2008. április 1. kedd

ápr. 1
0:06
Megvéd a szívrohamtól a macska (HáziPatika)
Meglepő eredmények hangzottak el az Amerikai Storke Társaság Nemzetközi Stroke Konferenciáján New Orleans-ben: a macskatartás harmadával csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező halálozást. Az előadás vegyes reakciókat váltott...
ápr. 1
0:10
A cukor az idegeinkre mehet (HáziPatika)
Ha a cukorbetegség azokat az idegpályákat támadja meg, melyek zsigereink működését szabályozzák, szív-érrendszeri, emésztőrendszeri és húgyúti, illetve szexuális problémák jelentkezhetnek. Összefoglalóan ezek a cukorbetegség...
ápr. 1
0:17
Áprilisi horoszkóp (NLCafé)
ápr. 1
1:13
Grillezettvirsli-bento (NLCafé)
ápr. 1
5:18
Eltitkolt szerelemgyerek Heath Ledger múltjában (Infostart)
A kis Matilda Rose mellett egy másik szerelemgyereke is lehet a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színésznek, Heath Ledgernek.
ápr. 1
5:34
Két éven át nem vették észre a halott magzatokat (Infostart)
Hét elvetélt vagy abortált magzat tetemét találták meg egy brit kórház halottasházában. A maradványokat két évvel ezelőtt el kellett volna hamvasztani vagy temetni.
ápr. 1
5:39
Mától nem kell vizitdíjat és napidíjat fizetni (HVG)
Április 1-től, azaz mától nem kell a háziorvosnál és a szakrendelőkben vizitdíjat, illetve a kórházakban kórházi napidíjat fizetni. (7 hozzászólás)
ápr. 1
6:00
Ki a bolond, én vagy te? (HarmoNet)
A tavasz második hónapja nem véletlenül bolondos. Túl vagyunk a rövid és hamar sötétedő estéken, fagyos napokon. Fölenged a természet, kivirulunk magunk is. Április első napja pedig hivatalosan is a derű ünnepe.
ápr. 1
6:02
Kísértetek miatt perel a háztulajdonos (Infostart)
A korábbi tulajdonos beperelését fontolgatja egy olasz család, a ház eladásakor ugyanis az elfelejtette közölni velük, hogy az új otthonnal kísértetek is járnak.
ápr. 1
6:30
Kívánjuk a hátunk közepére! (NLCafé)
A szép női hát mindig a férfiak figyelmének középpontjában van: a báli szezon mélyen kivágott estélyi ruháiban, a lenge nyári ruhákban, és persze amikor egyáltalán nincsen rajtunk semmi... Mégis, mivel nem látjuk nap mint nap, hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla - a hátunk ugyanolyan ápolást igényel, mint bármely más testrészünk!
ápr. 1
6:31
Lebegéstartály: „negyven perc felért ötórányi mély alvással” (HVG)
Ki ne vágyna tökéletes nyugalomra, ha csak rövid időre is? Egy jónéhány évtizede létező módszer, amely már itthon is elérhető újfajta felfrissülést ígér. Nem kell hozzá más, mint egy speciális tartály testmeleg sós vízzel, ahol teljes csönben és sötétségben lebeghetünk.
ápr. 1
6:45
Veszíts el egy könyvet! (HarmoNet)
Izgalmas játék, mely végre kiszakít minket a megszokások unalmas világából. Egy közösséget teremt, melynek nem ismerjük ugyan tagjait, de éppen ettől válik olyan rendhagyóvá. Az élmény különlegessége köti össze a játék résztvevőit. Kapcsolódj be te is!
ápr. 1
7:29
Jólét helyett vérszegénység és fiatalkori halál (Infostart)
A köznép betegeskedve, alultápláltan és zord körülmények között élt a híres óegyiptomi városban, El-Amarnában - mutatták ki amerikai kutatók a város temetőjében megőrződött holttestmaradványok elemzésével.
ápr. 1
7:46
Növényvédőszer-maradványok európai borokban (MaHu)
A konvencionálisan termelt borok jóval szennyezettebbek, mint a bio-borok. Ez derül ki az Európai Növényvédőszer Akciócsoport (PAN) Brüsszelben bemutatott vizsgálatából, amelynek során negyven, a világ különböző szegletéből származó vörösborban kutattak szermaradványok után.
ápr. 1
8:00
Keddi horoszkóp 2008-04-01 (HarmoNet)
Ma növényeinkkel kapcsolatban a tápoldatozást végezhetjük el, különös tekintettel azokra a növényekre, amelyek egy kicsit rosszabb állapotban vannak.
ápr. 1
8:02
Heti általános horoszkóp 2008. április 1-től 7-ig (HarmoNet)
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
ápr. 1
8:03
Fürdőkád a konyhában, budi az erkélyen - ilyen egy modern lakás (Infostart)
Fürdőkád a konyhában, az egyetlen vécé pedig az erkélyen - a szokatlan elrendezés ellenére 100-130 ezer fontért (32,7-42,5 millió forintért) kelhet el a jövő heti árverésen a brightoni ingatlan.
