2009. január 11. vasárnap

jan. 11
0:21
Grapefruit: citrom ízű narancs? (HáziPatika)
Ne legyünk igazságtalanok: a grapefruit nem citromízű, hanem inkább egyesíti magában több citrusféle ízét, aromáját, bőlevű és egészséges gyümölcs. Érdemes megkóstolni!
jan. 11
6:09
Vacsora egy óra alatt (Blikk)
A Receptklub szakácsa ezen a héten is különleges, mégis gyorsan és egyszerűen elkészíthető finomságokkal kedveskedett nekünk, most ezek közül választottunk ki néhányatmost ezek közül választottunk ki néhányat
jan. 11
7:48
Egyre több sportoló lesz anorexiás (Infostart)
Egyre több atléta szenved evési zavaroktól, mióta a sportolók rájöttek, hogy a vékony testalkat előnyt jelent számukra.
jan. 11
8:06
Megoldódott a szörny rejtélye? Nézze meg! (Infostart)
Egy rejtélyes állattetemet sodort partra a tenger Délnyugat-Angliában. Az ottaniak úgy hiszik, hogy a különleges lény az évtizedek óta keresett szörny lehet, a szakértők azonban mást mondanak.
jan. 11
8:30
Nem szórt nagy szikrákat a II.Csillagszóró-hadművelet! (Életforma)
2008. november 20. és 2009. január 4. között, a Csillagszóró II. téli fogyasztóvédelmi ellenőrzési program keretében a PSZÁF összesen 37 ellenőrzést végzett. A vizsgálatok során nem találtak jelentős szabálytalanságot.
jan. 11
8:42
Vízbetörés a gleccserbe vájt jégpalotában (Infostart)
Nemrég nyílt meg Ausztriában egy gleccserbe vájt jégpalota. A tróntermen még dolgoztak a munkások, amikor megnyílt egy forrás, és elöntötte el a helyiséget.
jan. 11
9:18
Egymást tartóztatták le a rendőrök (Infostart)
Rendőrök tartóztattak le két titkos nyomozót, mivel nem ismerték fel őket. Az italbolt pénzével ekkorra már régen távoztak az igazi rablók.
jan. 11
10:06
Legbiztosabb megoldás: made in saját kert (Édenkert)
Aki már nem bízik a külföldről behozott élelmiszerekben, az próbáljon hazait vásárolni. Ha az sem tűnik megbízhatónak, akkor még mindig ott a kert...
jan. 11
10:12
Absztrakt modern festészet - egy kétéves "művésztől" (Infostart)
A művészvilágban nem minden az, aminek látszik, különösen akkor, ha egy ismeretlen alkotó absztrakt festményeiről van szó.
jan. 11
10:48
Pókember menti meg Obamát és Amerikát (Infostart)
A jól ismert képregényhős, Pókember menti meg Obamát január 20-án, az elnök beiktatásának napján - legalábbis a képregény szerdai kiadásában.
jan. 11
10:57
Szmogriadó: Budapesten nagyon rossz a levegő (WebBeteg)
Vasárnap 11 órától csak a páratlan rendszámú járművek közlekedhetnek Budapesten, miután a főpolgármester elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát. Budapesten most rendeltek el először szmogriadót. A rendőrség fokozottan ellenőrzi a rendelet betartását, ám büntetésre egyelőre nem kell számítani. A korlátozásra a magas szállópor-koncentráció miatt volt szükség.
jan. 11
11:12
Bemutatjuk Magyarország mai 100 csodáját! (Életforma)
2009. január 5-én indult az a 100 részes rádiós sorozat a Radio Q 99.5 műsorán, amely a mai Magyarország 100 legsikeresebb fejlesztését, találmányát, innovációját mutatja be. A műsorvezető Piringer Patrícia, "segítője" Szász Marci.
jan. 11
12:00
Jó-e a csípőspaprika torokfájás ellen? (WebBeteg)
Egyre általánosabb vélekedés: a csípős fűszerek felveszik a harcot a vírusokkal és a baktériumokkal, megtisztítják és felszabadítják a légutakat. A fül-orr-gégészek szerint ez nem biztos, hogy így van.
jan. 11
13:12
Rossz helyre csúszott a rendőrautó - Képek! (Infostart)
Rendőrautó ütközött egy BKV-busszal éjszaka Budapesten, a II. kerületi Hidegkúti úton.
jan. 11
14:27
Király!-Ezt látnod kell! (Életforma)
Egyedülálló múzeum nyitotta meg kaput 2008 augusztusában: a Királyi Borház és Pincemúzeum. Varázsa múltjában, történetiségében rejlik, hiszen termeit a középkortól a XIX. század közepéig működő borospincék folyosói, kazamatái alkotják.
jan. 11
15:36
Súlyos baleset az 55-ös úton (Infostart)
A személygépkocsi vezetője és utasa is súlyosan megsérült vasárnap, amikor az útról lesodródott autójuk fának ütközött Baja és Csávoly között - közölte a rendőrség.
jan. 11
16:12
A test serdülőkori változásai (WebBeteg)
Pubertás, azaz serdülőkor. Sok tizenéves teszi fel magának ebben az életkorban a kérdést: "Normálisan fejlődöm?" Sokszor a szülők is bizonytalanok egy korábban, vagy később fejlődő gyermek láttán abban, hogy mi az ami belefér a normál variánsba, és mikor kell orvoshoz fordulni.
jan. 11
16:30
Okos tippek a pluszkilók ellen (Életforma)
A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint a súlyfelesleg és az egészségtelen táplálkozás egyéb negatív hatásai keserű ételek, forró tea és gyógynövények fogyasztásával illetve sok mozgással könnyen megelőzhetőek.
jan. 11
16:48
A legegyszerűbb út a nyári meleg élményéhez (Infostart)
Elege van a gázkonfliktusból, a szmogriadóból és a mínuszokból? Próbálja ki a rozé-kúrát: néhány pohár nyáridéző, finom balatoni bor, és máris sokkal jobb kedve lesz. Az orvosok is ezt ajánlják - hangzott el az InfoRádió bormagazinjában, a Hordómintában.
jan. 11
17:24
A hatos lottó 2. heti nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták: 10, 11, 22, 35, 40, 44.
jan. 11
18:18
Melyik a jóléthez vezető út? Talán ez! (Életforma)
Yehuda Bergebben: A valódi gazdagság könyvében felfedi a teremtett világ rejtett összefüggéseit, melyeknek felismerése a jólét és a bőség feltétele; és bemutatja a legősibb bölcseleti rendszer, a kabbala álláspontját.

Keresés