2008. november 1. szombat

nov. 1
2:24
Red Alert 3 Party Dukai Reginával, Debreczeni Zitával és 80 darab pc-vel (Game Channel Online)
Talán még e sorok írásakor is zajlik a beta tesztelők küzdelme a Budavári Labirintusban, ahol az Electronic Arts rendezte Red Alert 3 party zajlott. Elmentünk, megnéztük és tátottuk a szánkat, hisz' látványból nem volt hiány. Természetesen mindent dokumentáltunk nektek képek formájában, így az sem marad le semmiről, aki nem...
nov. 1
8:09
'Reggelt! (GameStar)
Jó reggelt mindenkinek! Lassan elkezdek híreket vadászni, hátha más sem tud aludni kora, hajnalban csak előbb egy KV és egy vicc.
nov. 1
8:45
Prince of Persia - egy kis gameplay (GameStar)
Pompás kis Prince of Persia videóval indítjuk a napot. Megtekintése erősen ajánlott.
nov. 1
9:03
Left 4 Dead - Bevezető képsorok (GameStar)
Vigyázat! A következő videó sokaknál megállíthatatlan nyálcsorgást, esetleg kóros áll-leesést idézhet elő!
nov. 1
9:21
Far Cry 2 - Tervezzünk csatateret! (GameStar)
Végigtoltad már a Far Cry 2 single részét? Semmi baj, itt a map editor, melynek segítségével saját játszóteret alkothatsz.
nov. 1
9:57
Szabdaljunk szamurájokat százával (GameStar)
A mai Játéközön.hu ajánló egy igen vicces kis flash produktumot tárgyal, véresen komolyan.
nov. 1
10:15
SZAVAZÁS: a legjobb zene (Gamer365)
Több nézőpontból is szemléltük már az elmúlt évtizedek videójáték-termését: voksolhattatok már a legjobb sztorival, vagy a legjobb univerzummal kapcsolatban is. Novemberi olvasói szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik játék zenéje a legjobb.
nov. 1
10:15
Hardverek november elején (prohardver)
Javuló forintárfolyamról, drága alaplapokról, Mode Com tápokról és más érdekességekről számolunk be heti piaci körképünkben.
nov. 1
10:48
Need For Speed Undercover két új video (Game Channel Online)
Újra mozgolódás tapasztalható az EA háza táján. Egyre közeledik az a bűvös november 17-i nap, amikor megérkezik a régóta várt Need For Speed Undercover. A megjelenést jól időzítették, mivel előreláthatólag ez lesz a legnagyobb név az adott héten. Természetesen nem elhanyagolható a 20-án megjelenő Left 4 Dead és a 18-i dátum...
nov. 1
11:27
Mától dominósoknak is ingyenes a hívásértesítő (prohardver)
A havidíjas ügyfelek után a feltöltőkártyásoknak is ingyenesen elérhető lesz a szolgáltatás.
nov. 1
11:27
Left 4 Dead: az intró (x360,pc) (Gamer365)
November tizennyolcadikán startol a zombiinvázió, a Valve pedig a Left 4 Dead nyitómozijával fokozza az érdeklődést. Vérbő zombis akció következik, elsőrangúan tálalva.
nov. 1
12:30
(Hírek) Legendary - Megvan a végleges dátum (PC Guru)
Kisebb-nagyobb csúszások után bejelentette a Gamecock kiadó a mitikus lényektől hemzsegő játék megjelenési dátumát konzolokra és a PC-re is.
nov. 1
13:06
(Letöltések) Red Alert 3 1.01 Patch [angol] (PC Guru)
Az Electronic Arts nem pihen, C&C szériájának Red Alert Franchise-át csiszolgatja, most a Multiplayer Co-Op, kihíváséi és versenyrendszerének javítása van soron. Megéri letölteni! (...)
nov. 1
13:08
(Letöltések) Red Alert 3 1.02 Patch [angol] (PC Guru)
Köztudott, hogy a Red Alert 3-ban a többjátékos rendszernek komoly szerepe van, az EA mindent megtesz azért, hogy ez az erény válljon a legfontosabb tényezőjévé a játéknak. Ezt akaróddzik bemutatni nekünk soron következő javításával, ami nem operál sokkal többet elődjénél, de a főmenű lomha kezelé (...)
