2008. június 1. vasárnap

jún. 1
0:04
Hang-hullámok - úszás zenére (Pazar Cuccok)
Ami azt illeti nem panaszkodhatunk a sportos és vízálló kütyük terén. Ha búvárkodni megyünk vihetjük a pénztárcánkat, óránkat, fényképezőgépünket. Futáshoz apró, karra csatolható, rázkódástűrő ...
jún. 1
0:24
Egy húron pendülnek az it-világ pr-marketing szakemberei (terminal)
Több kérdéssel próbáltunk viszályt teremteni néhány, az it-piacon tevékenykedő marketingguru között, ám feltett kérdéseinkre már-már mértani pontossággal ugyanúgy válaszoltak. A leheletnyi különbségeket az informatikai piacon elfoglalt különböző posztjukkal, beosztásukkal tudjuk csak magyarázni.
jún. 1
0:28
Túl az ötmillión (terminal)
A T-Mobile előfizetéseinek száma meghaladta az ötmilliót, a lapunknak nyilatkozó Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese szerint a három mobilszolgáltatónál akár 20 millió előfizetés is lehet majd.
jún. 1
0:57
Az Indy 4 büntetett a hazai mozipénztárakban (SG)
Egyesek a sárga földig lehordják Indiana Jones visszatérését, mások istenítik, mely George Lucas elmondása szerint is visszatért a B-filmes gyökereihez. Ami a lényeg, a közönség sem bírt magával.
jún. 1
3:46
A Heroes 3. szezonjának első képsorai (SG)
Bár még meglehetősen messze van a szeptember 22-i Heroes-premier, a három órás nyitány tudata minden bizonnyal örömmel tölti el a rajongókat, főképp, hogy megérkeztek az első előzetesek is az új évadból.
jún. 1
6:52
Futball Európa-bajnokság élőben az interneten (SG)
Az ORF a futball Európa-bajnokság minden mérkőzését online is közvetíti.
jún. 1
6:54
Fejlesztik a Ferihegyi repülőtér utasbiztonsági rendszereit (SG)
A Budapest Airport (BA) több mint 3,5 millió euróért - csaknem 900 millió forintért - vásárolt új röntgengépeket, mágnes kapukat és más utasbiztonsági berendezéseket.
jún. 1
7:57
Exkluzív bemutató: 5 megapixeles tapimobil - Samsung F480 (terminal)
Élőfotós bemutató a dél-koreai gyártó egyik legfrissebb és egyben legizgalmasabb mobiltelefonjáról.
jún. 1
10:42
Biztonságos internethasználat a gyermekeknek és családoknak (prim)
A Trend Micro elindította új, világméretű kezdeményezését, melynek célja, hogy felhívja a fiatalok, a szülők és a tanárok figyelmét az internetbiztonság fontosságára, amellyel a "kibergyerekek" generációja nap mint nap szembesül.
jún. 1
10:59
'Napot! (GameStar)
Június első napján reméljük a játékipar sem pihenget és lesz mit megosztani Veletek!
jún. 1
10:59
Street Fighter 4 - Epic trailer (Gamekapocs)
A Capcom ma közzétett egy újabb mozgóképet a készülő Street Fighter 4-ből, amelyben néhány már régről ismerős karaktert csodálhatunk meg harc közben.
jún. 1
10:59
IVSZ-IVeTár együttműködés a dél-dunántúli régióban (prim)
Az IVSZ (Informatikai Vállalkozások Szövetsége) céljait és tevékenységét tekintve hasonló elkötelezettségekkel rendelkezik, mint a pécsi székhelyű IVeTár (Informatikai Vezetők Társasága). A két szervezet együttműködési megállapodást írt alá 2008. májusában.
jún. 1
11:01
Call of Duty 4 - Variety Map Pack PC-re! (GameStar)
A konzolokra már jó ideje elérhető Variety pályacsomag jövő héten végre PC-re is tiszteletét teszi, ráadásul mindezt ingyen teszi!
