2009. február 12. csütörtök

febr. 12
4:39
Szomjas volt, rendőrt hívott (Startlap)
A rendőrséget riasztotta Floridában egy férfi, amikor az egyik Burger Kingben közölték vele, hogy elfogyott a limonádé. Az úriember felháborodott az étterem készletének hiányosságán, nemtetszésének hangot adván pedig a pénztáros kitessékelte...
febr. 12
4:57
Újabb beteg baba született (Startlap)
Különösen ritka születési rendellenességgel jött a világra egy kisfiú Kínában, a szíve ugyanis közvetlenül a hasbőre alá nőtt. Az orvosok mindössze egy hetet jósoltak a gyermeknek, ezzel szemben az újszülött már egy hónapja otthon...
febr. 12
5:15
Sms miatt verték össze Rihannát? (Startlap)
Az I Don't Like You In That Way információi szerint Rihanna és az őt összeverő Chris Brown egy pajzán sms és egy fülledt hangvételű hívás miatt kezdett veszekedni. Brownnal ugyanis nem kedvese, hanem egy egyelőre ismeretlen fiatal nő kacérkodott...
febr. 12
5:51
Ledobta melltartóját a szexi teniszezőnő (Blikk)
SANTO DOMINGO — Gyönyörű teniszezőnőket csábítottak vízpartra. A sportág három szépsége egy amerikai lap megrendelésére állt modellt a Dominikai Köztársaság karib-tengeri homokos partján.
febr. 12
5:53
A pesti lóversenypályán ad koncertet Madonna (Blikk)
BUDAPEST – Megkezdődhet a visszaszámlálás! A világon egyedülálló módon, egy lóversenypályán, a budapesti Kincsem Parkban ad koncertet augusztus 22-én a világ leghíresebb popkirálynője.
febr. 12
5:55
Vége! Válik Ada és Timó (Blikk)
Véget ért a szerelem Timó (28) és Ada (26) között. A VIVA Televízió egykori álompárja három és fél év házasság után döntött úgy, búcsút int egymásnak, és beadja a válókeresetet. A műsorvezető férje már el is költözött otthonukból, Ada pedig egyedül maradt hároméves ikerfiaival, Bálinttal és Bencével.
febr. 12
5:57
Törött bordával is színpadra áll Jordán Tamás (Blikk)
febr. 12
5:59
Több mint 300 milliót költött plasztikára a műnő (Blikk)
LONDON — Sosem lesz elégedett magával a britek egyik vezető „celebje”. Az Alicia Douvall (29) néven tevékenykedő Sarah Howes állítólag 326 millió forintnyi összeget költött operációkra, Angliában már el sem vállalják az orvosok, mert könnyen életveszélybe kerülhet.
febr. 12
6:01
Forr a levegő Szonja és Csányi között (Blikk)
MAGYARORSZÁG—HOLLYWOOD — „Felvétel indul, csapó! Most vesszük a csókjelenetet… jó, ennyi elég. Hallják, elég! Hagyják már abba, kedves művésznő, művész úr!” Képzelt jelenet volna ez egy filmforgatásról? Aligha: bizony gyakran fordul elő, hogy színpadon vagy filmkészítés közben melegedik össze két művész.
febr. 12
6:03
Babát vár a Jóban Rosszban sztárja (Blikk)
BUDAPEST – Úgy tudjuk, Fridel Fruzsina már az ötödik hónapban van, de azt egyelőre nem árulja el, kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. A mindig megfontolt és állandóan mosolygó Fruzsi (30) és párja, Gábor lassan már nyolc éve van együtt, és több mint három éve házasok.
febr. 12
6:27
Képek: Fának csapódott egy Opel Tápiógyörgye határában (Lánglovagok)
A személyautó egy bal kanyarban a jeges burkolaton megcsúszott, jobbra lesodródott, ahol a bal oldalával egy fának ütközött.
febr. 12
6:45
Keleti Györgyi nem beszél terhességéről (Startlap)
Keleti Györgyi nem nyilatkozik arról, tényleg babát vár-e. A Napi Ász szeirnt azonban a terhességre utaló nyilatkozatot tett.
febr. 12
7:21
Szellemeket lát a színésznő kislánya (Startlap)
Szellemeket lát Salma Hayek kislánya, sőt, kommunikál is velük - véli a színésznő. A tizenhat hónapos Valentina állítólag sokszor ráijesztett már anyukájára - például amikor szemmel nem látható alakokhoz beszél felváltva angolul és franciául.
febr. 12
7:39
Súlyos állapotban a verés után Rihanna (Habostorta)
Lemondták az énekesnő soron következő koncertjeit
febr. 12
8:15
Visszavárja Claudiát Gesztesi (Blikk)
BUDAKALÁSZ – Talán már maguk a főszereplők sem tudják, hányadán állnak egymással. Múlt hét közepén mindenki biztosra vette, hogy végérvényesen befejezettnek tekinthető Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága, erre tessék, az egyik hét végi gálán kéz a kézben jelentek meg, széles mosollyal az arcukon.
