WBO) profi világbajnokává „koronázták” Balzsay Károlyt (29). A nagyközépsúlyú ökölvívó azóta jól megérdemelt pihenőjét tölti itthon, már amennyiben annak nevezhető, hogy a bunyós azóta folyamatos meghívásoknak tesz eleget: televíziós csatornákhoz, rádiós műsorokba, fotózásokra és különböző élménybeszámolókra invitálják.
febr. 1
6:06
Kacagnak a válságon (Blikk)
Galgahévíz - Megtanultak vigyázni az energiára, a vízre és a betevőre. Az ökofarm családi házaiba csak azokat fogadják be, akik nemcsak szeretik a természetet, de áldozatot is tudnak hozni érte. A kicsit utópisztikus közösség tudatosan tervezi saját fogyasztását, és ehhez igazítják igényeiket is. Éppen ezért a világon talán ők az egyetlenek, akiket nem is rázott meg igazán a válság: amit kell, azt…
febr. 1
6:08
Serena a Dél Csillaga (Blikk)
Serena Williams (27) volt az ausztrál nyílt teniszbajnokság igazi csillaga. Az amerikai sportoló-sportolónő végig ellenállhatatlanul játszott az esztendő első Grand Slam-tornáján. A női egyesek versenyében végigsöpört a mezőnyön, a fináléban is mindöszsze 59 percet töltött a pályán
febr. 1
6:08
Dobálózni tilos! (Blikk)
BUDAPEST — Mától már alkalmazhatók azok a szigorítások, amelyek szerint a közrendet megzavaró garázda embereket szabadságvesztéssel is büntethetik a hatóságok. Eddig bárki következmények nélkül dobálhatta meg tojással, uborkával vagy bármiféle egyéb zöldséggel a beszédüket mondó politikusokat vagy a melegfelvonulás résztvevőit, mától ezért akár többéves szabadságvesztés is kiróható.
febr. 1
6:10
Olimpiai selejtező előtt a hokiválogatott (Blikk)
BUDAPEST ‒ Egy lépést kell megtennie a magyar jégkorong-válogatottnak ahhoz, hogy kijusson a 2010-es vancouveri olimpiára. Ahhoz viszont, hogy hokisaink újabb csodát tegyenek, három kőkemény ellenfelet kell legyőzniük.
febr. 1
6:10
Hová tűnt Eva Rhodes? (Blikk)
BŐNY ‒ Aha, a macskás nő, ragasztja valaki a jelzőt a helyi kocsmában az eltűnt Eva Rhodes nevéhez. Aztán egymás szavába vágva csepülik az aszszonyt. Azért útbaigazítanak, az elnéptelenedett kutyatelepnél rendőrségi helyszínelés nyomai mindenütt.
febr. 1
6:12
Az igazi Robinson: négy évig élt egy lakatlan szigeten (168 Óra Online)
Háromszáz évvel ezelőtt vette fel egy angol hajó Alexander Selkirket, akinek hányattatásai Defoe-t a Robinson Crusoe megírására ihlették.
febr. 1
6:12
Duplázhat Kuttor és Köteles (Blikk)
BUDAPEST ‒ Ismét szavazhatnak a Blikk és a Vasárnapi Blikk olvasói az év futballistáira! Lapunkban tavaly választhatták meg először az esztendő focikirályait, és a voksolás hatalmas sikert aratott. A szavazatok özönlöttek a szerkesztőségünkbe.
febr. 1
6:12
Tiszta gyémánt ez a bolygó! (Blikk)
Most derült ki, hogy a BPM 37093 valóban az, aminek látszik
febr. 1
6:24
A tettrekész rendőrök kiállnak a cigányozó főrendőr mellett (168 Óra Online)
Írásban kér részletes szakmai és jogszabályi információkat az igazságügyi és rendészeti minisztertől a miskolci rendőrkapitány ügyének vizsgálatával kapcsolatban a Rendészeti Védegylet (RV) - tájékoztatta Kovács Iván, az érdekvédelmi szervezet szóvivője szombaton az MTI-t.
febr. 1
6:24
Finanszírozás-Putyin garanciával (Kripto Akadémia)
A globális pénzügyi válság ellenére teljes garanciát adott a 2014-es, szocsi téli játékok finanszírozására a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök.
febr. 1
6:24
Ön is látta a szellemet a kórházban? (Adó1százalék)
Szelleműzést kért egy kórház Nagy-Britanniában, mert több alkalmazottja kísértetet látott.
febr. 1
6:24
Ma eldől, lesz-e 100 milliárdos beruházás Magyarországon (Alternatív Energia)
Két időközi polgármester-választást és két népszavazást tartanak ma az ország négy településen. Szavazni valamennyi településen reggel hat órától este hétig lehet, a kampánycsend is eddig az időpontig, a szavazókörök bezárásáig van érvényben.
febr. 1
6:26
15 ember lelte halálát a buliban (Adó1százalék)
Tragédiába torkollott egy születésnapi buli kínában
febr. 1
6:27
Fabregas minnél előbb játszani szeretne (Behaviour)
Cesc Fabregas, az Arsenal labdarúgócsapatának kapitánya úgy véli, hogy április végére prognosztizált visszatérésére hamarabb is sor kerülhet.
