2008. április 3. csütörtök

ápr. 3
0:00
Szonda Ipsos: a közvélemény előre hozott választásokra számít (Infostart)
Előre hozott országgyűlési választásokra számítanak a Szonda Ipsos által végzett közvélemény-kutatásban megkérdezettek; a Magyar Televízió és a Népszabadság megbízásából készített felmérésben a válaszadók 37 százaléka képzelte el így a koalíciós válság megoldását. A kutatás eredményeit a Magyar Televízió Az este című műsorában ismertették, szerdán este.
ápr. 3
0:05
W. Róbert: Én fizetek Laci bűneiért is (BorsOnline)
Hat év után idén végre pont kerülhet a móri ügyre, a Fővárosi Főügyészség ugyanis benyújtotta a vádiratot a Fejér Megyei Bíróságra a móri mészárlás egyetlen élő gyanúsítottja W. Róbert ellen.
ápr. 3
0:19
Új távlatok a méhnyakrák kezelésében (Vital)
tovább
ápr. 3
0:23
Császármetszés után kevesebb gyermeket szülnek a nők (Vital)
tovább
ápr. 3
4:23
A vendégsikerek ellenére a vesztesek nem adják fel a reményt a Bajnokok Ligájában (Behaviour)
Kijelenteni, hogy a két keddi mérkőzés után eldőlt a párharcok kimenetele, talán még korai lenne, ám tény, hogy a meglepetések közül a vaskosabbakra lenne szükség, hogy a Schalke, illetve a Roma jusson a négybe. A győzők közül a Barcelonánál a fiatal Bojan Krkicet dicsérik, a Manchester Unitednél pedig Cristiano Ronaldót.
ápr. 3
4:46
A DNS-teszt alapján a nagyapa ejtette teherbe kiskorú, fogyatékos unokáját (Adó1százalék)
Tegnap kezdte meg a Pécsi Városi Bíróság annak a 61 éves pellérdi férfinak a perét, aki a vád szerint erőszakosan közösült 11 éves siketnéma, fogyatékos unokájával, aki meg is szülte a gyermeket. A férfi először beismerte tettét, hozzátéve, hogy a kislány volt a kezdeményező. Később, amikor kiderült, hogy a beismerés ellenében nem engedik szabadon, ezt visszavonta.
ápr. 3
5:00
Tehenet és embert kereszteztek a kutatók (Infostart)
Első ízben hoztak létre részben emberi, részben állati embriókat brit kutatók - írja a brit közszolgálati televízió hírportálja. A hibrid embriók eddig 3 napot éltek túl, de 14 nap után mindenképpen megsemmisítés a sorsuk. A vitákat kiváltó kutatási eredményt egy hónappal azelőtt jelentették be, hogy a brit parlament megkezdi vitáját a hasonló kutatások jövőjéről.
ápr. 3
5:09
Steinmeier: a Nyugatnak nem szabad tovább terhelnie az Oroszországgal fennálló viszonyt (Kripto Akadémia)
Megkezdődött a NATO csúcsértekezlete szerda este Bukarestben: a huszonhat tagállamot képviselő állam-, illetve kormányfőket Traian Basescu román elnök látta vendégül a háromnapos tanácskozást megnyitó munkavacsorán. A NATO-nak meg kell hívnia sorai­ba Horvátországot, Albániát és Macedóniát, nyitva kell hagynia kapuit más országok, így Grúzia és Ukrajna előtt, nem veszítheti el Afganisztánt,…
ápr. 3
5:19
Az arisztokraták a libák mellett (Infostart)
Kampányba kezdett a skóciai Hamilton hercege és hercegnője a libák védelmében. Az egyik üzlethálózat ugyanis állításuk szerint olyan libák máját árulja, amelyeket erőszakkal tömtek meg.