febr. 12
8:15
Nyelv az ajtóban (Startlap)
Badár Sándor élete első 45 évében hozott néhány jó döntést, megvalósított sok lehetetlennek tűnő tervet. Ha úgy alakul, megdönti nem hivatalos stand-up világrekordját.
febr. 12
8:33
Külföldre menne a gazdaság miatt a Barátok közt sztárja (Blikk)
febr. 12
8:33
Molnár "Nagy Ő" Anikó hisz az ezotériában (Startlap)
Molnár Anikónak megjósolták, hogy a szerelem hamarosan újra belép az életébe - mégpedig egy külföldi férfi személyében. Anikó örül ennek, mivel hisz az ezotériában.
febr. 12
8:33
Ördög Nóra szerelme nem fellángolás (NLC)
A 2009-es év a műsorvezető nagy botrányával kezdődött: nem sokkal az esküvő után otthagyta a férjét Nánási Pál fotósért. Úgy tűnik, Nóra nagyon komolyan gondolja az új kapcsolatot.
febr. 12
9:27
Hírek kávé mellé (comment:com)
Az ABC-nél úgy látszik megbolondult mindenki: TR Knight és Katherine Heigl tegnap bejelentet távozása után ma megtudtuk, hogy Nicollette Sheridan kiszáll a Született feleségekből, és hamarosan sok kerül Balthazar Getty korábban pletykaszinten emlegetett kirúgására a Testvérekből. Kiváló vendégszereplő érkezik a The Big Bang Theory-ba: Summer Glau, a Terminator-sorozat robotnőjét alakító…
febr. 12
9:27
Jáksó fél, hogy megmérgezik (NLC)
A Heti Hetes műsorvezetője komolyan aggódik néha, hogy valaki az életére tör. Jáksó László ugyanis hipochonder.
febr. 12
10:03
Felgyújtotta a táncosnőt (Startlap)
Egy huszonhét éves Los Angeles-i nőt azzal vádolnak, hogy felgyújtott egy egzotikus táncosnőt. Egymillió dollár óvadékot kell fizetnie, ha szabadlábon akar védekezni.
febr. 12
10:21
Megint pácban Harry herceg? (Habostorta)
Újabb rasszista megjegyzést tett, amit némileg felfújt a világsajtó
febr. 12
10:39
Cenzúra nélkül! Bunyó a Mónika-showban (Blikk)
febr. 12
10:39
Gyorshír: Megvan az időpont! (Habostorta)
Augusztus 22-én jön Madonna Magyarországra!
febr. 12
10:57
Masnik a Monóban (cotcot)
Cseh Évi nőies, vagány és kényelmes ruhái vetekednek a külföldiekkel.
febr. 12
10:57
Instant get Cylon-detektor az iPhone-ra (comment:com)
Ehhez nem lehet mit különösebben hozzáteni, 2 dollárért letölthető kis alkalmazás az Apple csudatelefonjára, ami menten megmondja a környezetünkben tartózkodókról, hogy Cylonok-e vagy sem. Kötelező darab, innen megvásárolható.
febr. 12
10:59
Köztünk járnak (cotcot)
Már gyerekkorban is megmutatkozik, kiből lehet sorozatgyilkos.
febr. 12
11:01
Gumizzunk! (cotcot)
Ezt a játékot imádtuk! Emlékszel még, hogy használjuk?
febr. 12
11:03
Dora Abodi Design (cotcot)
Friss, stílusos és minőségi cuccok egy magyar tervezőtől.
febr. 12
11:15
A kiscsillagot és a blueslegendát is kitüntették (Blikk)
Zséda, Harcsa Veronika, Palya Bea, az Anti Fitness Club és Deák Bill Gyula kapta a legfontosabb díjakat a szerda este megrendezett Fonogram zenei gálán, ahol a hazai és a külföldi zenei világ legjobbjait díjazták. A Millenáris Teátrum színpadán tizenegy hazai előadó szórakoztatta a közönséget, a televízió képernyője előtt ülő nézők százezrei követték végig a Magyar Grammyt.
febr. 12
11:33
Forr a levegő Szonja és Csányi között (Blikk)
MAGYARORSZÁG—HOLLYWOOD — „Felvétel indul, csapó! Most vesszük a csókjelenetet… jó, ennyi elég. Hallják, elég! Hagyják már abba, kedves művésznő, művész úr!” Képzelt jelenet volna ez egy filmforgatásról? Aligha: bizony gyakran fordul elő, hogy színpadon vagy filmkészítés közben melegedik össze két művész.