ápr. 1
8:13
Félelmetes gyilkos vagy óriási plüssmackó? Megdöbbentő képek és videó (Infostart)
Iszonyatos vérfürdőtől tartott Norbert Rosing természetfotós, amikor meglátta a szánhúzó kutyái felé közeledő jegesmedvét - ehelyett élete talán legnagyszerűbb képeit készítette a két állatfaj meglepő találkozásáról.
ápr. 1
8:19
Életveszélyes évfordulók (MaHu)
A szeretett szűlő halála tragikus esemény, de egy év múlva, a haláleset évfordulóján a gyászoló családtagok szívrohamának az esélye is megnő. Az Amerikai Kardiológus Kollégium idei kongresszusának első napján ismertette ezt a drámai adatot a venezuelai Juan Marqués és munkacsoportja.
ápr. 1
8:24
Madonna újraforgatná a Casablancát (Infostart)
Elképesztő ötlettel állt elő Madonna: újraforgatná a filmtörténet klasszikusát, a háromszoros Oscar-díjas Casablancát. Ráadásul ő szeretné játszani Ilsa Lundot - azt a szerepet, amely annak idején elindította a világhír felé Ingrid Bergmant.
ápr. 1
8:52
Huszonkilencmillió egyetlen csésze kávéért? (Infostart)
Úgy tűnik, nem csak a csomagtovábbító rendszerrel vannak problémák a Heathrow nemzetközi repülőtér nemrég megnyílt, 5-ös terminálján: egy nőnek a hétvégén négy csésze kapucsínóért 117 millió forintot számláztak ki.
ápr. 1
9:02
Új fegyver a terroristák ellen: itt a curry bomba! (Infostart)
Az indiai hadsereg új fegyvert vet be hamarosan a terroristák ellen: a curry bombát. Azt remélik, hogy a csípős paprika és bors keverékével töltött könnygázgránáttal könnyebb lesz kifüstölni a terroristákat.
ápr. 1
9:08
Ilyen a magas vérnyomás (Blikk)
A hipertónia több mint kétmillió embert érint hazánkban
ápr. 1
9:10
Deutsch Anita Csajok közt folytatja (NLCafé)
A Barátok közt után „Csajok közt” láthatjuk Deutsch Anitát egy egész héten át. A népszerű szappanoperából nem olyan rég távozó színésznő egy percig sem unatkozik.
ápr. 1
9:12
Egy kép, amely megállásra késztet (NLCafé)
Családdá születünk - hangzik a Születés Hete 2008 jelmondata. A mondatot kísérő képen az idei hét üzenetét hordozó arcokat látjuk, az MTV1 híradójából ismert Nagy Juditot és családját. A családját? De hogyan?
ápr. 1
9:13
Nem fizette ki a taxiszámlát a foci fenegyereke (Infostart)
Ismét botrányba keveredett Paul Gascoigne volt angol válogatott labdarúgó. A futball fenegyereke nem fizetett ki egy 400 fontos (130 ezer forintos) taxiszámlát, az ügyet a rendőrség vizsgálja ki.
ápr. 1
9:14
Színház az egész világ (NLCafé)
Divat és színház, azaz a hétköznapok jelmezei volt a mottója a színház világnapján megrendezett Héjja & Herend divatshow-nak, melyen mi is ott jártunk.
ápr. 1
9:16
RALA - termékcsalád (NLCafé)
A Faberlic közreműködésének köszönhetően formát öltött az új ANTI-AGE (bőröregedés elleni) bőrápoló készítmény, mely természetes R-alfa-liposavat tartalmaz.
ápr. 1
9:18
Tervből nincs hiány (NLCafé)
Alig jelent meg a Groovehouse legújabb lemeze, Judy máris újabb terveket szövöget: készül az első könyve, és úgy tűnik, titkos vágya is valóra válik végre...
ápr. 1
9:21
Csokoládé labdák (HarmoNet)
Ezt a receptet az internetről gyűjtöttem be, néhány hónapjra próbáltam ki, azóta már tömeggyártás folyik! Isteni finom és egyszerű!
ápr. 1
9:23
Fatraktor, napelem, vízmágnes - Bolondok, vagy környezetvédők? (HarmoNet)
A zsenit és a bolondot egy hajszál választja el egymástól. Mégis sokat köszönhetünk azoknak az őrültnek kikiáltott éles elméknek, akik újabbnál újabb dolgokat feltalálva, közelebb visznek bennünket a természethez.
ápr. 1
9:29
A böjtölés óvja az egészséges sejteket a kemoterápia káros hatásától (MaHu)
Egerek kétnapos koplaltatásával sikerült elérni egészséges sejtjeik védelmét a kemoterápia káros hatásaival szemben egy tanulmány szerint, amelyet hétfőn tettek közzé az Egyesült Államokban. A felfedezésnek nagy jelentősége lehet a daganatos betegségek kezelésében.
ápr. 1
9:35
Csak a tyúkról tudta a szexbolt kifosztója, mire való (Infostart)
Elfogta a rendőrség a rakamazi szexbolt kifosztóját, egy 17 éves fiút.
