2008. május 1. csütörtök

máj. 1
0:55
Böjt a rák ellen (Vital)
tovább
máj. 1
6:19
7 életveszélyes tünet: Rákos vagy! (Életforma)
Jóllehet a rák bármely életkorban kialakulhat, mégis jóval gyakrabban fordul elő idősekben, ezért korai felismerése komoly odafigyelést igényel mind az idősebb korosztály, mind pedig az egészségügyi dolgozók részéről.
máj. 1
7:19
Anyák napi ajándékötletek - képekkel (Életforma)
Nincs is annál szebb, mint mikor a gyerek maga készített ajándékkal lepi meg a mamát anyák napjára. Most az apukákhoz, nagypapákhoz, nagynénikhez szólunk, akik talán segíteni akarnak a kicsiknek az ajándékok elkészítésében.
máj. 1
7:31
A bébirizs harmada arzénnal kezelt (Infostart)
A Nagy-Britanniában árult egyik rizsfajta, a bébirizs csaknem harmada nem megfelelő mennyiségben tartalmaz arzént. Mindez a gyermekekre lehet igen káros.
máj. 1
7:47
Zsaruként tér vissza a vászonra a bűnbánó sztár (Infostart)
Hat év után ismét filmszerepet vállal Mel Gibson: rendőrnyomozót alakít az Edge of Darkness (A sötétség pereme) című krimiben.
máj. 1
8:04
A fájdalomfüggő vámpírlány esete a korbácsoló férfival (Infostart)
Ártatlannak vallotta magát az az ausztrál férfi, aki szexuális együttlétük alatt megvert és meg is korbácsolt egy tinédzser lányt. A pár a vámpírrajongók internetes oldalán ismerkedett meg.
máj. 1
8:20
Hidd el, ez a legbiztonságosabb fogfehérítés! (Életforma)
Ez a módszer nagyon kíméletes, biztonságos, hozzáférhető és hatásos, mert orvos nélkül otthon is végezhetjük. Így könnyen megszabadulunk a csúnya foltoktól, amelyeket a dohányzás, továbbá a fekete tea, vörösbor, kávé okoz.
máj. 1
8:37
Disznót reptetett a legendás zenész (Infostart)
Elszállt a Pink Floyd basszusgitárosának, Roger Watersnek a disznaja, de már megtalálták.
máj. 1
9:00
Elpusztult Ling Ling, a kínai-japán barátság jelképe (Infostart)
Hosszú betegség után szerdán szívelégtelenségben elpusztult Ling Ling, a tokiói állatkert matuzsálemi kort megélt óriáspandája, a kínai-japán barátság jelképe.
máj. 1
9:03
Szivacstökből tök jó luffa-szivacs (Édenkert)
Ki tud saját szivacsot készíteni? Mindenki, aki kipróbálja a szivacstök-termesztést és ki tudja várni, amíg a tök szivaccsá szárad. Akár kezdhetjük is!
máj. 1
9:05
Csapás a szexhirdetésekre (Infostart)
A szexuális szolgáltatásokat pénzért kínáló hirdetések feladói és az azokat közlő lapok ellen indított nagyszabású akciót áprilisban az ukrán rendőrség.
máj. 1
9:16
Ki ünnepel itt ma munkát? (Életforma)
Azt ugyan sehogy sem értettem, miért éppen henyéléssel ünnepeljük, de nem feszegettem, nehogy valakinek leessen a tantusz és visszavonja a munkaszüneti napot...
máj. 1
9:56
Lavina sodort el öt hegymászót az olasz Alpokban (Infostart)
Holtan találtak rá csütörtök reggel öt francia hegymászóra, akiket előző este elsodort egy lavina az olasz Alpokban a Gran Paradiso nemzeti parkban - jelentette a RAI olasz rádióadó.
máj. 1
10:19
"Nagy Feró, át kellene végre írni a nótádat...!" (Életforma)
"8 óra munka, 8 óra pihenés..." Új dalt kéne írni, jutott eszembe a napokban, amikor az "örökzöldes" nótát hallgatva, önfeledtem roptam egyet a konyhában.
máj. 1
11:20
"Csakazértis - Éljen május elseje"! (Életforma)
Mindenki szeretne gazdag lenni, álomképünkben megtalálható a semmittevés a meleg, homokos tengerparton. Vágyott állapot az, hogy ne kelljen dolgozni, legyen elegendő pénzünk, s mindent megadhassunk magunknak. Sokan ezért güriznek.
máj. 1
13:16
Önök kérték...mi meg "Retroban" nyomjuk! (Életforma)
Nem kevés munkával és kitartással, minden dolgozó betuszkolta kis családját a járgányába, és illedelmesen kigördültünk a már említett Feszenkó-parkba. A műsor eléggé kiszámítható volt.
máj. 1
14:16
Zuhanyozzunk vagy fürödjünk? (Életforma)
Az örök dilemma, különösen, amióta sok fürdőszobában mindkettőre lehetőség van. A döntést számos tényező "nehezíti": például az idő vagy az ártényező, de legfőképpen az, hogy mi magunk melyik tisztálkodási formát kedveljük, a tust vagy a kádfürdőt.
