2008. április 1. kedd

ápr. 1
0:06
Megvéd a szívrohamtól a macska (HáziPatika)
Meglepő eredmények hangzottak el az Amerikai Storke Társaság Nemzetközi Stroke Konferenciáján New Orleans-ben: a macskatartás harmadával csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező halálozást. Az előadás vegyes reakciókat váltott...
ápr. 1
0:10
A cukor az idegeinkre mehet (HáziPatika)
Ha a cukorbetegség azokat az idegpályákat támadja meg, melyek zsigereink működését szabályozzák, szív-érrendszeri, emésztőrendszeri és húgyúti, illetve szexuális problémák jelentkezhetnek. Összefoglalóan ezek a cukorbetegség...
ápr. 1
0:17
Áprilisi horoszkóp (NLC)
ápr. 1
1:13
Grillezettvirsli-bento (NLC)
ápr. 1
4:43
Gyurcsány, nem úgy, mint akkor Medgyessy... (Grill Receptek)
Ennyi időt szabott magának a két koalíciós párt, hogy megoldja a helyzetet, amelyet Gyurcsány Ferenc olyan „mély vitának” nevezett, amely válsággal fenyeget. Ő csak tudja.
ápr. 1
4:53
Montezemolo bízik a csapatban (Formula)
Massa helye biztos a Ferrarinál
ápr. 1
4:59
Mikola rágalmazza a kórházakat (Alternatív Energia)
Teljes képtelenség – így reagált a fideszes Mikola István kijelentésére Kökény Mihály, az egészségügyi bizottság szocialista elnöke. Mikola tegnap előbb a Klub rádiónak nyilatkozva, majd a parlamentben napirend előtt is arról beszélt, hogy a népszavazás után a kormánynál a kiégés jelei mutatkoznak, fenyegetik az orvosokat, nem figyelnek a szakmai szervezetekre, a civilekre, és a kórházakban…
ápr. 1
5:00
Többet fizetünk a gázért (Infostart)
Április 1-jétől emelkedik a gáz ára. A lakosságnak átlagosan 5,8 százalékkal, míg a nem lakossági fogyasztóknak átlagosan 5,2 százalékkal kell többet fizetniük.
ápr. 1
5:04
A koalíciós válság volt a fő téma a parlamentben is (Alternatív Energia)
A koalíciós válság volt a fő téma a parlamentben is, kevésbé a plenáris ülésen, mint inkább az Országház folyosóin. Kora délután a szocialista képviselők között általánosnak mondható volt az a vélekedés, hogy a koa­líció ezt a válságot is túlélheti. Ezt több, lapunknak nyilatkozó, de névtelenséget kérő politikus azzal magyarázta, hogy sok SZDSZ-hez kötődő vagy köthető személy található különböző…
ápr. 1
5:09
"Már devizaspekulánsnak sem könnyű lenni" (Grill Receptek)
Alaposan feladták a leckét hétfőn a forintnak. Megannyi megpróbáltatás ellenére - elvesztette legkisebb érméit, bucsút mondhatott a "rendezett magatartását" kordában tartó lebegtetési sávjának, rekordhozamú állampapírjainak időnként vevője sem volt - hosszú hetek óta rendületlenűl erős maradt. Nem zavartatta magát sem a belgazdaság sanyarú állapotától, sem az egekbe kúszó kőolaj- és aranyártól,…
ápr. 1
5:09
Nem fogadja el a főváros vezetése Antal Attila végkielégítési igényét (Alternatív Energia)
Sokallta a főpolgármesteri kabinet tegnapi ülésén a BKV távozó vezérigazgatójának végkielégítési igényét és a közlekedési cégnek a járatritkításokra tett hiánycsökkentő javaslatát is. Előbbi 12 és 60 millió forint között lehet majd a közös megegyezés révén, az utóbbi 3 milliárd forintos csomag pedig biztosan nem lesz több 2-2,2 milliárdnál.
ápr. 1
5:14
Nemcsak a műholdak száma nő, hanem egyre több az űrszemét is (Adó1százalék)
Fél évszázada röpdösnek a fejünk fölött a műholdak. Több mint 120 ország 944 kozmikus teste kering a Föld körül. Nemcsak a tudásunkat gazdagítják, a világmindenséget is szennyezik.
ápr. 1
5:15
Nem a tandíj volt az oka, hogy csökkent a felsőoktatásba jelentkezők száma (Alternatív Energia)
Megtartotta alakuló ülését tegnap a Hiller István oktatási és kulturális miniszter által létrehozott szakértői munkabizottság, amelynek feladata az iskola biztonságával kapcsolatos javaslatok kidolgozása. A szakminiszter hangsúlyozta, a magyar iskola színvonala, biztonsága a szülő-tanár-diák együttműködésen múlik. A bizottságtól azt várja, hogy 4-6 hét múlva olyan javaslatokkal áll elő, amelyek az…
ápr. 1
5:18
Eltitkolt szerelemgyerek Heath Ledger múltjában (Infostart)
A kis Matilda Rose mellett egy másik szerelemgyereke is lehet a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színésznek, Heath Ledgernek.
