2008. augusztus 1. péntek

aug. 1
0:15
Anyatej - az az első 1 óra (HáziPatika)
A világon egymillió kisbaba életét mentené meg, ha édesanyjuk a szülés után közvetlenül megszoptatná őket - hívja fel a figyelmet a Szoptatást Támogató Szervezetek Világszövetsége (World Alliance for Breastfeeding Action).
aug. 1
0:19
A közös családi étkezés megóv a drogtól (HáziPatika)
A gyakori közös családi étkezések megóvják a tinédzser lányokat az alkohol- és kábítószer-fogyasztástól és a dohányzástól, derül ki a Journal of Adolescent Health augusztusi számából.
aug. 1
0:24
Augusztusi horoszkóp (NLC)
aug. 1
6:18
Letartóztatták a hittérítőt, aki a fagyasztóban rejtegette felesége holttestét (Infostart)
A mise alatt tartóztatták le azt az amerikai álpapot, aki feleségének hulláját a hűtőszekrényben rejtette el. A rendőrség azt gyanítja, hogy a férfi folyamatosan bántalmazta az asszonyt, aki 8 gyereket szült.
aug. 1
6:18
Mennyire harmonikus a szexuális életed? (Blikk)
Legyetek bátrak, és figyeljetek egymásra!
aug. 1
6:18
Ránctalanít, de megöli az agysejtjeidet! (Életforma)
Bejuthat a Botox az agyba? A legújabb kutatások aggasztó adatai a kezelés korábbi eredményeit cáfolják - számolt be a napokban Newsweek.
aug. 1
6:54
Testőrével kezdett ki a sztárénekesnő (Infostart)
Testőrével, az izraeli hadsereg volt katonájával jár Britney Spears.
aug. 1
7:12
Michael Schumacher balesetet okozott (Infostart)
Balesetet okozott a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher. A versenyzéstől már visszavonult német klasszis múlt vasárnap Angliában ütött el férfit.
aug. 1
7:30
"Megőrjít a tétlenség? Olvasd el tanácsainkat!" (Életforma)
Az aktív, tevékeny ember számára borzalmas, ha úgy érzi tétlenségre van kárhoztatva. Ha úgy érzi nem tudja, mit tegyen. Ha látja a célt, amit el akar érni, megtett mindent, amit tehetett, de még várnia kell.
aug. 1
8:06
Különös szörnyet sodort partra a víz - nézze meg! (Infostart)
Fura, félig emlős, félig hüllő lényre bukkantak az Egyesült Államokban, a Long Island-i Montauk városának partján. A sosemlátott lény mibenlétét illetően máris megindultak a találgatások. Van, aki szerint az amerikai kormány által pénzelt állatkísérletek félresikerült eredményével van dolgunk, mások pedig egy tévésorozat marketingkampányát vélik felfedezni a dolog mögött. Vannak prózaibb…
aug. 1
8:24
A lusta nők császárral szülnek? (Életforma)
Németországban az anyák 30 százaléka császármetszéssel hozza világra kisbabáját: a szakemberek szerint ez a metódus a szülések kétharmadánál felesleges rizikót jelent és ráadásul nagyon költséges is.
aug. 1
8:42
Meggyilkolta, elment bulizni, majd feldarabolta (Infostart)
Egy bőröndben találták meg egy 17 éves brit lány feldarabolt holttestét Brazíliában. Az áldozat korábbi barátja elismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot.
aug. 1
9:18
Azonnal olvasd el és add tovább, különben meghalsz! (Életforma)
Rákattantál? Hát valahogy én is így vagyok a rémes "körímélekkel". Gyanútlanul kinyitom, megnézem, elolvasom, aztán megrémülök.
aug. 1
9:42
3 tuti budapesti bolhapiac (NLC)
Ha szombat délelőtt, akkor piac, lehetőleg használtcikk-piac. Ilyenkor nem rossz korán kelni, mert a cél, hogy felleljük azt a kincset, amely a sok lom között minket vár. Végigjártuk Budapest ócskapiacait.
aug. 1
9:44
Zámbó Árpy beleszeret Zsófikába (NLC)
A héten háziállatokban bővelkedett a Hal a tortán. A mai záróepizódban Zámbó Árpy veszi a kezébe a fakanalat. Hogy mi fog ebből kisülni?
aug. 1
10:30
"Szörnyű! Szifilisszel megfertőzte a magzatomat is!" (Életforma)
A szifilisz (luesz, vérbaj) a klasszikus nemi betegségek egyike. Kórokozója a Treponema pallidum, amely egy dugóhúzóra emlékeztető alakú baktérium. A fertőzés szexuális úton terjed, átvihető közvetlenül vérrel, de átmegy a méhlepényen is a fertőzött anyáról gyermekére.
aug. 1
10:48
Megszületett a mozgás nélkül fogyasztó csodapirula (Infostart)
Kutatók kifejlesztettek egy tablettát, amely úgy fogyaszt és növeli az állóképességet, hogy fel sem kell kelni a kanapéról.
