2009. február 16. hétfő

febr. 16
7:03
Standup-könyv: erőltetett menet (Startlap)
Ha egy humorista könyvet ír, az vicces. Ha négy humorista ír könyvet, az négyszer olyan vicces. Vagy mégsem? A kiadó mindenesetre februárban utánnyomásra készül A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája című könyvből.
febr. 16
13:39
Vetítéssorozat Gaál István filmjeiből (Infostart)
Gaál István filmrendező-operatőr munkásságából rendeznek retrospektív vetítéssorozatot május 12-ig keddenként az Örökmozgó Filmmúzeumban A 2007-ben elhunyt, nemzetközi hírű alkotóról az Országos Diákzsüri szervezésében megrendezett Zöld Holló Filmklub keretében emlékeznek meg.
febr. 16
13:39
Kedves nézőink (heti TV-ajánlat) (Startlap)
Hála istennek a múlt heti pangás után ezúttal támadásba lendült a keleti blokk.
febr. 16
16:39
Katalin Varga nagy siker mindenhol, de mikor jön hozzánk? (HVG)
Görögországban, Franciaországban, Romániában és nagy valószínűséggel Angliában is láthatja majd a közönség a Katalin Varga című filmet, amelyet hangtervezői munkájáért díjazott a hétvégén Ezüst Medvével a Berlinale nemzetközi zsűrije. Az alkotás magyarországi bemutatójáról még tárgyalnak a forgalmazóval - mondta Peter Strickland rendező hétfőn.
febr. 16
20:33
A Coldplay albuma fogyott a legjobban tavaly (HVG)
Világszerte az angol Coldplay együttes adta el a legtöbb lemezt 2008-ban. A Viva La Vida Or Death And All His Friends című albumból 6,8 millió példány kelt el - derül ki a kiadókat tömörítő szervezet hétfőn közzétett statisztikáiból.
febr. 16
21:09
MadeByYou (Startlap)
Dvora Bochman izraeli származású képzőművész szürreális képeiből nyílik interaktív kiállítás a MadeByYou műhelyében.
febr. 16
22:03
Seggberúgás cukormázban (Startlap)
Lily Allen második stúdiólemeze jelent meg a napokban, a címe: It's not me, it's you. A három évnyi kihagyás sok változással járt. Sem a csomagolás, sem a tartalom nem maradt a régi. Talán csak a lényeg.

Keresés