2009. február 1. vasárnap

febr. 1
5:39
Brad Pitt: „Sosem sírok!” (Blikk)
Benjamin Button különös élete című filmje kapcsán magáról is elárult pár dolgot.
febr. 1
5:41
Megkapta a magáét! (Blikk)
BUDAPEST — „A férfiasságodból ágyút varázsolnék!” – ezzel a felkiáltással vetette magát a lantművészre Stella, a nagydarab, rengő hasú pornószínésznő. Benkő Dániel mosolygott, de a rémület ott ült a szemében. A meghökkentő jelenet a holnapi Mónika show-ban látható.
febr. 1
5:43
Erdélyi elveszi fiatal barátnőjét (Blikk)
ÉRD — „Amikor Annával megismerkedtem, csak azt tudtam, emberek közé kell mennem, ha talpra akarok állni. Álmomban sem gondoltam, hogy házasság lesz belőle” – emlékezett Erdélyi László (46), aki 2004-ben került padlóra, amikor Gregor Bernadett (36) elhagyta, és azzal vádolta, hogy elmebeteg.
febr. 1
5:45
Jason Statham kilátástalan helyzetbe kerül (Blikk)
MARSEILLE — „A vizes jelenetnél egyáltalán nem profitáltam abból, hogy valamikor képzett búvár voltam” – magyarázta Jason Statham (36), aki harmadik alkalommal tér vissza A szállító címszerepében.
febr. 1
5:47
Tom Jones döntött, megöreg- szik (Blikk)
LOS ANGELES —„Sietnem kellett a koncertre, és már nem volt időm hajfestésre” – mondta mosolyogva Sir Tom Jones (68) azon a Las Vegas-i fellépésén, ahol először mutatkozott tisztes őszes halántékkal, de utána egy interjúban felfedte, úgy érezte, eljött az ideje, hogy néhány dolgon változtasson.
febr. 1
5:49
Ilyen egy szívrabló? (Blikk)
Budapest ‒ Fenyő Iván (29) az utóbbi években ideális férfiként hódított a mozikban, de a Made In Hungária láttán el fognak csodálkozni a színész rajongói. Lenyalt fekete haj, hiányzó fog és faragatlan stílus jellemzi az általa alakított Rönét.
febr. 1
7:03
Budapestre jön Madonna? (NLC)
Hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy Madonna Magyarországon is fellép, de ezúttal a hivatalos honlapján is szerepel hazánk az esetleges koncerthelyszínek között.
febr. 1
7:57
Csöpögő zsír és bikinis lányok (Startlap)
Philadelphiában megrendezték a 17. Wing Bowlt, azaz a csirkeszárnyak villámgyors elfogyasztásában jeleskedők versenyét.
febr. 1
8:30
Képek: Borult és hentesüzletnek csapódott egy Suzuki a XVI. kerületben (Lánglovagok)
A Veres Péter úton a személyautó felhajtott a járdára és kidöntött két oszlopot.
febr. 1
9:09
Antal Imre két végrendelete (Startlap)
Többen is igényt tartanak Antal Imre hagyatékára. Barátja, Jenei József, aki életének utolsó két évében gondoskodott a humoristáról, már nem akar a tárgyakért harcolni, mindössze azt szeretné, ha Imruska zongoráját az az óvoda kapná meg, amely felvette Antal Imre nevét.
febr. 1
9:24
Súlyos ausztriai autóbaleset magyar sérültekkel (Velvet)
Négy magyar, köztük három gyerek sérült meg szombaton délután egy ausztriai autóbalesetben Burgenlandban, a mattersburgi (nagymarton) S4-es gyorsforgalmi úton a sigleßi lehajtó közelében - adta hírül a Független Hírügynökség.
febr. 1
9:27
Clooney visszatér a Vészhelyzetbe (NLC)
Néhány év kihagyás után visszahúzta a szíve George Clooneyt a Vészhelyzet című sorozatba. A színész ennek a szappanoperának köszönheti a hírnevét, ezért kötelességének érezte, hogy újra magára öltse a fehér köpenyt.
febr. 1
9:33
Együtt lépnek színpadra Lennon fiai? (Habostorta)
A két fiú még soha nem szerepelt együtt
febr. 1
10:09
Kifosztották Amy Winehouse londoni lakását (Habostorta)
Ötmilliós kárt okoztak a Grammy-díjas énekesnőnek
febr. 1
11:12
Képek: Hajléktalan égett halálra a XXI. kerületben (Lánglovagok)
A Csőgyár utcában egy bontásra ítélt lakóépület gyulladt ki.
febr. 1
11:33
Michael Phelps nagyon megszívta (Startlap)
A brit News of the World szerint a fotó, amelyen Michael Phelps beleszív egy üvegpipába, bizonyíték arra, hogy a világ első számú úszója drogot fogyaszt. Az ügy egyik érdekes momentuma, hogy a lapot sajátos módszerekkel próbálták meggyőzni: ne jelentesse meg a felvételt.
