2009. január 31. szombat

jan. 31
0:21
Teljes (szexuális) életet! (HáziPatika)
Miért tekinti a társadalom bizarrnak a testi sérültek szexualitását? Szinte nincsen olyan mozgásszervi károsodott, aki ne tudna szexuális örömöt adni és kapni. Ha nem hiányzik a vágy és képesség, a testi fogyatékosok is élhetnek...
jan. 31
6:24
Nagyobb élvezetekre vágysz? Előbb veszekedj...! (Életforma)
Azok a párok, akik nincsenek harmóniában egymással, és össze vannak zárva egy idegen környezetben, néhány óra latt bizony gyakran összevesznek. Majd kibékülnek. A kibékülés után pedig édes az összebújás. De miért kell veszekedni? Több oka is van...
jan. 31
8:48
Nézze meg a világ leggyorsabb elektromos autóját! (Infostart)
A világ leggyorsabb autóját megalkotó Shelby SuperCars ismét egy újdonsággal rukkolt elő: elkészítette a leggyorsabb elektromos autó prototípusát is.
jan. 31
8:48
Helyén van az önértékelése? (Blikk)
Van, hogy képtelen feltalálni magát? Vagy mindig jobban tudja másoknál a választ?
jan. 31
9:06
Még nem késett le - Január a randik hónapja (Infostart)
Habár a legtöbb pár januárban szakít, egy új felmérés szerint a hónap utolsó napán randiznak először a legtöbben. A év végi ünnepek után sok egyedülálló kezd el párt keresni, próbálkozásiakat általában január végén koronázza siker.
jan. 31
10:00
Veszélyes főszerep (Blikk)
jan. 31
10:18
Hogyan védik a környezetet a méhek? (Édenkert)
Genetikailag is különböznek fajtársaiktól azok a házi méhek, amelyek képesek a kaptárokat megtisztítani a kártevő atkáktól. A takarító méhek felismerik a Varroa fertőzött méhlárvákat és bábokat, és kidobják azokat a kaptárból
jan. 31
11:48
Képriport: hentesüzletbe rohant egy autó (Infostart)
Először egy betonoszlopnak, onnan pedig egy hentesüzlet falának rohant szombat kora hajnalban egy autó a fővárosban - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
jan. 31
12:06
Férfiak, matematika, autizmus (WebBeteg)
E három fogalom látszólag nem, valójában mégis szorosan kapcsolódik egymáshoz - állítja Simon Baron-Cohen, a University of Cambridge Autizmus Kutató Központjának igazgatója a BBC internetes kiadásában. Mi a véleménye erről egy magyar szakembernek?
jan. 31
12:24
Kiderült! Ki a legjobb pizzakészítő énekes!? (Életforma)
Pflum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli összecsapott, méghozzá pizza készítésben. A három énekes a Calabria étterem Sztárvacsoráján mérte össze erejét; tenger gyümölcseivel ízesített, lecsós, valamint spenótos-gorgonzolás pizzával szálltak ringbe a legjobb szakács címért.
jan. 31
12:42
Bennégett az épületben egy hajléktalan Budapesten (Infostart)
Meghalt egy hajléktalan szombaton hajnalban Budapesten, a férfi benn égett egy elhagyatott épületben - mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 31
12:54
Segít emlékezni a koplalás (Metropol)
Münsteri kutatók szerint az emlékezés karbantartását - a korábbi hiedelmekkel ellentétben - a diéta sokkal inkább segíti, mint maga a táplálkozás, azaz - mint eddig hitték - elsősorban a halféleségek, illetve az olajosmagvak fogyasztása.
jan. 31
13:18
Építsünk minden családba pálinka-kutat! (Életforma)
A Vacsora csata utolsó napján Oszvald Marika valóságos lakodalmat csapott. De nem csak a kaja mennyisége, hanem a hangulat is brutális volt!
jan. 31
13:36
Tömegverekedés és késelés a Józsefvárosban (Infostart)
Tömegverekedésben egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült szombat hajnalban Budapesten - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.
jan. 31
14:12
A sok C-vitamin csökkenti a fiatal nők vérnyomását (WebBeteg)
Azoknak az amerikai lányoknak a legalacsonyabb a vérnyomása, akiknek vérében sok a C-vitamin. A minél több gyümölcs, zöldség fogyasztását tanácsoló tudományos vizsgálat eredményeit a táplálkozástudomány vezető folyóirata, a Nutrition Journal közölte.
jan. 31
16:18
Egy létező veszély - az élelmiszer-terrorizmus (Életforma)
Az élelmiszerek szándékos szennyezése ugyan nem valószínű, de reális lehetőség. Ez lehet terrorista fenyegetés vagy gazdasági zsarolás eszköze - hangzott el az "Együtt az élelmiszer-terrorizmus ellen" elnevezésű szemináriumon, melyet a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal szervezett 2009. január 27-én.
jan. 31
18:24
A vegyi anyagok drámaian csökkentik a termékenységet (Infostart)
Azok a vegyi anyagok, amelyek a csomagolásokon, a kárpiton vagy a szőnyegen találhatóak, nagy mértékben károsíthatják a nők termékenységét - állítják amerikai tudósok.
jan. 31
19:18
Kétdolláros adósság miatt ölte meg a saját bátyját (Infostart)
Óvadék ellenében sem helyezi szabadlábra a bíróság azt a 33 éves chicagói férfit, aki halálra késelte a saját fivérét - egy kétdolláros adósság miatt.
jan. 31
19:36
Rossz a memóriája? Koplaljon! (Infostart)
Az emlékezetkiesésen csak a koplalás segít - állapították meg münsteri kutatók. Szerintük az emlékezés karbantartását - a korábbi hiedelmekkel ellentétben - a diéta sokkal inkább segíti, mint maga a táplálkozás, azaz - mint eddig hitték - elsősorban a halféleségek, illetve az olajos magvak fogyasztása.
jan. 31
20:12
Rosszul alszik? Van megoldás! (Infostart)
Felejtse el a bárányokat, az altatót és a pohár meleg tejet - van ezeknél biztosabb módszer is a mély és jó alvásra: a házasság! Feltéve persze, hogy Ön nő.
jan. 31
20:14
Az ötös lottó 5. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 5. heti sorsolásán a következő nyerőszámokat húzták ki: 27, 43, 53, 74, 75.
jan. 31
21:06
Kegyetlen bosszú lett a buliból (Infostart)
Bosszúból az erdőben hagyta korábbi barátnőjét három amerikai tinédzser. A 19 éves lány kis híján megfagyott a -13 Celsius-fokos hidegben.
jan. 31
22:18
A C-vitamin újabb jótékony hatása: csökkenti a vérnyomást (Infostart)
Azoknak az amerikai lányoknak a legalacsonyabb a vérnyomása, akiknek vérében sok a C-vitamin. A minél több gyümölcs, zöldség fogyasztását tanácsoló tudományos vizsgálat eredményeit a táplálkozástudomány vezető folyóirata, a Nutrition Journal közölte.

Keresés