nov. 1
13:10
(Hírek) Baja 1000 (PC Guru)
Hamarosan a boltokba kerül a Baja 1000 nevű sivatagi versenyt feldolgozó játék, ezért nem árt, ha erről is szólunk egy-két szót.
nov. 1
13:15
Magyar teljes árú TOP 10 - PC (GameStar)
A World of Warcraft népszerűsége töretlen, viszont csak egy SIMS van a listán...
nov. 1
13:51
Választások Sims módra (GameStar)
Aktuális kis szösszenet következik. Reméljük ilyen műsorszámokat láthatunk majd az amerikai elnökválasztás keretében is.
nov. 1
15:00
Tom Clancy's EndWar launch trailer (Game Channel Online)
Tom Clancy-t elsősorban a könyvek között jártas egyének ismerhetik, ugyanis tollához fűződik jópár bestseller regény. Azonban a 90-es évek végén - a manapság már a Ubisoft égisze alá tartozó - Red Storm Entertainment gondoskodott róla, hogy a videojátékosok is megismerjék az amerikai írót. A Rainbow Six jött, látott és ütöt...
nov. 1
15:02
Csend a vihar előtt: Videoblog 001 (Game Channel Online)
Sziasztok! Sűrű napokon vagyok ismét túl, és ma délelőtt elkészítettem az első videoblogomat, amely remélhetőleg rendszeresíthető lesz a jövőben és ily módon fogok tudni számot adni Nektek arról, hogy éppen milyen játékon mesterkedem, hogy aztán abból egy cikk születhessen. Kísélteti jelleggel máris megtekinthető az első an...
nov. 1
15:03
Burnout: tervek 2009-re (x360,ps3) (Gamer365)
Korábban már volt szó róla, hogy nagyon nincs vége a Burnout Paradise tartalmi bővítésének. A 2008-ban kiadott ingyenes bővítmények után 2009-ben négy DLC érkezik - az első fizetős lesz.
nov. 1
16:03
Left 4 Dead durvulás mozgóképben tálalva (Game Channel Online)
A Left 4 Deadről már számtalan alkalommal jelentkeztünk hírrel ezeken a hasábokon, azonban azt az örömteli eseményt még nem tudtuk világgá kürtölni, hogy végre az üzletek polcain sorakoznak a játék végleges, bárki által beszerezhető példányai. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy 3 hét múlva, november 21-én sort keríthetünk ...
nov. 1
16:51
The Witcher - nem pihen a CD Projekt (GameStar)
A The Witcher című játék hatalmas siker lett. A játékosokat és kritikusokat egyaránt sikerült lenyűgöznie.
nov. 1
18:09
Quantum of Solace videókettős (Game Channel Online)
Európa nyugati felén élő játékostársaink a tegnapi nap során már hivatalosan is telepíthették gépeikre James Bond legfrissebb kalandjaiból készült akciójátékot, amelyet az idei film után Quantum of Solace-nak neveztek el. Hozzájuk csatlakozhatnak az észak-amerikaiak november 4-én, és remélhetőleg a kis hazánkban lakozó érde...
nov. 1
18:57
Hotel Giant 2 kedvcsináló (GameStar)
Egészen érdekes kis videó érkezett a Hotel Giant második részéről. A játék PC-re és Nintendo DS-re jelenik meg.
nov. 1
19:00
Mi lesz veled, Yahoo! ? (onlinemedia.blog.hu)
Amióta a Yahoo! nem hagyta magát felvásárolni a Microsoft által, azóta látszik, hogy folyamatosan próbál más utakon lendületet szerezni. Ennek egyik eszköze volt az a megállapodás, amelynek értelmében a másik nagy riválissal, a Google-el működne együtt, és a Google adná el a Yahoo! hirdetéseit - illetve annak egy részét. A két cég jól ismeri egymást. Mára már kevésbé köztudott, de egy időben a…
nov. 1
21:21
2009 elején jön a SKATE 2 (x360,ps3) (Gamer365)
Az információk lassúcska csepegtetéséből többé-kevésbé már ki lehetett következtetni, hogy az idén már nem igen fogjuk kézhez kapni a SKATE 2-t, sokat azonban szerencsére így sem kell várni.