máj. 1
14:39
A fertőzések védenek a leukémia ellen (Metropol)
A korai életkorban közösségbe járó gyerekek védettebbek lehetnek a leukémiával szemben, vélhetően azért, mert bizonyos fertőzésekkel találkozik szervezetük.
máj. 1
15:18
Rekordkísérlet és "szülő megőrző" a kamaszok fesztiválján! (Életforma)
Nagyszerű kezdeményezés részesei lehetnek azok, akik május 3-án ellátogatnak a Millenáris Parkba, a "Kamasz Tavasz Fesztivál" rendezvényeire.
máj. 1
16:19
"Amióta terhes vagyok, szappant és sarat ennék...!" (Életforma)
Nagyanyáink korában még közel sem kellett ilyen nagymértékű sóvárgással megküzdenie a terhes nőknek, -derül ki egy nemrég publikált kutatásból. A megmagyarázhatatlan 'kívánósság' már nem csak ételekkel kapcsolatban jelentkezik.
máj. 1
16:40
Családi horror: ismerkednek egymással a rokonok (Infostart)
A vérfertőző osztrák apa gyermekeinek fizikai állapota az orvosok szerint kielégítő, a pincébe kényszerítettek is kezdik már megszokni a természetes fényt. A családtagok most ismerkednek egymással, mivel a gyerekek közül hármat a "nagyszülők" magukhoz vettek, ők úgy nőttek fel, hogy nem tudtak a házuk alatt, a tömlöcben sínylődő testvéreikről.
máj. 1
17:20
Vigyázat! A kóla csontritkulást okozhat! (Életforma)
Napi egy-két kóla elfogyasztása ártalmatlannnak tűnhet, azonban a legújabb kutatási eredmények alapján károsítja a csontokat. A folyamat nem minden részlete tisztázott, de a szakemberek biztosak abban, hogy a szénsavas üdítőitalok - leginkább a kóla - számos módon hat a csontokra.
máj. 1
17:36
Harc az exekkel II. (Blikk)
Mit tegyünk, ha támad párunk volt szerelme?
máj. 1
18:20
"Nagy Feró, ugye már neked se nyolc...?" (Életforma)
Önfeledtem roptam a "8 óra munka, 8 óra pihenés..." örökzöldjére, amikor eszembe jutott, talán itt lenne az ideje átírni...Ugye, Feró?
máj. 1
19:17
Ezzel ajándékozd meg Anyut! Képekkel! (Életforma)
A legszebb ajándék, ha a gyerek a saját maga készítette ajándékkal köszöntheti meg az édesanyját. Segítsünk neki ebben, ehhez adunk most ötleteket!
máj. 1
21:02
Elképedt nomádok segítettek a Szojuz legénységén (Infostart)
Igencsak elképedt nomádok érkeztek elsőként a kazah sztyeppén a Szojuz TMA-11 űrhajó rendhagyó módon földet ért űrkabinjához és segítettek a három fős személyzeten.
máj. 1
21:30
Hónapokig jöttek-mentek a lakásban az oszló hulla mellett (Infostart)
Hónapokig élt egy lakásban egy idős asszony és egy kutya tetemével néhány amerikai. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért nem jelentették a nő halálát.
máj. 1
21:30
Figyelem! Nyomtalanul eltűnt két idős ember... (Életforma)
És senki nem állít nekik emléktáblát, hogy itt éltek, hogy szerették egymást, hogy tán sokan emlékszünk rájuk.
máj. 1
22:04
Öt sérült az M3-as autópályán történt balesetben (Infostart)
Az M3-as autópályán 5 ember, köztük két gyermek könnyebben megsérült, amikor felborult egy gépkocsi a főváros közelében.
máj. 1
22:06
Elképesztő rekordot döntött meg az illuzionista (Infostart)
Elképesztő rekordot állított fel egy David Blaine Oprah Winfrey tévéshow-jában: az amerikai illuzionista több mint 17 percig tartotta vissza lélegzetét, miközben egy vízzel teli tartályban lebegett.
máj. 1
22:47
Oszlattak a rendőrök az FTC-Kecskemét meccs után (Infostart)
Rendbontással zárult a csütörtök esti futballmérkőzés az Üllői úton, miután a Ferencváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Kecskeméttől a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.