jún. 1
11:03
Dead Space - Animated Comic #2 (GameStar)
Az EA égisze alatt készülő Dead Space animációs sorozata egy új kedvcsinálóval jelentkezett!
jún. 1
11:16
Heti Fókusz - ez történt a héten (Gamer365)
A most lezajlott hét legfőbb eseménye egyértelműen a Ubidays 2008 volt, így a legtöbb említésre méltó történés is innen érkezett: kiderült például néhány újdonság az új Prince of Persia játékról,de bejelentették a sokak által várt Beyond Good & Evil 2-t is.
jún. 1
12:46
Megszüntetik Friderikusz műsorát (SG)
Az egykoron a szórakoztató talkshow-kat és híres sztárvendégeket alkalmazó műsorokat idehaza meghonosító műsorvezető az utóbbi időben sztahanovista politikai újságíróként tevékenykedett.
jún. 1
12:48
Felelősségre vonást ígér a Deutsche Telekom vezére (SG)
A Deutsche Telekom vezérigazgatója a hétvégén szigorú felelősségre vonást ígért a cég ismertté vált megfigyelési ügyével kapcsolatban.
jún. 1
13:13
(Hírek) CoD 4: hivatalos pályacsomag PC-re is (PC Guru)
A fejlesztők által méltatlanul mellőzött PC-s platform kimaradt a játék megjelenése után nem sokkal kiadott hivatalos pályacsomagokból - mostanáig!
jún. 1
13:20
Megfigyelési botrány - szigorú felelősségrevonást ígér a DT-vezér (terminal)
A német kormány bizalma továbbra is teljes René Obermann iránt.
jún. 1
13:30
(Hírek) Dracula: Origin - a demó (PC Guru)
A Frogwares folytatja a klasszikus, a XIX. századi irodalmi művek feldolgozását, a Sherlock Holmes történetek után most Bram Stoker Draculája volt soron...
jún. 1
13:37
Hullanak a szereplők a krimisorozatokban (SG)
A Helyszínelőkben történt sokkoló halálesetről már írtunk, de úgy tűnik, hogy a többi nyomozós sorozat sem akart lemaradni és nem egy készítői úgy döntöttek, hogy az idei finálékra megritkítják az állandó szereplőiket.
jún. 1
13:39
Lencsevégen a Radeon HD 4850 (SG)
Tajvani forrásból származó képek kerültek fel az elmúlt napokban az internetre az AMD új sorozatának legkisebb példányáról. Az S3 eközben újabb olcsó megoldással kísérletezik, DirectX 10.1 támogatással.
jún. 1
13:41
Intel: csúszik a Centrino 2 (SG)
A processzorgyártó elismerte, hogy technikai problémák miatt kénytelen elhalasztani a platform tagjainak sorozatgyártását, ám a dömping augusztusban indulhat. Ősszel jönnek viszont az ikermagos Atomok.
jún. 1
14:03
(Hírek) Fable 2: legyél benne a játékban! (PC Guru)
Peter Molyneux és csapata egyedülálló lehetőséget kínál számodra: ha kreatív vagy, portréd bekerülhet a játékba, így több millió játékos derülhet rajtad, mindenki örömére...
jún. 1
14:23
Mesterséges intelligencia a marskutatásban (Agent Portal)
Az Európai Űrügynökség marsszondája és a földi állomás közötti adatátvitelt intelligens ütemező-programmal próbálják zökkenőmentessé tenni. Mivel a szondán korlátozott mennyiségű adat tárolható és csak egy bizonyos időablakban lehet kapcsolatot létesíteni a földdel, így a logisztikai problémák mindig komoly adatvesztéssel járnak.
jún. 1
15:02
Street Fighter IV - Epic Trailer (GameStar)
A héten a Capcom megerősítette a Street Fighter IV PC-s eljövetelét, amit egy vadonatúj mozgóképpel ünnepeltek a japánok.
jún. 1
15:52
A TV2 ismét előveszi a Csillagkaput (SG)
Miközben a hazai rajongók türelmetlenül várják, hogy a TV2 leadja a Csillagkapu befejező, 10. szezonját, a csatorna némiképp megpróbálja enyhíteni a várakozás okozta gyötrelmeket.