ápr. 1
5:18
Bolondozzunk az ágyban! (Életforma)
A legtöbb férfinak semmi kifogása nincs az ellen, hogy a partnere valamilyen szexuális játékszert használjon, sokkal inkább izgatónak találják azokat. Előfordul néha, hogy a féltékenyebb típusú férfiak attól tartanak, hogy kedvesük idővel a műpéniszt, vagy a vibrátort jobban fogja kívánni náluk. De ez butaság!
ápr. 1
5:34
Két éven át nem vették észre a halott magzatokat (Infostart)
Hét elvetélt vagy abortált magzat tetemét találták meg egy brit kórház halottasházában. A maradványokat két évvel ezelőtt el kellett volna hamvasztani vagy temetni.
ápr. 1
5:42
Alternatív tiltakozás, Bayer Zsolt – Széles Gábor ügyben (Grill Receptek)
Magyar értelmiségiek egy csoportjának – a polgári szabadság és rend jegyében – ismét sikerült nevetségessé tennie magát: ahelyett, hogy saját, szakmai és erkölcsi elhatárolódásukat nyilvánították volna ki, az addigi egypárti szisztémák után ezúttal egy kapitalista apukához (Széles Gábor) fordultak, a „most már aztán legyen kedves felülről rendet vágni” igényével. Ezek szerint a sajtóban tizennyolc…
ápr. 1
5:49
Halálos veszélyt jelent a szomorú évforduló (Infostart)
A szeretett szülő halála tragikus esemény, de egy év múlva, a haláleset évfordulóján a gyászoló családtagok szívrohamának az esélye is megnő. Az Amerikai Kardiológus Kollégium idei kongresszusának első napján ismertette ezt a drámai adatot a venezuelai Juan Marqués és munkacsoportja.
ápr. 1
6:02
Kísértetek miatt perel a háztulajdonos (Infostart)
A korábbi tulajdonos beperelését fontolgatja egy olasz család, a ház eladásakor ugyanis az elfelejtette közölni velük, hogy az új otthonnal kísértetek is járnak.
ápr. 1
6:03
100 évesen szokott rá a cigire (Blikk)
Íme az első cigarettafüggő teknősbéka!
ápr. 1
6:05
Bíróság elé állnak a diósdi bérgyilkosok (Blikk)
BUDAPEST – Mintegy negyven vádlott áll ma az ítészei elé a Koszi klánként elhíresült perben. Az ügyet a Pest Megyei Bíróság tárgyalja, de a Legfelsőbb Bíróság épületében kezdődik a per, ugyanis csak itt fér el ennyi vádlott.
ápr. 1
6:06
Mátrix-hős lett a kis Buddhából (Blikk)
Keanu Reeves mostohaapja miatt lett színész
ápr. 1
6:07
200 milliót vittek el a túszejtő rablók (Blikk)
Terrorista módszerrel fenyegették a vállalkozót
ápr. 1
6:08
Lenyúlják a pénzt Harry alapítvá- nyától (Blikk)
352 millió forintnyi összeg tűnik el az éhezőktől
ápr. 1
6:09
Ronaldótól retteg a Roma (Blikk)
Ebben a szezonban 35 gólt szerzett a Manchester sztárja
ápr. 1
6:09
Reuters: a koalíció felbomlása megpecsételheti Gyurcsány sorsát (Alternatív Energia)
A Magyarországot 2002 óta kormányzó koalíció vége ténylegesen a gazdasági reformok végét és a politikai instabilitás időszakát jelzi - írta a Reuters brit hírügynökség az SZDSZ-nek a koalícióból való kilépéséről szóló hétfői tudósításában.
ápr. 1
6:09
Zuschlag a börtönben is kap fizetést (Blikk)
Havi 95 ezernyi tiszteletdíj jár neki a közgyűléstől
ápr. 1
6:10
Tornóczkynak mennie kell (Blikk)
Produceri munkák miatt nem szerepel tovább a Mokkában
ápr. 1
6:11
Elmaradt a bajnokavatás (Blikk)
Öt pontra csökkent Hollandiában a PSV Eindhoven előnye
ápr. 1
6:11
Két nap kétszer kellett újraéleszteni Alizkát (Blikk)
Alizka (2) a hét végén újra rosszul lett
ápr. 1
6:11
A böjtölés óvja az egészséges sejteket a kemoterápia káros hatásától (Infostart)
Egerek kétnapos koplaltatásával sikerült elérni egészséges sejtjeik védelmét a kemoterápia káros hatásaival szemben. A felfedezésnek nagy jelentősége lehet a daganatos betegségek kezelésében.