aug. 1
10:54
Szegeden a ,,király" (NLC)
Hamarosan az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lép fel Feke Pál, aki a közszolgálati televízió „A Társulat” című műsorában országos népszerűséget szerzett. „Új világ vár” elnevezésű koncertturnéján nagy sikerű musicaldalokat hallgathattok tőle.
aug. 1
10:56
Hogyan szervezzünk igazán jó leánybúcsút? (NLC)
Az esküvő nagy nap az ember életében, életre szóló élmény és kötelék, de belegondoltunk már, hogy mekkora esemény az ezt megelőző leánybúcsú? Tippek, hogy minden tökéletes legyen!
aug. 1
11:24
Fotóst köpött le a manchesteri sztár? (Infostart)
A rendőrség kihallgatta a Manchester United labdarúgóját, Wayne Rooney-t, mert állítólag leköpött egy fotóst.
aug. 1
11:24
Jakupcseknek is ikrei lesznek? (Életforma)
Manapság nagy" divat" ikreket szülni. Legalábbis egyre több hír szól a médiában arról, hogy a babák mostanság kettesével, hármasával jönnek a világra. Ráadásul a múlt heti szigethalmi ikertalálkozó több, mint 500 résztvevője - a 97 évestől a még meg nem születettekig - is prezentálták, hogy ez már hazánkban sem ritkaságszámba menő csoda.
aug. 1
11:30
Hudson és Armstrong szerelme elpárolgott (NLC)
Csak szalmaláng volt a színésznő és a bicajos nagyágyú szerelme? A lángoló érzelmek tovaszálltak? Egyesek tudni vélik, hogy a románc - amely tavasszal kezdődött - véget ért.
aug. 1
11:32
Karma horoszkóp 2008. augusztus 1-7-ig (NLC)
Először a Nők Lapja Cafe oldalán olvashatsz hétről- hétre szóló karma horoszkópot, ami abban tér el a többi horoszkóptól, hogy hétről - hétre felhívja a figyelmed a karmikus kötelességedre, a karmikus kapcsolatodra, és a karmikus feladatodra.
aug. 1
11:34
Koncentrálj az álmaidra, és valóra válnak! (NLC)
Az álmaid a jövődről is árulkodnak. Könnyebben irányíthatod az életedet, ha programozod az álmaidat, amelyek aztán valóra válhatnak.
aug. 1
11:36
Apró emberek, teljesíthető igények (NLC)
Babával létezni nem egyszerű dolog. Sokszor leleményesség kell a kismamának ahhoz, hogy hétköznapi ügyeit is tudja intézni, közlekedjen, vásároljon a babával együtt.
aug. 1
13:30
"Aki a belsőt nem értékeli, az a külsőségekkel akarja pótolni..." (Életforma)
A reklámok általában azt sugallják, hogy akkor leszel teljes ember, ha olyan mosolyod van, mint egy barbi babának, akinek mind a harminckét foga látszódik, és természetesen hófehér.
aug. 1
13:36
Teddy piros kesztyűben rúgja (NLC)
A népszerű humoristának nemrégiben eltört a bal keze. A gipsz már lekerült róla, de még elég érzékeny, a sportot viszont nem akarja hanyagolni. Ezért minden focimeccsen egy piros kesztyűt húz kezére, így védi az esetleges sérülésektől.
aug. 1
14:12
Katie Holmes kipakolt (NLC)
Katie Holmes torkig van Tom családjával, de végre a sarkára állt, és megszabadult tőlük.
aug. 1
14:24
Megtaláltuk Magyarország kedvenc vasárnapi ebédjét! (Életforma)
A legfinomabb húslevesek, szárnyasételek és sütik dobogós listáját állították össze az egyik internetes oldalon. De ahány ház, annyi szokás, - ezért arra kíváncsiak, ki, hogyan készíti el a finomságokat. Minden nyertes recept 10000 Ft-ot ér!
aug. 1
15:18
Amitől minden szúnyognak és kullancsnak rémálmai vannak! (Életforma)
Nyári esténket vagy akár egész napos túránkat az erdőben könnyen kellemetlenné tehetik a kullancsok és a szúnyogok. Sőt...ha nem vigyázunk a kis vérszívókkal, még komoly betegségekkel is megfertőzhetnek minket. Vannak azonban megoldások, hogy ők is és mi is élvezhessük a természet szépségeit - külön-külön.
aug. 1
15:24
Whoopi Goldberg 50 szeretője (NLC)
Egy amerikai talkshow műsorvezetőjeként Whoopi Goldberg kifejtette, hogy nem érti, mi ez a nagy felhajtás Carla Bruni körül, akinek mindössze 30 szeretője volt.
aug. 1
15:36
Ismét jár a metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között (Infostart)
Újraindulhatott a forgalom a 3-as metró Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszán, ahol korábban baleset miatt leállt a metró, mert egy férfi beesett a vágányok közé péntek délután.
aug. 1
16:12
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a Jukosz egyik volt főrészvényesét (Infostart)
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte egy moszkvai bíróság pénteken Leonyid Nyevzlint, a felszámolt Jukosz olajipari óriáscég egyik volt főrészvényesét - közölte a taláros testület szóvivője.