jún. 1
15:59
(Hírek) Frontlines: FoW add-on érkezik (PC Guru)
A THQ remek időzítéssel dobta piacra a Kaos Studio taktikai akciójátékát. A cucc persze nem volt hibamentes, de a srácok azon vannak, hogy ezt elfeledtessék velünk...
jún. 1
16:43
Személyre szóló küldemények és egyedi nyomtatványok (prim)
Küldjünk egyénenként változó grafikájú DM-levelet, vagy kedveskedjünk gyakran utazó ügyfelünknek az aktuális nyaraláshoz illeszkedő térképpel, amelyen feltüntetjük a fontosabb látnivalókat. A Xerox nyomdai megoldásai ilyen és ehhez hasonló kommunikációs anyagok elkészítését teszik lehetővé, amelyekkel a Prime Rate nyomda múlt heti rendezvényének résztvevői is megismerkedhettek.
jún. 1
17:00
WiC: Soviet Assault - First Wave Trailer (GameStar)
A svéd Massive Entertainment műhelyében készülő World in Conflict kiegészítés egy új mozgóképpel örvendeztette meg rajongóit.
jún. 1
17:00
Két új Xbox 360 cím az E3-on? (x360) (Gamer365)
A Computer and Videogames csapata a közelmúltban egy Microsoft-hoz közeli forrástól olyan információkat kapott, melyek szerint hamarosan két nagy Xbox 360 címet fognak bejelenteni a redmondiak.
jún. 1
17:17
LCD televíziók, DVD-felvevők: fellendíti-e a piacot a labdarúgó EB? (prim)
A GfK Hungária Kereskedelem és Technológia területének adatai szerint a legutóbbi, 2006. évi labdarúgó  vb a szórakoztatóelektronikai eszközök közül az LCD tv-k piacára volt legnagyobb hatással. Az idei Európa-bajnokságot megelőző hónapokban a tendencia azonban már nem tűnik ilyen kedvezőnek, bár áprilistól erőteljes árverseny indult meg az árucsoportban. A DVD-felvevők iránti keresletet szintén…
jún. 1
17:34
Már kapható a világ első 2 az 1-ben szerverpengéje (prim)
A HP bejelentette a világ első 2 az 1-ben szerverpengéjét, amely a felhasználóknak széles tartományban méretezhető  adatközpontok megvalósítását  engedi meg kevesebb energia- és helyigénnyel. A Web 2.0 és HTC (high-performance computing) alkalmazások az adatköpontokban a szerverek százait, ezreit igénylik több petabájt (PB) tárolókapacitással és nagy teljesítménnyel. Ezek a környezetek nagyobb…
jún. 1
18:08
Az EU-n kívüli roaming díjak emelésével kompenzálnak a mobilszolgáltatók (prim)
Az Informa Telecoms and Media legújabb felméréséből az derül ki, hogy a legtöbb mobilszolgáltató az Európai Unión kívüli barangolási díjak emelésével igyekszik pótolni azt a kiesést, amit az Unión belüli roaming tarifák maximalizálása okoz.
jún. 1
18:24
Értik a rendszert a gazdák (prim)
Szinte törvényszerű, hogy a médiumok egymás közötti, már nem is versenye, sokkal inkább harca következtében a jó hír gyakorlatilag már nem is hír - állapítja meg a Business Online szerkesztője a Büszke vagyok a gazdáinkra című írásában.
jún. 1
18:34
(Hírek) Street Fighter 4 - epikus videó (PC Guru)
A verekedős játékok keresztapja egy nagy visszatérésre készül, PC-n és konzolon egyaránt. Az eddig kiadott legjobb videó következik, szerintem.
jún. 1
18:58
Újabb Soul telefon a Samsungtól (prim)
A Samsung bemutatta a Soul csúcskategóriás mobilcsalád harmadik tagját, a Soulb (Spirit of Ultra) elnevezésű készüléket.