febr. 12
11:33
Bringás divatbemutató (cotcot)
Bevezető
febr. 12
11:33
Gundel Takács Gábor ült Dévényi Tibi bá helyére (comment:com)
Korda Gyurik és Dévényi Tibi bácsik dőlnek el, mint a kuglibábuk, de Harsányi Levi mindig állva marad. Ráadásul azt hittük, a Csináljuk a fesztivált! kifogy a munícióból, pedig nem, mert a legújabb szériában a filmslágerek versenyeznek. Gondolom, ha ez a széria lement, jönnek a rajzfilmslágerek, el lehet majd énekelni a Vízipók főcímdalát egy körbeadott héliumlufi után. Az újdonság persze nem ez,…
febr. 12
11:35
Bollywoodi glamúr (cotcot)
Az indiai színésznőktől sokat tanulhatunk, hisz természetes szépségük páratlan a világon.
febr. 12
11:37
Mi ez? Harmadik szem (cotcot)
Hatodik csakránk túlmutat az anyagi világon.
febr. 12
11:51
Még nincs vége a botránynak (Habostorta)
A Danon cégcsoporthoz tartozó Dumex is érintett a melaminbotrányban?
febr. 12
12:09
Will Smith a leginkább bankképes sztár (Habostorta)
A Forbes a legjobb befektetésnek bizonyuló sztárokat is rangsorolta
febr. 12
12:09
Tűzoltó példaképek a Tűzoltó filmklubban (Lánglovagok)
Emlékezetes káreseteket elevenítünk fel a tűzoltószakma már nyugdíjas nagyjaival.
febr. 12
12:09
Madonna Budapesten (cotcot)
Bevezető
febr. 12
12:45
Peugeot borulása Fejérben (Lánglovagok)
Az autó átfordult a tengelye körül, majd az árokban a kerekein landolt.
febr. 12
12:46
Mi lesz a Barátok közt sztárjával? (Startlap)
Marenec Fruzsina egyelőre nem árulja el, mivel foglalkozik majd a Barátok Közt után, mert, mint mondta nem akarja elkiabálni a dolgot. A fiatal színésznő még mindig kap rajongói leveleket, és olykor összetévesztik karakterével.
febr. 12
13:03
Nézze meg nálunk a Breakig Bad pilotját! (comment:com)
Az AMC egyik sikersorozata a Reklámőrültek (nálunk is látható az m1 műsorán), a másik meg a Breaking Bad, amit jó lenne, ha mondjuk a TV2 megvenne, mert nem járna vele rosszul. A metamfetamint kotyvasztó kémiatanár történetének második évada márciusban jön az AMC-re, de a csatorna volt olyan kedves, és feltolta a pilotot a weboldalára, mit mi most be is ágyazunk, hogy mindenki eldönthesse: tényleg…
febr. 12
13:21
Hírek kókuszgolyó mellé (comment:com)
Irreálisnak találta a Legfelsőbb Bíróság a David Merlininek másodfokon megítélt 20 millió forintos kártérítés összegét az RTL Klubbal szemben, azt 2 millió forintra mérsékelte. Így az illuzionista a kereskedelmi csatornának az elmaradt és a frissen megítélt perköltséggel együtt összesen 22,6 millió forintot tartozik fizetni. A másodfokú ítéletet követően Merlini vitatható körülmények között…
febr. 12
13:39
Petra, 19 (cotcot)
Bevezető
febr. 12
13:39
Ment a rocker-, jött a houserádió (comment:com)
Nem mondhatni, hogy nagyon cizellált hozzászólások születtetek tavaly év vége felé a fórumokban arra a hírre, hogy januártól befejezi működését a budapesti PontFm Rádió. A kiakadás annyiból érthető, hogy ezzel az ország egyetlen rock-és sportrádiója fejezte be a sugárzást hivatalosan december 31-én, valójában január közepén. Új rockrádiót nem tudunk ígérni, de a továbbiakban az FM 88.1-en hallható…
febr. 12
13:57
Válságban nő a szerelem? (Habostorta)
A gazdasági válság mellékhatása: többen keresnek párt az interneten
febr. 12
14:16
Star Trek, Legóból (comment:com)
Egy nagyon ráérő, és vicces kedvű ember készített egy képsorozatot arról, hogyan nézne ki a Stra Trek klasszikus első sorozatának The Cage című epizódja, ha Legóból építené meg. Szerintünk viccesen, tessék csak nézni!
febr. 12
14:16
Sienna Miller divatikon lett (NLC)
A szőke színésznő újabban a divat világába is belekóstolt. Ennek meg is lett az eredménye, mert az Elle magazin az év stílusikonjának választotta.
febr. 12
14:51
Húsevő baktérium eszi Jacko testét! (Blikk)
Egész bőrét elveszítheti Michael Jackson. A pop koronázatlan királya több orvos egybehangzó véleménye szerint MRSA-fertőzést kapott, amely a húsevő baktérium egyik fajtája.

Keresés