ápr. 1
9:40
Egyetlen injekció, és nem lesz többé hiány orgazmusban (Infostart)
Kollagén injekcióval megnagyobbítható a G-pont, így a nők akár többszörös orgazmushoz juthatnak. A beavatkozás nyomán ez az érzékeny szerv eredeti méretének többszörösére növelhető.
ápr. 1
9:44
Miről fantáziálnak a férfiak? (NLCafé)
Tudjuk, hogy mi a kedvenc étele, vagy hogy mi szeretett volna lenni ötéves korában, de mi többet akarunk: tudni szeretnénk, mire gondol, amikor rajta felejti a szemét egy formás hátsón, és hogy miről, pontosabban kiről szövi erotikus fantáziáit - ha éppen nem rólunk.
ápr. 1
9:51
A sztárfocista rejtélyes monoklija (Infostart)
Egy meglehetősen feltűnő monoklival jelent meg hétfőn a Manchester United védője, Rio Ferdinand a csapat találkozóján a Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
ápr. 1
10:13
Keserű ébredés: régi ráncok, de új mellek (MaHu)
Ráncfelvarrásra feküdt be, ám tévedésből új melleket kapott egy nő egy plasztikai sebészeten Németországban.
ápr. 1
10:17
Új fejezet Katie Holmes életében? (NLCafé)
Elképzelhető, hogy Katie Holmest hamarosan a Broadway színpadán láthatják a rajongók. Tom Cruise felesége Arthur Miller Édes fiaim című családi drámájában játszana.
ápr. 1
10:19
Orchidea- és broméliakiállítás a reneszánsz jegyében (NLCafé)
Színes forgataggal, pompás növényekkel, gazdag programmal várja a látogatókat április 4-6. között a Vajdahunyadvár! Tegyél időutazást Mátyás király udvarába!
ápr. 1
10:43
3 shopping tipp, amit csak a legjobb barátnődnek árulj el! (HarmoNet)
Kígyózó sorok, tülekedő emberek, az utolsó darabot pont előtted vették meg, vagy hazafelé 3 másik boltban olcsóbban láttad a táskádban lapuló szerzeményt... Ismerős történet ez sokunk számára, hiszen nem csak karácsonykor válhat akciófilmhez hasonlóvá egy vásárlás.
ápr. 1
11:04
Bolondos fogyókúra - 10 fogyasztó tipp házimunka közben (HarmoNet)
Most azt hiszed megőrültünk, de valójában tökéletesen komolyan gondoljuk. Mondhatnánk, hogy kipróbáltuk, de te magad is kipróbáltad már, csak nem tudod! Itt a tavasz, gyere, súrolj velünk!
ápr. 1
11:06
Frivol jósda szólózó fiúknak (+18) (HarmoNet)
Mára szóló, valódi április elseji móka kizárólag fiúknak. Ha még nincs csajod, akkor ezzel a módszerrel megjósolhatod, hogy lesz-e és ha igen, akkor mikorra!
ápr. 1
11:18
Szájszex (Borsa)
Hímtagunk tiszteleben tartja, hogy nem minden csaj rajong az orális szexért, viszont jobban szereti, ha erről nem dumálnak. És soha nem hallgatna ki csajokat. Persze.
ápr. 1
11:23
Egészségbiztosítás-lottó Amerikában (HVG)
Nyereményjátékon sorsolnak ki a rászorulóknak egészségbiztosításokat az Egyesült Államokban, Oregon államban.
ápr. 1
11:34
Pszichowellness (Borsa)
Ha újúlt erővel akarunk belevágni a tavaszba, jó módszer lehet egy kis böjtölés. De figyeljünk arra, hogy ne csak testünket, de lelkünket is megszabadítsuk mérgeitől.
ápr. 1
11:47
Amerikai futball és szívbetegség (MaHu)
Az amerikai futball sztárjai, akik játékosként nyugdíjba mentek, sokkal gyakrabban kapnak szív- és érbetegséget, mint azok a szurkolók, akik addig a meccseken őket csodálták.
ápr. 1
11:57
Bernard Foccroulle orgonaestje (04. 17.) (NLCafé)
Bernard Foccroulle orgonaestje április 17-én a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. A program során Bextehude, J. S. Bach, César Franck és Messiaen művei csendülnek fel.
ápr. 1
12:01
Ilyenek vagyunk (Borsa)
Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.
ápr. 1
12:29
Mindenért meg kell küzdeni (NLCafé)
Barabás Lőrinc trombitás üstökösként robbant be a köztudatba, és úgy döntött, hogy ott is marad. A fiatal zenész megküzd a sikerért, miközben kihagyhatatlan zenei élménnyel gazdagítja közönségét.
ápr. 1
12:30
Az interneten is követhető a temetés (Infostart)
Egy brit temetkezési vállalkozó lehetővé teszi, hogy a gyászolók az interneten kövessék a gyászszertartást, ha nem akarják személyesen leróni kegyeletüket.

Keresés