jún. 1
18:58
Az aggyal játszanak a kozmikus részecskék? (SG)
Sok minden átfut a fejünkön amikor álomba merülünk, a Nemzetközi Űrállomáson azonban megtapasztalható, amikor ez szó szerint végbemegy.
jún. 1
19:15
Alpha Protocol - Michael Thorton bevetésen (Gamekapocs)
Az Obsidian műhelyében készül az Alpha Protocol nevű játék, amelyben Michael Thorton, egy ügynök szerepébe bújhatnak a játékosok.
jún. 1
19:32
Guitar Hero: Aerosmith - itt a részleges tracklista (Gamekapocs)
Hamarosan boltokba kerül a Guitar Hero legújabb, a legendás Aerosmith karrierjét feldolgozó része, melynek nyilvánosságra került a részleges tracklistája.
jún. 1
19:50
Digitális zsebóra internettel és más extrákkal (prim)
Egy ismert designer bemutatta egy All In One zsebóra terveit. Elképzelése szerint az internetképes eszköz egyben mobil és mp3-lejátszó is volna.
jún. 1
19:50
Gears of War 2 - kiderült a pontos érkezési dátum? (Gamekapocs)
A Gears of War egyik szinkronszínésze kotyogta el Marcus Fenix újabb kalandjainak pontos érkezési dátumát a héten megrendezett Wizard World rendezvényen.
jún. 1
19:51
Street Fighter IV: epikus trailer (x360,ps3,pc) (Gamer365)
Ma sem maradunk Street Fighter IV újdonság nélkül, a hét második felében lezavart Captivate 08-on prezentált trailer határozottan látványos, és adrenalin pumpáló darab.
jún. 1
19:58
(Játéktesztek) Grand Theft Auto: Vice City (PC Guru)
Találós kérdés: mi köze a lemmingeknek Al Caponéhoz? Nincs itt semmi vicc, nem lesz poén, csak sokszoros áttét. Olyannyira sokszoros, hogy nyugodt lélekkel be lehetne tenni fődíj kérdésnek egy negyvenmilliós kvízműsorba, igen kevesen találnák ki, hogy az összekötő kapocs a DMA Design fejlesztő csapata...
jún. 1
20:00
(Hírek) Conan lealázta Niko Belicet! (PC Guru)
A Funcom barbáros MMORPG-je már az előrendelésekben is csúcsot döntött, most pedig az európai listák élére törve letaszította trónjáról a GTA negyedik részét is...
jún. 1
20:23
A jövő heti játékmegjelenések (Gamekapocs)
A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.
jún. 1
20:40
Nagy felbontású DVD-lejátszó a Toshibától (prim)
A Toshiba még ebben az évben előrukkol legújabb fejlesztésével, egy a hagyományos DVD-ket nagy felbontásban megjelenítő lejátszóval.
jún. 1
21:05
(Hírek) Beyond Good & Evil 2: casual irány?! (PC Guru)
A nemrég lezajlott Ubidays számomra legkedvesebb meglepetése Jade és Pey’J kalandjainak folytatása volt. Nos, a cég elnöke meglepő kijelentést tett...
jún. 1
21:50
Két tizenéves térítette el a Comcast adatforgalmát (prim)
Név nélkül nyilatkozott a sajtónak az a két amerikai tinédzser, akik szerdán behatoltak a Comcast internet-szolgáltató rendszerébe, eltérítették a szolgáltatás adatforgalmát, majd a honlap tartalmát is eltüntették.
jún. 1
23:51
Splatterhouse Előzetes (Gamekapocs)
Mindig is imádtam a nagy klasszikusok modern feldolgozásait. Persze, ma már sírunk, hogy nem tudják visszaadni a régi hangulatot, de mit várunk, ha húsz éve még az is nagy szám volt, ha a képernyőn megjelenő 6 pixel színesen villogott. Nagy örömömre most sorra készülnek a remakek, a Bionic Commando és a Golden Axe után pedig újabb nosztalgia címet vehetünk fel a beszerzési listára, és ez nem más,…

Keresés