2008. június 1. vasárnap

jún. 1
6:05
Laptop csak csajoknak! (Blikk)
Színes notikkal rukkolt elő az egyik gyártó
jún. 1
6:21
"A WC papíron vitatkozunk, vagy szexelünk?" (Életforma)
A vizsgálat szerint a nők élen állnak a másik piszkálásában, továbbá azt sem árt tudni, hogy a statisztikák szerint a csúnya szokások egy idő után kifejezetten csúnya válásokhoz is vezethetnek.
jún. 1
7:27
A legszexibb internetes szépségek (Életforma)
Miért jó digitalis modellekkel dolgozni? Ők ugyebár soha nem öregednek meg. Nincsenek rossz napjaik, és a valós modellekkel ellentétben, egyszerre akár több helyen is felléphetnek.
jún. 1
8:17
Prostituáltat keresett, miután kiirtotta családját a szexőrült férfi (Infostart)
Egy angol férfi kegyetlen hidegvérrel lelőtte feleségét és 9 hónapos gyerekét amerikai otthonukban, majd Londonba utazott, ahol prostituáltakat keresett fel.
jún. 1
8:17
Ha Ausztria felé indulsz nyaralni, figyelj erre! (Életforma)
A labdarúgó EB miatt visszaáll ideiglenesen a határellenőrzés az osztrák-magyar határon.
jún. 1
8:49
Egy farkatlan hal buktatta le a betörőt (Infostart)
Lakásának kirablóját vette fel egy taxisofőr Kínában: a férfinak gyanús lett ugyan az utasánál lévő fagyasztott hal, aztán elhessegette a gondolatot, hogy az esetleg az övé lehet.
jún. 1
9:22
Az egészséges emésztés 10 parancsolata. (Életforma)
A rossz emésztés kihat az egész szervezetre, hiszen nem szívódnak fel pl. azok a fontos ásványi anyagok, vitaminok, amelyek elengedhetetlenek egészségünk megőrzéséhez.
jún. 1
9:36
Lilaakác - pergolára született (Édenkert)
Lilaakác köz: itt teregetik szennyesüket a Született feleségek című sorozat főszereplőnői. De vajon miért lilaakác? Honnan jön a sármos Wisteria Lane utcanév?
jún. 1
10:27
A bőrráktól nem véd meg semmi, ha nem vigyázol! (Életforma)
Az ózonlukról szóló hírek miatt még azok is beszerzik - gondos előrelátással - a napozókrémeket, akiknek erre korábban nem volt szükségük, s úgy gondolják, most már védve lesznek, kidobják hát habtestüket a napra.
jún. 1
11:17
"Te emlékezni fogsz az első tanító nénidre?" (Életforma)
Tisztelettel adózom e napon nemcsak volt tanítóimnak, tanáraimnak, hanem mindazon pedagógusnak, akire így emlékeznek majd diákjai 20-30-40 év múlva is!
jún. 1
12:28
Isteni! "csirkemellfilé sonkában, zöldségágyon" (Életforma)
Bár első olvasásra bonyolultnak tűnhet a recept, de valójában nem komplikált!
jún. 1
13:20
"Te mit kívánnál ma - egy aranyhaltól"? (Életforma)
Volt egyszer egy szegényember. Olyan szegény volt, hogy, akár most is élhetne. Hát egyszer sétál a folyó partján, és látja, hogy egy aranyhalacska vergődik a parton.
jún. 1
13:21
Baleset a Gyömrői úton - képek (Infostart)
Egy villanyoszlopot is kidöntött egy szerencsétlenül járt motoros vasárnap délelőtt Budapesten, a Gyömrői úton.
jún. 1
14:28
Dohányzol? Vigyázz, levághatják a lábad! (Életforma)
A XIX. században ismertettek először olyan eseteket, hogy az artériák és vénák belsejét bélelő hártya gyulladása következtében dohányzó férfiak lábát kellett amputálni.