ápr. 1
6:12
Bebe rosszul lett (Blikk)
A mellékhelységben ért vége az énekes számára a vacsora
ápr. 1
6:13
400 millió forint sem elég az NB I-hez? (Blikk)
A focisták sokkal jobb körülmények között készülnek riválisaiknál
ápr. 1
6:13
Orbán egyre népszerűbb (Blikk)
A népszavazás után előrelépett Orbán Viktor
ápr. 1
6:14
Dolly medvét fogadott örökbe (Blikk)
A gyönyörű énekesnő köztudottan imádja az állatokat
ápr. 1
6:15
Fotóst vert Jens Lehmann (Blikk)
A cserepadon ülő labdarúgó állítólag megvert egy fotóriportert
ápr. 1
6:16
Caine: Heath a frászt hozta rám! (Habostorta)
A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész Joker alakítása lenyűgözte az Oscar-díjas Michael Caine-t
ápr. 1
6:17
Az A csoportba jutás hokisaink célja (Blikk)
DUNAÚJVÁROS – Pat Cortina szerint az utóbbi évekhez képest sokkal nagyobb az esély arra, hogy a magyar jégkorong-válogatott feljusson az A csoportba. A hokisok szövetségi kapitánya tegnap kezdte meg a felkészülést a csapattal az április 13-án rajtoló Divízió I-es vb-re. A magyaroknak a horvátokkal, az észtekkel, az ukránokkal, a litvánokkal és a házigazda japánokkal kell megküzdeniük a…
ápr. 1
6:19
Egy csapágy miatt esett ki (Blikk)
Pocsékul kezdődött Talmácsi gyorsaságimotoros-vb idei szezonja
ápr. 1
6:20
Egy veszélyes új függőség, az exorexia! (Életforma)
Különösen, ha a fitnesz-őrület mellé még az étkezés kóros lecsökkentését is fölvállalja. A kábítószer, alkohol-, játék- és internetfüggőség már mindennapos fogalmak. Most újabb társuk akadt: az exorexia, vagyis a fitnesz-függőség.
ápr. 1
6:20
Moszkva tárgyalásokra ösztökéli Teheránt (Kripto Akadémia)
A nagyhatalmakkal folytatott tárgyalásokhoz való visszatérésre buzdította Iránt hétfőn az orosz ENSZ-nagykövet.
ápr. 1
6:21
Mosley lemondását követelik a náci szexbotrány után (Blikk)
Dagad a botrány Max Mosley, a FIA elnöke körül
ápr. 1
6:23
Köszönjük, lányok! (Blikk)
Rózsa, puszi és 3,3 millió jár a pekingi kvótáért
ápr. 1
6:26
Korrupciós veszélyre figyelmeztet az ÁSZ (Infostart)
Az Állami számvevőszék jelentése szerint a költségvetés úgy költött el 1500 milliárd forintot gazdaságfejlesztésre, hogy nem határozták meg: pontosan mi is számít gazdaságfejlesztésnek. A jelentés az intézményi átalakulások hibáira és korrupcióveszélyre is felhívja a figyelmet.
ápr. 1
6:30
Kívánjuk a hátunk közepére! (NLC)
A szép női hát mindig a férfiak figyelmének középpontjában van: a báli szezon mélyen kivágott estélyi ruháiban, a lenge nyári ruhákban, és persze amikor egyáltalán nincsen rajtunk semmi... Mégis, mivel nem látjuk nap mint nap, hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla - a hátunk ugyanolyan ápolást igényel, mint bármely más testrészünk!
ápr. 1
6:32
A kereskedők félnek a bírságtól (Napi)
ápr. 1
6:32
Osztják a földet Kubában (Privátbankár)
Használaton kívüli mezőgazdasági földterületeket adnak ki Kubában gazdáknak művelésre, szövetkezeteken keresztül - jelentették be kedden a szigetországban az állami televízióban. Az intézkedés célja a...
ápr. 1
6:36
Mától nincs fekvőbeteg-ellátás a Schöpf-Merei Kórházban (Infostart)
Április 1-jétől már csak járóbeteg-ellátás működik a fővárosi Schöpf-Merei kórházban. A fekvőbeteg-ellátásra egy éve nem kap pénzt az intézmény az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól, a magánkórházi működtetés pedig nem sikerült.
ápr. 1
6:36
Stoppolták a Tesco terjeszkedését (Napi)
ápr. 1
6:37
Elhunyt a vizitdíj - élt 13 és fél hónapot (Privátbankár)
Április 1-től, azaz mától nem kell a háziorvosnál és a szakrendelőkben vizitdíjat, illetve a kórházakban kórházi napidíjat fizetni. Elég lett volna januárban eltörölni, de előrehozták, ha már megszavazta a nép

Keresés