2008. október 1. szerda

okt. 1
0:09
Októberi horoszkóp (NLC)
okt. 1
0:30
Szerelmeskedés 45 felett! - Videó (HáziPatika)
Miközben akár felszabadultan is élhetné a szexuális életét a 45 év feletti nő, sokan nem tudnak kivel összebújni. A szexológus szerint azonban ebben az esetben sem a szexshopok kínálatát érdemes tanulmányozni ...
okt. 1
0:34
Új fogyókúrás kezelés a megtalált bébi zsírsejtek nyomában (HáziPatika)
A fiatal, éretlen zsírsejtek a zsírszövetet átszövő véredények falában bújnak meg, közel a vérrel érkező táplálékhoz. Megnőve helyet keresnek maguknak a már meglévő zsírszövetben.
okt. 1
3:03
Országos örömzenélés a Zene Világnapján (Joy)
Soha nem látott méretű, spontán utcazenélés várható október elsején, szerdán, a Zene Világnapja alkalmából. Neves zenészek és lelkes amatőrök rögtönzött koncertjükkel hívják fel a figyelmet a Zene Világnapjára.
okt. 1
3:07
Britney Spears új album (Joy)
Britney Spears egy fantasztikus, vadonatúj stúdióalbummal tér vissza, mely az énekesnő 27. születésnapján jelenik meg, 2008. december 2-án.
okt. 1
3:11
Bon-Bon album (Joy)
A Bon-Bon hamarosan új albummal rukkol elő!
okt. 1
3:15
Forró hangulatú klippet forgatott Alexandra (Joy)
Alexandra az egykori tinisztárral, Nikával énekel duettet!
okt. 1
3:19
Katy Perry új szerepben (Joy)
Katy Perry babává változott!
okt. 1
4:51
A Renault Fernando Alonso maradásában bízik (Formula)
A csapat a spanyol pilótára épít
okt. 1
5:09
Bush elnök a mentőcsomag elfogadását sürgeti - Róna óva int a megvalósításától (Kripto Akadémia)
Az egész világon válaszreakciókat váltott ki, hogy európai idő szerint hétfőn este nyolc után az amerikai képviselőház leszavazta a kormány 700 milliárdos pénzügyi mentőcsomagját. Vannak szakértők, akik úgy vélik, ezzel csak elhúzódóbbá tették a válságot, mások homlokegyenest ellentétes véleményen vannak: szerencse, hogy a honyatyák visszadobták a hibás tervezetet. George W. Bush amerikai elnök az…
okt. 1
5:09
Jé! Hogy mik ki nem jönnek Demeter száján! (Grill Receptek)
Azért azt jó lenne tudni, miért mond egy képviselő olyanokat, amiről mindenki tudhatja, hogy nem igaz. Jó lenne tehát tudni, hogy érti Demeter Ervin, miszerint neki és pártjának – történetesen a Fidesznek – semmilyen kapcsolata sincs a lehallgatási botrányban érintett UD Zrt.-vel. Bárki hallhatta ugyanis azt a hangfelvételt, amelyen a képviselő Horváth Józseffel, az érintett cég vezetőjével…
okt. 1
5:09
Kivégzés egy maréknyi forintért (Adó1százalék)
T. Ádámot a rendőrség gyanúsítja azzal, hogy Ózdon lelőtte B. Sándort és kilenc éves lányát, mivel csaknem hárommilliós tartozását nem tudta kiegyenlíteni. A huszonhárom éves férfit szeptember 25-én, egy nappal a kettősgyilkosság után vették őrizetbe. Előzetes letartóztatásban van. Segítői: barátnője M. Judit és egy másik középiskolás lány szabadlábon védekezhetnek. Ha a gyilkosságot…
okt. 1
5:27
"Az MNB immár hat hónapja szószegő" (Grill Receptek)
Mintha eddig még nem lett volna világos, az MNB hétfői kamatdöntésével félreérthetetlenné tette: őt nem a nemzetgazdaság, hanem a bankok érdekei vezérlik. Ha inflációs nyomásról lehet beszélni, kamatot kell emelni, hogy több jusson a bankoknak. Ha defláció a világgazdaság iránya, nem lehet kamatot csökkenteni, mert a forinthoz fűződő növekvő „kockázati felár” magas kamatszintet tesz szükségessé.…
okt. 1
5:45
Részvételre és távolmaradásra is felszólították Gyurcsányt (Alternatív Energia)
Mind az öt parlamenti párt vezetője csatlakozik a szombatra hirdetett Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatához - tudatták a szervezők. Gyurcsány Ferenc közölte, feleségével együtt ott lesz a felvonuláson. Ezután viszont a szervezők bírálták a kormányfőt, mert szerintük idő előtt beszélt. Noha korábban részvételre kérték, délután a rendezvény egyik támogatója, az Amnesty International már…
okt. 1
5:45
Halálra taposták egymást a zarándokok (Kripto Akadémia)
Meghaladhatja a kétszázat a halálos áldozatok száma a nyugat-indiai Rádzsasztán államban, a turisták kedvelt célpontjának számító Dzsodhpur város egyik hindu templomában, amely a Merangar erőd közepén áll. Többszázan megsebesültek.