jún. 1
15:18
Baleset az M5-ösön - képekkel (Infostart)
Öten sérültek meg vasárnap délután az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán a 24. kilométernél, a helyszínre mentő és mentőhelikopter is érkezett, utóbbira végül nem volt szükség - mondta el az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) ügyeletese az MTI-nek.
jún. 1
15:18
"Milyen színt válasszak?" - Lakásfelújítás 1. rész (Életforma)
Egy szoba berendezésének tervezésekor, a színek kiválasztása előtt fontoljuk meg alaposan milyen hatást akarunk elérni, mire akarjuk a helységet használni, és nem utolsósorban, hogy mik az adott helység adottságai, hisz ez nagymértékben befolyásolhatja választásunkat.
jún. 1
15:52
Részeg duhajkodók verték szét a londoni metrót (Infostart)
Botrányba fulladt a londoni alkoholbúcsúztató: részeg fiatalok törtek-zúztak a brit főváros metróin, pedig eredetileg csak egy jót akartak bulizni az utolsó olyan estén, amikor még ihattak alkoholt a tömegközlekedési eszközökön.
jún. 1
16:26
Halálos baleset Ordacsaehinél (Infostart)
Egy ember életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt az M7-es autópályán, az Ordacsehi leágazónál - közölte a rendőrség az MTI-vel.
jún. 1
16:26
"Ekcémás vagy? Van néhány jó tanácsunk!" (Életforma)
Amellett, hogy az ekcémát kiváltó okokat próbáljuk megszüntetni, van néhány olyan hasznos módszer, életmódbeli változtatás, mely enyhítheti a tüneteket.
jún. 1
17:17
"Milyen a Te utad? Könnyű, vagy nehéz?" (Életforma)
"Titkon sejti, hogy csak út van és nincs végállomás, bonyolultabban, az út maga a cél. S kémleli a tájat, oázist keres, aztán legyint. Mert gyanítja már, nincs könnyű vagy nehéz. Csak igaz van és hamis. "
jún. 1
17:34
A hatos lottó 22. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A hatos lottó 22. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 13, 22, 27, 32, 41, 43.
jún. 1
20:24
Diákjának szexrabszolgája akart lenni a tanárnő (Infostart)
Szexuális zaklatás vádjával áll bíróság előtt egy melbourne-i tanárnő, aki arra akarta rávenni 15 éves fiú tanítványát, hogy kezelje őt szexrabszolgaként. Ügyvédje szerint azonban a bíróság előtt nem fogja bűnösnek vallani magát.
jún. 1
20:58
Sperma, méhlepény - Gusztustalan meglepetések az arckrémekben (Infostart)
Nagy és kellemetlen meglepés érné a nőket, ha tudnák, milyen egzotikus és gusztustalan alapanyagokból készül a kedvenc arckrémjük.
jún. 1
21:51
A szabadidő fontosabb a gazdagságnál (Infostart)
A szabadidő és a morálisan vett jó élet fontosabb a gazdagságnál - derült ki egy Új-Zélandon készített közvélemény-kutatásból.

2008. június 2. hétfő

jún. 2
5:31
Szadomazo orgia miatt inthet búcsút posztjának a sportvezető (Infostart)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú vezetője szerint távoznia kell hivatalából Max Mosleynak, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének.
jún. 2
5:33
Kalapács alatt a legendás elnök ritkaságai (Infostart)
Franklin Delano Roosevelt híres puha kalapja, az általa aláírt utolsó csekk és a róla halála napján készített festményvázlatok is kalapács alá kerülnek.
jún. 2
6:07
Így lesz szép a dekoltázs! (Blikk)
Íme a mellfeszesítő torna
jún. 2
6:26
Kitüntetik a lelkes utcaseprőt (Infostart)
Elsöprő sikere van egy utcaseprőnek Nagy-Britanniában: tekintélyes közösségi kitüntetést kapott Peterborough városától, amiért tovább söpör.