2008. május 2. péntek

máj. 2
6:07
Nagy nyári szerelmi horoszkóp (Blikk)
Tudd meg, mit jósolnak számodra a csillagok érzelmek terén!
máj. 2
6:17
Ma már nem vörösödök el, ha eszembe jut... (Életforma)
Ha az ember egyes szám első személyben gondol vissza múltjára, kevésbé képes átlátni, hogy élete milyen irányba változott, mint amikor más élettörténeteként boncolgatja ugyanazt.
máj. 2
7:15
"Én az Apukámat köszöntöm meg Anyák-napján!" (Életforma)
Vannak gyerekek, akik a virágcsokrot nem az anyjuknak adják majd vasárnap. Vagy azért, mert sohasem ismerték vagy azért, mert azt sem tudják, hogy merre van...
máj. 2
7:31
Tizenhatezer kilométer egyetlen fitying nélkül (Infostart)
Egyetlen pennyt sem költött, mégis sikerült eljutnia Európa 26 fővárosába egy brit férfinak. Kris Mole azért indult útnak, hogy pénzt gyűjtsön a rákkutatás támogatására.
máj. 2
8:19
Ön tudja, hogy mikortól ünnepeljük az édesanyákat? (Életforma)
Világszerte megemlékeznek az édesanyákról - igaz, nem egyszerre és nem egyformán. Mexikóban például 2 napon keresztül tart az ünneplés!
máj. 2
8:30
Különleges burkolatok a Pontinál (Életforma)
Az ultramoderntől a hagyományos kézműves terrakottáig, náluk mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelőt, legyen szó burkolólapról, szaniterről, csaptelepről vagy zuhanykabinról.
máj. 2
9:03
Budai Arborétum - 5 perc park videó (Édenkert)
A kertészeti egyetemre járó diákok élete nem akármilyen, már ha csak a műemlékszerű egyetemi épületeket körülvevő hat és fél hektárnyi botanikai mennyországot nézzük. Mi lecsekkoltuk, nézd meg Te is a videót!
máj. 2
9:18
A mágus megdöntötte a lélegzet-visszatartási rekordot (Infostart)
Több mint 17 percet töltött víz alatt anélkül, hogy levegőt vett volna a rekorder mágus. Oprah Winfrey nagy nézettségű showműsorában került sor a merülésre, miután a jelölt tiszta oxigént lélegzett be, hogy feltöltse vérét oxigénnel.
máj. 2
9:20
A virág kitágítja a világod,ha akarod! Miért? (Életforma)
Vajon miért távolodtak el a városlakók a természettől? Miért érik be esetleg csak annyival, hogy hétvégén elmennek kirándulni? S miért vannak olyan sokan, akik még ezt sem teszik meg?
máj. 2
10:15
Bőgünk, csak úgy, boldogságból (Életforma)
Kinőttem már abból a korból, amikor szíves képeslapot varrtam anyukámnak. Sajnos. Jövőre viszont talán már én is kapok valamit.
máj. 2
10:41
Csodaszer? Megfiatalít a paradicsom! (Blikk)
Fiatalabbnak akarsz látszani? Óvni szeretnéd bőrödet a napsugárzástól? Mi sem egyszerűbb, egyél naponta paradicsomot!
máj. 2
10:52
Halálos baleset Sarkadkeresztúron (Infostart)
Életét vesztette az a fiatalember, aki járművével az árokba hajtott péntekre virradó hajnalban a Békés megyei Sarkadkeresztúron - közölte a rendőrség.
máj. 2
11:15
"Annyira fáj, hogy legszívesebben üvöltenék...!" (Életforma)
Seneca "Boldogságra születtél" című könyvét olvasva, úgy éreztem megkönnyebbült a lelkem, mert mostanság a fájdalom, és az elkeseredés úrrá lett egész lényemen, testemen. Beteggé tett a fájdalom és azt éreztem, hogy soha nem fog elmúlni...
máj. 2
11:58
Börtön helyett öngyilkos lett "Washington madámja" (Infostart)
Felakasztva találtak egy nőt, aki "Washington madámjaként" volt ismert az Egyesült Államokban.
máj. 2
12:21
Elgázosítással fenyegette földalatti családját a szexszörnyeteg apa (Infostart)
Josef Fritzl, aki 24 éven keresztül tartotta fogva és zaklatta lányát háza pincéjében, azzal fenyegetőzött, hogy elgázosítja az ablaktalan cellát, ha a gyermek megpróbál elszökni. Egyre több a bizonyíték arra, hogy a férfi nem egyedül követte el a borzalmakat.
máj. 2
13:16
Friss zöldség köretek (Életforma)
A megszokott párolt zöldborsó és sárgarépa helyett, mellett íme néhány tipp köretnek az idei friss zöldségekből.
máj. 2
14:17
A tűzhely kiválasztása nagyon fontos! Tanácsaink... (Életforma)
A tűzhely kiválasztásakor ma már alapfeltétel a gyorsaság, a hatékonyság, a sokféle funkcionalitás is, és mindehhez társult még egy nagyon fontos szempont: az energiatakarékos működés.
máj. 2
15:18
Mennyiért kaphatók a kombinált tűzhelyek?- És mit tudnak? (Életforma)
Ahhoz, hogy megfelelő döntést hozzunk például egy háztartási gép kiválasztásánál, nem árt ismerni a kínálat egészét. Kombinált tűzhely körképünkkel átlátható, melyik darab mit tud, és mennyibe kerül.
máj. 2
15:41
Magyar turistákat raboltak ki a Magas-Tátrában (Infostart)
Magyar turistákat fosztott ki egy betörő a Magas-Tátrában - közölte a szlovák rendőrség.

Keresés