2009. február 21. szombat

febr. 21
3:51
Létezik tökéletes lelki társ? (Joy)
Kutatások szerint az oroszok - szemben más európai népekkel - valószínűsíthetően sokkal hagyománytisztelőbbek az életre szóló partner megtalálásának kérdésében.
febr. 21
3:55
Amy Winehouse még szerelmes! (Joy)
Amy Winehouse férje válni szeretne, de Amy nem enged.
febr. 21
6:09
Nyomorgó filmsztárok (Blikk)
Botrány az Oscar előtt: egy fillért sem fizettek a Gettómilliomos tinijeinek.
febr. 21
6:11
Fenyegetik a vetkőző szépséget (Blikk)
Nem érzi magát biztonságban, ezért férje elkíséri, ha nyilvános helyre mennek
febr. 21
6:13
Kitört a balhé Lüszi családjában (Blikk)
A szülők és a megasztáros lány azon vitatkoznak, hogy Budapestre költözzenek-e.
febr. 21
6:15
Jakupcsek bomba formában (Blikk)
Ésszerű táplálkozással és fegyelemmel őrzi tökéletes alakját Jakupcsek Gabriella (46)
febr. 21
6:17
Harrison Ford újra nősül (Blikk)
Az Indiana Jones sztárja hét év után veszi el barátnőjét
febr. 21
6:27
Volt felesége még Gesztesit szereti - Fecseg a korábbi após (BorsOnline)
Egyre kuszább, hogy miért került válságba Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága. Még a rokonok sem tudják, hogy kitől vár gyermeket Gesztesi Károly második asszonya, Nikoletta. A fiatal nő édesapja szerint lánya még mindig szereti a színészt.
febr. 21
6:29
Raffael már itthon van, de hallgat mint a sír (BorsOnline)
Érdemben nem mondott semmit Raffael Sándor rendőrségi kihallgatásán, miután tegnap délelőtt Veszprémbe szállították Grazból– értesült a Bors. Társa, N. Győző azonban részleges beismerő vallomást tett. Úgy tudjuk azt tagadta, hogy bárkit is megszúrt volna a veszprémi Patrióta bárban. A két férfi előzetes letartóztatásáról ma dönt a bíróság.
febr. 21
6:45
Cruise fiút csinál Holmesból (BorsOnline)
Tehetséges, sokoldalú színész volt valaha, körülrajongott sztár, akinek lábai előtt nők milliói hevertek. Tom Cruise varázsa azonban megkopott: napjainkban egy másodosztályú, őrült módon grimaszoló ficsúr csupán. Sorozatunk hatodik részéből kiderül: miért vágatta le a haját Katie Holmes, és miért jár Cruise farmerjában.
febr. 21
7:03
Nóra gyilkosára vadászik Bencze (BorsOnline)
Az országos rendőrfőkapitány utasítására a Nemzeti Nyomozó Iroda asszisztálásával folyik tovább a kiskunlacházi gyerekgyilkosság felderítése. Bencze József eredményt akar látni a tavaly meggyilkolt 14 éves H. Nóra ügyében, ezért tízmillió forintos vérdíjat is kitűzött.
febr. 21
7:05
Rejtély marad Ophélie halála? (BorsOnline)
Soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mikor halt meg Ophélie. Egyedül a toxikológiai vizsgálat deríthet ki újabb részleteket: a drogok és a mérgek ugyanis még két hónap múltán is kimutathatók a szervezetből, a gyomortartalom viszont négy hét alatt lebomlott.
febr. 21
7:39
Hajdú Péter hazavitte kislányát (BorsOnline)
Hat nappal a kis Noémi születése után, tegnap hazavitte családját a kórházból Hajdú Péter. A műsorvezető első dolga volt, hogy a kicsit karjába véve körbevitte a lakásban és megmutatta, hol fognak élni.
febr. 21
8:15
Orbán szerint érdemes volt elhalasztani az évértékelőt (BorsOnline)
Kemény kritikával illette Brüsszelt Orbán Viktor Varsóban. A Fidesz elnökének a jelek szerint ez volt fontosabb a másodszor is elhalasztott évértékelésnél. A Bors rekonstruálta a Fidesz elnökének tegnapi napját.
febr. 21
8:15
Jackman pucér, éneklős Oscar-gálát ígér (Habostorta)
Az idei gála házigazdája bevallotta, sokkal jobban izgulna, ha a Tony-díjak gálaestjén nem szerzett volna gyakorlatot
febr. 21
8:33
Máris rekordot döntött Madonna (BorsOnline)
Elkezdték árulni a jegyeket az augusztus 22-i, budapesti Madonna-koncertre és az óriási érdeklôdést jelzi, hogy a tegnapi pénztárnyitás utáni órákban lefagyott az internetes értékesítőrendszer.