jún. 2
6:26
"Tompa az agyad?" Komoly betegség jele lehet! (Életforma)
A krónikus fáradtság miatt szenvedő panaszos éveken át hiába próbálta győzködni orvosát, a munkáltatóját, barátait, sőt még a családtagokat is, hogy a gondot okozó tüneteket nem csak képzeli, hanem valóban túl gyenge, erőtlen.
jún. 2
7:20
"Idegesített, hát inkább beleszerettem!" (Életforma)
Walster 2 komponensből álló modelljét sok kutató leellenőrizte több tucat tanulmány keretein belül. Eredményeik egy az egyben alátámasztják az elméletet, ami fényt derít arra, hogy az emberek miért szeretnek bele gyakran olyasvalakibe, aki nem bánik jól velük.
jún. 2
7:20
Meghalt Yves Saint Laurent - videók a zseniális divattervezőről (Infostart)
Hetvenegy éves korábban vasárnap este elhunyt Yves Saint Laurent világhírű francia divattervező - közölte a Bergé-Saint-Laurent Alapítvány. Yves Saint Laurent a XX. század egyik legzseniálisabb divattervezője, aki gyakran merész kreációival új irányt adott a divat világának.
jún. 2
7:57
A tudomány is segíti a szerelembeesést a metrón (Infostart)
A párizsi közlekedési főilletékesek egészen más problémákkal foglalkoznak, mint budapesti kollégáik. A franciák szociológusokat bíztak meg azzal, hogy tanulmányozzák a párizsiak metrózás közben kifejtett szerelmi aktivitását. A társadalomtudósok azon szorgoskodnak, hogy még izgalmasabá és eredményesebbé tegyék a tömegközlekedők párkapcsolati tevékenységét.
jún. 2
8:32
"Mától ingyenes szűrés! Menj el Te is!" (Életforma)
Idén már második évébe lépett a Magyar Szív Egyesület példa nélkül álló szűrő-megelőző oktató koleszterinkampánya, amelynek elindulását a riasztó hazai egészségügyi statisztikák indokolták; sikerességét pedig két reprezentatív felmérés pozitív mérlege igazolta.
jún. 2
9:19
Mikor kell a nőknek több A-vitamin? (Édenkert)
A-vitamin kell a növekedéshez, így bevitelére még nagyobb szükség van a várandósság és szoptatás időszakában. Hogyan szerezzük be?
jún. 2
9:39
A lovaglás pozitív hatásai (Életforma)
A történészek szerint lovas-nép a magyar. Volt idő, amikor egy arab utazó úgy jellemzett minket, hogy egész nap lovon ülünk, még az étkezések kedvéért sem szállunk le onnan. Ez az életmód mára persze teljesen letűnt, ám a lovaglás nemcsak kitűnő sportág lett, hanem számos kedvező pszichés, szociális hatása is van.
jún. 2
10:02
Véres ruhában igazították útba a rendőröket a gyanúsítottak (Infostart)
Késsel többször megszúrtak, majd kiraboltak egy fiatalember hétfőre virradóra a főváros VIII. kerületében; a feltételezett tetteseket őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A feltételezett tettesek véres ruhában próbálták meg elterelni a kiérkező rendőrök figyelmét.
jún. 2
10:26
"Tessék kevesebbet idegeskedni!" De hogyan? (Életforma)
"Idegalapon van!" - hányszor, hányféle betegség tüneténél halljuk orvosunktól ezt a rövidke mondatot. Nehéz lenne felsorolni.
jún. 2
11:38
"Sandra Bullock hozza Európába az új csodát" (Életforma)
Az ARTISTRY Creme LuXury - A legfejlettebb tudományos és technológiai felfedezéseket felhasználva segít bőrének, hogy 15 évvel fiatalabb bőrre jellemző módon működjön.
jún. 2
12:12
Újabb motoros-halál - teljes útzár Csongrád határában (Infostart)
Halálos baleset történt Csongrád határában a 451-es főúton hétfőn. A balaesetben életét vesztette az a motoros, aki az előzetes adatok szerint a település közelében, hátulról egy teherautónak csapódott.
