2009. február 22. vasárnap

febr. 22
0:09
Licsi: különleges, de finom (HáziPatika)
Az ízletes licsit hívják licsiszilvának vagy kínai ikerszílvának is. Bárhogy is nevezzük, a lényeg az, hogy a licsi rendkívül egészséges gyümölcs. Kiváló zamata mellett figyelmet érdemel magas C-vitamin tartalma is.
febr. 22
6:09
Kezdjen új életet a (Blikk)
Bízd magad a Vasárnapi Blikk szakértőire!
febr. 22
6:11
Előzzük meg a tüneteket! (Blikk)
Eláruljuk, hogyan működik az immunterápia, a fényterápia és az allergénkontroll.
febr. 22
7:21
Mai állatmese-reggelire (Életforma)
Egy idő múlva a kis gyík megszomjazik, és úgy dönt lemegy inni a folyóhoz. Igen ám, de úgy be van lőve, hogy amikor inni akarna, beleesik a folyóba.
febr. 22
7:39
Nem kell börtönbe mennie a kilencéves gyilkosnak (Infostart)
Nem vonul börtönbe Amerikában az a kilencéves kisfiú, aki hidegvérrel agyonlőtte édesapját és annak egyik ismerősét. Az ügyvédek és az ügyészek tanácstalanul álltak az eset előtt.
febr. 22
8:33
Szemproblémával nem végezhető fizikai munka? Az orvos válaszol (WebBeteg)
Akinek üvegtesti homály problémája van, az tényleg nem végezhet erős fizikai munkát? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
febr. 22
9:09
Luxusvacsora helyett hamburgereket rendelt a milliomos cégvezető (Infostart)
Egy gazdag brit cégtulajdonos annyira feldühödött azon, hogy alkalmazottai és partnerei nem becsülik meg a pénzt, hogy egy céges rendezvényen többfogásos vacsora helyett hamburgereket rendelt.
febr. 22
9:27
Nyílik! XII. Lakástrend és Design kiállítás (Életforma)
Március 5. és 8. között a Műcsarnokban kerül megrendezésre a XII. Lakástrend és Design kiállítás.
febr. 22
10:03
Kezdj új életet! (Blikk)
Bízd magad a Vasárnapi Blikk szakértőire!
febr. 22
10:15
Allergiát okozhat a hamisciprus? (Édenkert)
A hibridciprusok (Leyland-ciprusok) az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. 1998-ban és 2000-ben több éves honosító munka eredményeként 9 fajtájuk állami elismerésben részesült.
febr. 22
10:40
Sikeres terápia allergiára (WebBeteg)
Brit tudósoknak sikerült kigyógyítaniuk négy gyermeket a mogyoróallergiából, ami jelentős előrelépésnek látszik az immunterápia keresésének útján.
febr. 22
12:46
Nem kaptam levegőt, csövet nyomtak a bordáim közé. Mi történt velem? (WebBeteg)
A nyáron leállt a tüdőm bal oldala, nehezen kaptam levegőt, úgy éreztem hogy megfulladok. Kérem szépen, segítsen! Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
febr. 22
13:57
Paris Hilton tarolt az Arany Málnán (Infostart)
Három Arany Málnával is gazdagodott Paris Hilton a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.
febr. 22
15:27
Milliós támogatás 300 beteg gyereknek (Életforma)
K&H gyógyvarázs program 4 760 000 forint értékű eszközöket adományozott a Pest Megyei Tüdőgyógyintézet Gyermekpulmonológiai Osztályának. Az intézményben évente közel 300 kis betegen segíthetnek az elnyert eszközök.
febr. 22
15:54
Foghúzás után is erős fájdalmaim vannak. Mit tehetek? Az orvos válaszol (WebBeteg)
Eltávolították a jobb felső 5-ös gyökérkezelt fogam, mert nagyon fájt. Azóta eltelt lassan három hét és a fájdalom nem szűnik, hanem fokozódik. Kérem, írja meg, mit tegyek! Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
febr. 22
16:57
A hatoslottó nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A hatoslottó a nyolcadik heti nyerőszámai: 5, 21, 29, 33, 39, 43
febr. 22
18:00
Marfan szindróma: extrém hosszú végtagok (WebBeteg)
A Marfan szindróma nagyon ritka kórkép, tízezer ember közül mindössze egyet érint. Genetikai eredetű, veleszületett kromoszómahibán alapul. A leírások szerint több híres emberről is feltételezik, hogy ebben a betegségben szenvedett, így Paganiniről, vagy Lincoln elnökről is vannak ilyen feljegyzések.

Keresés