febr. 1
11:57
Hogy jutottak idáig Gesztesiék? (Blikk)
Utaltak már arra jelek, hogy bajba kerülhet Claudia és Gesztesi házassága.
febr. 1
12:33
Lilu, az atomerőmű hangja (Blikk)
"Mondandójára mindenki feszülten figyel"
febr. 1
13:54
Képek: Autóbusz csúszott árokba Sávolyon (Lánglovagok)
A Kapos Volán autóbuszát a Rákóczi utcában a tűzoltók kamionmentő segítségével húzták ki az árokból.
febr. 1
15:33
Sosem felejtjük Dianát (Blikk)
Margit még emlékszik, milyen volt Dianával találkozni.
febr. 1
15:51
Sosem felejtjük el Dianát (Blikk)
Margit még emlékszik, milyen volt Dianával találkozni.
febr. 1
16:39
Káromkodásrekordot döntött a sztárszakács (Startlap)
Minden eddigi káromkodási rekordját megdöntötte a korábban sem nyelvszépészeti teljesítményéért tisztelt világhírű brit sztárszakács, Gordon Ramsay. A Magyarországon is ismert gasztronómiai előkelőség műsorai Nagy-Britanniában általában...
febr. 1
17:15
140 tonna hó Budapesten (Startlap)
Nem sikerült megdönteni a hógolyózási világrekordot szombaton. A Városligeti Műjégpályán 3485 ember hócsatázott, de végül ez kevés volt ahhoz, hogy ebben a számban magyarok legyenek az élen. A kísérlethez egyébként hat hűtőkamion...
febr. 1
19:57
A Heti hetes új fiúja (Startlap)
A hetedik te magad légy – ez volt a vágya Szöllősy-Csák Gergelynek, amikor a kezdetek kezdetén nézte a Heti hetest. És lőn.
febr. 1
20:15
Phelps elismerte a füvezést (Startlap)
A fotó valódi, valóban szívott marihuánát a tizennégyszeres olimpiai bajnok amerikai Michael Phelps. Ezt az úszó közleményben ismerte el. Az olimpikonról a brit News of the World közölt egy képet, amelyen Phelps egy üveg vízipipából marihuánát szív. A fotó tavaly novemberben készült egy dél-karolinai házibulin. A sportoló menedzserei sok pénzt fizettek volna, ha nem jelenik meg a cikk, de az újság…
febr. 1
20:30
A hét igazi lúzerei Zep szerint (Velvet)
Egyetért sztárkommentelőnkkel Zeppel, és tényleg le van szarva Mary Zsuzsi, vagy Gregor Bernadett? Vagy téved? Új sorozat: Zep mondja.

2009. február 2. hétfő

febr. 2
7:09
Guy Ritchie: Akkor is angolok maradnak a fiaim! (Blikk)
LONDON — Nem boldog, de nem száll szembe Madonna (50) akaratával volt férje, Guy Ritchie (40), miután válásuk végén az énekesnőnek ítélték mindhárom gyerekük felügyeleti jogát. A brit filmrendező nem egykönnyen, de beletörődött, hogy közös gyermekük, Rocco (8), a Malawiból befogadott David Banda (3) és Madonna lánya, Lourdes (12) együtt maradjanak anyjukkal New Yorkban.
febr. 2
7:09
203 csirkeszárnyat evett meg (Habostorta)
Philadelphiában megtartották az úgynevezett WIP-AM Wing Bowlt...
febr. 2
7:10
Bónuszujjakkal született egy csecsemő (Startlap)
Tizenkét működő ujjacskája van a San Franciscóban született Kamani Hubbardnak. Először észre sem vették a plusz testrészeket.
febr. 2
7:11
Gesztesi Károly: A gyerek az első! (Blikk)
BUDAPEST — Vajon félrelépés vagy munkamánia lehet Gesztesi Károly (45) és Liptai Claudia (35) válásának oka? – vetődik fel egyre több emberben egyre több kérdés, hiszen mindenki értetlenül áll a sztárpár gyümölcsöző szerelmének tönkremenetele előtt.
febr. 2
7:12
Nagy flanc lesz az Operabálon (Startlap)
Mindenki ki akar tenni magáért az idei Operabálon. Eláruljuk önöknek néhány híresség tervezett, nem éppen olcsó toalettjét. Akad olyan báli ruha, amelyért mélyen bele kell nyúlni a pénztárcába!
febr. 2
7:13
Már a család is elfogadja őket (Blikk)
BUDAPEST — Senki nem választhat el bennünket egymástól – mondta határozottan párja, Tamás kezébe kapaszkodva Mary Zsuzsi (61). Az örökifjú énekesnő két hónapja van együtt nála 40 évvel fiatalabb kedvesével, Kis Tamással (21), de annyira biztosnak érzi szerelmüket, hogy már gyermekeinek is bemutatta új választottját.