febr. 1
6:33
Épp, hogy nem bukik meg a magyar egészségügy (Piac és Profit)
2008. őszén az önkéntes magán egészségbiztosítások terén aktív UNION Biztosító - a PSYMA Hungary piackutató segítségével - 1000 fős mintán alapuló országos, reprezentatív piackutatást végzett a 25-55 éves felnőtt lakosság körében arról, hogyan vélekednek az emberek az egészségügyi ellátások színvonaláról és a magán egészségbiztosításokról.
febr. 1
6:42
A tettrekész rendőrök kiállnak a cigányozó kapitány mellett (168 Óra Online)
Írásban kér részletes szakmai és jogszabályi információkat az igazságügyi és rendészeti minisztertől a miskolci rendőrkapitány ügyének vizsgálatával kapcsolatban a Rendészeti Védegylet (RV) - tájékoztatta Kovács Iván, az érdekvédelmi szervezet szóvivője szombaton az MTI-t.
febr. 1
6:42
Késsel próbálta kivágni barátnője melléből a szilikont (168 Óra Online)
Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnője kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.
febr. 1
6:42
Egy új fejezet: Béke az iraki választásokon (Kripto Akadémia)
Nagy a különbség a 2005-ös és a 2009-es tartományi választások hangulatában a háború sújtotta Irakban. Míg az első alkalommal a fenyegetések és távolmaradás volt a jellemző, addig most milliók szavaztak a jelöltekre.
febr. 1
6:42
15 fegyveres támadt a templomra (Adó1százalék)
Fegyveresek hatoltak be a venezuleai Caracas fő zsinagógájába, és megrongálták az imatermet, az irodákat pedig antiszemita graffitikkel fújták tele
febr. 1
7:00
NBA: idegenben nyert a Lakers és a Mavericks is (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) 93. játéknapján tíz mérkőzést rendeztek. A Dallas Mavericks és a Los Angeles Lakers is idegenben tudott nyerni, előbbi a Miami Heat, utóbbi a Memphis Grizzlies vendégeként. A New Jersey Nets a Philadelphia 76ers-t verte meg hazai pályáján.
febr. 1
7:00
Obamát letartóztatták marihuána birtoklásért! (Kripto Akadémia)
George Obamát, az amerikai elnök féltestvérét letartóztatták Kenyában marihuána birtoklásért
febr. 1
7:03
Budapestre jön Madonna? (NLC)
Hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy Madonna Magyarországon is fellép, de ezúttal a hivatalos honlapján is szerepel hazánk az esetleges koncerthelyszínek között.
febr. 1
7:18
NBA: idegenben nyert a Lakers és a Mavericks is (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) 93. játéknapján tíz mérkőzést rendeztek. A Dallas Mavericks és a Los Angeles Lakers is idegenben tudott nyerni, előbbi a Miami Heat, utóbbi a Memphis Grizzlies vendégeként. A New Jersey Nets a Philadelphia 76ers-t verte meg hazai pályáján.
febr. 1
7:20
Szocsi 2014: Vlagyimir Putyin teljes garanciát ígért a NOB-nak (She)
A globális pénzügyi válság ellenére teljes garanciát adott a 2014-es, szocsi téli játékok finanszírozására a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök.
febr. 1
7:22
NHL: kikapott a Washington Capitalstól a Detroit Red Wings (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság 109. játéknapján a címvédő Detroit Red Wings a Washinton Capitals vendégeként szenvedett 4–2-es vereséget. Ugyancsak kikapott – ráadásul hazai pályán – az idényben remeklő San Jose Sharks a Chicago Blackhawkstól. A Dallas Stars hét gólt ütött idegenben, nem is maradt el a siker a Columbus ellenében.
febr. 1
7:27
Estélyiben mehet szülni Hajdú neje (BorsOnline)
Sarka Kata a kilencedik hónapban van, bármelyik nap megérkezhet a baba. Ennek ellenére még el akarja kísérni a férjét egy szombati bálba, arra is felkészült, hogy esetleg egyenesen onnan kell a szülőszobára vinni
febr. 1
7:36
Magyar siker New-Yorkban (Spa Trend Online)
Kurtág György és Ligeti György művei csendültek fel Eötvös Péter vezényletével szombat este a New York-i Carnegie Hallban; a világ leghíresebb előadóihoz szokott közönséget lenyűgözte a koncert.
febr. 1
7:39
Ledől a bálvány: vége lehet Phelps karrierjének (Behaviour)
Akár Michael Phelps karrierjének végét jelenthetik a ma a The News of the world című bulvárlapban megjelent fotók, melyeken a jelek szerint cannabist fogyaszt
febr. 1
7:41
Drogba-Robinho csere? (Behaviour)
Ritka műveletre készül a Manchester City és a Chelsea. Két különálló, nagyösszegű adás-vétel keretében kicserélik Drogbát Robinhoval
febr. 1
7:45
Angelina Jolie nem tud öltözködni (BorsOnline)
Angelina Jolie ugyanis fordítva vette fel kék estélyi ruháját a Screen Actors Guild (színészszövetség, a színészek szavaznak a jelöltekről és a nyertesekről) díjátadójára.

Keresés