jún. 2
12:40
Baktalórántháza-Ferencváros: a rendőrség is közbelépett (Infostart)
Rendbontások miatt két embert előállított a rendőrség a Baktalórántháza-Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, egy szurkolót pedig a mentők szállítottak kórházba súlyos sérüléssel.
jún. 2
13:30
Távkapcsolók szorításában élünk (Infostart)
Háztartásonként 3,2 darab távirányító: a magyar háztartásokban átlagosan több mint három távirányító található. A Hama Magyarország nem reprezentatív felmérés szerint a magyar háztartások felében ötnél is több távkapcsoló áll rendelkezésre, de nem csekély számban használnak hét vagy annál több távkapcsolót a szórakoztatóelektronikai eszközök vezérlésére.
jún. 2
13:30
Üzenet Mindenkinek! (Életforma)
Persze, hogy megint elvállaltam, ugyan úgy, mint öt évvel ezelőtt. Tudtam, hogy kisebb-nagyobb idegbajjal fogok közben megküzdeni, de a mellékhatások ellenére ismét megszerveztem - immár a 30 éves osztálytalálkozót.
jún. 2
14:29
Biztos, hogy "nagyra nő", ha rosszul eszik? (Életforma)
Túl sok cukor, csokoládé, chips van a kisiskolások "étlapján". Ahhoz, hogy ez a kép pozitív irányba változzon, a szülők és a szakemberek ismereteinek folyamatos bővítésére is szükség van, mivel a kérdőív alapján a megkérdezett gyermekorvosok és védőnők sem tudnak "napra készen" mindent a kiegyensúlyozott táplálkozás egyes témaköreiről, különösen a telítetlen zsírsavak táplálkozásbeli előnyeiről.
jún. 2
14:33
Piercing- és fémallergia (Blikk)
A lakosság körülbelül húsz százaléka érzékenyen reagál a különböző fémekkel történő érintkezésre, leginkább a nikkelre és a krómra
jún. 2
15:52
13+1 tipp napozáshoz, nyaraláshoz (Életforma)
Végre ledobhatjuk magunkról a mindent eltakaró ruháinkat, hogy fedetlen bőrünket idén is kitegyük a hőségnek és az eddigieknél erősebb napsugárzásnak. Komfortérzetünk szinten tartása mellett azonban ügyeljünk bőrünk védelmére is!
jún. 2
15:54
Megszűnt a traumatológia a diósgyőri kórházban (Metropol)
Megszűnt a baleseti sebészeti ellátás Miskolcon a diósgyőri kórházban; június elsejétől a betegeket a megyei kórházban fogadják - mondta Veres László, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője az
jún. 2
16:21
"Képtelen vagyok irányítani az életem!" (Életforma)
Sokan talán odáig is eljutnak, hogy érzik, tudják rossz lelkiállapotban vannak, és csupán a fizikai és szellemi túlterhelés rovására írják, idegi kimerültségnek titulálják. Az "idegi kimerültségben" azonban már benne van a lelki egyensúly felborulása.
jún. 2
16:21
Leégett a Gomba étterem Révfülöpön - képekkel (Infostart)
Kigyulladt és teljesen leégett a Gomba étterem Révfülöpön; a tűz következtében a helyiségben két gázpalack felrobbant, személyi sérülés nem történt.
jún. 2
17:16
Tom Cuise és Katie Holmes új házát megszállták a sztárok - képekkel (Infostart)
Mint minden házaspár, így Tom Cruise és Katie Holmes is partival akarta megünnepelni új otthonát, ahova egész sereg vendéget hívtak meg. Az egy négyzetméterre eső sztárok száma vasárnap este az álompár Beverley Hills-i otthonában volt a legmagasabb.
jún. 2
17:26
"Mitől védenek minket a fito-komponensek?" (Életforma)
A tudósok még távolról sem derítették fel a növényi hatóanyagok összes kedvező hatását, de laboratóriumi kísérletek alapján a fito-komponensek antioxidáns-hatásúak és megakadályozzák a szabadgyökök és karcinogének elszaporodását.

Keresés