nov. 1
21:30
(Letöltések) Left 4 Dead Bevezető videó (PC Guru)
Half Life után itt a Valve legújabb agymenése a Left 4 Dead. Ezt a holtbiztos információt nyilvánvalóan mindenki tudja, a fejlesztők 4 fős Cooperatív módot és hatalmas online csatákat ígérnek. A játék előrendelői már abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy halottak napjától kezdve nyüstölhe (...)
nov. 1
21:39
Mirror's Edge gameplay duplázás (x360,ps3,pc) (Gamer365)
A napokban befutott demónak köszönhetően az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajdonosok már belekóstolhattak a Mirror's Edge-be: szintén remekül csillapítja az éhséget eme két új videó is.
nov. 1
21:41
Fél órás Heavy Rain prezentáció (ps3) (Gamer365)
Szokatlanul durvulens hosszúságú, közel fél órás videóprezentációval jelentkezik a Heavy Rain. A Quantic Dream Playstation 3 exkluzívja látványos, több szálon futó interaktív kalandot ígér.
nov. 1
23:24
LocoRoco2 előbb Európa utána Japán (Game Channel Online)
A LocoRoco-t minden, igazi PlayStation Portable rajongó szerette. Az SCEE első, igazán nagy címe lett erre a platformra. Ez azért történhetett meg, mert minden korosztály jól elszórakozott a játékkal. A kis sárga paca a PSP egyik szimbólumává vált az évek folyamán. A második rész kiadásán azonban változtattak. Japánban késő...
nov. 1
23:42
Motorola AURA - Mobil, óramű precizitással (Pazar Cuccok)
A svájci precizitású, rengeteg apró alkatrészből kézzel összerakott, tökéletesen illeszkedő óraművek inspirálták a Motorola legújabb csúcsmobilját az Aurát. Az első ránézésre a korábbi V70-es hasonlító mobil nem is említhető egy lapon elődjével. A Motorola Aura legfontosabb külső megkülönböztető jegye a világelsőnek kikiáltott 480 pixel átmérőjű, 16 millió színű kör alakú LCD kijelzője, melyet a…

2008. november 2. vasárnap

nov. 2
0:27
Obama a játékosokat is akarja magának (Game Channel Online)
Szomorú perceket kell átélnünk. A politika mocska teljes mértékben elérte a játékvilágot Amerikában. A kezdetekkor még senki sem gondolta volna, hogy egyszer a gamekben különböző reklámanyagok tűnhetnek fel. Ugyan ki akarna venni egy Tetrisben (ami az egyik legnépszerűbb játék lett és a jogtulajdonosa elég keményen behajtj...
nov. 2
1:33
'Tiszteletem! (GameStar)
Ismét itt a vasárnap, ideje, hogy akiknek van egy kis idejük/kedvük, pallérozzák elméjüket. Mi segítünk!
nov. 2
1:51
'Tiszteletem! (GameStar)
Ismét itt a vasárnap, s akinek van kedve/ideje, most művelődhet velünk picit, megtudhat egy-két érdekességet a mai napról.
nov. 2
2:27
IT Factory: egy tanfolyam és egy játék (prohardver)
Ezer informatikus képzése indul novemberben a NetAcademia oktatóközpontban.
nov. 2
3:48
(Letöltések) Football Manager 2009 - demó [lightos változat] (PC Guru)
Mint már említettem egy jóval csonkítottabb változattal van dolgunk, a demóba nem pakoltak játékos fotókat, se klub logókat és mezeket, kizárólag angolorientáltnak készült, a Skót liga az egyetlen bajnokság és ez is csak angolok kifinomult nyelvezetén érhető el. (...)
nov. 2
3:52
(Letöltések) Football Manager 2009 - demó [bővített változat] (PC Guru)
Az extra méretű demó sem ok nélkül hízott ekkorára; szerepel benne az összes játékos képe, logók, gyors indítással a világ legnagyobb ligái (Anglia, Skócia, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Norvégia, Dánia, Svédország, Brazília, Ausztrália, Indonézia), a játékosoknak alkalmuk (...)