ápr. 3
5:19
3 tipp, hogyan elégíthetünk ki egy nőt (Életforma)
Sok nő kielégítetlennek érzi magát, de nem a kevés szex, hanem a rossz minőség miatt. Azt állítják, a párjuk, férjük, partnerük nem adja meg nekik azt, amire vágynak. Túl durván közelednek, hirtelen nyúlnak oda, ahova csak erős bemelegítés után lehetne. Ilyen esetekben nem érdemes hallgatni, meg kell mondani, mit szeretnénk.
ápr. 3
5:20
Az egyház szolgálata pótolhatatlan (Alternatív Energia)
Csőd közeli állapotban van Magyarország, s ennek problémáit jelentős parlamenti többséggel sem tudta a kormány megoldani – mondta tegnap Orbán Viktor az Ország lelke és az egyház című konferencián.
ápr. 3
5:34
Milliók nyomorognak az Egyesült Államokban (Infostart)
A 300 milliós lakosú Egyesült Államokban jelenleg 28 millióan vannak azok, akiknek az állami támogatás nélkül még a napi ételre sem futná. Soha ennyi ember nem szorult még rá az ételjegyre, mint napjainkba. Mindez ékes bizonyítéka annak, hogy a leggazdagabb ország gazdasági krízisben van.
ápr. 3
5:36
Politikai támadásokra számíthatnak a szabad demokraták (Alternatív Energia)
Újabb vita bontakozik ki az SZDSZ-ben, ezúttal arról, mikor döntsenek a koalíció sorsáról – tudta meg lapunk. A feszültséget az okozza, hogy bár jogilag valószínűleg legitim lesz a párt április végére tervezett küldöttgyűlése, amelyen a koalíció sorsáról döntenek, az ülésen azok a párttagok vesznek majd részt, akik közül néhány belekeveredett az elnökválasztási botrányba. Információnk szerint…
ápr. 3
5:38
Az infláció módosítása miatt a verseny- és a közszférában is korrigálnák a kereseteket (Alternatív Energia)
A közszférában dolgozók érdekeit védő Szakszervezetek Együttműködési Fóruma már kezdeményezte, a versenyszférában érintett munkáltatói oldal egyelőre csak tervezi a korábbi bérmegállapodásról szóló egyezmény korrekcióját. Mindkét területen a várható infláció módosításával magyarázzák a lépést, a jegybank ugyanis a közelmúltban 4,8-ról 5,9-re módosította az előrejelzést. Az érdekvédők szerint…
ápr. 3
5:46
Másfél milliót vert el a dorbézoló 9 éves (Infostart)
Tízezer dollárral szökött meg otthonról egy 9 éves fiúcska Indonéziában, és az 1,6 millió forintnyi összeget szinte teljesen el is dorbézolta.
ápr. 3
5:53
A koalícióval együtt bukik a társadalombiztosítás átalakításának jelenlegi terve (Alternatív Energia)
Ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni, de többször is át kell kelni rajta – mondta lapunknak Gyurcsány Ferenc kormányfő, világossá téve: most nem nagyon látja esélyét annak, hogy az SZDSZ megváltoztatná korábbi döntését a kormányzati együttműködés megszakításáról. Ezt a lehetőséget kizárta Horn Gábor szabad demokrata koalíciós államtitkár is, míg Fodor Gábor liberális környezetvédelmi…
ápr. 3
5:58
Háromhavi végkielégítés jár a felmentett Horváth Ágnesnek (Alternatív Energia)
Amíg az SZDSZ küldöttgyűlése nem mondja fel a koalíciós együttműködést, a kormányfő nem jelöl új politikusokat a liberális tárcák élére. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor arra kérte az SZDSZ-es minisztereket: ne kössenek hosszú távú szerződéseket. Fodor Gábor és Kákosy Csaba jegyzőkönyvbe mondta a kormány ülésén, a hónap végén távozni kívánnak posztjukról. A liberális kormánytagok ugyanakkor ígéretet…
ápr. 3
6:00
Előre hozott választásokra és Gyurcsány távozására számít a magyarok többsége (hirado.hu)
A Magyar Televízió és a Népszabadság megbízásából készített közvélemény-kutatást a Szonda Ipsos
ápr. 3
6:02
Zászlót visznek a hajóroncsra (Blikk)
Magyar búvárok merülnek a Ferenc József cirkálóhoz
ápr. 3
6:03
Széffel szemben nem megy (Blikk)
Balázs műsora kicsinálja az Aktívot is?
