2008. április 1. kedd

ápr. 1
6:09
Ronaldótól retteg a Roma (Blikk)
Ebben a szezonban 35 gólt szerzett a Manchester sztárja
ápr. 1
6:11
Elmaradt a bajnokavatás (Blikk)
Öt pontra csökkent Hollandiában a PSV Eindhoven előnye
ápr. 1
6:13
400 millió forint sem elég az NB I-hez? (Blikk)
A focisták sokkal jobb körülmények között készülnek riválisaiknál
ápr. 1
6:15
Fotóst vert Jens Lehmann (Blikk)
A cserepadon ülő labdarúgó állítólag megvert egy fotóriportert
ápr. 1
6:17
Az A csoportba jutás hokisaink célja (Blikk)
DUNAÚJVÁROS – Pat Cortina szerint az utóbbi évekhez képest sokkal nagyobb az esély arra, hogy a magyar jégkorong-válogatott feljusson az A csoportba. A hokisok szövetségi kapitánya tegnap kezdte meg a felkészülést a csapattal az április 13-án rajtoló Divízió I-es vb-re. A magyaroknak a horvátokkal, az észtekkel, az ukránokkal, a litvánokkal és a házigazda japánokkal kell megküzdeniük a…
ápr. 1
6:19
Egy csapágy miatt esett ki (Blikk)
Pocsékul kezdődött Talmácsi gyorsaságimotoros-vb idei szezonja
ápr. 1
6:21
Mosley lemondását követelik a náci szexbotrány után (Blikk)
Dagad a botrány Max Mosley, a FIA elnöke körül
ápr. 1
6:23
Köszönjük, lányok! (Blikk)
Rózsa, puszi és 3,3 millió jár a pekingi kvótáért
ápr. 1
6:53
Tenisz: Szávay Szafinával az oldalán párosban is búcsúzott (She)
Befejezte szereplését Key Biscayne-ben a világranglistán 18. helyezett Szávay Ágnes. A magyar teniszező egyesben már korábban búcsúzott, kedd hajnalban pedig párosban is kiesett, miután Dinara Szafiával az oldalán vereséget szenvedtek a Kveta Peschke-Rennae Stubbs duótól.
ápr. 1
7:09
NHL: a Pittsburgh Penguins kikapott a New York Rangerstől (She)
Két mérkőzést játszottak az NHL 171. játéknapján. A Keleti főcsoportot vezető Pittsburgh Penguins a New York Rangershez látogatott, és hosszabbítás után 2?1-es vereséget szenvedett. A főcsoport sereghajtóinak csatáját az Atlanta nyerte a Tampa Bay ellen.
ápr. 1
8:14
Szávay párosban is kiesett a miami tornán (Infostart)
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafinával az oldalán párosban is búcsúzott a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztornán.
ápr. 1
8:14
NBA: a Phoenix Suns 15 ponttal verte a Denver együttesét (She)
Az NBA 141. játéknapján a Phoenix legyőzte a Denvert, parádézott a Utah, a Dallas pedig Nowitzki nélkül nyert fontos mérkőzést a Clippers ellen.
ápr. 1
10:03
Ronaldinho megint hiányzik - de ez most újdonság (Infostart)
Két negyeddöntőt játszanak ma este a Bajnokok Ligájában: az AS Roma a Manchester Unitedet, a Schalke a Barcelonát fogadja. Az olasz és a spanyol gárda közül egyik sem tud a legerősebb összeállításában játszani, előbbiek közül Francesco Totti, a katalánok soraiból Deco, Messi és Ronaldinho is hiányzik majd.
ápr. 1
10:27
Birkózó Eb: négyből négy vereség - rosszul kezdtek a magyarok (She)
Mind a négy magyar versenyző rögtön az első mérkőzésén kikapott a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság első napján, amelyen a szabadfogásúak 55, 66, 84 és 120 kg-os kategóriáinak küzdelmeit rendezik meg.
ápr. 1
10:32
Cselgáncs: Pekli Mária ausztrál színekben indul az olimpián (She)
A már ausztrál színekben versenyző, bajai születésű Pekli Mária lett a hetedik "magyar" cselgáncsozó, aki kvalifikálta magát a pekingi olimpiára.
ápr. 1
10:58
Gascoigne taxis balhéja (Blikk)
Nem volt hajlandó fizetni a 300 km-es fuvar után
ápr. 1
10:59
Kosárlabda: Czigler László kosárakadémiát nyitna (She)
Bár még nem szándékozik felhagyni az aktív játékkal, már a jövőre is gondol Czigler László, a kereken 150-szeres válogatott center.
ápr. 1
13:10
Catania: Walter Zenga lett a labdarúgócsapat új edzője (She)
A korábbi klasszis kapus, Walter Zenga lett az olasz élvonal alsó fertályában tanyázó Catania labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 1
14:12
Ritter és Aubéli is kvóta nélkül maradt (Metropol)
A vigaszágra került két magyar szabadfogású birkózó, Ritter Árpád és Aubéli Ottó kikapott és ezzel kiesett a tamperei olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság első napján.
