2009. február 22. vasárnap

febr. 22
8:15
Ki nyeri az Oscar-díjat? (Infostart)
Jelöléseik alapján a Benjamin Button különös élete és Gettómilliomos című filmek a vasárnapi, 81. Oscar-díjkiosztó nagy esélyesei. Az est nagy kérdései közé tartozik, hogy Heath Ledger ausztrál színész kap-e a Sötét lovagban nyújtott alakításáért posztumusz elismerést.
febr. 22
9:46
Évente egy hónapig híres hotelben lakhat (Metropol)
Eladják annak a velencei szállodának a szobáit, ahol a Nobel-díjas Thomas Mann hősei, Tadzio és Aschenbach professzor, a Halál Velencében című regény főszereplői laktak.
febr. 22
13:04
A XXI. század Gábor Zsazsája (Metropol)
Három Arany Málnával is gazdagodott Paris Hilton a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.
febr. 22
15:27
Ha jól értem - nem értem (Spa Trend Online)
Jakubcsek Gabriellával készített interjút a Napkelte szombaton. Jakupcsek, ha jól értettem, arról beszélt, hogy "előttem nincsenek nők." Nem tudni, potenciális beszélgetőpartnerei között, vagy a riporternők között. Olyasmit is mondott, hogy ha Magyarországon lennének olyan magazinok, talkshow-ok, vagy vetélkedőműsorok, amelyeket kortársnői vezetnek, akkor ő ilyeneket szeretne készíteni. A képernyő…
febr. 22
15:29
Tárgyalások vannak, bizonyosság nincs a Játékszín, a Budapesti Kamara és a Magyar Színház ügyében (Spa Trend Online)
A Játékszínt és a Budapesti Kamaraszínházat feltehetően átveszi a minisztériumtól a Fővárosi Önkormányzat, hiszen semmi nem indokolja, hogy a tárcához tartozzanak. Velük párhuzamosan átkerülhet a fővároshoz az Erzsébet téren található Gödör Klub is. Hogy a szintén a minisztériumhoz tartozó Pesti Magyar Színház sorsa mi lesz, az még bizonytalan. A tárgyalások jelenleg is folynak.
febr. 22
22:03
Gyerekek járnak a retro fonóba (Metropol)
Alkalmanként kötnek, horgolnak, keresztszemes módszerrel hímeznek, de készítettek már néhány hagyományos sváb lábbelit, azaz kötött tutyit is.

Keresés