nov. 2
4:24
(Letöltések) Warhammer 40k Dawn of War: Soulstorm 1.2.0 hotfix (PC Guru)
A Warhammer 40k széria Dawn of War Soulstorm nevű kiegészítéséhez zuhant le a mennyből nekünk egy isteni áldás, ami hotfix formájában kicsit foltozgat a játékon, sajnálatos módon az ilyen nyúlfarknyinak is nehezen nevezhető cucchoz, nem nagyon mellékelnek ismertetést, de sebaj, lényeg, hogy valami (...)
nov. 2
8:09
A ködbe veszett Fallout (GameStar)
Ha már a szerkesztőség egyébként is Fallout-lázban ég, mai Játéközön.hu ajánlónkat is ennek jegyében követjük el.
nov. 2
8:27
EA Games - Miből mennyi fogyott? (GameStar)
Szeretnéd tudni, melyik EA játékból lesz hosszú életű franchise? Akkor ne habozz, és ne is lapozz... olvass!
nov. 2
9:39
Mercenaries - Zsoldosok harmadszor + játszható politikusok (GameStar)
Mondtam én, hogy visszatérünk még a Pandemic játékára. Persze galád módon nem árultam el az okát. Folytatni kívánják!
nov. 2
9:57
Prinny - támadnak a pingvinek (psp) (Gamer365)
Néhány új kép apropójából ismét előkerültek a Disgaea-széria halmozottan hátrányos helyzetű pingvinjei, akik ezúttal visszavágnak, és főszerepet is kapnak az új játékban.
nov. 2
10:15
Európai hardvereladások (Gamer365)
Enyhén szólva nem éppen gyakori jelenség, amikor európai hardvereladásokról kapunk hírt, pláne mindhárom konzolról egyszerre, most azonban ilyen kivételes esetről tudunk beszámolni.
nov. 2
10:33
A Vérsündisznó Éjszakája (x360,ps2,ps3,wii) (Gamer365)
Ötletes módon próbálja meg népszerűsíteni a megjelenés előtt a Sega az e hónapban érkező Sonic Unleashed-et: animációs filmben kap szerepet a japán kiadó kabalája.
nov. 2
12:00
Útjára indult a Portal: Prelude v1.1.0 (Game Channel Online)
A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetését szolgáltatta az Orange Box tagjaként érkező Portal, amely újszerű ötletei és fordulatos sztorija miatt rögtön a játékosok kedvencévé vált. Egy-két motívumába manapság is számtalan különféle helyen belefuthatunk, például a záró zeneszámba, vagy a legendássá vált "the cake i...
nov. 2
12:06
Hétvégi lapos fények (plastik media)
Felébredtem azzal a gondolattal, hogy megálmodtam a tökéletes forgatókönyvet. Arra is emlékszem, hogy álmomban azt gondoltam: igen, ez az, és ha felkelek, papírra kell vetnem, mert tényleg jó. Most dél van, és nem fogom papírra vetni, mert nem jó. Igazából egy Red és Alpha Dog keverék lett volna, csak sokkal banálisabb történettel. Ma takarítani kezdtünk, enyém [...]
nov. 2
12:21
Aranylemezre került a Vampyre Story (GameStar)
A LucasArts legszebb éveit idézi a Crimson Cow gondozásában megjelenő, s végre valahára elkészült kalandjáték.
nov. 2
12:57
Saboteur - Akció elhalasztva (GameStar)
Idén már biztosan nem lesz módunk arra, hogy felszabadítsuk a náci megszállás alatt nyögő Franciaországot.
nov. 2
13:33
Dante Poklából csinál játékot az EA (GameStar)
Mindazok, akik a nem túl kiemelkedő tűzhányós katasztrófafilmre asszociáltak, szégyenükben ássák el magukat jó mélyre.
nov. 2
13:33
Betiltják a játékkölcsönzést Belgiumban (Gamer365)
Mostanra tisztázódott a kép a hét közepén felmerült hírrel kapcsolatban, mely szerint az év végétől Belgiumban sem fogják tolerálni a videójátékok kölcsönzését.

Keresés