ápr. 1
14:58
Formula?1: gyorshajtásért büntették meg Hamiltont (She)
Egy francia bíróság döntése értelmében 578 euróra ? mintegy 150,000 forintra ? büntették meg Lewis Hamiltont egy tavalyi közlekedési kihágásáért.
ápr. 1
15:15
Karate: a legjobbak is tatamira léptek a csapatliga első körében (She)
Várakozáson felüli izgalmak, a legeredményesebb magyar versenyzők egymás elleni harcai és korrekt bíráskodás jellemezte a Raiker Liga első fordulóját. A felnőtteknél a Sportingbudo vezeti a tabellát, egy ponttal megelőzve a Fighter csapatát.
ápr. 1
15:43
Di Luca nem ment el a doppingtárgyalásra (Metropol)
Nem jelent meg doppingügyének tárgyalásán Danilo Di Luca, így az olasz kerékpáros kétéves eltiltást kockáztat, és azt, hogy megfosztják a tavalyi Giro d'Italián elért első helyétől. Az ügyvéd szerint Di Luca állítólag versenyen volt. Az ügyvéd elmondása szerint Di Luca jelenleg Lombardiában versenyez, és helyette testvére, Massimo ment el a meghallgatásra.
ápr. 1
16:16
Portugália: bundagyanúba keveredett az FC Porto (She)
Mérkőzések adás-vételével vádolták meg a Porto labdarúgócsapatát. A portugál bajnokságot uraló kék-fehérek állítólag a 2003?04-es szezonban bundáztak, melyben a hazai bajnoki címen kívül a BL-trófeát is begyűjtötték.
ápr. 1
16:27
Bolton: Diouf távozni akar a Wandererstől (She)
A nyughatatlan El-Hadji Dioufnak végképp elege lett a boltoni klímából, legalább ezt sugallta legutóbbi nyilatkozatával: nyáron mindenképpen elhagyja a klubot.
ápr. 1
16:29
MLSZ: Mészöly Géza elkészítette a magyar futball etikai kódexét (She)
Mészöly Géza, az MLSZ Edzőbizottságának tagja elkészítette ?Etika a magyar labdarúgásban? című munkáját, vagyis a labdarúgás etikai kódexét - adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja, az mlsz.hu.
ápr. 1
16:31
Ökölvívás: kijelölték az olimpiai selejtezőre utazó csapatot (She)
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöksége kedden elfogadta a Balzsay Károly szövetségi kapitány által előterjesztett hétfős csapatot, amely a jövő heti athéni olimpiai kvalifikációs tornán szerepel. A cél 1 vagy 2 kvóta megszerzése.
ápr. 1
16:43
Tottenham: Juande Ramos eladná Aaron Lennont (She)
Könnyen lehet, hogy a Spurs nyáron megszabadul tehetséges szélsőjétől, Aaron Lennontól. A szélvészgyors játékos pályán kívüli viselkedésével elégedetlen Ramos mester, így átadólistára teheti.
ápr. 1
17:00
Ferencváros: nem játszhat a hétvégén Tidiane Souare (She)
Az FTC hivatalos oldalának információi szerint nem játszhat az Orosháza elleni, szombati mérkőzésen a Szolnok ellen orrcsonttörést szenvedett Tiziane Souare.
ápr. 1
18:02
A MOB legkésőbb április 22-ig megkapja a megítélt támogatást (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legkésőbb április 22-ig megkapja egész évi, 3 milliárd forintos támogatásának teljes összegét – jelentette be Páva Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja sport szakcsoportjának vezetője kedden sajtótájékoztatón.
ápr. 1
18:33
Magyar labdarúgás: márványtáblát avattak Puskás Ferenc emlékére (She)
Szerdán ünnepelné 81. születésnapját Puskás Ferenc, minden idők legismertebb magyar labdarúgója. Végső nyughelyén, a budapesti Szent István Bazilikában kedden márványtáblát avattak rá emlékezve.
ápr. 1
18:34
Nem fut a lánggal az indiai futballcsapat kapitánya (Metropol)
A tibeti események elleni tiltakozásul nem hajlandó a pekingi olimpia lángjával futni Bhaichung Bhutia, az indiai labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
ápr. 1
19:06
Jégkorong: Ken Hitchcock vezeti a juharleveleseket a világbajnokságon (She)
A Colombus Blue Jackets vezetőedzőjét, Ken Hitchcockot nevezték ki a válogatott szövetségi kapitányának az áprilisi, hazai rendezésű jégkorong-világbajnokságra.
ápr. 1
20:39
Stuttgart: megvan a diagnózis, Mario Gomez két meccset hagy ki (She)
Combsérülése miatt két hétre kiesett a Bundesliga címvédőjének remek formában futballozó csatára.