ápr. 3
6:03
Lobbizik a színészlegenda: "A művészet mentett meg" (Infostart)
A művészet mentette meg az életemet - jelentette ki az amerikai képviselőház költségvetési bizottsága előtt Robert Redford amerikai filmszínész és rendező, aki a művészvilág más hírességeivel együtt azt szorgalmazta, hogy növeljék a művészeti programok támogatására szolgáló összeget a büdzsében.
ápr. 3
6:03
Ez a megoldás, ha nem fut a játék (Blikk)
Szakszerű segítséget ad a szerviz
ápr. 3
6:04
Matthäust leigazolta a Honvéd (Blikk)
A Bozsik stadionban a brazilok ellen futballozik Lothar
ápr. 3
6:04
17 utast mentett meg a sofőr (Blikk)
Rakétaként csapódott a busz bal oldalába egy autó
ápr. 3
6:05
Zárt osztályon tartják BB Évit (Blikk)
A lány láthatóan zavart elmeállapotú
ápr. 3
6:06
Az MLSZ-t okolják a kaposváriak (Blikk)
BUDAPEST –KAPOSVÁR – Megalázó, 4-0-s vereséget szenvedett a Bp. Honvéd otthonában a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az április 9-i visszavágó így valószínűleg csak formalitás.
ápr. 3
6:06
Eltemették Kevint (Blikk)
Édesanyja nélkül vettek végső búcsút a meggyilkolt kis Kevintől
ápr. 3
6:07
Fehér- neműben várja az igazit Kisó (Blikk)
Szakított szerelmével a VIVA műsorvezetője
ápr. 3
6:08
Kétgólos a futsalosok hátránya (Blikk)
HARKOV – Balszerencsés vereséget szenvedett a magyar futsalválogatott a világbajnoki pótselejtezőn. Kozma Mihály együttese az ukránok elleni első meccsen 3-1-re kikapott Harkovban úgy, hogy a vége előtt nem sokkal még döntetlen volt az állás.
ápr. 3
6:08
Bíróság előtt a pedofil nagypapa (Blikk)
„Erőszak nem volt, de egyszer valóban odajött hozzám a gyerek”
ápr. 3
6:09
Egy időben szül a híradós és testvére (Blikk)
BUDAPEST – Egy hét különbséggel hozza világra első babáját a szép híradós és a húga, Mariann. Akár romantikus film is készülhetne az édestestvérek boldogságáról!
ápr. 3
6:10
Janika autóját vezettem (Blikk)
Csongor (6) elvitte egy körre a hétszeres ralibajnokot
ápr. 3
6:10
A legfélelmetesebb tornádóképek (Blikk)
Akadnak olyanok, akik nem menekülnek egy ilyen vihar elől
ápr. 3
6:10
Heidfeld: Idén nem szállhatunk harcba a bajnoki címért (Formula)
A német versenyző osztja Schumacher véleményét.
ápr. 3
6:12
Tagadja a náci vádakat Mosley (Blikk)
LONDON – Max Mosley (67), a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke tegnap nyílt levelet írt a szervezet világtanácsának tagjaihoz. Bejelentette, pert indít a szerinte őt rágalmazó News of the World című londoni bulvárlap ellen. Az újság botrányos fotókat és cikket közölt Mosleyról.
ápr. 3
6:12
Nyolcévesen készültek tanárt ölni (Blikk)
WAYCROSS – Egy csapat 8-9 éves kisiskolás szövetkezett tanárnőjük elrablására és megölésére az Egyesült Államokbeli Georgia államban.