febr. 21
8:33
Vajda Attila az Év Sportolója (Habostorta)
Vajda Attila megint legyőzte Cseh Lacit
febr. 21
8:33
Bruce Willis megbántotta Balázsy Pannát (NLC)
Az RTL Klub egykori műsorvezetője, Balázsy Panna február 22-én visszatér a képernyőre egy igen nemes feladattal: a 81. Oscar-gála közvetítését vállalta Schiwert Takács Lászlóval együtt.
febr. 21
9:09
2,5 milliót ver el a felső tízezer az Operabálon (BorsOnline)
Milliókba is belekerülhet, hogy valaki felhőtlenül jól érezze magát az Operabálon. Persze meg lehet úszni sokkal kevesebből is, ha mindenből a legolcsóbbat választjuk. Ha valaki csak arra kíváncsi, hogyan mulat a felső tízezer, az körülbelül százezer forintos befektetéssel kedvére bámészkodhat.
febr. 21
9:09
Rosszul lett az ikreket váró Mrs. Sheen (Habostorta)
Charlie Sheen várandós felesége erős fájdalmakra panaszkodott, ezért kórházba szállították
febr. 21
9:27
A nap cukisága (Metropol)
Két szurikáta kölyök jött világra a Taronga állatkertben az ausztráliai Sydney-ben: Zanzibár és Nairobi.
febr. 21
9:28
István Dani botrányos közvetítést vezetett (NLC)
István Dániel nagy zenerajongó hírében áll, ezért óriási megtiszteltetésként élte meg, hogy idén Müller Attilával közösen végigkommentálhatja a Grammy-gálát a Cool TV nézőinek.
febr. 21
10:03
Köznapi főbűneink (BorsOnline)
Ijesztő képeket festettek egykor a templomok falára a hét főbűnről és az elkövetőikre váró pokoli kínokról, hogy az írni, olvasni nem tudó hívek is tudják, mihez tartsák magukat.
febr. 21
10:05
Békesi Gyurcsányt cikizte (BorsOnline)
Lehet, hogy nem lesz több borozgatás a Gyurcsány-villában? Békesi László expénzügyminiszter ugyanis több mint erős szavakkal illette régi barátjának, a kormányfőnek a programját.
febr. 21
10:39
Menjen szabira, ha a kollégákkal álmodik! (BorsOnline)
Bármilyen kellemetlen is a rosszkedv, a fásultság vagy az állandósult fáradtság, néha hálát kell adnunk azért, hogy jelentkeznek és hoszszabb ideg fennállnak nálunk ezek a nyomasztó tünetek. A testünk ugyanis olyankor is jelzi, hogy baj van és túldolgoztuk magunkat, amikor ezt a lelkünk vagy a pénztárcánk helyzete nem akarja elfogadni. Ha pedig az első jelek után sem akarja valaki figyelembe…
febr. 21
11:15
Szív alakú szájról álmodnak a nők (BorsOnline)
Újabb őrület terjed a nők körében, akik köztudottan mindenre képesek, hogy trendik legyenek. Az Angelina Jolie típusú vastag ajkak már kimentek a divatból, helyettük a szív alakú, kisebb, finomabb ívű száj a nyerő. Az ajkak formája Magyarországon is izgatja a hölgyeket, hiszen egy plasztikai sebész szerint a legkeresettebb beavatkozások közé a szájfeltöltés tartozik.
febr. 21
11:33
Obamáért rajong az MSZP-s védője - Zuschlag-per (BorsOnline)
Különös, extravagáns alakja a Zuschlag-pernek Sándor László ügyvéd. Ô jelenleg az ötödrendű vádlott, az MSZP-s politikus Krausz Csaba védője. A Kecskeméten jól ismert jogász azonban nem hozzászólásaival hökkenti meg leginkább a jelenlévôket, hanem laptopjával. Monitorján ugyanis egy óriási Obama- felirat díszeleg.
febr. 21
12:09
Ordítva bizonygatta ártatlanságát a halálsoron (BorsOnline)
A jamaicai születésű Edward Nathaniel Bell drogdílerként tevékenykedett és a vádak szerint 1999 októberében meggyilkolta Ricky Timbrook rendőrtisztet, aki korábban is letartóztatta már. A 43 esztendős elítélt azonban mindvégig tagadta tettét, 2001-ben mégis halálraítélték.
febr. 21
13:03
Olcsón megúszta a robbanást az igazgató (BorsOnline)
Négy ember sérült meg súlyosan, egyikük, egy idős asszony sosem gyógyul meg, annyira összeégett testének egy része. A csokonyavisontai gyógyfürdőben történt robbanás 2005 júliusában történt, mert egy fiatal fiú rágyújtott a fürdő területén, ahol berobbant a metángáz.
febr. 21
14:15
Arzénnal gyógyítják a rákot (BorsOnline)
Erős idegméreggel mentettek meg a haláltól rákos betegeket kínai orvosok. Az A-vitaminnal és arzénnal kezelt emberek kiválóan reagáltak a különleges kombinációjú szerre, majdnem mindegyikük meggyógyult, sőt 70 hónap után is teljesen egészségesek maradtak. Vajon reménysugarat jelent ez a vér- és csontvelőrákosoknak hazánkban is? Szakértôt kérdeztünk a lehetôségrôl.
