2008. augusztus 1. péntek

aug. 1
6:18
Letartóztatták a hittérítőt, aki a fagyasztóban rejtegette felesége holttestét (Infostart)
A mise alatt tartóztatták le azt az amerikai álpapot, aki feleségének hulláját a hűtőszekrényben rejtette el. A rendőrség azt gyanítja, hogy a férfi folyamatosan bántalmazta az asszonyt, aki 8 gyereket szült.
aug. 1
6:18
Mennyire harmonikus a szexuális életed? (Blikk)
Legyetek bátrak, és figyeljetek egymásra!
aug. 1
6:18
Ránctalanít, de megöli az agysejtjeidet! (Életforma)
Bejuthat a Botox az agyba? A legújabb kutatások aggasztó adatai a kezelés korábbi eredményeit cáfolják - számolt be a napokban Newsweek.
aug. 1
6:54
Testőrével kezdett ki a sztárénekesnő (Infostart)
Testőrével, az izraeli hadsereg volt katonájával jár Britney Spears.
aug. 1
7:12
Michael Schumacher balesetet okozott (Infostart)
Balesetet okozott a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher. A versenyzéstől már visszavonult német klasszis múlt vasárnap Angliában ütött el férfit.
aug. 1
7:30
"Megőrjít a tétlenség? Olvasd el tanácsainkat!" (Életforma)
Az aktív, tevékeny ember számára borzalmas, ha úgy érzi tétlenségre van kárhoztatva. Ha úgy érzi nem tudja, mit tegyen. Ha látja a célt, amit el akar érni, megtett mindent, amit tehetett, de még várnia kell.
aug. 1
8:06
Különös szörnyet sodort partra a víz - nézze meg! (Infostart)
Fura, félig emlős, félig hüllő lényre bukkantak az Egyesült Államokban, a Long Island-i Montauk városának partján. A sosemlátott lény mibenlétét illetően máris megindultak a találgatások. Van, aki szerint az amerikai kormány által pénzelt állatkísérletek félresikerült eredményével van dolgunk, mások pedig egy tévésorozat marketingkampányát vélik felfedezni a dolog mögött. Vannak prózaibb…
aug. 1
8:24
A lusta nők császárral szülnek? (Életforma)
Németországban az anyák 30 százaléka császármetszéssel hozza világra kisbabáját: a szakemberek szerint ez a metódus a szülések kétharmadánál felesleges rizikót jelent és ráadásul nagyon költséges is.
aug. 1
8:42
Meggyilkolta, elment bulizni, majd feldarabolta (Infostart)
Egy bőröndben találták meg egy 17 éves brit lány feldarabolt holttestét Brazíliában. Az áldozat korábbi barátja elismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot.
aug. 1
9:18
Azonnal olvasd el és add tovább, különben meghalsz! (Életforma)
Rákattantál? Hát valahogy én is így vagyok a rémes "körímélekkel". Gyanútlanul kinyitom, megnézem, elolvasom, aztán megrémülök.
aug. 1
9:24
Paprika, a méregerős pirula (Édenkert)
Paprika a gulyásban, pörköltben és zsíros kenyéren - hétköznapi jelenség. Paprika a fájdalomcsillapítóban és fogyókúrás készítményben - ez valami egészen új!
aug. 1
10:30
"Szörnyű! Szifilisszel megfertőzte a magzatomat is!" (Életforma)
A szifilisz (luesz, vérbaj) a klasszikus nemi betegségek egyike. Kórokozója a Treponema pallidum, amely egy dugóhúzóra emlékeztető alakú baktérium. A fertőzés szexuális úton terjed, átvihető közvetlenül vérrel, de átmegy a méhlepényen is a fertőzött anyáról gyermekére.
aug. 1
10:48
Megszületett a mozgás nélkül fogyasztó csodapirula (Infostart)
Kutatók kifejlesztettek egy tablettát, amely úgy fogyaszt és növeli az állóképességet, hogy fel sem kell kelni a kanapéról.
aug. 1
11:24
Fotóst köpött le a manchesteri sztár? (Infostart)
A rendőrség kihallgatta a Manchester United labdarúgóját, Wayne Rooney-t, mert állítólag leköpött egy fotóst.
aug. 1
11:24
Jakupcseknek is ikrei lesznek? (Életforma)
Manapság nagy" divat" ikreket szülni. Legalábbis egyre több hír szól a médiában arról, hogy a babák mostanság kettesével, hármasával jönnek a világra. Ráadásul a múlt heti szigethalmi ikertalálkozó több, mint 500 résztvevője - a 97 évestől a még meg nem születettekig - is prezentálták, hogy ez már hazánkban sem ritkaságszámba menő csoda.
aug. 1
13:30
"Aki a belsőt nem értékeli, az a külsőségekkel akarja pótolni..." (Életforma)
A reklámok általában azt sugallják, hogy akkor leszel teljes ember, ha olyan mosolyod van, mint egy barbi babának, akinek mind a harminckét foga látszódik, és természetesen hófehér.
