2009. február 16. hétfő

febr. 16
8:15
Nem zavarja a kritika - játsszon velünk! (Metropol)
„Számomra Clouseau felügyelő a vígjátékok Hamletje.” – mondta Steve Martin. Játsszon velünk, nyerjen filmes ajándékokat!
febr. 16
9:27
Alfons Mucha retrospektív a bécsi Belvedere-ben (Metropol)
A cseh szecesszió kiemelkedő mestere, Alfons Mucha műveiből nyílt retrospektív kiállítás a bécsi Belvedere Múzeumban.
febr. 16
12:46
Mazalin Natália lírai absztrakciói (Metropol)
A magyar Főkonzulátus kulturális eseménysorozata keretében került sor Mazalin Natália festőművész „Lírai absztrakció” című kiállításának megnyitójára Los Angelesben.
febr. 16
13:04
Sikeres volt a Műgyűjtők éjszakája (Metropol)
Zsúfolásig telt galériáknak örülhettek a szervezők és a látogatók a hét végén megrendezett Műgyűjtők éjszakáján. Képgalériánk.
febr. 16
13:39
Vetítéssorozat Gaál István filmjeiből (Infostart)
Gaál István filmrendező-operatőr munkásságából rendeznek retrospektív vetítéssorozatot május 12-ig keddenként az Örökmozgó Filmmúzeumban A 2007-ben elhunyt, nemzetközi hírű alkotóról az Országos Diákzsüri szervezésében megrendezett Zöld Holló Filmklub keretében emlékeznek meg.
febr. 16
16:40
Európa-szerte bemutatják a Katalin Varga című filmet (Metropol)
Görögországban, Franciaországban, Romániában és nagy valószínűséggel Angliában is láthatja majd a közönség a Katalin Varga című filmet, amelyet hangtervezői munkájáért díjazott a hétvégén Ezüst Medvével a Berlinale nemzetközi zsűrije.
febr. 16
16:42
Szubjektív válogatás (Metropol)
A Black & White három részes kiállítássorozat első része egy szubjektív válogatás a modern magyar művészet meghatározó személyiségének alkotásaiból.

Keresés