okt. 1
5:47
Demeter már nem támogatja a titoktörvényt (Alternatív Energia)
Széles ívet írt le a Fidesz a "polgári polip" ügyében az elmúlt három hét alatt. Míg Demeter Ervin, valamint később Orbán Viktor előbb tagadták, hogy bármilyen közük lett volna a az UD Zrt. árnyék-titkosszolgálatához, utóbb a kapcsolatot, majd a cég által végzett munka tényét is elismerték. Eközben folyamatosan támadták a kormányt. Végül bejelentették, nem szavazzák meg a konszenzussal kidolgozott…
okt. 1
5:49
BKV - nem hárult el a sztrájkveszély (Alternatív Energia)
Várhatóan kiegyezik a BKV vezérigazgatója a szakszervezetekkel - kérdés, mi lesz az alku ára. Kocsis István december közepéig vár "sztrájkmoratóriumot", a szakszervezetek ma és holnap tárják elé, hogy mit kérnek cserébe. A cégvezető közben alaposan átalakította a társaság vezérkarát. Egy nap alatt két vezérigazgató-helyettes és egy projektigazgató távozott, míg egy másik vezér-helyettest…
okt. 1
6:03
Ferenc-napi búcsú: komédia, gyerek ARC, operettfesztivál és Mozart (Infostart)
Idén is lesz Ferenc napi búcsú október harmadika és ötödike között a Bakáts téren és környékén. Esténként fellép Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar, valamint Charlie és a Lucky Boys zenekar. A búcsú kísérőrendezvénye lesz a Gyerek ARC kiállítás és az Utcaszínházak Fesztiválja is, ahol vásári komédiákat láthat a közönség.
okt. 1
6:03
Még szedi európai áldozatait a pénzpiaci válság (Infostart)
Az Európai Unió nem számított arra, hogy az amerikai pénzpiaci válság ilyen gyorsan átgyűrűzik a közösségbe. A BruxInfo elemzője szerint az európai gazdaságra is rossz hatással lehet az, hogy az Egyesült Államok kongresszusa elutasította a 700 milliárd dolláros állami beavatkozást.
okt. 1
6:03
Terjeszkedik az EMFESZ (Üzlet és Utazás)
Az Első Magyar Földgáz- és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. (EMFESZ) megkezdte önkormányzati gázszolgáltatását: Nagyecsed az első olyan település, amelyik gázszolgáltató-váltás mellett döntött.
okt. 1
6:03
Tarkón lőtte az 57 éves férfit. (Adó1százalék)
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság a soproni taxisgyilkosság miatt a felbujtót és egyben elkövetőt, a végrehajtó tettestárs 16 év fegyházbüntetést kapott. Egy szegedi ügyben is tegnap született ítélet, a barátnőjét 34 késszúrással megölő férfira 13 év börtönbüntetést róttak ki. Különös egybeesés: a három elkövető közül kettő korábban fegyőr volt.
okt. 1
6:12
Keleten vár a nagy dobás (Privátbankár)
Egy újonnan készült, a vállalatvezetők viselkedését vizsgáló tanulmány azt találta, hogy a fejlődő piacokba vetett üzleti bizalom éles ellentétben áll a borús gazdasági kilátásokkal. A vezetők túlnyomó többsége optimista, vagy éppen nagyon optimista a következő két év bevétel-növekedését illetően.
okt. 1
6:12
Friderikusz is megasztáros lesz! (Blikk)
A kereskedelmi tévézés egyetlen értékes műsorának a tehetségkutatót tartja a műsorvezető
okt. 1
6:12
Nagy téligumi-teszt (Blikk)
Nem kötelező, de ajánlott lecserélni majd a nyári abroncsokat
okt. 1
6:14
Damu Rolandot zaklatják! (Blikk)
Fenyegető levelekkel tartják rettegésben családját
okt. 1
6:16
Madonna leszbikus kalandjai (Blikk)
Az énekesnő sosem tagadta nőkkel való kapcsolatát
okt. 1
6:21
Így esznek a focisztárok (Blikk)
A futballisták szakácskönyvéből kiderül, mit kosztolnak kedvenceink
okt. 1
6:21
Paul di Resta célja továbbra is a Formula-1 (Formula)
Ha kell GP2-re vált a DTM-ből
okt. 1
6:21
Mától gázáremelés! (Blikk)
Egy éven belül már negyedszer nő az ára, a támogatás csökken
okt. 1
6:21
Elkészült a radioaktív hulladék tároló (Alternatív Energia)
Hamarosan sor kerül a kis- és közepes aktivitású radioaktív hulladék tároló üzembe helyezésének első fázisára Bátaapátiban; hétfőn ünnepélyesen átadják a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszíni létesítményeit.