aug. 1
16:30
Te is a hetedik főbűnbe estél? (Életforma)
A jóra való restség a Biblia szerint a hetedik főbűn. Bármily furcsa is, de a sikertől való félelem is halogatásra sarkallhatja az embert...
aug. 1
16:36
„El a kezekkel Papp Lajostól!” (Metropol)
Mintegy kétszázötven volt és jelenlegi betege, valamint szimpatizánsai tüntettek Papp Lajos, a Pécsi Tudományegyetem szívgyógyászati klinikaigazgatójának felmentése ellen az intézmény előtt pénteken.
aug. 1
17:24
Megölte kisfiát, majd felvágta az ereit (Infostart)
Düh és irigység vezethette azt a nőt, aki megölte a saját kisfiát, majd saját magával is végzett, hogy megleckéztesse a gyerek apját.
aug. 1
17:24
Finom sajtos vagdalt - Hidegen is ajánljuk! (Életforma)
Darált húsból sokféle finomság készíthető.Most a "hagyományos" változatot tesszük egy kicsit különlegessé. Hidegen is kiváló kirándulásokra, váratlan vendéek fogadására.
aug. 1
19:12
Optimális a Balaton vize (Infostart)
A Balaton vize rendkívül tiszta és átlátszó, mind a vízminőség, mind a vízállás optimális az üdülés szempontjából - hangsúlyozza az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének jelentése.
aug. 1
19:30
Vesd be a szexuális kungfu-t, a páratlan élvezetért! (Életforma)
Mintegy 8000 éven keresztül mély titok övezte a kínai történelemben, és csak a császár valamint a szűkebb elit gyakorolta, a késleltetett magömlés tudományát,- a szexuális kungfut. Betegségeket és a rettegett impotenciát előzték meg vele.
aug. 1
19:48
Drámai küzdelem a partra vetődött bálna életéért (Infostart)
Egyre kisebb az esély arra, hogy sikerül megmenteni Nagy-Britanniai Langstone-nál partra vetődött bálnát. Az állat mentésén hosszú órák óta dolgoznak, de lehetséges, hogy el kell altatni.
aug. 1
20:06
Olcsóbban ehet, aki együttműködik a "Céggel" (Infostart)
A csaknem két évtizede megszűnt keletnémet titkosrendőrség emlékét idéző lokált nyitott két német férfi Zur Firma (A céghez) néven - az egykori NDK lakói ezen a néven emlegették a saját állampolgárai után kémkedő titkosszolgálatot.
aug. 1
20:42
Westernlovasok fogták be a Zalában kószáló szürkemarhákat (Infostart)
Hét kecskeméti westernlovas pénteken befogta a Zala megyében csaknem másfél éve szabadon kószáló marhagulyát - tájékoztatta Magyar Zsolt, Kacorlak polgármestere az MTI-t.
aug. 1
22:12
Szélessávra kapcsolódtak az elszigetelt szerzetesek (Infostart)
Egy távoli walesi szigeten élő szerzetesi közösség belépett a 21. századba: beköttették a szélessávú internetet.

2008. augusztus 2. szombat

aug. 2
0:27
Fülledt erotika (HáziPatika)
Jön a nyár a maga erotikus töltetével. Levedlünk, mint a szitakötők; "falatnyi" ruha lóg a nőkön, a férfiak meg rajtuk - szemileg, később aztán nem csak... Nem biztos, hogy megfontolás nélkül, egyből fejest kell ugrani a jóba....
aug. 2
5:24
Brutális! Egy férfi lefejezte a mellette ülő utastársát. (Életforma)
A Greyhound busztársaság Kanadát átszelő járatán a szerda éjjeli órákban egy férfi egyszerűen lefejezte a mellette ülő utastársát.
aug. 2
6:18
Neveljünk virágot jövőre is! (Blikk)
Augusztusi munkák a kertben, így szaporíthatjuk a növényeket
aug. 2
6:18
Vigyázzon! A szemeknek is árt a klímaváltozás (Életforma)
A klímaváltozás miatt gyakoribbakká válnak majd az akár vakságot is okozó hályogok - jelentette ki egy ausztrál szakember. Andreas Müller, a Fred Hollows Alapítvány kutatója szerint az általános felmelegedés következtében nagyobb lesz a szemet érő ultraibolya-sugárzás.
aug. 2
6:20
Ilyen az ország tortája (Blikk)
Az ország születésnapja, azaz a közelgő augusztus 20. alkalmával a Miniszterelnöki Hivatal idén is felkérte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületét, hogy alkossanak meg egy tortaújdonságot. A győztes egy szatmári szilvával készült recept lett
aug. 2
6:22
Mozgás nélkül is fogyhatunk (Blikk)
LOS ANGELES – Néhány év múlvakapható lesz az amerikai csodagyógyszer, amellyel sportolás nélkül szerezhetünk kockahasat és bomba alakot.
aug. 2
8:24
A nyugtalan láb szindróma, mint betegség (Életforma)
Ritkán esik szó erről a betegségről, holott a statisztikák szerint a 30-79 éves népesség mintegy 10%-át érinti

Keresés