ápr. 1
20:49
Tenisz: Serena Williams kiütötte Henint Key Biscayne-ben (She)
A címvédő Serena Williams váratlanul könnyedén, két sima játszmában nyert a világranglista-vezető Justine Henin ellen, s ezzel bejutott az elődöntőbe a miami tenisztorna női versenyében.
ápr. 1
21:54
Angol labdarúgás: Wenger cáfolja, hogy Flamini elmegy az Arsenaltól (She)
Arsene Wenger cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek Mathieu Flamini távozásáról szólnak. Az Arsenal menedzsere szerint a játékos nem szerződik sem a Juzventushoz, sem a Milanhoz.
ápr. 1
21:59
Súlyemelés: elhunyt az olimpiai bajnok Baczakó Péter (She)
Hosszú betegség után elhunyt Baczakó Péter.
ápr. 1
22:05
Elhunyt Baczakó Péter (Infostart)
Hosszú, súlyos betegség után, ötvenhat éves korában elhunyt Baczakó Péter olimpiai bajnok, a magyar súlyemelősport egyik kiemelkedő egyénisége - közölte a Magyar Olimpiai Bizottság.
ápr. 1
22:38
A Manchester United simán nyert Rómában (Infostart)
A Manchester United Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney egy-egy góljával 2-0-ra nyert a Roma vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharc első meccsén. A Barcelona Bojan Krkic találatával győzött 1-0-ra Gelsenkirchenben a Schalke ellen.
ápr. 1
22:54
Tenisz: Roger Federer negyeddöntős Key Biscayne-ben (She)
A világelső svájci Roger Federer két játszmában nyert az argentin Jose Acasuso ellen, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a miami tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 1
22:59
Női torna Eb: Böczögő Dorina négy szeren remekelt (She)
Jól sikerült a pódiumedzés a Böczögő Dorina, Korcsmáros Enikő, Gombás Laura, Csillag Tünde és Csiszár Anna összetételű magyar csapatnak a női tornászok csütörtökön kezdődő franciaországi Európa-bajnokságán, és kialakult a szerenkénti indulók névsora is.
ápr. 1
23:07
Elhunyt Baczakó Péter (Metropol)
Hosszú, súlyos betegség után, ötvenhat éves korában elhunyt Baczakó Péter olimpiai bajnok, a magyar súlyemelősport egyik kiemelkedő egyénisége. Baczakó Pétert a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Súlyemelő Szövetség és a BKV Előre saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.
ápr. 1
23:15
Anglia: gól nélküli döntetlent játszottak Gera Zoltánék (She)
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion gól nélküli döntetlent játszott idegenben a Cardiff City ellen.

2008. április 2. szerda

ápr. 2
6:03
Vízibirkózás (Blikk)
Így melegített a válogatott az Európa-bajnokságra
ápr. 2
6:05
Újra járhat Lanzinger az amputáció után (Blikk)
Amputálni kellett a síelő összeroncsolódott lábát
ápr. 2
6:07
Lőrincz Márton, a székely hős (Blikk)
Elfeledett magyar hősként emlegetik Lőrincz Mártont
ápr. 2
6:09
Angol BL-párharc spanyol sztárokkal (Blikk)
Cesc Fábregas az Arsenal, Fernando Torres a Liverpool ásza
ápr. 2
6:11
Drukkerháború Prágában (Blikk)
Felgyújtották a stadiont, székeket törtek öszsze a drukkerek
ápr. 2
7:09
Djokovic nem megy Estorilba (Behaviour)
A világranglistán harmadik Novak Djokovic visszautasította az estorili rendezők meghívását, és nem indul az április 14-20. között esedékes portugáliai tenisztornán. Az A Bola című lisszaboni sportnapilap szerint a szerb sztár kissé elfáradt, és azon a héten vakációzni szeretne. Kárpótolja ugyanakkor a helyi rajongókat, hogy pályára lép az óceánparti teniszparadicsomban a világelső svájci Roger…
ápr. 2
7:24
Alpesi sí: a világbajnok Kalle Palande őszinte vallomása (She)
Hat évvel ezelőtt ittas vezetésért börtönben ült r, a finnek világbajnok alpesi síelője - erről maga a versenyző beszélt életrajzi könyvének bemutatóján.
ápr. 2
7:25
Luxemburgi hokis 49 évesen a vb-n (Behaviour)
Minden idők legidősebb hokis világbajnoki szereplője lett Rafael Springer. A luxemburgi játékos a hazai rendezésű divízió III-as vb-n kapott lehetőséget. A cseh származású hátvéd 1958. október 11-én született, és ezen kívül még egy csúccsal dicsekedhet: a három évvel ezelőtti vb-n - vagyis 46 esztendősen - gólpasszt adott, így ő számít a legkorosabb vb-s pontszerzőnek is.

Keresés