aug. 1
14:18
Fiatalítsunk muskátlit a következő szezonra! (Édenkert)
Az átteleltetés gondját csökkenthetjük azzal, ha a nyár közepén a legszebb tövekről erőteljes dugványokat szedünk és azokat meggyökereztetjük.
aug. 1
14:24
Megtaláltuk Magyarország kedvenc vasárnapi ebédjét! (Életforma)
A legfinomabb húslevesek, szárnyasételek és sütik dobogós listáját állították össze az egyik internetes oldalon. De ahány ház, annyi szokás, - ezért arra kíváncsiak, ki, hogyan készíti el a finomságokat. Minden nyertes recept 10000 Ft-ot ér!
aug. 1
15:18
Amitől minden szúnyognak és kullancsnak rémálmai vannak! (Életforma)
Nyári esténket vagy akár egész napos túránkat az erdőben könnyen kellemetlenné tehetik a kullancsok és a szúnyogok. Sőt...ha nem vigyázunk a kis vérszívókkal, még komoly betegségekkel is megfertőzhetnek minket. Vannak azonban megoldások, hogy ők is és mi is élvezhessük a természet szépségeit - külön-külön.
aug. 1
15:36
Ismét jár a metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között (Infostart)
Újraindulhatott a forgalom a 3-as metró Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszán, ahol korábban baleset miatt leállt a metró, mert egy férfi beesett a vágányok közé péntek délután.
aug. 1
16:12
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a Jukosz egyik volt főrészvényesét (Infostart)
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte egy moszkvai bíróság pénteken Leonyid Nyevzlint, a felszámolt Jukosz olajipari óriáscég egyik volt főrészvényesét - közölte a taláros testület szóvivője.
aug. 1
16:30
Te is a hetedik főbűnbe estél? (Életforma)
A jóra való restség a Biblia szerint a hetedik főbűn. Bármily furcsa is, de a sikertől való félelem is halogatásra sarkallhatja az embert...
aug. 1
16:36
„El a kezekkel Papp Lajostól!” (Metropol)
Mintegy kétszázötven volt és jelenlegi betege, valamint szimpatizánsai tüntettek Papp Lajos, a Pécsi Tudományegyetem szívgyógyászati klinikaigazgatójának felmentése ellen az intézmény előtt pénteken.
aug. 1
17:24
Megölte kisfiát, majd felvágta az ereit (Infostart)
Düh és irigység vezethette azt a nőt, aki megölte a saját kisfiát, majd saját magával is végzett, hogy megleckéztesse a gyerek apját.
aug. 1
17:24
Finom sajtos vagdalt - Hidegen is ajánljuk! (Életforma)
Darált húsból sokféle finomság készíthető.Most a "hagyományos" változatot tesszük egy kicsit különlegessé. Hidegen is kiváló kirándulásokra, váratlan vendéek fogadására.
aug. 1
19:12
Optimális a Balaton vize (Infostart)
A Balaton vize rendkívül tiszta és átlátszó, mind a vízminőség, mind a vízállás optimális az üdülés szempontjából - hangsúlyozza az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének jelentése.
aug. 1
19:30
Vesd be a szexuális kungfu-t, a páratlan élvezetért! (Életforma)
Mintegy 8000 éven keresztül mély titok övezte a kínai történelemben, és csak a császár valamint a szűkebb elit gyakorolta, a késleltetett magömlés tudományát,- a szexuális kungfut. Betegségeket és a rettegett impotenciát előzték meg vele.
aug. 1
19:48
Drámai küzdelem a partra vetődött bálna életéért (Infostart)
Egyre kisebb az esély arra, hogy sikerül megmenteni Nagy-Britanniai Langstone-nál partra vetődött bálnát. Az állat mentésén hosszú órák óta dolgoznak, de lehetséges, hogy el kell altatni.
aug. 1
20:06
Olcsóbban ehet, aki együttműködik a "Céggel" (Infostart)
A csaknem két évtizede megszűnt keletnémet titkosrendőrség emlékét idéző lokált nyitott két német férfi Zur Firma (A céghez) néven - az egykori NDK lakói ezen a néven emlegették a saját állampolgárai után kémkedő titkosszolgálatot.
aug. 1
20:42
Westernlovasok fogták be a Zalában kószáló szürkemarhákat (Infostart)
Hét kecskeméti westernlovas pénteken befogta a Zala megyében csaknem másfél éve szabadon kószáló marhagulyát - tájékoztatta Magyar Zsolt, Kacorlak polgármestere az MTI-t.
aug. 1
22:12
Szélessávra kapcsolódtak az elszigetelt szerzetesek (Infostart)
Egy távoli walesi szigeten élő szerzetesi közösség belépett a 21. századba: beköttették a szélessávú internetet.