ápr. 3
6:14
Köteles kétszer nősül (Blikk)
Miskolcon és Belgrádban lesz a kapus lagzija
ápr. 3
6:14
Hová tűnt Zuschlag vagyona? (Blikk)
Az ötvenmilliós ház Kiskunhalason élő édesanyja nevén van
ápr. 3
6:15
Vad szex a tenger mélyén (Infostart)
Tengerbiológusok megállapították, hogy egyes polipfajták perverz és erőszakos társadalomban élnek, amelyben nem ritka, hogy féltékenységből végeznek egymással.
ápr. 3
6:16
Dzsudzsák kispadon kezd a Fiorentina ellen (Blikk)
A kispadon kezdi a labdarúgó-UEFA-kupa negyeddöntőjét
ápr. 3
6:18
Százezrekkel tartoznak a sportolóknak (Blikk)
Hol jár a Gerevich-ösztöndíj 565 milliója?
ápr. 3
6:20
Tereskova botrány: A vágatlan Fábry! (Habostorta)
Sokan véleményeztétek, dicsértétek és szidtátok, most pedig megnézhetitek az eredeti felvételt, ahogyan történt, vágatlanul!
ápr. 3
6:22
Előre hozott választást szeretne a többség, de Orbánt nem várják tárt karokkal (hirado.hu)
Nem jósolnak hosszú életet a kisebbségi kormánynak a választók. Egy felmérés szerint leginkább előre hozott választásokat szeretnének, Orbán esetleges visszatérésének megítélése azonban vegyes
ápr. 3
6:23
Ma meglesz Széles Gábor utódja (Privátbankár)
Új elnököt választ ma a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, az eddigi információk szerint az egyetlen jelölt Futó Péter társelnök. Széles Gábor, aki 1990 óta töltötte be az elnöki posztot, ...
ápr. 3
6:28
Stratégiát változtatott a Fidesz: már csak egy kávét kérnek (hirado.hu)
Már nem előre hozott választásra, csak kivárásra játszik a Fidesz - írja a Népszabadság, mely mindezt a pártelnök kijelentéseivel támasztja alá
ápr. 3
6:29
Két olimpiát is elbuktak a svájciak (Privátbankár)
A svájci UBS bank tulajdonában lévő, nem elsőrendű amerikai jelzálogpapírokra épített származékos konstrukciók értékvesztése annyi, amennyiből két olimpiát lehetne finanszírozni. A UBS kedden jelentet...
ápr. 3
6:29
Helyettese szerint Oszama bin Laden jól van (Infostart)
Jó egészségben van Oszama bin Laden, az al-Kaida vezére - állította a terrorista szervezet második embere egy szerdai internetes videoüzenetében. Ajman az-Zavahri a Bin Laden egészségének megromlásáról szóló híreket cáfolta ezzel.
ápr. 3
6:30
A sármos sztár ismét aratott (Infostart)
Nagy-Britanniában a királyi család négy tagja is szerepel azon a listán, amelyet egy magazin állított össze a legjobban öltözött férfiakról. A lista élén a legújabb James Bond-sztár, Daniel Craig áll.
ápr. 3
6:31
MTV: tizenhárman szemeznek az elnökséggel (Privátbankár)
A Magyar Televízió elnöki pályázati csomagjának 13 megvásárlója közül hatan járultak hozzá nevük nyilvánosságra hozatalához - közölte a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma. Tájékoztatásuk ...
ápr. 3
6:33
Orbán: nem a kormányválság miatt van gazdasági válság, hanem fordítva (Alternatív Energia)
Nem a kormányválság miatt van gazdasági és szociális válság, hanem fordítva - nyilatkozta a Népszabadságnak Orbán Viktor. A Fidesz pártelnöke a lap csütörtökön megjelent számában arról beszélt, az ország csődközeli állapotban van, amelynek problémáit a kormány jelentős parlamenti többséggel sem tudta megoldani.

Keresés