2009. február 12. csütörtök

febr. 12
2:51
A semmi mennybemenetele (Népszava)
Van hát remény. Hit az állandóságban, a megmaradásban. Szerintem ha földrengés tenné alfölddé a Gellérthegyet, kilépne medréből a Balaton és a Duna, akkor se maradhatna el a gyöngyszem, korunk televíziózásának jelképe, a tartalom és jelentés nélküli műsor: a Kvízió. Szerény fantáziájú sci-fi írók megirigyelhetik a valóságot: a fantázia nem hozott létre még olyan terméket, amely ily hűen fejezhetné…
febr. 12
9:09
Angelina Jolie az eltűnt fiát keresi (Infostart)
Megtörtént eseményeken alapul Clint Eastwood 1920-as évek végén játszódó Elcserélt életek című filmje, amelyben egy anya korrupt rendőrökkel szemben igyekszik bebizonyítani, hogy visszakapott fia valójában nem is az övé. A filmet mától játsszák a hazai mozikban.
febr. 12
11:15
A hazai pop megünnepelte magát: Fonogram díjak (HVG)
Zséda, Harcsa Veronika, Palya Bea, az Anti Fitness Club kapta többek között a legfontosabb díjakat a Fonogram zenei díjkiosztóján szerdán este a budapesti Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala a közönség online szavazásán a Republic együttes Gyere közelebb, menekülj el című dala lett. Az életműdíjat a 60 esztendős Deák Bill Gyula kapta.
febr. 12
13:03
Szex, drog, Bruce Willis (Startlap)
Simlis és Szende is lehetne a címe - feltéve, hogy a a főhős mellett felbukkanó brókercsajszi tényleg hinne a Naplementébe lovagoló cowboy Amerikájában. Nem hisz, így viszont a cím marad a Simlis - illetve Sticklis - visszabontása után egyszerűen Stick. Ez még akkor is feszesebb dramaturgia, mint a Ponyvaregényé.
febr. 12
13:39
Madonna Pesten koncertezik, 110 ezer a VIP-jegy (HVG)
Madonna augusztus 22-én lép fel Budapesten, új koncerthelyszínen, a Kincsem Parkban - jelentette be a koncertet szervező Live Nation Hungary koncertügynökség. Az énekesnő a Sticky and Sweet turnéjának egyik állomása lesz a magyar főváros.
febr. 12
13:57
Madonna augusztus 22-én Budapestre jön (Infostart)
Az énekesnő a fővárosi Kincsem Parkban lép fel, előtte Paul Oakenfold dj melegíti be a közönséget.
febr. 12
13:57
Madonna-koncert Budapesten (Startlap)
Madonna augusztus 22-én lép fel Budapesten, új koncerthelyszínen, a Kincsem Parkban - jelentette be csütörtökön a koncertet szervező Live Nation Hungary koncertügynökség. A világ egyik legnépszerűbb énekesnője a Sticky and Sweet turné...
febr. 12
14:33
Will Smith a legvonzóbb sztár Hollywood számára (HVG)
Will Smith a legkelendőbb hollywoodi sztár a Forbes magazin honlapja szerint. Tom Hanks, George Clooney és Denzel Washington is az első tízben végzett.
febr. 12
15:28
Uniós pályázat fiatal újságíróknak (Startlap)
Ismét kiírják a Európai Fiatal Újságíró Díj páneurópai pályázatot „Bővítsd látókörödet!” címmel. Az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága idén is kiírja fiatal újságíróknak szánt pályázatát a vasfüggöny...
febr. 12
17:52
Artmozi-díjas lett A nyomozó és az Erőszakik (Startlap)
A magyar filmek közül A nyomozó, a nemzetközi színtéren pedig az Erőszakik lett 2008. legjobb filmje a Budapesti Art-mozi Egyesület szerint. A szerzői és minőségi filmekért felelős szakmai szervezet az Art-Mozi hálózatán belül terjesztett...
febr. 12
19:21
Gyógyító jószándék - jótékonysági est az izombeteg gyermekek javára (Infostart)
A Kaláka együttes is fellép több gyermek- és kamarakórusok mellett a Gyógyító Jószándék Alapítvány jótékonysági estjén, péntek este hét órától az Óbudai Társaskörben.
febr. 12
20:34
Szász Jánosé idén a Fehér György-díj (Startlap)
Szász János filmrendező vehette át a hét éve elhunyt film- és televíziós rendező emlékére alapított Fehér György-díjat csütörtökön este a budapesti Toldi Moziban. Fehér Györgyről ötödik éve emlékeznek meg ünnepséggel...
febr. 12
20:51
Szász János kapta idén a Fehér György-díjat (Népszava)
Szász János filmrendező vehette át a hét éve elhunyt film- és televíziós rendező emlékére alapított Fehér György-díjat csütörtökön este a budapesti Toldi Moziban.
febr. 12
20:53
Anne Frank naplójának megtalálója 100 éves (Népszava)
Február 15-én ünnepli századik születésnapját Miep Gies, a bujkáló Frank család egyik segítője, Anne Frank naplójának megtalálója.
febr. 12
21:45
Almássy László Attila orgonakoncertje Szófiában (Népszava)
Almássy László Attila orgonaművész pénteken Szófiában, a Bulgária Hangversenyteremben ad koncertet.

Keresés