okt. 1
6:21
Meghalt a pakisztáni tálibok vezetője? (Kripto Akadémia)
Veseelégtelenségben meghalt a pakisztáni tálibok vezetője, akit a Bhutto-gyilkosság elkövetésével gyanúsítottak a hatóságok - jelentette szerdán a CNN amerikai hírtelevízió iszlámábádi forrásokra hivatkozva.
okt. 1
6:21
Keményen melóznak a rabok (Üzlet és Utazás)
Immunis a börtöngazdaság a kedvezőtlen piaci körülményekre: a büntetés-végrehajtásban működő tizenkét gazdasági társaság tavaly 6,8 milliárd forint forgalmat ért el, a cégek erősödése pedig töretlen - írta a szerdai Napi Gazdaság.
okt. 1
6:23
Milliárdosok csatája a BL-ben (Blikk)
Pászkány a Kolozsvárt, Abramovics pedig a Chelsea-t pénzeli
okt. 1
6:23
Verte feleségét Sarkozy? (Blikk)
Egy most megjelent könyv állítása szerint verte asszonyait
okt. 1
6:25
Indul Van Buuren focisulija (Blikk)
Ma mutatkozik be a magyar utánpótlás új szakvezetője
okt. 1
6:25
Itt darabolta fel áldozatát a pásztói rém (Blikk)
A tetthelyen vallotta be fiatalkori bűnét R. Henrik
okt. 1
6:27
Szilágyi Áront külföldre csábítják (Blikk)
Németországban folytathatja pályafutását a vívó
okt. 1
6:27
Interneten jár suliba Panka (Blikk)
Összefogtak a nagykanizsai iskolában a beteg kislányért
okt. 1
6:29
Mocsai Lajos nem vállalja (Blikk)
A szakember helyett Hajdu János lett a férfi kéziválogatott kapitánya
okt. 1
6:29
Lassú az MTV-ostrom pere (Blikk)
A 49 vádlott és a védők számbavétele tartott mindössze 55 percig
okt. 1
6:30
Negyed évszázad után a herceg buliján lép föl újra Angliában Robin Williams (Infostart)
Robin Williams 25 éve nem lépett színpadra Angliában. Novemberben azonban újra megteszi ezt, mégpedig a walesi herceg hatvanadik születésnapja alkalmából tartott rendezvényen. Vele együtt fellép majd még például Rowan Atkinson is.
okt. 1
6:31
Másfél millió volt az ózdi áldozatnál (Blikk)
A gyilkosság okozta sokk után jutott eszükbe a hozzátartozóknak, mi is lett a pénzzel
okt. 1
6:33
Tőzsdepánik mindenütt (Blikk)
A Blikk utánajárt, hogyan érint bennünket a világon végigsöprő bukássorozat
okt. 1
6:39
15 embert vesztette életét egy oszakai tűzesetben (Adó1százalék)
Legkevesebb 15 ember vesztette életét szerda hajnalban a Japán nyugati részén található Oszakában, ahol lángra lobbant egy többemeletes épület egyik boltja.
okt. 1
6:39
Amerikai vízummentesség (Kripto Akadémia)
Ma írja alá az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodást Magyarország és az Egyesült Államok. A magyarok így jövő év elejétől nagy eséllyel vízummentesen utazhatnak majd Amerikába.
okt. 1
6:45
Videózás közben halt meg több ember (Startlap)
Legkevesebb 15 ember vesztette életét szerda hajnalban a Japán nyugati részén található Oszakában, ahol lángra lobbant egy üzlethelyiség. Az oszakai rendőrség szóvivője szerint a lángok egy hétemeletes épület első szintjén, egy...
okt. 1
6:48
Dübörög a hazai börtöngazdaság (Napi)
okt. 1
6:48
Láthatáron az amerikai vízummentesség (Piac és Profit)
Tíz százalék alatt maradt az elutasított magyar vízumkérelmek aránya az elmúlt egy évben a budapesti amerikai nagykövetségen. Ha a világméretű összesítés után sem emelkedik jelentősen a szám, akkor ezzel a vízummentességhez szükséges utolsó kritériumot is teljesíti Magyarország - értesült az MTI kedden követségi forrásból.
okt. 1
6:48
Ma mosolyogva gurulhat tankolni! (Privátbankár)
Ma bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol. Az olajcég legutóbb szeptember 24-én mérsékelte bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gá...
okt. 1
6:48
Ismét együtt a Titanic álompárja (Infostart)
A hatalmas sikert hozó Titanic után ismét egy filmben szerepel Kate Winslet és Leonardo Di Caprio.

Keresés