febr. 2
7:15
Ötvenmilliót gyűjtött össze Joshi Bharat (Blikk)
BUDAPEST — Közel 51 millió 400 ezer forintot adott át Joshi Bharat (54) a Szent László kórház gyermekhematológiai és csontvelő-transzplantációs osztályának! A rekordnak számító pénzöszszeg a TV2 Joshi Bharat című délutáni talk-show-jának december 1-je óta tartó adománygyűjtési kezdeményezésén gyűlt össze.
febr. 2
7:17
Marjai Judit naponta tíz órát kártyázott (Blikk)
BUDAPEST — Marjai Judit nagy eséllyel indul a Viasat3 Pókermilliomos című játékának főnyereményéért. Kevesen tudják róla, hogy korábban szenvedélyes black jack-játékos volt.
febr. 2
7:19
Újra menyasszony Rába Timi (Blikk)
BUDAPEST — Vajon miért próbálgat az egykori szépségkirálynő, a háromgyermekes Rába Tímea (39) menyasszonyi ruhát? A Blikk kiderítette: nem válik, mégis férjhez megy.
febr. 2
7:27
Megdöbbentő fotó! Drogozik a rekorder úszóbajnok? (Habostorta)
Vége lehet Michael Phelps karrierjének a drogos kép miatt
febr. 2
7:28
Havas: Stohl leégeti magát (Startlap)
Havas Henrik sarkosan fogalmaz, amikor arról beszél, hogy a kereskedelmi televíziókban végzettség nélküli celebek, egykor volt modellek teszik hiteltelenné az újságíró szakmát. Véleménye szerint Stohl András is égeti magát a Reggeliben, de nem lenne erre szükség, ha tisztességesen megfizetnék saját szakmájában, azaz színészként.
febr. 2
7:45
Férjhez megy Cameron Diaz? (Blikk)
Tervezik a közös jövőt a Jennifer Anistontól elcsábított fiúval
febr. 2
8:04
Cheryl Cole átveszi a hatalmat Victoria Beckhamtől (Velvet)
Nem sokat írtunk eddig Cheryl Cole-ról, csak érintőlegesen került ő szóba eddig összesen kétszer.
febr. 2
8:06
Itt az influenza: Hogyan csillapítsuk a lázat? (Velvet)
Itt az influenza, bizony, már nekünk is van egy! Még ősszel, amikor nagy kampánya volt az oltásnak és én meggyőztem magam, hogy beadatom, majd a gyerekeket elhurcolva a dokihoz meggyőztek, hogy inkább ne adassam be, úgy voltam vele: Ugyan, csak egy kis betegség, majd átesünk rajta, nagy ügy! Most reggel, miután túl vagyunk egy Panadol, priznic, hűtőfürdő, kúp-kombós éjszakán, s jómagam is inkább…
febr. 2
8:22
Südi Iringót nem vették fel a táncművészetire (Startlap)
Südi Iringó nem tudta meggyőzni a Magyar Táncművészeti Főiskola felvételi bizottságát, hogy az intézményben lenne a helye. Diplomája ugyan van, de azt menedzser-közgazdász szakon szerezte. A táncművész végzettség hiánya azonban nem gátolja abban, hogy jól menő tánciskolát vezessen.
febr. 2
8:39
Mi lett vele? Carrie Fisher (Blikk)
A Csillagok háborúja Leia hercegnője nem vált sikeres színésznővé.
febr. 2
8:58
Liv Tylernek elege van a szingliségből (NLC)
Vannak, akik jól viselik az egyedüllétet, és vannak, akik kevésbé. Liv Tyler évekkel ezelőtt vált el, és azóta sem talált rá újra a szerelem.
febr. 2
9:15
Pálffy 4 millióra perli Fridit (Blikk)
Harc a két tévés között: Pálffy követeli, hogy Fridi állítsa helyre a becsületét!
febr. 2
9:17
Pflum Orsi megújítja a popzenét (NLC)
Bár az énekesnő nemrég debütált műsorvezetőként, néhány hónap után ismét fordult a kocka. Orsi azonban nem kesereg, gőzerővel veti bele magát az éneklésbe.
febr. 2
9:52
Hargitai Bea nem bízik a magyar férfiakban (Startlap)
Hargitai Beát megviselte a kolumbiai kedvesével, Alejandróval történt szakítás, tanult is a dologból. Most ismét szerelmes, választottja most sem magyar, de nem is latin. Véleménye szerint a latin férfiak szenvedélyesek ugyan, de kiszámíthatatlanok.
febr. 2
10:28
Kalapok Chanel módra (cotcot)
Válogatás egy haute couture kollekcióból!
febr. 2
10:30
Kicsit kell kibírni (cotcot)
Nincs sok hátra a téli depresszióból, így adunk pár tippet a túléléshez.
febr. 2
10:46
Nemcsak üzletembereknek (cotcot)
BlackBerry Bold 9000 akár a cotcot olvasóknak is!
febr. 2
10:48
Tavaszi zsongás (cotcot)
A divatházak főleg a múltat idéző, romantikus hangulatú stílust ajánlják.

Keresés