2008. augusztus 2. szombat

aug. 2
5:24
Brutális! Egy férfi lefejezte a mellette ülő utastársát. (Életforma)
A Greyhound busztársaság Kanadát átszelő járatán a szerda éjjeli órákban egy férfi egyszerűen lefejezte a mellette ülő utastársát.
aug. 2
6:18
Neveljünk virágot jövőre is! (Blikk)
Augusztusi munkák a kertben, így szaporíthatjuk a növényeket
aug. 2
6:18
Vigyázzon! A szemeknek is árt a klímaváltozás (Életforma)
A klímaváltozás miatt gyakoribbakká válnak majd az akár vakságot is okozó hályogok - jelentette ki egy ausztrál szakember. Andreas Müller, a Fred Hollows Alapítvány kutatója szerint az általános felmelegedés következtében nagyobb lesz a szemet érő ultraibolya-sugárzás.
aug. 2
6:20
Ilyen az ország tortája (Blikk)
Az ország születésnapja, azaz a közelgő augusztus 20. alkalmával a Miniszterelnöki Hivatal idén is felkérte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületét, hogy alkossanak meg egy tortaújdonságot. A győztes egy szatmári szilvával készült recept lett
aug. 2
6:22
Mozgás nélkül is fogyhatunk (Blikk)
LOS ANGELES – Néhány év múlvakapható lesz az amerikai csodagyógyszer, amellyel sportolás nélkül szerezhetünk kockahasat és bomba alakot.
aug. 2
8:24
A nyugtalan láb szindróma, mint betegség (Életforma)
Ritkán esik szó erről a betegségről, holott a statisztikák szerint a 30-79 éves népesség mintegy 10%-át érinti
aug. 2
8:42
Autókat emelget a Szuperkölyök (Infostart)
Barátai autóit emelgetve edz a legerősebb brit iskolás, aki 17 évesen saját testsúlyának kétszeresét tudja megmozgatni.
aug. 2
9:12
Készítsünk gyümölcsbort! (Édenkert)
Gyümölcsbor készítésére sokféle gyümölcsöt fel lehet használni, a lényeg, hogy levet tudjunk belőle facsarni.
aug. 2
9:18
Kapósak a 100 milliárd dolláros bankjegyek (Infostart)
Zimbabwéban a 100 milliárd dolláros bankjegy nagyjából 550 forintot ér, a gyűjtők azonban jóval többet is hajlandóak kifizetni az interneten egy-egy "soknullás" papírpénzért.
aug. 2
9:18
Még a napra is lehetünk allergiásak? (Életforma)
Ha itt a nyár, itt van a napozás, barnulás ideje. Fontos azonban figyelembe venni, hogy kinek milyen a bőrtípusa és annak megfelelően, mértékkel szabad csak a napon tartózkodni.
aug. 2
9:36
A barnák sikeresebbek a szerelemben és a karrierben (Infostart)
A férfiak állítólag jobban kedvelik a szőke nőket, ám egy kutatás bebizonyította, hogy a barnák sikeresebbek a munkában és a szerelemben.
aug. 2
10:12
A világ leghaszontalanabb és legátütőbb találmányai (Infostart)
Egy angol internetes felmérés szerint a lábmasszírozó és a kenyérsütő a leghaszontalanabb szerkezet, míg a mobil és a laptop változtatta meg leginkább az emberek mindennapjait.
aug. 2
12:36
Lerepült a postás teherautó vezetőfülkéje - képek (Infostart)
Két ember életét vesztette, amikor két jármű frontálisan összeütközött hajnalban a Veszprémet elkerülő körgyűrűn, a tapolcai elágazó közelében.
aug. 2
13:30
9000 pár házasodik az olimpia nyitónapján (Életforma)
2008. augusztus 8-án nem csak az olimpia kezdődik, hanem erre a napra időzítette mintegy 9000 kínai pár az esküvőjét is.
aug. 2
14:42
Képriport: családi háznak ütközött egy kocsi (Infostart)
Egy családi háznak ütközött egy személygépkocsi szombaton kora délután a főváros XVI. kerületében, a Sasvár utcában - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
aug. 2
17:06
Azt sem tudják, ki az apa (Infostart)
Brit statisztikák szerint az apasági perek ötödénél az anyák nem a megfelelő embert nevezték meg apaként.
aug. 2
17:24
Rágózásért is pofon járt (Életforma)
A belépőm egy hatalmas pofon volt, mert az első napon kötelező díszfelvonuláson, úttörőhöz nem méltóan rágóztam, és ezt zokon vette az egyik táborvezető.
aug. 2
18:00
Busz és autó ütközött az Oktogonnál (Infostart)
Összeütközött szombaton délután a 105-ös autóbusz és egy személygépkocsi a fővárosban, az Oktogonnál. A balesetben a buszon utazók közül két ember megsérült - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
aug. 2
19:12
Képriport: kamion rohant egy sörözőbe - hat sérült (Infostart)
Egy kamion és egy személyautó ütközött a XVIII. kerületben, a Gyömrői út és a Csévéző utca kereszteződésében.

Keresés