2008. június 2. hétfő

jún. 2
13:04
Új közösségi webhely és hírportál (Metropol)
A Pannon GSM Távközlési Zrt. infosarok.hu néven egy új, beágyazott hírportált is tartalmazó webhelyet, illetve az internet használatot is megkönnyítő útmutató szolgáltatást indít.

2008. június 5. csütörtök

jún. 5
10:42
Terrortámadás a neten (Metropol)
Veszélyesen gyenge az EU-ban az internetezők és az egész hálózat védelme, ezért nagy az esélye egy új, digitális szeptember 11-ének. Friss jelentésében ezt állítja az Eu ropean Network and In for mation Security ügynökség.

2008. június 9. hétfő

jún. 9
18:56
A Samsung új készüléke megelőzte az Apple iPhone 2-t (Metropol)
Új érintőképernyős mobiltelefonját harangozta be hétfőn a Samsung Electronics Co., egy nappal megelőzve az Apple régóta várt bejelentését második generációs iPhone 2-jének piacradobásáról.

2008. június 10. kedd

jún. 10
13:47
Európába jött az iPhone 3G (Metropol)
A T-Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában. Magyarországon valamikor az év második felében lesz elérhető a készülék.
jún. 10
23:32
Szociális tarifa a mobilosoknak (Metropol)
A szerény jövedelmű mobiltelefon-felhasználók számára szociális tarifa bevezetéséről döntött keddre virradó éjjel a francia nemzetgyűlés. Ez néhány százezer felhasználót érinthet.

2008. június 11. szerda

jún. 11
17:39
Nem büntetik meg a tojással dobálót (Metropol)
Elutasította a Budapesti Corvinus Egyetem feljelentését a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Microsoft-vezért tojással dobáló férfi ügyében. Az esetről egyébként flash-játék is született.

2008. június 17. kedd

jún. 17
15:32
Rekordra tör az új Firefox webböngésző (Metropol)
Világcsúcsot akar felállítani az egy nap alatt legtöbbször letöltött szoftver kategóriájában a Firefox 3 böngészővel a programot fejlesztő Mozilla Alapítvány. A Download Day (A letöltés napja) akció kedden este hét órakor kezdődik.

2008. június 18. szerda

jún. 18
13:38
Szoftver a pedofília ellen (Metropol)
Biztonságos böngészés programot alkottak szülők, tanárok, fejlesztőmérnökök és civil szervezetek; a program megfelelő szoftverekkel alkalmas a gyermekek fejlődésére káros tartalmak letiltására.
jún. 18
19:31
Öt óra alatt 1,6 millióan töltötték le az új Firefox böngészőt (Metropol)
Öt óra alatt 1,6 millióan töltötték le a Firefox 3 webböngésző programot, amely jó úton halad afelé, hogy világcsúcsot állítson fel az egy nap alatt legtöbbször letöltött szoftver kategóriájában - közölte a programot fejlesztő Mozilla Alapítvány szerdán.

2008. június 19. csütörtök

jún. 19
10:28
Jön a magyar iPhone (Metropol)
Az iPhone második generációjának bemutatását úgy várták a kütyürajongók szerte a világon, mintha nem tudhatták volna pontosan, hogy mire számítsanak. Pedig az Apple nagyon ügyesen szivárogtatta az információkat, így a premier napjára már mindenki tisztában volt vele, hogy mit húz elő a zsebéből Steve Jobs: a 3G-s iPhone-t.
jún. 19
14:19
Az amerikai rendszergazdák harmada beleszimatol a személyes tartalmakba (Metropol)
Az amerikai vállalatok IT-részlegein dolgozó alkalmazottaknak harmada él vissza azokkal a személyes adatokkal – jelszavak, bizalmas tartalmak, a kollégák fizetésének adatai, emailváltások vagy naptárbejegyzések –, amelyekhez munkájánál fogva hozzáférése van.

2008. június 20. péntek

jún. 20
11:42
Barbárok lehetünk (Metropol)
Új fejezetet nyitott a közösségi szerepjátékok (az MMORPG-k) történetében a nemrég megjelent Age of Conan. A híres neves fantasyhős, Conan, a barbár – akinek kalandjaiból két film is készült Arnold Schwarzeneg­ger főszereplésével – most Hy­boria világába csábít minket.
jún. 20
14:46
Ősztől új feltételek az uniós netes vásárlásokra? (Metropol)
Egyszerűbb és biztonságosabb feltételeket ígér a netes vásárlásokra az EU-ban a fogyasztó kérdések biztosa.

2008. június 24. kedd

jún. 24
8:08
Gyökeresen átalakulhat az internetcímek rendszere (Metropol)
Az internet történetének legnagyobb szabású reformját indíthatja el a hétfőn kezdődött párizsi közgyűlésén az ICANN, az internetcímeket és végződéseket felügyelő nemzetközi szervezet.

2008. június 28. szombat

jún. 28
13:39
Maroktelefon 50 éven felülieknek (Metropol)
Az idősek is könnyen telefonálhatnak azzal a maroktelefonnal, amely nemrég került forgalomba Magyarországon, de írásos üzeneteket, sms-eket nem tudnak írni sem fogadni rajta.

Keresés