2008. december 31. szerda

dec. 31
6:18
Csupa üveg (Blikk)
A BMW-vel fejlesztett motor kisebb, de az ereje olyan, mint az 1.8-asé volt.
dec. 31
8:06
A férfi, akinek a legjobb állása van a világon (Infostart)
Sokan irigylik azt az angol férfit, akit azért fizetnek, hogy körbeutazza a világot és az üdülőhelyeken a gyerekek kedvenc eszközét tesztelje.
dec. 31
8:15
A bursitis (nyáktömlő-gyulladás) és tünetei (WebBeteg)
A bursák (nyáktömlők) a csontos kiemelkedéseket fedik, azok kipárnázására szolgának. Testünkben körülbelül hetven különböző helyen találhatóak meg, az izmok és inak csontok fölötti elmozdulását segítik elő. Elhelyezkedésükből és funkciójukból adódóan ki vannak téve különböző sérüléseknek, fertőződéseknek.
dec. 31
9:36
Borra sör - tényleg meggyötör? (Infostart)
Ne keverjük a különböző italokat - ez az InfoRádió által megkérdezett sommelier legfontosabb tanácsa szilveszter éjszakára. Fabók Mihály szerint a sör sem feltétlenül gyötör meg, ha borra isszák, sőt: egy pohár sör megnyugtatja a borral terhelt gyomrot. A pezsgők közül a száraz, a koktélok közül az alacsony alkoholtartalmú a jobb, és újabban már a pálinkát sem kötelező csak aperitifként…
dec. 31
10:09
Hogy bírod az alkoholt? Skálázzuk a benyomásod! (Édenkert)
Kíváncsi vagy, a legtöbb emberre hogyan hat egy pohár, két pohár, három pohár, négy pohár, öt pohár vagy hat pohár? Ha nem akarod kipróbálni, olvasd el!
dec. 31
10:21
A szaunázás előnyei és kockázatai II. (WebBeteg)
A szauna szervezetünkre gyakorolt hatását és ellenjavallatait ismertető cikksorozatunk második részében a szaunázás légzőszervekre, a mozgásszervekre, nemi szervekre, hormonális rendszerünkre és a bőrbetegségekre gyakorolt hatásait ismertetjük.
dec. 31
10:48
Carlat és Bruni közeledése (Infostart)
Kapcsolatba lépett a Torino melletti Bruni település polgármesteri hivatalával az auvergne-i Carlat falu, mert a francia first ladyre tekintettel testvérkapcsolatot szeretne vele létesíteni.
dec. 31
12:18
A gyilkos dezodortól a koponyába fészkelt féregig - 2008 legérdekesebb orvosi történetei (Infostart)
A média 2008-ban is számos egészségmegőrzésről, tudományos áttörésekről szóló hírt hozott nyilvánosságra, a legolvasottabb esetek mégis a különös, olykor bizarr érdekességek voltak. Ezeket elevenítjük fel a Fox News listájának segítségével.
dec. 31
13:12
Borra sör? Most mindent megtudhat arról, mit, hogyan ihat (Infostart)
Ne keverjük a különböző italokat! - ez az InfoRádió által megkérdezett sommelier legfontosabb tanácsa szilveszter éjszakára. Fabók Mihály szerint a sör sem feltétlenül gyötör meg, ha borra isszák, sőt: egy pohár sör megnyugtatja a borral terhelt gyomrot. A pezsgők közül a száraz, a koktélok közül az alacsony alkoholtartalmú a jobb, és újabban már a pálinkát sem kötelező csak aperitifként…
dec. 31
13:31
Két héten belül ideérhet az influenza járvány (WebBeteg)
A tisztiorvosi szolgálat szerint január közepére Magyarországra érhet az influenza-járvány. Európában már elkezdődött az influenza-szezon. A szakemberek tartanak attól, hogy az új vírustörzsek megjelenése miatt a járvány erősebb lesz a szokásosnál.
dec. 31
15:00
Alul volt a gálya, de kimentik (Infostart)
Buenos Airesben egy 18. századi spanyol gályára bukkantak építőmunkások egy toronyépület alapozása közben.
dec. 31
15:18
Drogtartalma miatt betiltják a Spice nevű "fűkeveréket" (Metropol)
A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a marihuánához hasonló szintetikus szert tartalmaz.
dec. 31
15:36
Az év legnehezebb éjszakájára készülnek a mentők (WebBeteg)
Az előző évek tapasztalatai alapján néhány óra alatt egy átlagos munkanapnak megfelelő mennyiségű riasztást kapnak a tűzoltók szilveszter éjszaka. A mentők 500 kocsival és 1500 emberrel készülnek az év utolsó éjszakájára.
dec. 31
15:54
Másodjára születtek fekete-fehér ikrei egy brit párnak (Infostart)
Újra egy fekete és egy fehér lánya született annak a brit párnak, amelynek hét éve született ikerlányai közül az egyik fehér, a másik pedig fekete.
dec. 31
16:12
Egyetlen éjszaka százmillió euró száll el a szélben (Infostart)
Legalább százmillió eurót fognak elpufogtatni a németek szilveszter éjszakáján, a jelek szerint ugyanis a pénzügyi válság alig érezteti hatását a pirotechnikai árucikkek beszerzésénél.
dec. 31
19:48
Drog a fűszerben (Infostart)
A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a marihuánához hasonló szintetikus szert tartalmaz.

Keresés