febr. 21
14:33
Megmutatta kisfiát a nagyvilágnak Tiger Woods (BorsOnline)
Megmutatta a nagyvilágnak második gyermekét Tiger Woods. A 33 éves amerikai golfozó kisfia, Charlie Alex február 8-án született, de vártak néhány napot, hogy a család összeszedje magát és egy profi fotósnak modellt álljon
febr. 21
15:09
Havi ötmilliót keresnek Európa urai (BorsOnline)
Gyurcsány Ferenc havi fizetése bruttó másfél millió. De mennyit tesznek zsebre más politikusok? A Süddeutsche Zeitungból kiderül, hogy Silvio Berlusconi olasz kormányfő toronymagasan vezet Putyin és Sarkozy előtt.
febr. 21
15:45
Sex Pistols a Fehér Házban (Metropol)
Barack Obama amerikai elnök új otthonában, a Fehér Házban hamar felfedezte, hogy az alagsor több mint 2 ezer vinil lemezt rejt.
febr. 21
16:03
Talmácsi nem rúg ki senkit (BorsOnline)
Talmácsi Gábor szezonja nem kezdődik túl jól, hiszen néhány szponzora elhagyja. A két évvel ezelőtt világbajnoki címet nyert gyorsasági motoros menedzsmentje mindent elkövet, hogy zökkenőmentes legyen a 2009-es idénye, de tény: idén spórolni kell. Egy azonban biztos, Talmácsiék nem küldenek el senkit abból a stábból, amely nyolc éve együtt dolgozik.
febr. 21
17:15
Milánói aluljáróban turnézik Feri (BorsOnline)
Bár zeneművészeti főiskolán végzett, arra tette fel az életét Kárpule Ferenc, hogy a világ nagy hangversenytermeinek helyet adó városok aluljáróiban turnézzon. Bemutatja művészetét a berlini Philharmonie, a milánói Scala és a New York-i Carnegie Hallhoz közeli metróaluljárókban is.
febr. 21
18:09
Gálára hívják, de tárgyalni megy Erdei Zsolt (BorsOnline)
Huszonöt év, harminckét világbajnok – ez a hamburgi Universum mérlege. A jeles bokszistálló kedden ünnepli negyedszázados évfordulóját (1984. február 24-én rendezték az első gálát), s ebből az alkalomból minden jelenlegi és egykori sztárját meghívják az Elba-parti városba. Ott lesz a gálán Erdei Zsolt is, ám őt jobban érdekli az egy nappal korábbi egyeztetés a jövőről.
febr. 21
18:45
Hóhért padlóra küldte orosz ellenfele (BorsOnline)
A hazai közönség előtt bokszoló Alekszandr Kotlobaj kiütéssel legyőzte Nagy "Hóhér" Józsefet, a WBF (Boksz Világalapítvány) korábbi cirkálósúlyú világbajnokát Szentpéterváron.
febr. 21
19:03
Bujaság és kevélység visz a kárhozat útjára (BorsOnline)
Tudatta a világgal a Vatikán: tovább bővült a VI. században kikiáltott hét főbűn. Míg a nőket leginkább a kevélység, az irigység és a harag, a férfiakat a bujaság, a torkosság és a jóra való restség veszélyezteti leginkább. Halálos bűnként jegyzik többek között az emberigén-manipulációt, a pedofíliát és a környezetszennyezést.
febr. 21
19:05
Kiszivárgott Rihanna sokkoló látlelete - megrázó képpel (BorsOnline)
Közel két hete gyűrűzik a botrány Rihanna és Chris Brown körül. Az énekes tagad, Rihanna bujkál, a frissen kiszivárgott rendőrségi látlelet azonban bizonyítja: Rihanna súlyos testi sértés áldozata lett.
febr. 21
19:39
Halálra szurkálták Julius Notát (BorsOnline)
A két héttel ezelőtti veszprémi gyilkosság után a héten Szabadkán szúrtak meg életveszélyesen egy 28 éves szerb kosarast, péntek délután pedig az exdiósgyőri kapus, Julius Nota nyakát vágta el hátulról egy ismeretlen elkövető a szlovákiai Rimajánosin. A volt futballista belehalt sérüléseibe.
febr. 21
20:15
Bulival zárult a kosárcsoda (BorsOnline)
Története során először jutott be az Euroligában a legjobb négy közé a Sopron női kosárlabda-csapata, miután hazai pályán 70-63-ra legyőzte a háromszoros győztes francia Bourges együttesét. A Sopron ezzel 2-0-ra megnyerte a párharcot, a mérkőzés után féktelen buli vette kezdetét.
febr. 21
20:15
Kovács Áron megküzdött a viharral (Blikk)

Keresés